Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor onderdorpel schuur vervangen door kunststof:

Onderdorpel schuur vervangen door kunststof

Onderdorpel van kozijn van de schuurdeur is verrot. Ooit is deze al vervangen maar opnieuw verrot. Vandaar gaarne vervanging door kunststof.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderdorpel schuur vervangen door kunststof uit heel Nederland:

Zeer divers onderhoud en renovatiewerk

Het gaat om divers schilderwerk, inclusief houtreparaties van bijvoorbeeld de nieuwe hardhouten glaslatten. In grote lijn houdt dit in: * Deuren inclusief de binnenzijde, * Kozijnen, ramen, boeidelen, * Hout onder mastgoot (indien nodig), * HWA 2 stuks. Deklijsten / windveer schuur en overkapping. Voordeur glaslatten vast en tochtvrij zetten. Dak golfplaten nieuw deels doorzichtig (indien slecht vervangen) eventueel nieuwe deklijst. Hout: red cedar. Container hokje afwerken (zwarte pannen met gevelpannen), Indien te weinig ruimte voor de deuren graag bijschaven, Poort bijschaven in verband met nieuw pleisterwerk; holle stucwerk repareren. Nieuw pleisterwerk en sauzen (onderste rand donker). Voorraam: schroeven vervangen door rvs bouwkundig advies over bolling onderdorpel verf op muur verwijderen Voordeur, doucheraam en schuurraam nieuwe RVS tochtstrippen Dak en goot inspectie. Pannen (betere vorsten); lood en schoorsteendoorvoer Goot beugels vast (beugels nakijken). Enkel muur portiek bij voordeur isoleren In overleg: inbraakbeveiliging op buitendeuren? Oplossing voor lelijke reparatieplekken? Naast balkondeur

Onderdorpel schuur vervangen door kunststof

Wij zouden graag met spoed de onderdorpel van de schuur willen laten vervangen. De huidige houten dorpen is helemaal verrot. Hierdoor loopt het water vanuit de tuin de schuur in. Ook zouden we een offerte willen ontvangen voor het ophogen van de vloer van de schuur.

Houten dorpel door Holonite vervangen

De onderdorpel van het kozijn in onze schuur is versleten en wij willen deze graag laten vervangen door een Holonite dorpel met neuten. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte, met daarin een aparte post voor de materialen.

Reparatie aan kozijn en drempel

Ik wil graag reparaties laten verzorgen aan een kozijn en drempel. Een onderdorpel van een kozijn van de schuur moet gerepareerd worden. Het gaat om een stuk van ongeveer 2 meter, waar houtrot in zit. Verder zit er een zachte plek in de drempel bij de achterdeur. Daar zal ongeveer 20 cm vervangen moeten worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Houtrot deurpost verhelpen

De deurpost is rot. Onderdorpel en zijkant zowel schuur al voor deurpost. Houtrot

Onderdorpel van deurkozijn vervangen

Ik wil de houten onderdorpel van het deurkozijn in mijn schuur laten vervangen. De bestaande dorpel is in slechte staat. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte.

Houten onderdorpel vervangen

Ik wil graag een prijsopgave voor een houten onderdorpel van de schuur, deze zal vervangen moeten worden. De afmetingen zijn nog onbekend.

Onderdorpel schuur vervangen door kunststof

Onderdorpel van schuurdeur vervangen. Hardhout nu, wil ik laten vervangen door kunststof. Dorpel IS 0400. Het is 93,7 cm breedte dorpel en klein stukje naar boven.

Tuinscherm met deur plaatsen

Het gaat hier om het afschermen van de tuin. De breedte is 2,85 meter, tussen bestaande schutting van de buren en schuur. Ik wil daar een schutting met een breedte van 180 cm en een deur met (Lips)slot. Ik heb dus nodig 2 palen, liefst van beton, 1 schutting en een deur. Met een onderdorpel, bij het schuttingdeel, van ca. 25 cm, daarop geplaatst een houten scherm en een stevige houten deur met slot aan de binnenkant en een klink. Dus totale hoogte circa 2 meter. Graag een indicatie per email.

Boeien uitbouw en kozijn schuurdeur vervangen

De boeien van de woning-uitbouw, en het kozijn van de schuur(loop)deur moeten vervangen worden. A – vervangen van boeien van woning-uitbouw B – vervanging van kozijn schuurdeur Graag prijs voor uitvoeren beide werkzaamheden. A Vervanging boeien : Aan de woning is een (platdak) uitbouw verbonden, die aan buitenzijde van boeien is voorzien, de schilder geeft aan dat de boeien vervangen moeten worden. (zie 3 foto’s). Lengte boeien in totaal ongeveer 17 meter. B – vervanging van kozijn schuurdeur In de losstaande garage moet het kozijn van de loopdeur vervangen worden. Recent is de onderdorpel al vervangen door stenen dorpel (zie 2 foto’s )