Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Gouda of directe omgeving.

1566 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Gouda:

Boeiboorden door kunststof boorden vervangen

Rondom de uitbouw op de begane grond moet het boeiboord vervangen worden. In totaal circa 16 meter. 4 meter met een breedte van 10/15 cm 12 meter met een breedte van 30 cm.

Tuimelramen nakijken

In mijn huis heb ik 5 stuks tuimelramen/dakramen die ik graag wil laten nakijken en waarvan er 1 een kleine lekkage heeft als het regent en er 1 kleintje vervangen moet worden. Het gaat om kleine raampjes. Die vervangen moet worden is 15 bij 15 cm en die met lekkage is 40 bij 1 meter lang. De rest moet alleen nagekeken worden.

Garderobekast met schuifdeuren monteren

I need someone to assemble garderobe kast: w*h 250*236 which consists of 3 parts (1m, 1m, 0. 5m) and 2 full glass Schuifdeuren.

Stalen enkele taatsdeur monteren

Graag uw offerte voor een stalen taatsdeur (enkele deur). Het betreft een nieuwbouwwoning en wij willen de deur geplaatst hebben tussen de hal en de woonkamer. Wij willen aan beide kanten een handvat erop: een lang handvat, geen deurklink principe. De afmetingen zijn 260 cm hoogte en 98 cm breedte. Wij wensen dat de deur in 4 stukken met glas wordt verdeeld. De woning zal eind november opgeleverd worden. Uitvoering mag in januari zijn.

Stalen pendeldeur in een nieuwbouwwoning plaatsen

Wij krijgen op 23 november de sleutel van onze nieuwbouwwoning. We willen daar tussen de woonkamer en de hal graag een zwarte stalen taatsdeur zonder kozijn laten monteren. Ik ontvang hierover graag uw advies en een prijsopgave. Ik kan u de bouwtekening met de maten even mailen.

Schuifdeurkast voorzien van nieuwe rails en deuren

Wij hebben een kast met 3 schuifdeuren. Wij willen daar andere deuren en rails in laten monteren. Ook willen we op het huidige zijpaneel een nieuw zijpaneel laten monteren in dezelfde kleur als de nieuwe deuren die wij al bij Gamma hebben gezien. Ik wil de kast hier even laten opmeten, zodat de juiste maat kan worden besteld. Gamma zal alles bij mij thuis afleveren, waarna de montage kan plaatsvinden. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave voor het inmeten en de montageklus.

Koof bouwen om rookkanaal

Ik wil graag een koof om het rookkanaal in de zolderkamer. Het rookkanaal is van de allesbrander en loopt door de zolderkamer naar de schoorsteen. Betreft een schuine muur, zie ook de foto.

Vlizotrap laten plaatsen

Wij willen graag een vlizotrap laten plaatsen naar onze vliering, op dit moment is onze vliering heel slecht bereikbaar. Het plafond is van relatief zacht materiaal, in ieder geval geen beton of hout.

Diverse kasten in elkaar zetten

Er moeten verschillende kasten/meubels in elkaar gezet worden in het filiaal Gamma Gouda. Deze worden in de winkel getoond als showmodel. Graag zo spoedig mogelijk. In ieder geval 1 dag van 8 uur lang en misschien nog een dag erna. Graag op aanstaande maandag, dinsdag of woensdag.

Horraam en hordeur monteren in houten kozijnen

Graag zou ik een horraam willen laten monteren en een hordeur laten monteren. De kozijnen zijn van hout. De afmetingen van de deur zijn ongeveer 82,5 bij 199 cm en de afmetingen van het raam zijn ongeveer 139 bij 65 cm.

Velux dakramen vervangen

Ik wil graag 2 Velux dakramen vervangen, type GGL8. Door hetzelfde type vervangen, dezelfde maat. Op de nieuwe dakramen wil ik 2 Velux rolluiken.

Slecht sluitende voor- en achterdeur herstellen

Zowel onze voor- als achterdeur vallen niet goed in het slot. Er zitten kieren met veel tocht als gevolg. Mogelijk zijn de deuren uit het lood of enigszins krom. Onze vraag is of u de deuren zodanig wil repareren dat het goed sluit en dat er geen tocht meer doorkomt. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en hoor dan wat uw plan van aanpak en kosten zijn.

Slotgat in buitendeur frezen

Voor een buiten/schuurdeur moet er een slotgatfrezing gemaakt worden. Het is een houten deur met alleen een gat voor een cilinder. Een 55 mm slotgat. Graag zo spoedig mogelijk. Graag zo snel mogelijk een prijsopgave en ook de uitvoering. Het is voor een klant van Gamma. In de bouwmarkt dient het gat gemaakt te worden, voordat de deur uitgeleverd gaat worden. Graag tijdens kantooruren bellen of mailen.

Vervangen van een voordeurslot

Nieuw slot plaatsen op de voordeur.

Kast bouwen van los materiaal

Ik wilde een kast laten bouwen,al het benodigde materiaal is al aanwezig

Bijzetslot laten plaatsen op zowel voordeur als achterdeur

Graag zou ik op zowel de voordeur als de achterdeur een bijzetslot laten plaatsen. Graag zou ik weten hoe duur het plaatsen is van deze sloten exclusief materiaal. De sloten die ik wil plaatsen zijn Nemef veiligheidsbijzetslot SKG* 1008 staal vernikkeld van de Gamma.

Trap renoveren

Ik wil graag offerte traprenovatie met flexxfloors. Ik heb een trap met 1 korte draai naar links.

Radiatorombouw monteren

Wij willen een radiatorombouw in onze erker plus nieuwe vensterbank. Materiaal van Burton. Hoogte zal circa 70 cm zijn, diepte circa 20cm. De erker bestaat uit 3 delen; 1 meter breed - 2 meter breed - 1 meter breed. Vervolgens moet de ombouw weer doorlopen naar de zijmuren. Circa 20 cm aan beide kanten. Eigenlijk is het dus maatwerk. Dit gaat dus iets verder dan een standaard montage. Ik hoop dat dit ook mogelijk is. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Boeiboorden vervangen door kunststof boorden

Het vervangen van de dakranden door kunststof boorden bij ons en de buren.

Dakshingles op een tuinhuisje vervangen

Ik wil de Nefli dakshingles van mijn tuinhuisje vervangen. Ze zijn 5-hoekig en 2 meter bij 2 meter in diepte en breedte. Inclusief nieuw materiaal en afvoer van het oude materiaal.

Kunststofboeiboord met onderliggende verrotte plank repareren

De kunststof boeiboord van het dakkapel is losgeraakt door de onderliggende verrotte plank. Graag de verrotte plank herstellen. Het kunststof boeiboord mag hergebruikt worden. Het betreft de tweede verdieping. Het kunststof boeiboord is ongeveer 2.50 meter lang en 20 cm breed.

Diverse timmerklussen in de tuin

Wij willen voor een aantal klussen een prijsindicatie ontvangen en zullen die wellicht in fases laten uitvoeren. Allereerst willen we onze huidige schutting laten vervangen. Er zijn houten palen en 7 nieuwe tuinschermen nodig. Verder hebben wij achter in onze tuin een houten overkapping gemaakt. Het dak bestaat uit houten dakplaten met daarop bitumen dakbedekking. Er is lekkage en we willen het dak laten vervangen, afhankelijk van uw beoordeling en advies. De maat moet hier even worden opgenomen. Als laatste willen we een prijsindicatie voor een bank van steigerdelen die wij onder de overkapping willen. We maken graag even een afspraak.

Verlaagd plafond maken in badkamer

In onze nieuwbouwwoning willen wij in onze badkamer graag een verlaagd plafond met 6, dimbare, LED inbouwspots. Bijgevoegd wat foto's van hoe het plafond er nu uit ziet. De oppervlakte is 7 m2. Graag horen we wat de kosten zouden zijn.

Verwarmingsbuizen wegwerken

Ik wil graag een ombouw om de verwarmingsbuizen hebben. Als het kan zo licht mogelijk! De lengte is tussen de 5 en 5,5 meter, met een aantal hoeken. Daarna werk ik het zelf af. Graag een vrijblijvende offerte hiervoor.

Bergruimtes maken op zolder

Wij wonen sinds kort in een eengezinswoning waar we op de zolder graag dichte bergruimtes willen laten maken. We willen onder het schuine dakvlak aan beide kanten schuifdeuren laten maken. We laten de klus hier graag even opmeten en ontvangen daarna uw offerte.