Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Gouda of directe omgeving.

1522 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: opbouw op plat dak inclusief trap plaatsen, vrijstaande gemetselde garage bouwen, groot verlaagd sierplafond maken, vrijstaande garage achter het huis bouwen, dubbele taatsdeuren plaatsen, kunststof kozijnen plaatsen, stalen schuif/harmonicadeuren plaatsen, kozijnen vervangen door kunststof, vervangen van diverse raamkozijnen, kozijn met seizoensdeuren plaatsen, stalen schuifdeur plaatsen, deuren van staal plaatsen, dubbele taatsdeur van metaal met glas installeren, voordeur en voorzetramen renoveren, staal met glasconstructie binnen maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Gouda:

Velux dakramen vervangen

Ik wil graag 2 Velux dakramen vervangen, type GGL8. Door hetzelfde type vervangen, dezelfde maat. Op de nieuwe dakramen wil ik 2 Velux rolluiken.

Slecht sluitende voor- en achterdeur herstellen

Zowel onze voor- als achterdeur vallen niet goed in het slot. Er zitten kieren met veel tocht als gevolg. Mogelijk zijn de deuren uit het lood of enigszins krom. Onze vraag is of u de deuren zodanig wil repareren dat het goed sluit en dat er geen tocht meer doorkomt. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en hoor dan wat uw plan van aanpak en kosten zijn.

Slotgat in buitendeur frezen

Voor een buiten/schuurdeur moet er een slotgatfrezing gemaakt worden. Het is een houten deur met alleen een gat voor een cilinder. Een 55 mm slotgat. Graag zo spoedig mogelijk. Graag zo snel mogelijk een prijsopgave en ook de uitvoering. Het is voor een klant van Gamma. In de bouwmarkt dient het gat gemaakt te worden, voordat de deur uitgeleverd gaat worden. Graag tijdens kantooruren bellen of mailen.

Vervangen van een voordeurslot

Nieuw slot plaatsen op de voordeur.

Kast bouwen van los materiaal

Ik wilde een kast laten bouwen,al het benodigde materiaal is al aanwezig

Bijzetslot laten plaatsen op zowel voordeur als achterdeur

Graag zou ik op zowel de voordeur als de achterdeur een bijzetslot laten plaatsen. Graag zou ik weten hoe duur het plaatsen is van deze sloten exclusief materiaal. De sloten die ik wil plaatsen zijn Nemef veiligheidsbijzetslot SKG* 1008 staal vernikkeld van de Gamma.

Trap renoveren

Ik wil graag offerte traprenovatie met flexxfloors. Ik heb een trap met 1 korte draai naar links.

Radiatorombouw monteren

Wij willen een radiatorombouw in onze erker plus nieuwe vensterbank. Materiaal van Burton. Hoogte zal circa 70 cm zijn, diepte circa 20cm. De erker bestaat uit 3 delen; 1 meter breed - 2 meter breed - 1 meter breed. Vervolgens moet de ombouw weer doorlopen naar de zijmuren. Circa 20 cm aan beide kanten. Eigenlijk is het dus maatwerk. Dit gaat dus iets verder dan een standaard montage. Ik hoop dat dit ook mogelijk is. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Boeiboorden vervangen door kunststof boorden

Het vervangen van de dakranden door kunststof boorden bij ons en de buren.

Dakshingles op een tuinhuisje vervangen

Ik wil de Nefli dakshingles van mijn tuinhuisje vervangen. Ze zijn 5-hoekig en 2 meter bij 2 meter in diepte en breedte. Inclusief nieuw materiaal en afvoer van het oude materiaal.

Kunststofboeiboord met onderliggende verrotte plank repareren

De kunststof boeiboord van het dakkapel is losgeraakt door de onderliggende verrotte plank. Graag de verrotte plank herstellen. Het kunststof boeiboord mag hergebruikt worden. Het betreft de tweede verdieping. Het kunststof boeiboord is ongeveer 2.50 meter lang en 20 cm breed.

Diverse timmerklussen in de tuin

Wij willen voor een aantal klussen een prijsindicatie ontvangen en zullen die wellicht in fases laten uitvoeren. Allereerst willen we onze huidige schutting laten vervangen. Er zijn houten palen en 7 nieuwe tuinschermen nodig. Verder hebben wij achter in onze tuin een houten overkapping gemaakt. Het dak bestaat uit houten dakplaten met daarop bitumen dakbedekking. Er is lekkage en we willen het dak laten vervangen, afhankelijk van uw beoordeling en advies. De maat moet hier even worden opgenomen. Als laatste willen we een prijsindicatie voor een bank van steigerdelen die wij onder de overkapping willen. We maken graag even een afspraak.

Verlaagd plafond maken in badkamer

In onze nieuwbouwwoning willen wij in onze badkamer graag een verlaagd plafond met 6, dimbare, LED inbouwspots. Bijgevoegd wat foto's van hoe het plafond er nu uit ziet. De oppervlakte is 7 m2. Graag horen we wat de kosten zouden zijn.

Verwarmingsbuizen wegwerken

Ik wil graag een ombouw om de verwarmingsbuizen hebben. Als het kan zo licht mogelijk! De lengte is tussen de 5 en 5,5 meter, met een aantal hoeken. Daarna werk ik het zelf af. Graag een vrijblijvende offerte hiervoor.

Bergruimtes maken op zolder

Wij wonen sinds kort in een eengezinswoning waar we op de zolder graag dichte bergruimtes willen laten maken. We willen onder het schuine dakvlak aan beide kanten schuifdeuren laten maken. We laten de klus hier graag even opmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Deuren en kozijnen vervangen

Ik wil graag 4 bestaande opdekdeuren vervangen, waar mogelijk mogen de kozijnen blijven. Ik wil de tussendeur tussen de hal en de woonkamer vervangen door een kamerhoge deur met nieuw kozijn (dat is de 5e deur). Het huidige kozijn is van kunststof en heeft een deur+ bovenlicht. Indien mogelijk wil ik ook de voordeur vervangen door een nieuwe deur met 3-puntsluiting, met behoud van kozijn. Deuren, materialen en beslag bestellen in overleg met de uitvoerder. Graag in de offerte onderscheid maken tussen binnendeuren, tussendeur en voordeur werkzaamheden.

Openslaande ramen vervangen en dubbel glas met rooster

2 Openslaande slaapkamerramen vervangen. Zowel de kozijnen (hout) en dubbelglas met roosters.

4-pans dakraam vervangen

Op dit moment is er een 4 pans dakraam kapot. Wij willen graag een Velux tuimelraam waar later een screen aan de buitenzijde aangebracht kan worden. De dagmaat is 48 cm hoog en 42 cm breed. Bestaat hier een standaard maat voor van Velux? Het raam is dus nog niet aangeschaft. Graag zouden wij eerst geïnformeerd worden over de mogelijkheid alvorens het dakraam te bestellen.

Dakraam vervangen

Vervangen dakraam, want is met storm eruitgewaaid, dagmaat is 42 cm breed en 50 cm hoog. Een 4-pans dakraam.

Trap laten plaatsen

Ik wil graag de vlizo trap laten vervangen door een vaste trap. De vloer is van hout en er is voldoende ruimte voor het trapgat. Het trapgat zal verplaatst moeten worden en het oude gat gedicht.

Inbraakschade aan het raam herstellen

Er zijn bij ons twee ramen en kozijnen beschadigd door een poging van inbraak. Deuken van koevoet/schroevendraaier en deels een stuk van het hout afgebroken We hebben offertes nodig voor de verzekering

Stalen taatsdeur als tussendeur monteren

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een metalen deur. De afmetingen zijn circa 2.50 meter hoog en 90 cm breed.

Deuren afhangen met montage van beslag

Wij willen graag vier deuren laten afhangen, inclusief het monteren van beslag.

Het plaatsen van nieuwe kozijnen van kunststof

Wij willen voor onze flat nieuwe raamkozijnen laten plaatsen van kunststof op de 2e verdieping (3e woonlaag). Het gaat om totaal 2 kozijnen en eventueel een deur. Het grote raam is 2.65 bij 1.84 meter en het andere raam is 1.50 bij 1 meter. Er zit nu hout in en wel willen graag kunststof kozijnen met dubbel glas.

Inbraakpreventie aanbrengen

Ik wil graag dievenklauwen, opbouw bijzetsloten en een barrièrestang laten plaatsen. Producten reeds in huis.