Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dorpel buitendeur vervangen:

Dorpel buitendeur vervangen

Ik ben opzoek naar een aannemer welke de dorpel van een achterdeur kan vervangen. Deze is volledig weg gerot en zorgt nu voor lekkage in de woning. Echter zit er wel een schuifpui boven de dorpel, deze dient eerst los gehaald te worden voordat de dorpel vervangen kan worden, en uiteraard daarna weer terug geplaatst te worden. Zie foto in de bijlage.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dorpel buitendeur vervangen uit heel Nederland:

Dorpel buitendeur vervangen

Ik zou graag mijn buitendorpel willen laten vervangen. De afmetingen zijn ongeveer 166 * 19 * 5.5 cm. We willen graag een houten dorpel terug plaatsen.

Dorpel buitendeur vervangen

Ik wil graag de dorpels van 2 buitendeuren laten vervangen vanwege houtrot. Gaat om de voordeur en schuurdeur, deze bevinden zich naast elkaar. Daar tussen de deuren zitten ook nog een stuk dorpels. Welk materiaal ik als vervanging wil weet ik nog niet. Het liefst natuursteen of kunststof.

Onderdorpel buitendeur vervangen

Bij de achterdeur is de dorpel aan het wegrotten vanaf de onderkant. Graag zou ik hier een nieuwe hardhouten dorpel in willen hebben.

Dorpel buitendeur vervangen

Wij zoeken iemand of een bedrijf die onze dorpels zouden kunnen vervangen. Het gaat om drie stuks. - voordeur - openslaande deuren - achterdeur Op dit moment zijn de dorpels van hout, maar willen dit graag vervangen voor iets dat een stuk langer meegaat. In de kleur zwart of donker grijs.

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel

Ik zoek een specialist die een tweetal oude houten dorpels kan vervangen door stenen dorpels.

Onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel

Wil graag 1x achterdeur de dorpel (ongeveer 1.05 m) van hout vervangen voor stenendorpel en ook de dorpel van mijn openslaande deuren (ongeveer 3.05 m) wil ik vervangen voor een Belgische stenendorpel. Als laatst ook een dorpel van hout op grond van een raam (ongeveer 60 cm).

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel. De dorpel dient ook aan weerszijden voorzien te worden van zgn. eindstukken van ongeveer 5-6 cm hoogte.

Dorpel bij buitendeur vervangen

We willen de dorpel bij onze voordeur vervangen van onze jaren '30 woning. Op dit moment hebben we er een van beton die ook vastzit aan de verhoogde stoep voor de woning. De huidige dorpel tocht en we willen graag de verhoogde stoep voor de woning veranderen. Deze offerte gaat enkel over de dorpel (hardsteen). De dorpel is ongeveer 80/ 90 cm.

Dorpel buitendeur vervangen en neuten plaatsen

De huidige (natuurstenen) dorpel van de voordeur is versleten en dient te worden vervangen door een nieuwe natuurstenen/ hardstenen dorpel. Aan de onderkant van de deurkozijnen wil ik neuten (natuursteen) laten plaatsen. De neuten zullen tussen de 8 en de 10 cm worden. Ontbrekende cement tussen buitenmuur (baksteen) en kozijn aanbrengen. Leeftijd huis: ca 100 jaar.

Dorpel buitendeur vervangen

Ik wil de stenen dorpel van de buitendeur vervangen. Deze is namelijk doorgesleten waardoor wind de woning inblaast. De dorpel heeft een standaard voordeur maat.

Partners

Partners van Casius