Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor paneeldeuren van storemax vermaken:

Paneeldeuren van Storemax vermaken

Ik ga 6 Storemax schuifdeuren (h=2,61 m1)met glas in aluminium-profiel verhuizen. De 6 deuren zitten nu in een aaneengesloten kast van ongeveer 6 meter. In het nieuwe huis is de plafondhoogte ongeveer 2 cm lager. De glazen deuren met aluminium profielen moeten dus ongeveer 2 cm ingekort worden. De 6 deuren komen in 2 verschillende kamers (4 en 2). In de kamer met 2 deuren komt er een 3e nieuwe deur bij. Graag ontvang ik een prijsindicatie en referentie voor vermaken en plaatsen van de deuren (dus inclusief dak en vloerrail).
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor paneeldeuren van storemax vermaken uit heel Nederland:

Schuifdeuren kledingkast

In de folder van Karwei wordt geadverteerd met de de StoreMax schuifdeuren; paneeldeuren die op maat kunnen worden gemaakt, bodemrollend schuifrailsysteem. Staan ook nu weer in de folder. Graag zou ik een offerte willen hebben om deze deuren te installeren bij bestaande kast van ongeveer 2 meter of iets meer. Hoe gaan we te werk?