Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor tuinhuis bekleden met aluminiumplaten:

Tuinhuis bekleden met aluminiumplaten

Ik ben op zoek naar een timmerman die mijn houten tuinhuis kan bekleden met aluminiumplaten met golfstructuur. Het betreft drie zijdes, ieder met een afmeting van 2.5 bij 3 meter.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis bekleden met aluminiumplaten uit heel Nederland:

Tuinhuis bekleden met aluminiumplaten

Ik ben op zoek naar een timmerman die mijn houten tuinhuis kan bekleden met aluminiumplaten met golfstructuur. Het betreft drie zijdes, ieder met een afmeting van 2.5 bij 3 meter.

Tuinhuis opnieuw bekleden

Wij hebben een goed, degelijk tuinhuis en omdat de onderkant en enkele andere planken slecht zijn willen we hem opnieuw bekleden. 3,50 x 3,50 meter ongeveer met spits dak.

Dak tuinhuis bekleden met beverstaarten

Ik heb een 8 hoekig tuinhuisje (oppervlakte van huisje is onduidelijk) momenteel met een rieten dak. Riet vervangen met beverstaarten.

Tuinhuis opnieuw bekleden met shingles

De dak shingles op een piramidevormig tuinhuisje dienen te worden verwijderd en vervangen door nieuwe donkerrode shingles. Het gaat om ongeveer 14 m2 en de oude shingles dienen te worden afgevoerd.

Tuinhuis met dakshingles bekleden

Voor ons recent geplaatste tuinhuis ben ik op zoek naar iemand die de shingles op dak wil en kan plaatsen. Tuinhuis is 8 bij 3.50 meter, shingles zijn aanwezig.

Tuinhuis bekleden met hout

Wij willen graag ons bestaande tuinhuis laten bekleden met hout. Het tuinhuis heeft 2 zijdes van 3.3 x 1.95 meter en een voorzijde inclusief deur van 2.6 meter x 2.2 meter groot.

Tuin laten opknappen

Tuin egaliseren, terras ophogen en voorzien van nieuwe tegels, deel met gras bekleden, aanleg borders en plaatsing schuur/ tuinhuis

De tuin moet helemaal leeg gemaakt ...

De tuin moet helemaal leeg gemaakt worden en afgevoerd:oud tuinhuis, bestrating, oude poort, schuur gedeeltelijk.(alleen voorkant en 1 zijkant en dak) alles moet geheel bestraat worden met stoeptegels, nieuwe poort hangen, schuttingwanden bekleden met houten schotten. De schuur moet over de hele breedte van de tuin worden doorgetrokken en overnieuw bedekt met golfplaten. Daar moet ook een deur en een raam in geplaatst worden. Eventueel tuinverlichting aanleggen.

Enkele balken onder vloer vervangen in ...

Enkele balken onder vloer vervangen in kamer/gang, hierbij de vloer vanonder isol. Dak van buitenaf isol. Hierbij de goten verbreden en de windveren verv. De buitenmuren van kamer en bijkeuken van binnenaf isoleren en bekleden met gips. Achterraam in woonkamer verv. door opensl. tuindeuren. Kunststofraam in de woonkamer verv. door houten draaikozijn met raam en dubb.glas. Indien technisch mogelijk open verbinding maken tussen de woonk. en de keuken (Deur en deurpost 90 gr. omzetten, stuk draagmuur uitbreken en verv. door u balk plus aftimmeren. Badk. vergroten en geheel opnieuw inric. Tuinhuis in de tuin plaatsen met plat dak ca 16/20 m2 met overstek van 2 meter. Isloren en voorz. van gas/water/elektra. klein dakkapel deels houtwerkvervangen. Eventueel renovatie van toilet.