Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Gouda of directe omgeving.

1635 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras, kozijnen vervangen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, wenteltrap vervangen door een vaste trap, vervangen velux dakramen, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Gouda:

Hor monteren in houten raam

Graag laat ik een hor plaatsen in een houten zijraam.

Draairichting van raam wijzigen

IK wil graag het kop gevelraam op zolder naar binnen laten draaien in plaats van naar buiten, zodat ik het kan schilderen. Er kan volgens mij van binnenuit gewerkt worden.

Vervangen van een draairaam

Het houten kozijn op de eerste verdieping vertoont houtrot en moet worden vervangen. De afmeting van het raam buitenwerks is 54. 5 x 113 cm. Het hang- en sluitwerk, ventilatierooster en dubbelglas wil ik graag overnemen van het oude raam. Het nieuwe kozijn zal 2 keer in de grondverf geplaatst moeten worden.

Schuifdeur inmeten en plaatsen

Ik wil een schuifdeur tussen slaapkamer en de woonkamer laten plaatsen. Dit zal inclusief inmeten zijn. Graag een complete offerte.

Openslaande deuren afstellen

De openslaande houten deuren met 3 puntsgordel sluiten niet meer goed en loopt aan. Deze deuren moeten afgesteld worden. Het gaat om 2 tuindeuren.

Vaste dakkoepels plaatsen

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en zijn voornemens om in de aanbouw (2,4 meter) een tweetal daklichten te laten plaatsen. Hiervoor hebben we de Velux Integra 2017 op het oog (types CVP120120, CVP100100 of de CVP100150). Hoeveel dakramen moeten er geplaatst worden? 2. Op welk type gebouw moet het dakraam komen? Rijtjeswoning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een uitbouw op onze nieuwbouwwoning. Hierin willen we 2x een Velux CFP (vaste) dakkoepel geplaatst hebben. We twijfelen nog over de afmetingen 100 x 100 cm, 120 x 120 cm en 100 x 150 cm. De aanbouw is voorzien van een betonnen plafond van prefab vloerdelen, welke aan de buitenzijde gewoon met dakbedekking is afgewerkt. Het geheel is net opgeleverd en in nieuwstaat. We willen een offerte voor het plaatsen van de beide daklichten en het uitzagen van de betreffende openingen uit het beton. We begrijpen dat dit een grotere klus is dan het uitzagen van openingen in houten plafondconstructies. De woning zal opgeleverd worden in de laatste week van april en we willen de daklichten direct na oplevering geplaatst hebben. Hierdoor is er minder kans op schade aan wanden en vloeren bij plaatsing.

Trapleuning maken voor wenteltrap

Ik heb een wenteltrap met 13 treden zonder leuning. Ik wil graag dat er een leuning wordt gemaakt. De leuning moet ongeveer 3-4 meter worden.

Ubbink PE dakraam vervangen

Door de storm is het PE dakraam kapot gewaaid en moet vervangen worden. Zie foto's. Afmeting 38 bij 44 centimeter.

Nieuwe ramen en deuren in bestaande kozijnen

Ik wil in de bestaande kozijnen nieuwe draaiende delen laten plaatsen. Het gaat om 2x een hardhouten balkondeur van 54 mm dik en isolatieglas, 4 plakroedels van 30 mm, hang- en sluitwerk (3-puntssluiting), kierdichting. De deuren zijn 77 bij 218 cm. Ook moet er aan de bovenkant een ventilatierooster komen. Ook gaat het om 4 ramen van 54 mm dik. 2 zijn samen 1 dubbelraam en 2 losse ramen moeten ook gedaan worden.

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Een deel van het boeibord van onze dakkapel moet worden vervangen. Het gaat om ca. 1,5 meter. De dakkapel bevind zich op de 2e verdieping. Het boeiboord is gemaakt van Trespa plaat.

Schutting plaatsen en overkapping vervangen

Ik wil een nieuwe schutting aanleggen die kapot is gegaan door de storm. Tevens had ik een afdak naast de schuur waar de containers en fietsen stonden. Die zijn ook kapot gegaan en wil ik graag laten vervangen.

Raamkozijnen na poging tot inbraak herstellen

Ik wil graag mijn houten kozijnen en sluitwerk laten herstellen. Bij een inbraak is mijn raam geforceerd welke schade heeft toegebracht aan mijn kozijn. Tijdens het forceren is de grendel waarmee het raam vast zit, losgekomen en beschadigd. Het gaat om het repareren van de schade aan het kozijn, en zorgen dat de grendel vervangen word, om herhaling te voorkomen.

Boeiboorden door kunststof boorden vervangen

Rondom de uitbouw op de begane grond moet het boeiboord vervangen worden. In totaal circa 16 meter. 4 meter met een breedte van 10/15 cm 12 meter met een breedte van 30 cm.

Tuimelramen nakijken

In mijn huis heb ik 5 stuks tuimelramen/dakramen die ik graag wil laten nakijken en waarvan er 1 een kleine lekkage heeft als het regent en er 1 kleintje vervangen moet worden. Het gaat om kleine raampjes. Die vervangen moet worden is 15 bij 15 cm en die met lekkage is 40 bij 1 meter lang. De rest moet alleen nagekeken worden.

Garderobekast met schuifdeuren monteren

I need someone to assemble garderobe kast: w*h 250*236 which consists of 3 parts (1m, 1m, 0. 5m) and 2 full glass Schuifdeuren.

Stalen enkele taatsdeur monteren

Graag uw offerte voor een stalen taatsdeur (enkele deur). Het betreft een nieuwbouwwoning en wij willen de deur geplaatst hebben tussen de hal en de woonkamer. Wij willen aan beide kanten een handvat erop: een lang handvat, geen deurklink principe. De afmetingen zijn 260 cm hoogte en 98 cm breedte. Wij wensen dat de deur in 4 stukken met glas wordt verdeeld. De woning zal eind november opgeleverd worden. Uitvoering mag in januari zijn.

Stalen pendeldeur in een nieuwbouwwoning plaatsen

Wij krijgen op 23 november de sleutel van onze nieuwbouwwoning. We willen daar tussen de woonkamer en de hal graag een zwarte stalen taatsdeur zonder kozijn laten monteren. Ik ontvang hierover graag uw advies en een prijsopgave. Ik kan u de bouwtekening met de maten even mailen.

Schuifdeurkast voorzien van nieuwe rails en deuren

Wij hebben een kast met 3 schuifdeuren. Wij willen daar andere deuren en rails in laten monteren. Ook willen we op het huidige zijpaneel een nieuw zijpaneel laten monteren in dezelfde kleur als de nieuwe deuren die wij al bij Gamma hebben gezien. Ik wil de kast hier even laten opmeten, zodat de juiste maat kan worden besteld. Gamma zal alles bij mij thuis afleveren, waarna de montage kan plaatsvinden. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave voor het inmeten en de montageklus.

Koof bouwen om rookkanaal

Ik wil graag een koof om het rookkanaal in de zolderkamer. Het rookkanaal is van de allesbrander en loopt door de zolderkamer naar de schoorsteen. Betreft een schuine muur, zie ook de foto.

Vlizotrap laten plaatsen

Wij willen graag een vlizotrap laten plaatsen naar onze vliering, op dit moment is onze vliering heel slecht bereikbaar. Het plafond is van relatief zacht materiaal, in ieder geval geen beton of hout.

Diverse kasten in elkaar zetten

Er moeten verschillende kasten/meubels in elkaar gezet worden in het filiaal Gamma Gouda. Deze worden in de winkel getoond als showmodel. Graag zo spoedig mogelijk. In ieder geval 1 dag van 8 uur lang en misschien nog een dag erna. Graag op aanstaande maandag, dinsdag of woensdag.

Horraam en hordeur monteren in houten kozijnen

Graag zou ik een horraam willen laten monteren en een hordeur laten monteren. De kozijnen zijn van hout. De afmetingen van de deur zijn ongeveer 82,5 bij 199 cm en de afmetingen van het raam zijn ongeveer 139 bij 65 cm.

Velux dakramen vervangen

Ik wil graag 2 Velux dakramen vervangen, type GGL8. Door hetzelfde type vervangen, dezelfde maat. Op de nieuwe dakramen wil ik 2 Velux rolluiken.

Slecht sluitende voor- en achterdeur herstellen

Zowel onze voor- als achterdeur vallen niet goed in het slot. Er zitten kieren met veel tocht als gevolg. Mogelijk zijn de deuren uit het lood of enigszins krom. Onze vraag is of u de deuren zodanig wil repareren dat het goed sluit en dat er geen tocht meer doorkomt. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en hoor dan wat uw plan van aanpak en kosten zijn.

Slotgat in buitendeur frezen

Voor een buiten/schuurdeur moet er een slotgatfrezing gemaakt worden. Het is een houten deur met alleen een gat voor een cilinder. Een 55 mm slotgat. Graag zo spoedig mogelijk. Graag zo snel mogelijk een prijsopgave en ook de uitvoering. Het is voor een klant van Gamma. In de bouwmarkt dient het gat gemaakt te worden, voordat de deur uitgeleverd gaat worden. Graag tijdens kantooruren bellen of mailen.