Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor verwarmingsbuizen wegwerken:

Verwarmingsbuizen wegwerken

Ik wil graag een ombouw om de verwarmingsbuizen hebben. Als het kan zo licht mogelijk! De lengte is tussen de 5 en 5,5 meter, met een aantal hoeken. Daarna werk ik het zelf af. Graag een vrijblijvende offerte hiervoor.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarmingsbuizen wegwerken uit heel Nederland:

Verwarmingsbuizen wegwerken en radiatoren vervangen

In ons nieuw huis, willen wij de verwarmingsbuizen zoveel mogelijk weggewerkt hebben, daarnaast zullen een aantal radiatoren vervangen moeten worden. Eind augustus krijgen wij de sleutel, eerste week van september zou eventueel het project uitgevoerd kunnen worden.

Gasbuis en verwarmingsbuizen wegwerken

We willen graag 2 verwarmingsbuizen weg laten werken en een gasbuis die op dit moment lelijk in het zicht zit.

Koopwoning opknappen

We bevinden ons momenteel in de afrondende fase van het aankopen van het appartement. Foto's van huidige staat van het appartement: Plattegrond van huidige situatie: Plattegrond van gewenste situatie: We willen graag het volgende laten uitvoeren : De elektriciteit vernieuwen aangezien het er niet erg veilig uitzag, vooral in de badkamer. De stopcontacten moeten waarschijnlijk aangepast worden, net als de draden. Badkamer: nieuwe vloertegels en wandtegels, nieuwe wastafel, toilet en radiator. Keuken/2e slaapkamer: huidige keuken verwijderen, nieuwe keuken aan de andere kant van de muur plaatsen. Zo ontstaat er op de plek van de huidige keuken een tweede slaapkamer met direct zonlicht. Verwarmingsbuizen achter de muren wegwerken en muren opnieuw glad maken. Vloer leggen in de berging bij de nieuwe keuken. Alles verven We willen graag per 1 mei verhuizen en we zouden de meeste renovaties graag zo snel mogelijk doen, afhankelijk van de kosten. Ik zou graag een offerte ontvangen voor de bovenstaande werkzaamheden.

Verwarmingsbuizen wegwerken

Door het hele huis wil ik graag de verwarmingsbuizen laten wegwerken in de muren. Het gaat om een 5 kamer woning. Het gaat om 2 slaapkamers en een keuken. We krijgen 16 januari de sleutel.

Woning laten stucadoren

Ik heb een appartement van 83 m2 gekocht en wil de wanden en het plafond laten stucen, eventueel ook de verwarmingsbuizen wegwerken. Er zit nog eenvoudige behang op de muren. Wanden: 175 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 85 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Zolder isoleren en afwerken

Ik wil onze zolder opnieuw laten isoleren en daarna laten afwerken. Ik zal zelf het bestaande isolatiemateriaal verwijderen. Daarna moet er nieuwe isolatie worden geplaatst met daar overheen gipsplaten, die geschilderd moeten worden. Er moet een verlaagd plafond in komen. Ook wil ik er een wandje van ongeveer 2 meter breed laten plaatsen met een kozijn en deur, zodat er een afgescheiden ruimte ontstaat. De muren moeten gestuukt worden. Ik wil de bestaande radiator laten vervangen en de verwarmingsbuizen laten wegwerken. Er is nu een recht zolderraam. Ik wil dat laten vervangen door een kiepkantelraam. De zolder meet ongeveer 4,5 x 5 meter en heeft een hoge nokhoogte. Ik maak graag een afspraak zodat de ruimte even bekeken kan worden.

Schuifdeuren installeren

We zouden graag schuifdeuren geïnstalleerd willen hebben in een kamertje met rechte muren. De schuifdeuren komen over een lengte van ongeveer 2.5 meter. Er ligt zeil op de vloer (geen idee of dat een probleem is met het vlak stellen) en indien mogelijk zouden we de verwarmingsbuizen van een radiator achter de schuifdeuren willen wegwerken. We hebben momenteel nog niet alle materiaal in onze bezit, maar zorgen dat alle materiaal er is bij aanvang van de klus. Wel horen we graag of u nog speciale wensen heeft omtrent materiaal (bijvoorbeeld: voor verwerken verwarmingsbuizen achter schuifdeuren; moet het zeil verwijderd worden waar schuifdeuren komen?). Ook horen we graag op wat voor termijn u deze klus zou kunnen klaren.

Renoveren van het appartement

Ik wil mijn appartement van 84 m2 renoveren. De werkzaamheden zijn als volgt: - Muurtjes doorbreken en daar internet en elektriciteit omleggen. - Plaatsen van schuifdeuren na verwijdering muren. - Waar huidige deuren zijn, dichtmetselen + schilderen. - Omleggen verwarmingsbuizen + wegwerken verwarmingsbuizen in hele appartement,3 kamers + gang - Plaatsen van nieuwe deuren en eventueel kozijn in hele appartement,7 deuren - Leggen van nieuwe vloer in woonkamer + andere kamer Badkamer renovatie: - Vervangen radiator door designradiator - Verwijderen oude muurtegels + leggen nieuwe muurtegels - Plaatsen nieuwe douche + douchewand - Plaatsen nieuwe wasbak + kastjes - Plaatsen spotjes in plafond - Toilet opnieuw betegelen + nieuw toilet en wasbak plaatsen

Elektra, water en gas voorbereiden voor keukenplaatsing

Ik laat een nieuwe keuken plaatsen op 15 maart. Ter voorbereiding wil ik diverse installatiewerkzaamheden laten verzorgen in week 8. De waterleiding en het elektra moeten omgelegd worden, gas afgesloten (we gaan naar inductie), er moeten elektra-aansluitpunten worden bijgeplaatst. Een radiator moet worden verplaatst, twee niet aangesloten verwarmingsbuizen moeten tot vloerniveau worden afgezaagd en afgedopt. Wij willen de leidingen zo veel mogelijk in de wanden of vloer laten wegwerken of via de kruipruimte laten omleggen. Ik bespreek graag hier ter plaatse de mogelijkheden.

Buizen wegwerken in koven

Omdat er kabels voor elektra zijn aangelegd via de verwarmingsbuizen willen we deze buizen graag uit het zicht hebben en dit weg laten werken. Graag offerte voor isoleren van buizen en het plaatsen van een koof / ombouw (totaalprijs) - gang (1 meter) - 1 slaapkamer (4 of 5 meter) - zolder (3 meter) -evt in woonkamer ook (4 of 5 meter), dit is afhankelijk van het kostenplaatje. De binnenmuren zijn heel hard en de plafonds zijn van beton. Het huis is van 1983. En mijn vraag is op welk termijn dit dan gemaakt zou kunnen worden. De slaapkamer is namelijk een babykamer en in februari zal ik bevallen. Dus zou het dan op zeer korte ter mijn geregeld kunnen worden?