Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trap bekleden:

Trap bekleden

Wij willen graag een offerte voor het bekleden van onze trap. Meerdere opties zijn mogelijk, behalve vloerbedekking. Het betreft een trap met 13 treden.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap bekleden uit heel Nederland:

Binnentrap opnieuw bekleden

Ik wil vóór mijn trap opnieuw laten bekleden met tapijt. Er heeft PVC op de trap gezeten, er zijn enige lijmsporten aanwezig. Het betreft een gesloten draaitrap.

Traptreden verbreden

We hebben een oude dichte trap die naar ons idee wat stijl is. Graag zouden we de treden wat dieper/breder willen. Het gaat om 15 treden. Hierna gaan we de trap bekleden.

Trap bekleden met overzettrede

Het is een open trap met 1 draai, 12 treden, verflaag, onder- en bovenkant trede bekleden bijvoorbeeld met overzet trede.

Open trap waarop ik laminaat en antislip wil laten installeren

Ik zou graag mijn open trap willen bekleden met laminaat , het gaat om 13 treden en om de boven en achterkant, de onderkant niet. En het plaatsen van anti slip. De trap begint beneden en loopt dan wentelend naar boven 10 treden zijn groot 3 wat kleiner.

Trap met overzetplint realiseren

Ik wil heel graag de trap bekleden met een overzetplint ik heb 12 treden, alleen de trede waar je op stapt die wil ik gedaan hebben. Wat gaat mij dat bekleden kosten? Ik zou graag de donkere betonlook willen inclusief antislipstrip. Het huidige tapijt zal ik gaan verwijderen.

houten trap opnieuw bekleden

De trap opnieuw bekleden met houten traprenovatiedelen. 13 treden met linkse hoek. Betreft standaard dichte trap uit 1980. Met stootborden. Ik zorg er voor dat de trap kaal is als u begint.

Traprenovatie bekleden met pvc en stootborden

Wij willen de trap laten bekleden met PVC De trap heeft 14 tredes totaal met een hoek. tredes zijn 30 diep en heeft een stootbord dat ook bekleed moet worden. Nu zit er een soort van Novilon op met een rubbere stootrand.

Dakopbouw realiseren

Het betreft een aanvraag voor het opbouwen van een dakopbouw identiek aan de opbouw van de buren. Het is een jaren 20 rijtjeshuis waarbij het grootste deel van de huizen al een vergelijkbare opbouw heeft geplaatst. De opbouw is in totaal 28 m2. Eén van de twee buren heeft een identieke opbouw, waarbij de muur al deels op ons dak is geplaatst, deze muur kan dus gebruikt worden. De opbouw heeft aan de voorkant een schuin dak wat daarna tot de achterzijde plat doorloopt (zie tekeningen). Er dient ook een trap, water en elektra aangelegd te worden. Er zijn reeds tekeningen in ons bezit van de opbouw van een van de buren. We zijn bezig met het aanvragen van een vergunning. We willen graag weten wat de kosten zijn voor zowel een complete als een casco oplevering. Er hoeven 3 gevels gemetseld te worden, wel moet de vierde van binnen nog geïsoleerd en afgewerkt worden. We willen 2 Franse balkons en 2 Velux dakramen en misschien een lichtkoepel. De achter gevel willen we gemetseld houden, de andere gevels weten we nog niet zeker hoe we dat willen bekleden. Graag kom ik met u in contact indien u interesse heeft.

Offerte dakopbouw

Wij ontvangen graag een offerte voor een casco dakopbouw met een afmeting van ca 11 x 5 m. Schuine voor en achtergevel (ivm bestemmingsplan) met dakkapel en voorzien van zinken bekleding. De langsgevel bekleden met rockpanel. Plat dak voorzien van EPDM dakbedekking met een dakraam boven de trap.

Trap renovatie

Wij willen onze trappen laten bekleden of met pvc/laminaat renoveren. Het zijn 3 open trappen van 13 treden. Zonder zijkant met aluminium strip afwerken. Bekleden voorkeur antraciet slijtvast materiaal zoiets als Sisal. PVC of Laminaat in hout look. We kunnen nog geen goede foto’s maken omdat we de sleutel van ons nieuwe huis nog moeten ontvangen in april. Maar desondanks zou een prijsindicatie fijn zijn en wil ik die graag van de 2 genoemde opties. Een vaste prijs en duidelijkheid van wat er allemaal bij inbegrepen is geniet de voorkeur!

Partners

Partners van Casius