Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor poort monteren in de tuin:

Poort monteren in de tuin

Poort hangen in tuin ( i.p.v. huidige poort), nieuw beslag monteren en slot overzetten en poortdeur op maat zagen aan onderzijde.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor poort monteren in de tuin uit heel Nederland:

Praxis tuinpoortje monteren

Mijn schoonmoeder heeft bij Praxis een tuinpoortje gehaald maar dit staat nu in de garage met de palen en alles. Ze heeft nu een paar planken gefrutseld als poort met een fiets staan die dient als tuinpoort. Ik wil graag zo snel mogelijk iemand de poort laten plaatsen.

Schutting plaatsen met poort

Schutting plaatsen bestaand uit 6 panelen (180 x 180 cm) en aan de achterzijde van de tuin een poort en half schuttingdeel plaatsen. Daarnaast ook een slot monteren in de deur. Tevens de palen plaatsen. Graag ontvangen we een offerte van de kosten. Schutting en benodigdheden onlangs al aangeschaft.

Monteren van een schutting

Door middel van deze e-mail zou ik een offerte bij u op willen halen voor het leveren van een schutting. De plaatsing zou ik zelf willen doen, waardoor ik alleen een offerte voor het leveren van de materialen zou willen. De totale omheining bedraagt 19 meter waarbij we ook nog een poort willen plaatsen van minimaal 100cm breed. De zouden graag een houten schutting met betonpalen willen inclusief onderplaten en schermen van minimaal 19 planks rvs geschroefd. Graag ontvang ik van u een offerte inclusief alle bevestigingsmaterialen en eventueel snelbeton voor de palen. Met vriendelijke groet,

Nieuwe tuinpoort inclusief kozijn monteren

Graag willen wij een nieuwe tuinpoort, inclusief kozijn laten plaatsen. Huidige poort en kozijn zijn rot. We willen graag een duurzame oplossing. Liefst zonder inkijk, we hebben nu een dichte deur. Aan een kant staat het kozijn tegen de stenen muur van de schuur. Aan de andere kant staat het kozijn tegen een stenen/betonnen paal van de schutting. Graag zo spoedig mogelijk.

Schutting met poort monteren

Betonnen palen met onder 1 betonnen onderbalk. Betreft 11 meter lang, dan de hoek om en nog 70 cm schutting en een poort van 100 cm breed. Graag de prijs inclusief plaatsing. Kleur beton antraciet. Graag plaatsing na 10 juli i.v.m. overige werkzaamheden.

Poort en schutting monteren

Het betreft een poort op de oprit tussen huis en heg. Aan de huiskant moet een loopdeur komen van 1m breed. De poort moet 2. 60 breed worden bestaande uit 2 delen Naast de poort moeten schuttingen komen om een complete afsluiting van het erf te maken. Aan de andere kant van het huis moet een losse schutting komen van ongeveer 2. 20m met een schuine kant. (deze heb ik in de totale lengte meegeteld). Grenen met afdeklat beton antraciet 21 planks 195 hoog

Schuttingen met poort monteren

Ik zou graag 4 schuttingen van lengte en hoogte 1.80 meter plaatsen en een poort. De lengte van de poort mag nog nader bepaald worden.

Houten tuinpoort laten monteren

Ik wil graag een nieuwe tuinpoort laten monteren. Afmeting is 97 x 193 cm. Het kozijn is nog in goede staat. Ik denk aan een dichte houten poort die afsluitbaar is. Zowel de deur als het plaatsen moeten van goede kwaliteit zijn.

Schuttingpoort van hardhout maken

Graag wil ik aan de zijkant van mijn huis een poort (twee openslaande deuren, vanwege de toegang voor de auto) laten maken, dus 2 delen met hardhout over een gehele afstand van 2.80 meter breed. Graag een poorthoogte van 1.80 cm. Graag ook het leveren van minimaal één houten paal ter bevestiging van de andere zijde van de poort (bij de andere schutting, zie foto) Graag een offerte voor het leveren en monteren van de houten schutting.

Schutting en poort laten monteren

Beton schutting inclusief schuttingpalen plaatsen over een lengte van 17 meter en over een lengte van 3 meter.