Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor tussenwand met kozijn en deur plaatsen:

Tussenwand met kozijn en deur plaatsen

In de eetkamer wil ik een tussenwand laten plaatsen. De kamer is 2,70 meter breed en 2,54 meter hoog. De wand kan op de betonnen vloer geplaatst worden of op het laminaat (dat ligt er nog niet). Het is in een appartement. Graag de goedkoopste optie. Liever geen telefonisch contact ivm gehoorproblemen. Graag contact per email of eventueel Whatsapp
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenwand met kozijn en deur plaatsen uit heel Nederland:

Muurkast doorbreken en omzetten

Twee slaapkamers liggen aan elkaar. Waar aan iedere kant een tweedeurige muurkast ligt, aan een kant zelfs een driedeurige. Nu wil men eerst de tussenwand tussen die twee tweedeurige kasten uitbreken en aan een kant dan dicht maken. Voor wat betreft de derde deur wil men ook de wand uitbreken, aan de open kant ook dicht maken en aan de andere kant openbreken. Zo ontstaat er een brede heel, diepe kast op een kamer. Hierin zou men het liefst Louvre deuren plaatsen (harmonica) al dan niet hangend of op rails. Als dat niet zou kunnen dan op de ene kamer op de plaats van de derde deur de muur uitbreken en dan de derde deur plaatsen. Oke, ik kan wel iets breken maar echt een kozijn of deuren ophangen is een kunst. Is er iemand die dat wel zou kunnen, beginnend zo snel mogelijk, liefst nog volgende week.

Tussenwand met kozijn en deur plaatsen

De klus betreft het plaatsen van een tussenwand met kozijn en deur. Het materiaal waaruit de muur opgebouwd dient te worden is metaal en gipsplaten (zoals jullie voorbeeldfilmpje). De totale breedte is 3.60 meter. Hoogte 2.62 meter. De vloer bestaat uit massieve kastanje stroken ongeveer 2 cm dik, met daaronder beton (Bijlmerflat). De aanschaf van materialen wil ik graag in overleg met de vakman doen.

Tussenwand als scheidingswand plaatsen

Een bestaande muur (zijkant van een inloopkast) dient verlengd te worden, om een volledige afscheiding te maken tussen inloopkast en slaapkamer. Muur is gewenst met gasbeton blokken (7 cm dik). Deur/kozijn is niet nodig. Bestaande opening (waar de muur komt) is 1.80 meter breed, plafond is 2.40 meter hoog.

Stompe binnendeur plaatsen

Nieuwe binnendeur moet geplaatst worden in onlangs gebouwde tussenwand op zolder. Het kozijn is ook nieuw en heeft nog geen scharnieren. De afmeting van de deur bedraagt ongeveer 231 x 93 cm, waarschijnlijk moet het kozijn in de hoogte lichtelijk aangepast worden zodat alles past. Apart offreren: - Het aanleveren van de deur - De deur heeft een bovenraampje waar het glas nog van geplaatst moet worden.

Tussenwand plaatsen

Gaarne een vrijblijvende prijsopgave voor onderstaande wzh. Ik zoek voor in de periode 8-3 >> 3-04 een aannemer, die een muur kan optrekken in de woonkamer om een nieuwe afscheiding te maken tussen de hal en de kamer. ( de achterliggende hal wordt hierdoor groter, de trap valt hierdoor buiten de kamer, en komt in de gang. Werk omvat eigenlijk twee hoofddelen. 1a Slopen en afvoeren van bestaande muur tussen kamer en gang. De te slopen muur is ca. 125 cm breed tussen deurstijl en scheidingsmuur met de buren. Het deel boven de deur eruit slopen ca. 55 cm hoog. Een nieuw kozijn met deur plaatsen in de nieuw te bouwen muur. 1b Het maken van een gipsblokkenmuur vanaf naast trapstaander, tegen trapboom, ca. 170cm lang , tot aan plafond, een 90° hoek, en doortrekken van deze muur ca. 40cm, tot aan plafond. Deze muur sluit aan op verdraaide deur kozijn. ( nieuwe positie ca. 45° gedraaid, tov huidige positie ). De gipsblokken lopen boven het kozijn door, tot tegen het bestaande muurtje. Het netjes stuken van deze nieuwe muur in hal en kamer. Na dit werk , eventueel aansluitend afh. Vd prijs, wil ik ook de gang en toilet opnieuw laten betegelen. Groeten

Tussenwand plaatsen met kozijn en deur

Ik wil een muur en deur laten plaatsen. In het blauw is aangegeven waar de muur moet komen en in het rood is aangegeven waar de deur moet komen. Breedte 2,7 meter en hoogte 2,6 meter. Muur moet een tv van minimaal 30 kg kunnen dragen. Geplaatste muur moet gestuct kunnen worden. De muur rechts op de foto waar 2,6 meter staat moet naadloos overlopen op de muur die geplaatst zal worden. De muur moet zoveel mogelijk geluid reduceren, want de kamer achter de muur is een slaapkamer. De muren die er nu staan zijn van beton met een laag spachtelputz en de vloer is ook van beton. Zie foto status vloer graag beoordelen of hier een muur op geplaatst kan worden. Graag ontvang ik een aanbeveling voor kozijn en deur. Ook een lijst voor de benodigde materialen.

Geïsoleerde tussenwand op de zolder plaatsen

Ik wil op de zolderverdieping graag een geïsoleerde tussenwand laten plaatsen met een kozijn en een deur. Het gaat om een wand van ongeveer 5 meter breed en een maximale hoogte tot de nok van 4 meter. De zolder heeft een zadeldak. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Tussenwand met deur en glasverdeling plaatsen op zolder

Ik ben op zoek naar het beste adres qua kwaliteit en prijs voor het ontwerpen en plaatsen van een tussenwand met deur op onze zolder. Het gaat om een schuine kap met een nokhoogte van 280 cm en een breedte van 420 cm. We willen daar een stalen frame/kozijn met een deur en vakverdeling met veel glas. Ik kan een foto sturen ter informatie en wil dan graag uw prijsindicatie ontvangen.

Aanbrengen tussenwand met kozijn en deur

Het betreft hier het maken van een zolderkamer. Er moet een scheidingswand met deur worden gemaakt en verschillende afdeklatten met schuinewand geplaatst.

Tussenwand plaatsen

Wij willen graag 1 slaapkamer splitsen in twee kamers voor onze jongens. Graag offerte met kozijn, want we hebben een deur over en een zonder deur/ zonder kozijn.

Partners

Partners van Casius