Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor zachtboard plafonds vervangen:

Zachtboard plafonds vervangen

In jaren '30 huis zijn de plafonds op twee verdiepingen nog van zachtboard platen. Ik wil deze alle vervangen door gipsplaten en stucwerk. Het gaat in totaal om 72 m2, verdeeld over zes ruimtes (5 slaapkamers, een overloop). Graag een prijsindicatie.
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zachtboard plafonds vervangen uit heel Nederland:

Zolder isoleren

Eengezinswoning, begin jaren '50. Onze zolder gebruiken we alleen als opslag/berging. De zolder bestaat uit twee gedeelten. De zolder is te bereiken via een vlizo-trap. In principe is de zolder niet begaanbaar, de balken zijn geen echte balken, maar rechtopstaande planken. Een vorige bewoner heeft op beide gedeelten een vloer aangebracht tot ongeveer een meter uit de muurplaten. Daar hebben wij stukken board/triplex, en dergelijke opgelegd. We gebruiken de zolder als zolder, maar de zware stukken staan wel tegen de dragende buitenmuren en tussenmuur. De plafonds van de eerste verdieping bestaan uit zachtboardplaten, op een raamwerk tegen de zolderbalken/planken vastgespijkerd. Denkend aan vloerisolatie zit ik met de belasting: piepschuimplaten ofid. Met daaroverheen een dekvloer wordt te zwaar voor een niet-echte zoldervloer. Daarom denk ik aan Knauf Suprafil Loft gespoten glaswol, aan te brengen tussen het zachtboard en de zoldervloer. Totaal oppervlakte in totaal maximaal 60 m2 (twee zolders). Wat is het soortelijk gewicht van Suprafil? Dan kan ik een slag slaan naar de extra belasting. Graag even komen kijken.

Zachtboard plafonds vervangen

We willen graag in de woonkamer (32 m2) en 2 slaapkamers (16 m2 en 16 m2) de zachtboard plafonds laten vervangen door gipsplaten. We zouden dit graag laten doen in de eerste week van juni. Ik ontvang graag een prijsindicatie en de benodigde tijd voor vervanging van de plafonds.

Zachtboard plafonds vervangen en stucen

Wij hebben een huis gekocht in Apeldoorn die aan het eind van de maand wordt opgeleverd. Het huis dat wij hebben gekocht is gebouwd in de jaren vijftig en heeft op de eerste etage nog zachtboard plafonds. Deze zouden wij (onder andere in verband met brandveiligheid) willen vervangen door een gipsplaten plafond. Het gaat om een oppervlakte van circa 45 m2, verdeeld over 3 slaapkamers, een badkamer en een hal. Daarna de plafonds glad stuken.

Plafond met verlichting laten plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1935 waar nog zachtboard plafonds in zaten. Ik heb die inmiddels verwijderd en zoek nu een timmerman die er een plafond van ongeveer 35 m² met ingebouwde spotjes kan plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Slaapkamers verbouwen

Wij hebben op dit moment 2 aan 1 grenzende slaapkamers met aan beide kanten een inbouwkast in de scheidingsmuur. We zouden graag de muur willen afbreken en de inbouwkast maar in 1 kamer als kastenwand willen plaatsen. Ook zit er momenteel nog zachtboard op de plafonds. Dit dit zal verwijderd moeten worden en vervangen. Eventueel spotjes plaatsen en de plafonds laten stucken. Ook de overloop moet voorzien worden van een ander plafond en stuckwerk. De afmetingen van de slaapkamers zijn om en nabij 13m2 12m2 en de overloop 2m3.

Plafonds schilderen in flat

Het betreft het schilderen van 2 plafonds in mijn flat. Het gaat om het plafond in de woonkamer en de badkamer, ongeveer 40 a 50 vierkante meter. Het plafond is van zachtboard. Graag ontvang ik een offerte.

Zachtboard plafonds vervangen

Ik ga binnenkort een woning huren uit bouwjaar 1965. Ik heb toestemming om daar een aantal renovatieklussen te laten verzorgen. Ik wil enkele zachtboard plafonds laten vervangen door (brandwerende) gipsplaten. Ik wil die ook eventueel laten afwerken met stucwerk en latex. Het gaat om de slaapkamers op de 1e verdieping en een slaapkamer, wasruimte en overloop op de 2e verdieping. Ik krijg graag een offerte en wil ook antwoord op de volgende vragen: - Wanneer kunt u starten met de werkzaamheden? - Komt u op huisbezoek alvorens u start met de opdracht? - Regelt u de afvoer van de afval na of tijdens de werkzaamheden? (zachtboard platen, houtmaterialen, etc.) - Hoeveel tijd heeft u nodig voor de werkzaamheden? - Wat zijn de extra kosten als u de gipsplaten na de afwerking ook stuukt en latext? - Kan ik tijdens of voor aanvang van de klus meehelpen door eventueel een groot deel van de platen te verwijderen? (Verschil in offerteprijs?) - Kunt u ook in de offerte opnemen wat het kost om op twee plaatsen een sleuf in de muur te fresen (1,5 meter) voor een kabel van de thermostaat? Alvast bedankt voor het uitbrengen van uw offerte.

Zachtboard plafonds vervangen

Betreft vervanging van de zachtboard plafonds in de slaapkamers. Afmetingen circa. 10,5 m2, 12 m2 en 7,5 m2.

Gordijnroedes monteren

In mijn flat moeten gordijnroedes worden opgehangen in 5 ruimtes. 4 kamers hebben een zachtboard plafond en 1 kamer heeft een betonnen plafond. De plafonds zijn ongeveer 2.6 meter hoog.

Plafonds, vloeren en wanden vernieuwen of opknappen

Mijn zolderkamer is 4 x 6,25 meter. De kamer is goed bereikbaar. Er is een houten wand op 1,50 meter van de korte kant door de kamer geplaatst als afscheiding van een bergruimte die moet worden opgeknapt met nieuwe wanden en een nieuwe deur. In de hoek van de grote kamer die er over is, 4 x 4,75 meter, zit een wastafel, warm en koud water, die ik wil vernieuwen. Alle muren zijn behangen. Het plafond is zachtboard en moet vervangen worden. Ik wil een nieuw plafond geplaatst over de kamer 4 x 4,75 met een plafondlamp, er is daar stroom. Boven het plafond moet isolatie komen. Ik wil alle muren van de kamer 4 x 4,75 gestuukt, een wand is een grote ingebouwde boekenkast, er zijn 2 ramen in de korte en in de lange zijde van de kamer. Ik wil de kleine ruimte 4 x 1,50 meter, waarin een raam zit en een deur naar platte dak, ook een nieuwe plafond met isolatie en de muren netjes afgewerkt hebben en ook licht in het plafond. Tot slot wil ik een nieuwe houten of laminaten vloer in beide vertrekken.

Partners

Partners van Casius