Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor repareren van een muurplaat achter dakgoot:

Repareren van een muurplaat achter dakgoot

Aan de zijkant van de woning hebben wij een muurplaat achter de goot. Op de plaat/balk lijkt het dak te rusten. Door een lekkage, die opgelost is, is er houtrot ontstaan. Dit gedeelte van 70 tot 100 cm wil ik graag laten vervangen.
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor repareren van een muurplaat achter dakgoot uit heel Nederland:

Buitenkraan repareren

Wij zoeken een loodgieter in de buurt van Maassluis. Buitenkraan lekt, moet nieuwe teflon op en de muurplaat moet vervangen worden.

Dak vervangen of repareren

Bij een bouwtechnische keuring van de door ons aan te kopen woning, zijn wat punten opgedoken betreft het dak. Ik vermoed zelf dat het met blik op de toekomst verstandiger is te vervangen dan te repareren, maar ik zou graag de kosten weten. Bouwtechnische keuring: houtrot bij muurplaat, nokvorst herstellen door aanbrengen ondervorst, dak controleren op lekkage, panlatten vervangen op in iedere geval onderste laag, zijn rot, loodwerk dakvenster is verkeerd aangelegd, goten vervangen. Het dak oppervlak is ongeveer 50 m2. Ik weet nog niet of de buren ook mee zouden willen werken, 2 onder 1 kap, en de woning is op dit moment nog niet in ons bezit.