Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuifdeur inmeten en plaatsen:

Schuifdeur inmeten en plaatsen

Ik wil een schuifdeur tussen slaapkamer en de woonkamer laten plaatsen. Dit zal inclusief inmeten zijn. Graag een complete offerte.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeur inmeten en plaatsen uit heel Nederland:

Inmeten/montage binnendeur Lundia

Bij de Gamma Roosendaal hebben we industriële binnendeuren van Lundia type Charlie in offerte. De maat van deze deuren moet ingemeten worden. Daarna worden ze besteld en moeten ze gemonteerd worden. Het betreft twee openslaande deuren (dubbel) van de hal naar woonkamer Charlie deur opdek links en deur opdek rechts en boven in de gang nog een Charlie schuifdeur (met Fluitekruid greep). Na inmeting en bestelling dienen de deuren ook graag gemonteerd te worden.

Stalen deur en paneel leveren en monteren

Wij willen in onze woning een stalen deur met daarnaast een vast paneel laten monteren. De ruimte waar dit in geplaatst moet worden is ongeveer 385 cm breed en 270 cm hoog. We willen de uitvoering in zwart staal met aan de onderzijde van zowel de deur als het paneel een dicht stalen paneel tot ongeveer een hoogte van 90 of 100 cm. Daarboven moet dan een glasverdeling komen. De deur mag zowel een schuifdeur als een draaideur zijn, daarover krijgen we graag uw advies. We laten het hier graag inmeten en ontvangen daarna graag uw offerte.

Deuren inmeten en monteren voor een inbouwkast en meterkast

Ik heb in de gang van mijn woning een meterkast met draaideur en daarnaast een ingebouwde schoenenkast met een schuifdeur. Omdat die schuifdeur kapot is gegaan, wil ik nieuwe deuren laten plaatsen, zodat het één geheel wordt. Ik laat de klus hier graag inmeten en laat mij dan ook door de vakman adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor het inmeten en monteren. Over de aankoop van de materialen wil ik nog overleggen, omdat ik die misschien bij Gamma ga kopen.

Raam vernieuwen van tuinhuisje en schuifdeur kledingkast herstellen

Wij zoeken een vakman voor 2 verschillende klussen: we hebben een oud tuinhuisje waarin een raam moet worden vernieuwd, omdat het verrot is. Verder hebben we een kledingkast met schuifdeuren die niet zo goed meer rollen. Mogelijk moeten er daarin nieuwe rollertjes worden geplaatst. We willen een afspraak maken om de klussen hier te laten inmeten en beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Stalen dubbele taats- of schuifdeur monteren

Lezer, Graag ontvang ik uw offerte voor een dubbele stalen taatsdeur en schuifdeur (specifieke keuze moet ik nog maken). Afmeting ongeveer 180brx240hoog. (incl inmeten, glas, montage) Zie uw offerte graag tegemoet. Vriendelijke groet,

Binnenkozijnen en deuren laten vervangen

Ik wil graag een globale kostenraming voor het vervangen van 12 binnen-kozijnen/deuren. Ik wil graag kant- en klare wit, RAL9010, afgelakte kozijnen en deuren. De deuren en kozijnen zijn nog niet besteld, maar we denken aan type barn deur. Ook ontvang ik graag een indicatie van de kosten voor het vervangen van een traditioneel kozijn met een barn deur schuifdeur. Aangezien de deuren in maat verschillen, is inmeten gewenst. Ik begrijp dat exacte afmetingen en keuze voor de deur noodzakelijk zijn voor een meer concrete offerte, dus ik zou erg blij zijn met een globale indicatie van de kosten voor dit project.

Lundia kast inmeten en plaatsen

Ik wil graag een Lundia hang/schuifdeur kast door u laten inmeten en plaatsen + interieurkast plaatsen. Het gaat om een 2 deurs hangschuifdeurkast. Of module A en F, óf module H- hoek. Kan eventueel in een hoek en moet op de 1e verdieping geplaatst worden.

Rolhordeur in de balkondeur monteren

Ik wil een rolhordeur bij de schuifdeur van het balkon. De binnenkant is 1.30 meter breed. De deur is 1.40 meter breed, deze schuift aan de buitenkant. De hoogte is 2.35 meter. Kunt u komen inmeten, de rolhordeur leveren en deze plaatsen?

Opdekdeuren en een glazen schuifdeur plaatsen

Ik wil graag 4 opdek binnendeuren laten inmeten, leveren en plaatsen. Verder hebben wij een glazen schuifdeur gekocht met rails en alle bijbehorende bevestigingsmiddelen. Wij willen die laten plaatsen aan een holle wand. De deur komt in de gang, voor de slaapkamer. Ik maak graag een afspraak om het werk hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Gipswandjes met schuifdeur plaatsen

Ik krijg op 1 maart de sleutel van mijn huurwoning, een nieuwbouwwoning van 60 m². Er is daar een mooie vierkante slaapkamer, waar ik graag diagonaal voor een hoek een wandje met een schuifdeur wil laten maken, zodat daarachter een inloopkast ontstaat. Ik wil dit graag ter plaatse laten inmeten en overleg dan even met de timmerman over de mogelijkheden. Ik ontvang daarna graag uw prijsopgave.

Partners

Partners van Casius