Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor slaapkamer raam aanpassen:

Slaapkamer raam aanpassen

Ik wil het slaapkamer raam vervangen door een nieuwe. Met maten 2.63 bij 1.41 m. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slaapkamer raam aanpassen uit heel Nederland:

Kozijnen repareren en of vervangen (4)

1 openslaande raam deze is in de hoek erg slecht deze zit aan mijn slaapkamer kant en deze zal hoog waarschijnlijk moeten worden vervangen. ook 1 grote raam waar als het veel regen en wind op staat dan lekt het naar binnen. deze zal gerepareerd moeten worden, liefst heb ik dat het bedrijven even langs komt om even te kijken en betere uitleg te geven en dat er een duidelijke offert kan komen ivm dit rekening voor de Vve is waar ik voorzitter van ben.

Badkamer nieuwbouw 220 x 260

Nieuwbouw, oplevering ongeveer april 2021 De ruimte wordt door de bouw opgeleverd met - cemente dekvloer (m.u.v. de douchehoek) - standaard radiator - inbouwreservoir t.b.v. het toilet - leidingwerk op de standaard plaats afgedopt - wanden onafgewerkt - plafond voorzien van standaard spuitwerk - vloerverwarming volgens het standaard legplan aangebracht Zie bijgaand: - Definitieve 0 tekening badkamer.pdf - Badkamer-idee.jpg - Inspiratie.jpg Graag een offerte voor - (Iets) verplaatsen van elektra en water in gipswand - Aansluiting koud water en afvoer voor wastafel in de slaapkamer ernaast - Tegelwerk: vloer en wanden tot plafondhoogte - In douchehoek: brede nis voor shampoo enz (indien mogelijk) - Monteren douchegoot met flens - Monteren douchekraan en stang - Monteren douchedeur - Monteren dubbele wastafel + meubel + spiegelkast (ongeveer 20 cm van buitenmuur) - Monteren wc pot (reservoir reeds aanwezig) - Monteren plankjes voor handdoeken Tegelwerk (zie Badkamer-idee.jpg) ------------------------------------------------- Argenta powder decor warm 60x60 (5,7 m2) 5,7 vloer Argenta powder decor ambre 30x60 (17,2 m2) 6,9 muur wastafel 0,9 koof bij wc 2,1 koof voorzijde 1,3 muurtje bij koof 0,2 muurtje kopse kant 2,4 muurtje douchehoek 3,1 muur deur 0,3 boven deur Vintage Masia brillo Blanco 7,5x30 (6,2 m2) 2,8 muur onder raam 1,0 wc reservoir 2,4 achter douche Castelvetro Aequa Silva 13,3x80 (4,4 m2) 3,0 muur naast raam 1,1 boven wc reservoir 0,2 boven op reservoir Zie eventueel ook Inspiratie.jpg

Nokverhoging + kunststofkozijnen

Goedemiddag, Graag zouden wij een prijsopgaaf willen ontvangen betreffende onderstaande Raamkozijnen kunststof Keukenraam 2860 breed x 1060 hoog 1 kantelkiep raam rechts of links Slaapkamer 1 2140 breed x 855 hoog 1 kantelkiep raam in het midden Slaapkamer 2 2x 1785 breed x 905 hoog 1 kantelkiep raam in het midden HR ++ glas Nokverhoging 5 meter breed (het huis is 6 meter, we willen beide zijde 50 cm van de grens afblijven) kunststofkozijnen 4 ramen waarvan 2x kantelkiep aan beide zijde HR ++ glas Dak is aan weerszijde 40 graden Afwerking buitenzijde keralit. Binnenzijde doen we zelf aftimmeren. zie foto voorbeeld achterburen

Slaapkamer behangen

Het gaat om 2 wanden zonder raam (3,50 resp. 3,90 breed en 2,75 hoog) en 1 wand met 3 ramen (breed 5,5 mtr , 2,75 hoog)

Sluitwerk repareren van Roto draai kiep raam op eerste verdieping

Kunststof draai kiep raam van Roto kan niet open. Heel klein stukje maar. Zit vast aan scharnierkant. 1201 - 1400 Zie foto. Op beslag staat GR 1290K/H Raam is op slaapkamer eerste verdieping.

Vervangen glas door HR++ glas

Wij hebben een jaren 30 woning. Een groot deel van de woning is verouderd dubbel glas, en enkele kozijnen heeft enkel glas. Dit willen we verduurzamen en overal HR++ glas plaatsen. Extra noot: de slaapkamer aan de voorzijde heeft een raam met een te groot draaiend deel waardoor deze is gaan zakken. We willen dit kozijn danwel enkel het draaiend deel vervangen door 2 draaiende delen met HR++ glas. Graag dit apart in de offerte opnemen. Zie uitgebreide omschrijving en foto's in de bijlage. In totaal gaat het om 20.8 m2 aan glas, verdeeld over 19 ruiten. Indien mogelijk voor Juli uitvoeren.

kozijn vernieuwen 1e etage slaapkamer

Ik wil graag mijn houten kozijn ( hout ) laten vervangen 1e etage slaapkamer. De buitenmaat is 300 x 160 cm. Graag wil ik weer een kozijn van hout erin laten plaatsen. Het raam dat er nu in zit kan er weer in worden geplaatst. Deze hoeft dus niet te worden vervangen. Tevens hoeft het kozijn niet te worden geschilderd.

Zolder verbouwen

Ik zou graag mijn zolder willen verbouwen in het net gekochte nieuwbouwhuis. Het is een ruimte van 3,69 m bij 6,9 meter. We willen daar een slaapkamer inmaken (3/4e van de ruimte) en een washok. Daarnaast graag een vliering laten bouwen in het puntdak. We hebben zelf een vlyzotrap al daarvoor. Daarnaast aan achterzijde een dakkapel van kunststof plaatsen over de totale breedte met een raam daarin. Extra isolatie hoeft niet. Daarnaast ook wasbak plaatsen,wordt aangeleverd, de aansluitingen liggen er al. Tussenwand plaatsen, deze wand kan gewoon een gipswand zijn. In schuine gedeeltes daarnaast opbergruimte creëren. De zolder bevindt zich op de tweede etage.

Scheidingswand maken

Op onze vide wil ik een slaapkamer maken door een binnenmuur te plaatsen (metal stud, gestuct en gesaust) In die binnenmuur wil ik een rechthoekig zwart aluminium raam (100x50cm) en een aluminium glazen deur (90x230cm). Ik ben op zoek naar een partij die de muur kan plaatsen. Voor de deur en raam heb ik een partij gevonden (Gewoon Gers). Onderstaand een foto van de ruimte waar het om gaat. Afmetingen: 234 hoog en 480 breed. Zoals je ziet loopt de muur af en zitten er balken waar omheen moet worden gewerkt. Onder de foto een schets van het idee. Ik zou graag willen weten of jullie de muur kunnen plaatsen, wat de kosten zijn en per wanneer dit mogelijk is. We zouden graag op korte termijn willen starten.

Opbouw en van een overkapping een serre maken

We willen 2 klussen laten uitvoeren: - We willen 3 extra slaapkamers op het platte dak van onze uitbouw realiseren van 8 m bij ongeveer 5 m. Wij zijn ons nog een beetje aan het oriënteren, wij hebben nog geen stappen genomen om richting de gemeente te gaan. Wel hebben wij een aannemer laten komen voor advies, hij heeft gezegd dat dit realiseerbaar is en geen moeilijkheden met de gemeente zullen komen. De fundering heeft hij nagelopen, deze is geschikt. Hij heeft een offerte uitgebracht, maar wij willen nog 2 offertes ernaast leggen om de prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bekijken. De uitbouw willen wij van steen. Wij hebben zelf tekeningen gemaakt. Er moeten 4 ramen in komen. Wij hebben zelf 2 ramen in de huidige gevel zitten, kunnen wij deze opnieuw plaatsen? 1 slaapkamer krijgt 2 ramen, de anderen 1 raam. Graag op de offerte casco benoemen en de aanvullingen specificeren voor compleet. - We willen evt een serre maken van onze overkapping. Bij dezelfde aannemer hebben wij hiervoor een offerte aangevraagd. Wij hebben 2 opties: 1. de overkapping dichtmaken met hetzelfde materiaal 2. een stenen uitbouw maken, maar deze optie wordt het waarschijnlijk niet qua kosten. De overkapping is 5 bij 3 m. Het hangt af van de optie of er een fundering moet6 komen. ALs wij voor optie 1 gaan, dan willen wij de vloer buiten, dit is het terraas en ligt 10 cm lager dan binnen, dan willen wij hier isolatie in en optrekken zodat dit gelijk wordt met de vloer binnen. Dan wordt het een soort tuinkamer. Oplevering is ook de vraag wat ons lukt qua kosten. De overkapping is nu van aluminium palen en melkglas. Vanaf 1 september kunnen wij beginnen.

Partners

Partners van Casius