Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Gorinchem of directe omgeving.

371 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, houtlook kunststof kozijnen plaatsen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken, lichtkoepels vervangen, zwart aluminium taatsdeur plaatsen, taatsdeur met glas plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Gorinchem:

Dakraam vervangen inclusief kozijn

Graag wil ik het dakraam van ongeveer 145 cm hoog en 135 cm breed laten vervangen. De voorkeur gaat uit naar een raam van Velux of Fakro. Het oude raam dient te worden afgevoerd door de vakman.

Overkapping plaatsen

Wij willen een overkapping in de tuin. De vloer waar de overkapping op moet, hebben we al laten leggen. De kapschuur Kirian van de Gamma heeft onze voorkeur.

Zachtboard plafonds vervangen

In jaren '30 huis zijn de plafonds op twee verdiepingen nog van zachtboard platen. Ik wil deze alle vervangen door gipsplaten en stucwerk. Het gaat in totaal om 72 m2, verdeeld over zes ruimtes (5 slaapkamers, een overloop). Graag een prijsindicatie.

Repareren van een muurplaat achter dakgoot

Aan de zijkant van de woning hebben wij een muurplaat achter de goot. Op de plaat/balk lijkt het dak te rusten. Door een lekkage, die opgelost is, is er houtrot ontstaan. Dit gedeelte van 70 tot 100 cm wil ik graag laten vervangen.

Cilinder vervangen van voordeur

Graag wou ik een cilinder in mijn voordeur laten opmeten en aanschaffen en laten zetten en een nieuwe cilinder in mijn schuurdeur ook voor een nieuwe heb ik een maat nodig en graag laten plaatsen. Zelf heb ik er helemaal geen verstand van

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag een dichte vaste trap laten plaatsen van de 1e verdieping naar de zolder. Daarnaast wil ik ook graag een oplossing voor het trapgat, hier mag een hekje omheen komen. De materialen via de aannemer. Op dit moment hebben we een gevaarlijke trap, dus de klus is klaar om zo snel mogelijk uitgevoerd te worden.

Toiletdeur afhangen

Ik heb een toiletdeur waar al het beslag in zit. 3 scharnieren erbij. Enkel dus de scharnieren erin frezen en ophangen.

Grosfillex vouwdeur in de slaapkamer monteren

Ik wil een vouwdeur in mijn slaapkamer monteren. Afmetingen zijn: 202 x 78 cm. Ik heb er al een gekocht; een Grosfillex vouwdeur 84 x 205 cm.

Vaste pui met deur in de garage plaatsen

Ik wil de bestaande garagedeur (met hierin aparte kleine deur) laten vervangen door een vaste pui van aluminium/kunststof en glas met hierin 1 raam en 1 deur. Reden: Garage alleen in gebruik voor fietsen, betere isolatie, veiliger tegen inbrekers. Graag zo veel mogelijk gelijk aan de pui van de buren. Zie foto's afmetingen: hoogte=228 cm, breedte=244 cm. Afhankelijk van de kosten ook afvoeren van oude materialen.

Terras vernieuwen op de 1e verdieping

Wij willen ons huidig terras vernieuwen (1e verdieping). Het gaat om in totaal: 75 x vlonder planken, 18 x 269 cm + 27 x 278 + 30 x 300 cm. De huidige vlonder plank afmetingen is: 135 mm x 25 mm. Totaal oppervlakte terras is 48 m² - 8 m², tuinhuisje = 40 m². Afhankelijk van de prijs geïmpregneerd of hard-hout.

Konijnenhok laten maken

Ik wil een konijnenhok laten maken met 3 etages voor op mijn balkon. Het probleem is dat het niet breder mag zijn dan 79 centimeter. Maar ik wil het hok wel zo groot mogelijk omdat ik 2 konijnen heb waarvan 1 heel groot. De bovenste etage zou wel 19 centimeter breder mogen zijn boven de 85 centimeter hoogte. De diepte is niet zo heel belangrijk.

Renovatie schuiframen met dubbelglas en balansveren

We willen de schuiframen laten renoveren met nieuwe balansveren en nieuw dubbel glas. 18 stuks glas in lood ruiten 13 stuks HR++ iso-glas 4 stuks HR++ 1 zijde gelaagd 12 stuks HR++ 2 zijden gelaagd 9,64 m2 glas in lood – met dubbelglas 11,99 m2 iso glas HR++ 4-15-5 3,36 m2 iso-1 zijde gelaagd HR+ 13,62 m2 iso-2 zijdig gelaagd HR++ Gelaagd glas van Argon of een ander merk. Aan de tuinzijde wordt een aanbouw gerealiseerd dus deze zijde hoeft niet meegenomen te worden. Boven en beneden. Het badkamer raam wel. Zie de verkoopbrochure.

Raamkozijn in de badkamer aanpassen

In de badkamer hebben wij een kozijn van 24 cm bij 114 cm (zie bijlage). Dit kozijn kan echter niet open. Bij andere huizen in de straat zie ik dat zij op het dubbelglas scharnieren hebben laten plaatsen waardoor het kozijn in de badkamer open kan. Hiervoor zou ik graag een offerte willen ontvangen.

Vaste zoldertrap laten monteren

Ik wel vast trap naar zolder

AXA Oyster veiligheids combi-raamsluiting monteren

Gaarne een offerte voor het plaatsen van een veiligheids combi-raamsluiting Oyster van het merk AXA. We hebben houten kozijnen.

Houten garage op betonnen fundering maken

In januari krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning te Gorinchem. Vergunningsvrij kunnen we hier een garage van 3.50 x 6 meter bouwen. Onze voorkeur gaat uit naar HSB met een bitumen dak. Fundering wordt beton op palen. De garage komt tegen een bestaande schuur aan, waarvan we de muur willen doorbreken. Deze schuur is 3 meter lang. Ik wil graag een loopdeur en een garagedeur in de nieuwe garage.

Houten kruipluiken vervangen

Wij hebben 2 houten kruipluiken die vervangen moeten worden. We laten dit graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Klapramen maken in bestaande ramen

Wij willen graag een klapraam laten maken in ons bestaande dichte raam. Het raam is 1600 mm breed en 400 mm hoog. Het gaat om 4 ramen op zowel de eerste verdieping als op de begane grond. De ramen hebben houten kozijnen.

Zwevende trap van steen

Een zwevende trap van steen. 1,3 meter hoogte, 6 treden. Plaatsen langs een wand van een trappenhuis. Ik moet even navragen of er voldoende draagkracht is. De huidige houten trap moet dan verwijderd worden.

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Wij willen graag een vaste trap naar de zolder. Er is nu een vlizotrap, maar de vaste trap willen wij waarschijnlijk op een andere plaats indien mogelijk. Graag komen wij in contact met iemand die ons kan adviseren.

Hang- en sluitwerk van ramen repareren

Het hang-en sluitwerk van een aluminium draai-/kiepraam is kapot: het raam sluit niet meer. Ten tweede kan een draai-/kiepraam in een houten kozijn niet meer in de kiepstand.

4-seizoenenpui monteren

De aanvraag heeft betrekking op een harmonica deur /4 seizoenen pui voor een mogelijk aanbouw aan ons huis. Hier zouden we 2 puien van ieder 3 meter breed en 245 cm hoog nodig hebben, 3 deuren per pui en 1 loopdeur. De 2 puien zouden in een hoek van 90 graden tegen elkaar geplaatst worden, waarvoor ze 1 hoek van de uitbouw zouden vormen.

Wenteltrap door een vaste trap vervangen

Wij willen van een wenteltrap naar een vaste trap die recht is en weinig ruimte in beslag neemt. Ik zou hierover graag meer advies willen ontvangen.

Draai-/kiepramen en dakramen plaatsen

Ik wil graag een draai-/kiepraaam van 70 x 150 cm en twee Velux dakramen van 78 x 98 cm kunststof wit laten plaatsen. Zolder, kopgevel nieuwbouwwoning Bestaand vast/dicht raam verwijderen

Taatsdeuren in nieuwbouw woning plaatsen

Voor onze nog in aanbouw zijnde woning overwegen wij om tussen de hal en de woonkamer stalen taatsdeuren te plaatsen. Het gaat hierbij om dubbele deuren. De hoogte is 265 cm en de totale maximale breedte waar de deuren dienen te komen is 195 cm (dus per deur maximaal 97,5 cm). Mocht het goedkoper zijn om niet de gehele breedte te gebruiken dan wil ik u vragen om deze optie apart te specificeren. Qua vakverdeling zitten we te denken aan 4 of 5 vakken per deur. Het glaswerk dient uitgevoerd te worden in veiligheidsglas. Kunt u mij aangeven wat hiervan de kosten zouden zijn?. Materiaal: Aluminium (met glas)