Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Gouda of directe omgeving.

1477 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage met puntdak bouwen, garage met puntdak bouwen, kozijnen in de woning vervangen, deuren, raam- en deurkozijnen vernieuwen, alle ramen en kozijnen vervangen in een bovenwoning, dubbele garage laten bouwen, stenen schuur / tuinhuis bouwen, plafonds verlagen, metalstudwanden plaatsen met kozijnen en stompe deuren, kunststof kozijnen stellen in jaren '30 VvE-pand, stalen taatsdeuren plaatsen, openslaande deuren laten plaatsen, fundering voor een garage maken, diverse kozijnen en deuren op maat maken, ramen maken in buitengevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Gouda:

Verwarmingsbuizen wegwerken

Ik wil graag een ombouw om de verwarmingsbuizen hebben. Als het kan zo licht mogelijk! De lengte is tussen de 5 en 5,5 meter, met een aantal hoeken. Daarna werk ik het zelf af. Graag een vrijblijvende offerte hiervoor.

Bergruimtes maken op zolder

Wij wonen sinds kort in een eengezinswoning waar we op de zolder graag dichte bergruimtes willen laten maken. We willen onder het schuine dakvlak aan beide kanten schuifdeuren laten maken. We laten de klus hier graag even opmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Deuren en kozijnen vervangen

Ik wil graag 4 bestaande opdekdeuren vervangen, waar mogelijk mogen de kozijnen blijven. Ik wil de tussendeur tussen de hal en de woonkamer vervangen door een kamerhoge deur met nieuw kozijn (dat is de 5e deur). Het huidige kozijn is van kunststof en heeft een deur+ bovenlicht. Indien mogelijk wil ik ook de voordeur vervangen door een nieuwe deur met 3-puntsluiting, met behoud van kozijn. Deuren, materialen en beslag bestellen in overleg met de uitvoerder. Graag in de offerte onderscheid maken tussen binnendeuren, tussendeur en voordeur werkzaamheden.

Openslaande ramen vervangen en dubbel glas met rooster

2 Openslaande slaapkamerramen vervangen. Zowel de kozijnen (hout) en dubbelglas met roosters.

4-pans dakraam vervangen

Op dit moment is er een 4 pans dakraam kapot. Wij willen graag een Velux tuimelraam waar later een screen aan de buitenzijde aangebracht kan worden. De dagmaat is 48 cm hoog en 42 cm breed. Bestaat hier een standaard maat voor van Velux? Het raam is dus nog niet aangeschaft. Graag zouden wij eerst geïnformeerd worden over de mogelijkheid alvorens het dakraam te bestellen.

Dakraam vervangen

Vervangen dakraam, want is met storm eruitgewaaid, dagmaat is 42 cm breed en 50 cm hoog. Een 4-pans dakraam.

Trap laten plaatsen

Ik wil graag de vlizo trap laten vervangen door een vaste trap. De vloer is van hout en er is voldoende ruimte voor het trapgat. Het trapgat zal verplaatst moeten worden en het oude gat gedicht.

Inbraakschade aan het raam herstellen

Er zijn bij ons twee ramen en kozijnen beschadigd door een poging van inbraak. Deuken van koevoet/schroevendraaier en deels een stuk van het hout afgebroken We hebben offertes nodig voor de verzekering

Stalen taatsdeur als tussendeur monteren

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een metalen deur. De afmetingen zijn circa 2.50 meter hoog en 90 cm breed.

Deuren afhangen met montage van beslag

Wij willen graag vier deuren laten afhangen, inclusief het monteren van beslag.

Het plaatsen van nieuwe kozijnen van kunststof

Wij willen voor onze flat nieuwe raamkozijnen laten plaatsen van kunststof op de 2e verdieping (3e woonlaag). Het gaat om totaal 2 kozijnen en eventueel een deur. Het grote raam is 2.65 bij 1.84 meter en het andere raam is 1.50 bij 1 meter. Er zit nu hout in en wel willen graag kunststof kozijnen met dubbel glas.

Inbraakpreventie aanbrengen

Ik wil graag dievenklauwen, opbouw bijzetsloten en een barrièrestang laten plaatsen. Producten reeds in huis.

Nieuwe kwarttrap plaatsen

Trap verwijderen en nieuwe kwart trap plaatsen.

Inbraakschade bij een keukenraam repareren

Gaarne ontvang ik een offerte om de beschadiging aan het keukenraam, ten gevolge van een poging tot inbraak, te laten herstellen. Het openslaande gedeelte van het raam van 120 x 120 centimeter is op het kozijn beschadigd.

Metalen schuifpui plaatsen

Ik zoek een metalen schuifpui met een breedte van 3.70 meter en een hoogte van 2.35 meter, exclusief kozijn. Deze schuifpui moet bestaan uit 2 delen die allebei kunnen schuiven.

Extra spreekkamer in kantoorruimte maken

In een voormalig schoolgebouw hebben wij een kantoorruimte, waarin wij graag een aparte spreekkamer willen laten maken. Het is een voormalig klaslokaal waarin we een ruimte van ongeveer 10 m² willen laten maken met geïsoleerde HSB-wanden met een kozijn en deur en ook een raam. Het is een kantoor met een hoog plafond. Wij laten het hier graag even goed inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Voorzetramen vervangen

De huidige voorzetramen, 2 stuks, zijn vastgeschroefd aan het kozijn. Graag zouden wij nieuwe voorzetramen laten plaatsen die vast zitten met een scharnier op het kozijn. De precieze afmetingen van de kozijnen zijn niet bekend. De vakman dient de ramen in te meten, te leveren en te plaatsen.

Spiltrap renoveren

Wij hebben een splittrap van de begane grond naar de eerste etage. Deze is door de vorige bewoners dicht gemaakt, maar dit was erg lelijk. De trap hebben wij nu weer leeg gehaald en zoeken iemand die de trap netjes kan renoveren en weer dicht maken.

Koven plaatsen om leidingen weg te werken

Ik heb een oud tweekamerappartement gekocht waarbij de leidingen dwars door de woning liggen. Ik zoek een betrouwbare vakman/vrouw die koven kan plaatsen om leidingen weg te werken. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Trap naar zolder laten maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen.

Rubbers in een trap frezen

Graag de dichte trap frezen van 12 treden. Dubbele frees. Met rubber inleg

Schuur slopen en garage plaatsen

Een schuurtje en kleine aanbouw aan het huis moeten worden gesloopt. Ook een gedeelte van het reeds onderheide terras moet worden gesloopt. Op de vrijgekomen ruimte moet een opnieuw onderheide garage komen van ongeveer 35 m2 groot met een plat dak.

Vaste trap voor vlizotrap laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder in plaats van de huidige vlizotrap, graag zou ik verschillende opties willen bekijken en bespreken. Mocht u in de buurt van Gouda zijn, kom dan langs voor een vrijblijvende bezichtiging/afspraak. De verdiepingsvloeren van de woning zijn van hout.

Anti-slip in een houten trap frezen

Ik heb een open trap van 15 treden. We willen graag een rubberen strip inlaten frezen. Wat zijn de kosten hiervan?

Kunststof kozijn met harmonicadeur plaatsen

Ik wil graag een kunststof kozijn met harmonicadeur H 3.25 /L 5.60.