Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor verwarmingsbuizen wegwerken:

Verwarmingsbuizen wegwerken

Ik wil graag een ombouw om de verwarmingsbuizen hebben. Als het kan zo licht mogelijk! De lengte is tussen de 5 en 5,5 meter, met een aantal hoeken. Daarna werk ik het zelf af. Graag een vrijblijvende offerte hiervoor.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarmingsbuizen wegwerken uit heel Nederland:

CV-leidingen wegwerken en designradiator plaatsen

Ik wil in de woonkamer, slaapkamer, keuken en gangen de verwarmingsbuizen laten infreezen in de grond.

Grove granol wegwerken op muren

Ik heb verschillende wanden en één lange wand en ongeveer 5 andere stukken waaronder twee ramen waar boven en onder de granol weg moet en twee muurtje waar (oude) verwarmingsbuizen voor zitten. Die kunnen niet los. Het is een totaal van ongeveer 34 vierkante meter en alles moet glad. Optioneel daarna schilderen. Kunt u mij bellen voor een afspraak?

Verwarmingsbuizen wegwerken in de hal

Er lopen in onze hal twee verwarmingsbuizen. Ze komen van de 1e etage en lopen naar een radiator in de hal. Ook is er een aftakking naar de radiator in de woonkamer. Die buizen lopen door de muur en komen uit in de woonkamer. Ik wil graag de buizen die in de hal lopen wegwerken in de muur van kalk. Stucen hoeft niet. Dat doen we later wel als we ook de rest van de hal aanpakken.

Verwarmingsbuizen wegwerken en radiatoren vervangen

In ons nieuw huis, willen wij de verwarmingsbuizen zoveel mogelijk weggewerkt hebben, daarnaast zullen een aantal radiatoren vervangen moeten worden. Eind augustus krijgen wij de sleutel, eerste week van september zou eventueel het project uitgevoerd kunnen worden.

Gasbuis en verwarmingsbuizen wegwerken

We willen graag 2 verwarmingsbuizen weg laten werken en een gasbuis die op dit moment lelijk in het zicht zit.

Koopwoning opknappen

We bevinden ons momenteel in de afrondende fase van het aankopen van het appartement. Foto's van huidige staat van het appartement: Plattegrond van huidige situatie: Plattegrond van gewenste situatie: We willen graag het volgende laten uitvoeren : De elektriciteit vernieuwen aangezien het er niet erg veilig uitzag, vooral in de badkamer. De stopcontacten moeten waarschijnlijk aangepast worden, net als de draden. Badkamer: nieuwe vloertegels en wandtegels, nieuwe wastafel, toilet en radiator. Keuken/2e slaapkamer: huidige keuken verwijderen, nieuwe keuken aan de andere kant van de muur plaatsen. Zo ontstaat er op de plek van de huidige keuken een tweede slaapkamer met direct zonlicht. Verwarmingsbuizen achter de muren wegwerken en muren opnieuw glad maken. Vloer leggen in de berging bij de nieuwe keuken. Alles verven We willen graag per 1 mei verhuizen en we zouden de meeste renovaties graag zo snel mogelijk doen, afhankelijk van de kosten. Ik zou graag een offerte ontvangen voor de bovenstaande werkzaamheden.

Verwarmingsbuizen wegwerken

Door het hele huis wil ik graag de verwarmingsbuizen laten wegwerken in de muren. Het gaat om een 5 kamer woning. Het gaat om 2 slaapkamers en een keuken. We krijgen 16 januari de sleutel.

Woning laten stucadoren

Ik heb een appartement van 83 m2 gekocht en wil de wanden en het plafond laten stucen, eventueel ook de verwarmingsbuizen wegwerken. Er zit nog eenvoudige behang op de muren. Wanden: 175 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 85 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Zolder isoleren en afwerken

Ik wil onze zolder opnieuw laten isoleren en daarna laten afwerken. Ik zal zelf het bestaande isolatiemateriaal verwijderen. Daarna moet er nieuwe isolatie worden geplaatst met daar overheen gipsplaten, die geschilderd moeten worden. Er moet een verlaagd plafond in komen. Ook wil ik er een wandje van ongeveer 2 meter breed laten plaatsen met een kozijn en deur, zodat er een afgescheiden ruimte ontstaat. De muren moeten gestuukt worden. Ik wil de bestaande radiator laten vervangen en de verwarmingsbuizen laten wegwerken. Er is nu een recht zolderraam. Ik wil dat laten vervangen door een kiepkantelraam. De zolder meet ongeveer 4,5 x 5 meter en heeft een hoge nokhoogte. Ik maak graag een afspraak zodat de ruimte even bekeken kan worden.

Schuifdeuren installeren

We zouden graag schuifdeuren geïnstalleerd willen hebben in een kamertje met rechte muren. De schuifdeuren komen over een lengte van ongeveer 2.5 meter. Er ligt zeil op de vloer (geen idee of dat een probleem is met het vlak stellen) en indien mogelijk zouden we de verwarmingsbuizen van een radiator achter de schuifdeuren willen wegwerken. We hebben momenteel nog niet alle materiaal in onze bezit, maar zorgen dat alle materiaal er is bij aanvang van de klus. Wel horen we graag of u nog speciale wensen heeft omtrent materiaal (bijvoorbeeld: voor verwerken verwarmingsbuizen achter schuifdeuren; moet het zeil verwijderd worden waar schuifdeuren komen?). Ook horen we graag op wat voor termijn u deze klus zou kunnen klaren.