Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Dordrecht of directe omgeving.

1698 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Dordrecht:

Hardhouten achterdeur en kozijn vervangen

Achterdeur + kozijn vervangen.

Kunststof klapdeuren laten plaatsen

In de achtergevel dienen er openslaande deuren geplaatst. De afmeting hiervan in nog niet geheel duidelijk. In de aanbouw dient er een nieuwe loopdeur en deur kozijn geplaatst te worden. Dit mogen standaard afmetingen zijn, 80 cm breed en 2 meter lang dacht ik. De deuren dienen van kunststof te worden. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken.

Opbergvide met losse trap of ladder plaatsen

Graag zouden wij in de ouderslaapkamer (kamer met nok) een vide willen plaatsen als opbergruimte. De afmeting is over de gehele breedte (ongeveer 2,5/3 meter) en 2 meter diep. Om de vide op te komen zouden we ook graag een losse trap/ladder willen hebben.

Vlizotrap leveren en monteren

Ik wil graag onze bestaande vlizotrap laten vervangen door een nieuwe. De afmeting van de doorgang moet ik nog even opmeten. Graag de nieuwe vlizotrap leveren en monteren.

Meerdere lichtkoepels plaatsen

Metalen dak boven betonnen schalen dak van 10 cm dik. Het totale dak zal circa een meter hoog zijn. Na het neerzetten van een loods komt er weinig daglicht meer binnen. Daarom willen we 4 grote lichtkoepels van 4 x 2 meter ongeveer. Aan het plafond is een systeemplafond met daarin verlichting, airco en sprinklerkoppen gehangen. Er moet gekeken worden of er een leidingenplan aanwezig is. Uitvoering bij voorkeur in een weekend aangezien het een kantoorruimte is. In maart krijgen er werkruimte bij. Dan is het mogelijk eerst daar te gaan werken. Graag uw offerte hiervoor.

Koof in de keuken maken

Koof met 3 of 4 inbouwspots van ongeveer 3 meter breed. In de breedte van de keuken zie foto

Stalen deuren leveren en monteren

Ik ben mijn woning aan het verbouwen en wil graag offertes ontvangen voor het plaatsen van stalen deuren. Ik wil in de woonkamer een stalen deur met veel glas van 120 x 230 cm en in de badkamer een dubbele deur van in totaal 180 cm breed en 230 cm hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Dakraam plaatsen

Graag zou ik door u een dakraam willen plaatsen. Het betreft een GL 007 met de afmeting van ongeveer 90 x 126 cm. Welk dakraam ik wil bestellen weet ik niet. Als u mij daarbij wilt helpen heel graag.

Paneeldeuren van Storemax vermaken

Ik ga 6 Storemax schuifdeuren (h=2,61 m1)met glas in aluminium-profiel verhuizen. De 6 deuren zitten nu in een aaneengesloten kast van ongeveer 6 meter. In het nieuwe huis is de plafondhoogte ongeveer 2 cm lager. De glazen deuren met aluminium profielen moeten dus ongeveer 2 cm ingekort worden. De 6 deuren komen in 2 verschillende kamers (4 en 2). In de kamer met 2 deuren komt er een 3e nieuwe deur bij. Graag ontvang ik een prijsindicatie en referentie voor vermaken en plaatsen van de deuren (dus inclusief dak en vloerrail).

Tussenwand met kozijn en deur plaatsen

In de eetkamer wil ik een tussenwand laten plaatsen. De kamer is 2,70 meter breed en 2,54 meter hoog. De wand kan op de betonnen vloer geplaatst worden of op het laminaat (dat ligt er nog niet). Het is in een appartement. Graag de goedkoopste optie. Liever geen telefonisch contact ivm gehoorproblemen. Graag contact per email of eventueel Whatsapp

Reparatie van raamkozijnen

Ik heb 10 kozijnen zoals te zien is op foto, alle kozijnen hebben een schuifsysteem en gaan naar boven open. Alleen heeft de vorige eigenaar alle ramen vast geschroefd ook zijn sommige hout delen niet recht en beschadigd. Ik was eerst van plan om alles te vervangen alleen mijn aannemer kon geen geschikte bedrijf vinden. Kunt u een prijsindicatie geven voor alle kozijn repareren en een prijs voor alle kozijnen vervangen (hardhout) zelfde schuifsysteem? Kozijn maat 1.20 x 2.20 meter. De werkplek is bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant.

Aanbrengen van lambrisering

Ik heb in ons souterrain/woonkelder een aantal wanden van beton en van gipsplaten, die alle zijn gestuct; in verband met vocht vanuit de afgelopen jaren is het stucwerk hier en daar ter hoogte van de vloer aangetast; ik denk aan een afwerking (met herplaatsen plintjes van stukken vloertegel) met een lambrisering van watervast plaatmateriaal/hout ("wit"); de totale lengte bedraagt circa 50 meter en de hoogte circa 1 meter (kan variëren); kunt u enkele varianten geven wat betreft materiaal en dus variërende kosten plus arbeid? Wellicht verstandig om even langs te komen en diverse onderdelen te overleggen.

Trapkast maken onder een open trap

Graag wil een een trapkast laten maken onder een open trap, de trap moet dus ook gedicht worden. De ruimte onder de trap moet gaan functioneren als garderobe.

Prijswinnaar Klusblunder: twee trappen renoveren met CanDo overzettreden

Ik wil vragen of mijn trappen gerenoveerd kunnen worden met overzettreden van CanDo. Het gaat om 2 trappen, 1 rechte en 1 half gedraaide trap, beide 12 treden.

Poort monteren in de tuin

Poort hangen in tuin ( i.p.v. huidige poort), nieuw beslag monteren en slot overzetten en poortdeur op maat zagen aan onderzijde.

Koof maken in de keuken

Ik wil een koof in de keuken laten maken maar nog geen idee hoe en wat dus vraag gewoon wat de prijzen zijn.

Schuifdeur repareren

Bij de schuifdeur is iets afgebroken waardoor de deur moeilijk dicht gaat. De deur kan wel dicht. Het is een kantel en kiep schuifdeur. Links zit een vast raam en rechts de schuifdeur. Er is een code vermeld op het ijzer: FFHGR 06.

Deuren afhangen

Ik wil 6 binnendeuren, Cando Massief MDF, laten afhangen in Cando kozijnen inclusief loopsloten en 1 toiletslot. De deuren moeten iets ingekort worden. Sloten, scharnieren en deurkrukken aanwezig.

Houtrot door lekkage verhelpen

Door jarenlange lekkage bij de buren van de goten vrees ik dat er houtrot is ontstaan.

Trap renoveren met zelfklevend vinyl

Wij willen onze dichte trap met 14 traptreden graag laten bekleden met CanDo zelfklevend vinyl van 2 mm. We laten de trap hier graag even beoordelen en krijgen dan ook graag advies over de hoeveelheid materiaal die we moeten kopen en de kosten van de montage.

Dicht raam te openen maken

Wij willen graag een aantal ramen in onze woning kunnen openen. Graag zou ik offertes ontvangen of bezichtigingen krijgen voor onderstaande opties in een draaikiepraam: 2 maal: Kozijn 64cm breed en 142cm hoog, raam 49cm breed en 130cm hoog 3 maal Kozijn 42cm breed en 103cm hoog, raam 27,5cm breed en 92cm hoog Afhankelijk van de totale kosten en mogelijkheden zal alles of een gedeelte gedaan gaan worden. Graag zou ik ook op locatie advies ontvangen voor eventuele mogelijkheden.

Houten boeidelen vervangen door Keralit of Trespa

De boeidelen van mijn rijtjeshuis wil ik graag vervangen door keralit is trespa delen. Ik laat mij graag voorlichten over wat beter, mooier of goedkoper is. Het gaat over de achterzijde (5 meter lang en ongeveer 45 cm hoog) en de voorzijden (circa 3.50 meter lang en plusminus 75 cm hoog). De horizontale afwerking aan de onderzijde is voor beiden huis-kanten ongeveer 25 cm. De achterzijde is recht toe recht aan. In de voorzijden meten 2 rechthoekige uitsparingen voor kozijnen worden gezaagd. De mogelijkheid bestaat dat mijn buren mee doen. In dat geval komen er 5 huizen bij. Naast de boeidelen wil ik ook een houten gevel-afwerking door Keralit vervangen (potdekselen). Het gaat hier om 14 planken, waarvan de bovenste 8 schuin zijn afgezaagd. Maximale lengte van een plank ongeveer 2,5 meter. Van de bovenste is nog ongeveer 1 driehoekje over. Het geheel is afgewerkt met een dakrand (die ook moet worden vervangen) van ongeveer 7,5, meter. De rand loopt schuin naar beneden af langs een stenen berging. Gaarne ontvang ik een globale indicatie van de prijs inclusief de gebruikte materialen. Na een huisbezoek kan eventueel een gedetailleerde offerte worden gemaakt.

Plafond verlagen en koof maken

In de hal en het toilet willen wij graag het plafond verlagen en spotjes laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 4 m2. Om de leidingen bij de verwarming willen wij graag een koof laten maken.

Dichte trap laten maken

Ik wil graag van een open trap een dichte trap laten maken. Ik wil graag de trap helemaal vervangen. Ik wil graag een trap met een draai. Ik wil graag een houten trap.

Katten- en hondenluikje plaatsen in de schuifpui

Graag wil ik een katten/hondenluikje laten plaatsen in een bestaande dubbelglazen schuifpui, met garantie. Als dat niet kan, dan wil ik het luikje op een andere plaats erin gezet hebben. Mogelijk in de buitenmuur.