Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor tussenwand met kozijn en deur plaatsen:

Tussenwand met kozijn en deur plaatsen

In de eetkamer wil ik een tussenwand laten plaatsen. De kamer is 2,70 meter breed en 2,54 meter hoog. De wand kan op de betonnen vloer geplaatst worden of op het laminaat (dat ligt er nog niet). Het is in een appartement. Graag de goedkoopste optie. Liever geen telefonisch contact ivm gehoorproblemen. Graag contact per email of eventueel Whatsapp
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenwand met kozijn en deur plaatsen uit heel Nederland:

Tussenwand plaatsen met kozijn en deur

Ik wil een muur en deur laten plaatsen. In het blauw is aangegeven waar de muur moet komen en in het rood is aangegeven waar de deur moet komen. Breedte 2,7 meter en hoogte 2,6 meter. Muur moet een tv van minimaal 30 kg kunnen dragen. Geplaatste muur moet gestuct kunnen worden. De muur rechts op de foto waar 2,6 meter staat moet naadloos overlopen op de muur die geplaatst zal worden. De muur moet zoveel mogelijk geluid reduceren, want de kamer achter de muur is een slaapkamer. De muren die er nu staan zijn van beton met een laag spachtelputz en de vloer is ook van beton. Zie foto status vloer graag beoordelen of hier een muur op geplaatst kan worden. Graag ontvang ik een aanbeveling voor kozijn en deur. Ook een lijst voor de benodigde materialen.

Geïsoleerde tussenwand op de zolder plaatsen

Ik wil op de zolderverdieping graag een geïsoleerde tussenwand laten plaatsen met een kozijn en een deur. Het gaat om een wand van ongeveer 5 meter breed en een maximale hoogte tot de nok van 4 meter. De zolder heeft een zadeldak. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Tussenwand met deur en glasverdeling plaatsen op zolder

Ik ben op zoek naar het beste adres qua kwaliteit en prijs voor het ontwerpen en plaatsen van een tussenwand met deur op onze zolder. Het gaat om een schuine kap met een nokhoogte van 280 cm en een breedte van 420 cm. We willen daar een stalen frame/kozijn met een deur en vakverdeling met veel glas. Ik kan een foto sturen ter informatie en wil dan graag uw prijsindicatie ontvangen.

Aanbrengen tussenwand met kozijn en deur

Het betreft hier het maken van een zolderkamer. Er moet een scheidingswand met deur worden gemaakt en verschillende afdeklatten met schuinewand geplaatst.

Zolder verbouwen

Graag hulp gezocht bij het verbouwen van onze zolder. We willen graag: - een nieuw plafonds over de gehele lengte en breedte van de woning. Inclusief inbouwspots. - een vliering - vervangen huidige dakraam - plaatsen van tussenwand met 1 deur(kozijn) - knieschotten - inbouwkast

Tussenwand plaatsen

Wij willen graag 1 slaapkamer splitsen in twee kamers voor onze jongens. Graag offerte met kozijn, want we hebben een deur over en een zonder deur/ zonder kozijn.

Tussenwand plaatsen en zolder deels aftimmeren

Betreft aftimmeren zolder rondom trapgat/hek met gipsplaten. Wandje plaatsen rondom traphek. Daarnaast kozijn en deur plaatsen. Boven trapgat koof met spots plaatsen of verlaagd plafond om afvoer buis ventilatie weg te werken. De afmetingen weet ik niet precies. Het betreft de 2e etage zonder schuin dak. Zie foto's in bijlage

Tussenwand plaatsen

Het plaatsen van een tussenwand met deur en kozijn van hout in een appartement. Het betreft een haakse muur van 1.50 en 1.70 meter en 2.60 meter hoog. De deur hebben we al. Wij dachten zelf aan gasbeton voor de wanden. Op het lange deel willen we graag de deur en op het korte stuk van 1.50 meter willen we graag iets van lichtdoorlatend materiaal. Bijvoorbeeld een gewoon raam of glazen bouwstenen. Wij staan open voor suggesties. De vloer, het plafond en de wanden zijn allemaal van beton.

Tussenwand met kozijn en deur plaatsen op de zolder

Wij willen op onze zolder een scheidingswand met een kozijn en een deur laten plaatsen. Hierdoor ontstaat er een zolderkamer voor onze zoon. We laten de klus hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte. We willen de klus graag op korte termijn laten verzorgen.

Dakopbouw maken op plat dak

We willen een dakopbouw aan de achterkant van de woning dit is nu een dakterras. Hiervoor moet een klein stuk van het schuine dak verwijderd worden als ook een kozijn met twee ramen en een deur dichtgemaakt worden. Dit wordt dan de tussenwand van de twee slaapkamers. Daarbij moeten er twee kozijnen geplaatst worden bij voorkeur 1.40 meter breed. 1 in de bestaande kamer en 1 in de nieuwe opbouw. Opbouw zou 5 x 5 moeten worden. Opbouw van hout met plat dak inclusief elektra en verwarming

Partners

Partners van Casius