Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Dordrecht of directe omgeving.

1706 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Dordrecht:

Dakramen plaatsen

Wij willen graag 2 dakramen laten plaatsen op een schuin dak op zolder. Het gaat om twee maal de GGU pk06-0050. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Kattenluik plaatsen in de keukendeur

Graag laten wij een kattenluik maken in onze keukendeur. Het luik schaffen wij zelf aan. Overige (eventuele) materialen graag via de monteur. Houtgedeelte ophogen en daar een kattenluik in maken als dat mogelijk is.

Kamerhoge binnendeur van staal en glas plaatsen

Ik wil graag een kamerhoge binnendeur (staal en glas). Deze komt tussen de woonkamer en hal in te liggen. De oude deurpost is inmiddels verwijderd.

Lekkage boven kozijnen voorgevel opsporen en oplossen

We hebben last van lekkage boven vrijwel alle (houten) kozijnen in de voorgevel van ons huis. 2 stuks in het souterrain, 3 stuks begane grond, 1 op de bovenverdieping. Vooral als er wind staat en als het veel regent. Lekkage treedt steeds sneller op. Ook aan de zijkanten van het kozijn stroomt het water soms naar beneden. Graag controle om de precieze oorzaak en omvang van het probleem vast te stellen. Aan de hand daarvan offerte voor reparatie.

Kiepraam repareren

Wij hebben een kunststof kantel/kiep raam met een kunststof handvat. Dit handvat is afgebroken en willen wij laten repareren. Wij ontvangen een graag reactie, het liefst per email.

Onderdorpel van raamkozijn renoveren

Ik wil de onderdorpel laten renoveren. Het gaat om een onderdorpel onder een raamkozijn van 2,30, van 1,50, van 1 meter en nog een onderdorpel onder een eetkamerdeur van 90 cm. Mogelijk wegkappen van het beschadigt (rot) gedeelte, aanschroeven van nieuw hardhout met twee componenten lijm.

Trapgat maken en vaste trap plaatsen

De vlizotrap naar zolder wil ik graag vervangen door een vaste trap. Hiervoor zal het oude trapgat dicht gemaakt moeten worden en een nieuw gat gemaakt. De betondikte is ongeveer 25 cm. Er zal daarna een vaste trap geplaatst moeten worden, een dichte tweekwart trap. De CV ketel die op een onhandige plek hangt, dient ook verplaatst te worden.

Trapgat maken en vaste trap plaatsen

Ik zoek iemand die een trapgat kan maken in een betonnen plafond voor goede prijs.

Dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen

Kozijnen vervangen met nieuwe beglazing in kamer van zoontje. De ramen zijn elke dag in de wintermaanden nat. Zou graag een prijsopgave willen hebben voor kunststof. Graag offerte per mail. De afmetingen zijn 65 cm kleine raam en het grote raam 85 cm breed.

Trapbekleding aanbrengen

Praxis Dordrecht schrijft voor een klant: De klant zou graag de volledige trap willen bekleden. Zowel het stootbord als het vinyl op het loopgedeelte. De klant heeft nog niks gekocht met betrekking tot het bekleden van de trap. De vraag is hoeveel het gaat kosten om de volledige trap (14 treden) te bekleden en te installeren? De klant spreekt weinig tot geen Nederlands. Als het mogelijk is graag de offerte in het Engels. Graag een houten trap.

Trapkast maken

Ik wil een trapkast. Er hoeft alleen een deurpost en een deur in. Het gat is 1.37 cm bij 95 cm. Mag een simpele deur zijn.

Hardhouten achterdeur en kozijn vervangen

Achterdeur + kozijn vervangen.

Kunststof klapdeuren laten plaatsen

In de achtergevel dienen er openslaande deuren geplaatst. De afmeting hiervan in nog niet geheel duidelijk. In de aanbouw dient er een nieuwe loopdeur en deur kozijn geplaatst te worden. Dit mogen standaard afmetingen zijn, 80 cm breed en 2 meter lang dacht ik. De deuren dienen van kunststof te worden. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken.

Opbergvide met losse trap of ladder plaatsen

Graag zouden wij in de ouderslaapkamer (kamer met nok) een vide willen plaatsen als opbergruimte. De afmeting is over de gehele breedte (ongeveer 2,5/3 meter) en 2 meter diep. Om de vide op te komen zouden we ook graag een losse trap/ladder willen hebben.

Vlizotrap leveren en monteren

Ik wil graag onze bestaande vlizotrap laten vervangen door een nieuwe. De afmeting van de doorgang moet ik nog even opmeten. Graag de nieuwe vlizotrap leveren en monteren.

Meerdere lichtkoepels plaatsen

Metalen dak boven betonnen schalen dak van 10 cm dik. Het totale dak zal circa een meter hoog zijn. Na het neerzetten van een loods komt er weinig daglicht meer binnen. Daarom willen we 4 grote lichtkoepels van 4 x 2 meter ongeveer. Aan het plafond is een systeemplafond met daarin verlichting, airco en sprinklerkoppen gehangen. Er moet gekeken worden of er een leidingenplan aanwezig is. Uitvoering bij voorkeur in een weekend aangezien het een kantoorruimte is. In maart krijgen er werkruimte bij. Dan is het mogelijk eerst daar te gaan werken. Graag uw offerte hiervoor.

Koof in de keuken maken

Koof met 3 of 4 inbouwspots van ongeveer 3 meter breed. In de breedte van de keuken zie foto

Stalen deuren leveren en monteren

Ik ben mijn woning aan het verbouwen en wil graag offertes ontvangen voor het plaatsen van stalen deuren. Ik wil in de woonkamer een stalen deur met veel glas van 120 x 230 cm en in de badkamer een dubbele deur van in totaal 180 cm breed en 230 cm hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Dakraam plaatsen

Graag zou ik door u een dakraam willen plaatsen. Het betreft een GL 007 met de afmeting van ongeveer 90 x 126 cm. Welk dakraam ik wil bestellen weet ik niet. Als u mij daarbij wilt helpen heel graag.

Paneeldeuren van Storemax vermaken

Ik ga 6 Storemax schuifdeuren (h=2,61 m1)met glas in aluminium-profiel verhuizen. De 6 deuren zitten nu in een aaneengesloten kast van ongeveer 6 meter. In het nieuwe huis is de plafondhoogte ongeveer 2 cm lager. De glazen deuren met aluminium profielen moeten dus ongeveer 2 cm ingekort worden. De 6 deuren komen in 2 verschillende kamers (4 en 2). In de kamer met 2 deuren komt er een 3e nieuwe deur bij. Graag ontvang ik een prijsindicatie en referentie voor vermaken en plaatsen van de deuren (dus inclusief dak en vloerrail).

Tussenwand met kozijn en deur plaatsen

In de eetkamer wil ik een tussenwand laten plaatsen. De kamer is 2,70 meter breed en 2,54 meter hoog. De wand kan op de betonnen vloer geplaatst worden of op het laminaat (dat ligt er nog niet). Het is in een appartement. Graag de goedkoopste optie. Liever geen telefonisch contact ivm gehoorproblemen. Graag contact per email of eventueel Whatsapp

Reparatie van raamkozijnen

Ik heb 10 kozijnen zoals te zien is op foto, alle kozijnen hebben een schuifsysteem en gaan naar boven open. Alleen heeft de vorige eigenaar alle ramen vast geschroefd ook zijn sommige hout delen niet recht en beschadigd. Ik was eerst van plan om alles te vervangen alleen mijn aannemer kon geen geschikte bedrijf vinden. Kunt u een prijsindicatie geven voor alle kozijn repareren en een prijs voor alle kozijnen vervangen (hardhout) zelfde schuifsysteem? Kozijn maat 1.20 x 2.20 meter. De werkplek is bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant.

Aanbrengen van lambrisering

Ik heb in ons souterrain/woonkelder een aantal wanden van beton en van gipsplaten, die alle zijn gestuct; in verband met vocht vanuit de afgelopen jaren is het stucwerk hier en daar ter hoogte van de vloer aangetast; ik denk aan een afwerking (met herplaatsen plintjes van stukken vloertegel) met een lambrisering van watervast plaatmateriaal/hout ("wit"); de totale lengte bedraagt circa 50 meter en de hoogte circa 1 meter (kan variëren); kunt u enkele varianten geven wat betreft materiaal en dus variërende kosten plus arbeid? Wellicht verstandig om even langs te komen en diverse onderdelen te overleggen.

Trapkast maken onder een open trap

Graag wil een een trapkast laten maken onder een open trap, de trap moet dus ook gedicht worden. De ruimte onder de trap moet gaan functioneren als garderobe.

Prijswinnaar Klusblunder: twee trappen renoveren met CanDo overzettreden

Ik wil vragen of mijn trappen gerenoveerd kunnen worden met overzettreden van CanDo. Het gaat om 2 trappen, 1 rechte en 1 half gedraaide trap, beide 12 treden.