Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor tuinhuis bekleden met aluminiumplaten:

Tuinhuis bekleden met aluminiumplaten

Ik ben op zoek naar een timmerman die mijn houten tuinhuis kan bekleden met aluminiumplaten met golfstructuur. Het betreft drie zijdes, ieder met een afmeting van 2.5 bij 3 meter.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis bekleden met aluminiumplaten uit heel Nederland:

Dak rollen op tuinhuis/overkapping monteren

Graag wil ik bitumen/zelfklevende dak rollen laten monteren op het dak van ons tuinhuis/overkapping. Deze zijn door de storm van het dak gewaaid. Afmetingen 8 x 3 meter. Ik haal zelf het resterende materiaal van de daken, het gaat dus om het gehele dak bekleden.

Bekleden van uitbouw in achtertuin + tuinhuis

Bekleden van uitbouw in achtertuin. Betreft uitbouw van 6 meter breed en 3 meter hoog. - Aan 1 zijkant moet zink komen. Volledig afmeting: 4 meter diep x 3 meter hoog. Aan de anderekant bouwen we tegen de uitbouw van de buren aan, het kan zijn dat er nog een heel klein beetje zink nodig is, maar waarschijnlijk niet. - Achterkant betreft uitsluitend randen (80 cm tot 1 m strips, bovenrand kozijn tot aan dakrand is ongeveer 50 cm) dit moet met zink bekleed worden, rest is kozijn met ramen en deuren. Circa 9 m2. We kunnen voorbeelden sturen voor hetgeen we willen. Eind deze week staat de aanbouw en dan moet de gevelbekleding komen. Graag zouden wij het fijn vinden als u even langskomt en de situatie bekijkt. Graag zouden wij het tuinhuis dat word gerealiseerd ook bekleden met zink. Deze is 6 m breed bij 3 meter lang. 1 zijkant van nog geen 3 m wordt van kozijnen, de rest moet geheel met zink bekleed worden. De hoogte is ongeveer 2.90 m. Het stuk boven de kozijnen tot dakrand is 50 cm.

Dak bedekken

Ik wil mijn carport (en die van de buren) opnieuw laten dekken met EPDM. Mijn carport is ongeveer 5 meter bij 5,5 meter. Er zit een regenwaterafvoer in het midden tegen het huis aan. Tevens wil ik mijn tuinhuisje laten bekleden. Deze is ongeveer 3 meter bij 2,5 meter. Graag ontvang ik van u een aparte offerte voor de carport (omdat ik die met de buren ga delen) en voor mijn tuinhuis.

Tuinhuis bekleden met aluminiumplaten

Ik ben op zoek naar een timmerman die mijn houten tuinhuis kan bekleden met aluminiumplaten met golfstructuur. Het betreft drie zijdes, ieder met een afmeting van 2.5 bij 3 meter.

Tuinhuis opnieuw bekleden

Wij hebben een goed, degelijk tuinhuis en omdat de onderkant en enkele andere planken slecht zijn willen we hem opnieuw bekleden. 3,50 x 3,50 meter ongeveer met spits dak.

Dak tuinhuis bekleden met beverstaarten

Ik heb een 8 hoekig tuinhuisje (oppervlakte van huisje is onduidelijk) momenteel met een rieten dak. Riet vervangen met beverstaarten.

Tuinhuis opnieuw bekleden met shingles

De dak shingles op een piramidevormig tuinhuisje dienen te worden verwijderd en vervangen door nieuwe donkerrode shingles. Het gaat om ongeveer 14 m2 en de oude shingles dienen te worden afgevoerd.

Tuinhuis met dakshingles bekleden

Voor ons recent geplaatste tuinhuis ben ik op zoek naar iemand die de shingles op dak wil en kan plaatsen. Tuinhuis is 8 bij 3.50 meter, shingles zijn aanwezig.

Tuinhuis bekleden met hout

Wij willen graag ons bestaande tuinhuis laten bekleden met hout. Het tuinhuis heeft 2 zijdes van 3.3 x 1.95 meter en een voorzijde inclusief deur van 2.6 meter x 2.2 meter groot.

Tuin laten opknappen

Tuin egaliseren, terras ophogen en voorzien van nieuwe tegels, deel met gras bekleden, aanleg borders en plaatsing schuur/ tuinhuis