Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Dordrecht of directe omgeving.

1747 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), dakraam plaatsen, losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), 6 kozijnen en 2 deuren vervangen voor kunststof, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, klompenhok aan nieuwbouw, vernieuwen van kozijnen incl dubbele beglazing, vliering op zolder laten maken, vervangen binnen deuren (8 stuks), balkondeuren en kozijnen vervangen, vide afsluiten met brandwerend glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Dordrecht:

Onderdorpel deuren vervangen x 3 en boeiranden

Ik wil de onderdorpels vervagen van de voor, achter en schuurdeur. Momenteel is het hout en daarvoor in de plaats wil ik dts onderdorpels. Tevens de boeiranden van de carport & schuur vervangen voor keralit kunststof boeiranden. 15 M2 lang totaal

Nesling Pergola wall B 500 x 370 cm laten plaatsen

In onze achtertuin willen wij een Nesling pergola over ons terras plaatsen. De gewenste afmeting is 5 x 3,7 meter (wall B). Een van de lange zijden wordt bevestigd aan de woninggevel. De staanders zullen in de grond geplaatst worden. Aan de voorkant en een van de zijkanten willen we ook rolgordijn-zonwering toevoegen. Liefst komende maand, maar indien niet mogelijk is binnen de komende 2 maanden ook goed.

Trap bekleden

Wij willen graag een offerte voor het bekleden van onze trap. Meerdere opties zijn mogelijk, behalve vloerbedekking. Het betreft een trap met 13 treden.

Vervangen van een dakraam

Ik wil een nieuw dakraam, alles elektrisch met verduistering gordijn. Ook deze graag deze elektrisch. Maat is 89 cm bij 126 buitenkant. Binnenkant raam is 79 bij 116 cm.

Verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap

Ik wil graag een vaste houten trap naar zolder plaatsen. er is noodzakelijk een gat maken in het betonnen plafond. Het plafond is 2.70 m/ 2.50 m hoog. Er is een vlizotrap aanwezig, deze moet weg en het gat moet dichtgemaakt worden. Eerst moet de trap een paar treden recht worden, dan een kwartslag naar links en naar boven een kwart draai.

Golfplaten vervangen door stevig dak

Op mijn afdak in de tuin liggen nu golfplaten, bij storm waaien deze kapot. Ik wil een stevig dak. Zie foto

Tuinhuis met houtrot repareren

houten tuinhuis 5 x 4 m houten wanden van binnen geïsoleerd door voorzetwand van gipsplaten. Houtrot geconstateerd op de dakranden. Vraag om rotte houtdelen te vervangen. Graag komen kijken voor een offerte.

Plaatsen buitendeur en binnendeur

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een buitendeur en binnendeur en aanpassen van deursponning. Ik ontvang graag een offerte exclusief de deuren.

Dorpel buitendeur vervangen

Ik ben opzoek naar een aannemer welke de dorpel van een achterdeur kan vervangen. Deze is volledig weg gerot en zorgt nu voor lekkage in de woning. Echter zit er wel een schuifpui boven de dorpel, deze dient eerst los gehaald te worden voordat de dorpel vervangen kan worden, en uiteraard daarna weer terug geplaatst te worden. Zie foto in de bijlage.

Tuinhuis bekleden met aluminiumplaten

Ik ben op zoek naar een timmerman die mijn houten tuinhuis kan bekleden met aluminiumplaten met golfstructuur. Het betreft drie zijdes, ieder met een afmeting van 2.5 bij 3 meter.

Bazon dakraam vervangen

Bazon dakraam (1988) vervangen ivm houtrot. Afm. ong 135 x 107. Goed bereikbaar via plat dak aan achterzijde van de woning. ( zie foto) Graag offerte van montage met levering dakraam (Velux of andere) / of alleen montage, zonder levering dakraam.

Draai-kiepramen repareren

In mijn huis zijn er 2 draai-kiepramen die nog wel draaien, maar omdat linksboven vast blijft zitten kiepen niet meer kiepen. Graag wil ik hier iemand naar laten kijken, zodat dit gerepareerd kan worden. Beiden ramen zijn 80 centimeter hoog en 90 centimeter breed. Via de buitenkant zijn de ramen lastig te bereiken, maar via binnen zijn ze makkelijk te bereiken.

Tuinhuis bekleden met aluminiumplaten

Ik ben op zoek naar een timmerman die mijn houten tuinhuis kan bekleden met aluminiumplaten met golfstructuur. Het betreft drie zijdes, ieder met een afmeting van 2.5 bij 3 meter.

Keukendeur omdraaien

In keuken draait de deur naar binnen, dit beperkt mogelijkheden om er te zitten. Nu woningbouw nieuwe keuken plaatst, wil ik aanpassingen doen, maar weet niet hoeveel cm ik vrij moet houden voor installatie van schuifdeur en ophangsysteem. Verder is er nu een deurpost met daarboven tot aan plafond een glasaal, is dat een probleem? Moet dat eruit, wat kost dat en kunnen jullie dat of is het ook mogelijk om het te laten zitten?

Verzakte garage rechtzetten

Garage uit 1960, los naast de woning, die verzakt is. Het is een dubbele garage, die van de buren zit er ook aan vast. Kosten weer recht zetten?

Extra paumelle plaatsen in aluminium kozijn

Ik wil een opdekdeur met 3 grote glazen ruiten plaatsen in een bestaand kozijn (aluminium kozijn). Echter moet daar een extra paumelle voor geplaatst worden. Er zitten er nu reeds 2 in en dit moeten er 3 worden. Tevens daarna de deur afhangen (deur is reeds in de woning aanwezig). Afmetingen deur 201,5 x 83 cm.

PVC raamkozijn vervangen

Ik wil mijn kapotte pvc kozijn laten vervangen op de begane grond. De maten zijn 1.20 hoog 2 meter breed. Het betreft 2 draai-kiepramen.

Raam in muur plaatsen

In de slaapkamer wil ik een raam laten plaatsen. Hier zijn nu glazen stenen aanwezig. Deze moeten worden verwijderd en een draai kiep raam geplaatst. De afmeting zal 1.35 meter breed en 1 meter hoog moeten worden.

Gat in het beton zagen en trap plaatsen

Wij hebben een vlizotrap, maar willen daar in de plaats een vaste trap aan laten leggen.Wij weten nog niet welke trap, maar om de trap te laten plaatsen moet er wel een gat komen. Of moeten jullie ook weten om wat voor trap het gaat? Wat zijn daar de kosten van?

Scharnier van een draai kiepraam herstellen

Wij hebben draaikiepraam waarvan aan de bovenzijde een nokje van het raambeslag is afgebroken. Het raam kan nog wel kiepen maar niet meer draaien. Ik wil graag het sluitwerk laten vervangen. Ingesloten vindt u een foto van het raam en het desbetreffende onderdeel. Het raam draait rechts en op het beslag staat: Rota D710B.

Nieuwe trap plaatsen

Ik wil een nieuwe trap laten plaatsen. De trap zal 352 cm hoog bij 175 x 111.5 cm breed bij 58,5 cm diep worden. Het gaat om een budgetvriendelijke basistrap die binnen geplaatst moet worden met minimaal 1 draai.

Schuifdeur plaatsen

To replace a standard door to a sliding door a frame will need to be build in the wall where the door can slide into. I don't want visible rails. The door currently measures 90 cm wide by 235 cm high. Welke deurvormen zijn gewenst? : schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? : MDF paneeldeuren Om hoeveel deuren gaat het? : 1

Raam door openslaande deuren vervangen

Wij zoeken een serieus klusbedrijf voor het vervangen van een raam door openslaande tuindeuren in een woning in Dordrecht. Het betreft een oud huis (1890) en wij willen enigermate het karakter van de woning behouden. Het betreft hier dus een maatwerk klus. Het te vervangen kozijn/raam zit in de achtermuur en heeft dubbel glas. De muur onder het raam moet worden weggebroken en er moeten nieuwe openslaande tuindeuren met veel glas (dubbel glas) geplaatst worden. Graag prijsopgave inclusief alle kosten (werk, materialen; hardhout, dubbelglas, beslag, scharnieren en eventuele extra kosten. Wij houden zoals zoveel mensen, niet van grote verrassingen achteraf. De werkzaamheden zijn inclusief: - Exact opmeten van kozijnen / ramen - Verwijderen van oude raam en kozijn - Plaatsen nieuwe (hard)houten deuren - Hang- en sluitwerk - Aanbrengen grondverf - Afwerken zijkanten Exclusief: - Schilderen van kozijnen Bijgaand een plattegrond van de woning met aanduiding waar het kozijn zit. Een ruwe inschatting van de maten is 3.20 x 1.50 cm In afwachting van uw reactie

Houten trap plaatsen

Ik wil een houten trap laten installeren. Het oude trapgat van de huidige schuifladder moet ook dichtgemaakt worden. Het gaat om een binnentrap waar een nieuw gat voor gemaakt moet worden. De trap moet dubbelkwart of halfslag worden.

Schuifdeur laten plaatsen

Ik wil graag een schuifdeur in de woonkamer laten monteren. De deur is 93 cm bij 215 cm. Het gaat om een houten deur.