Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor paneel in kunststof voordeur vervangen:

Paneel in kunststof voordeur vervangen

Ik wil graag het paneel in mijn kunstof tuindeur laten vervangen, omdat het kattenluik overbodig is
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor paneel in kunststof voordeur vervangen uit heel Nederland:

Kunststof gevelpaten vervangen door bakstenen of steenstrips o.i.d.

Op dit moment hebben wij aan de voorkant van onze woning onder het voorraam een kunststof paneel/strip die aan vervanging toe is. Ditzelfde geldt voor de bovenverdieping (tussen het kozijn op de begane grond en het kozijn op de eerste verdieping). Deze willen we vervangen naar baksteen of steenstrips (zie foto's). Het is een begin jaren 60 huis en het gaat om een rijtjeshuis. Er zijn meerdere huizen in het rijtje die misschien wel geïnteresseerd zijn in deze renovatie. Maar eerst zouden we graag iemand langs laten komen om te kijken en een prijs te maken voor deze klus. Alvast bedankt. De panelen zijn ongeveer 330 cm x 75 hoog Dit gaat om twee panelen, 1 op de begane grond 1 op eerste verdieping.

Gevelplaten voorgevel kunsstof vervangen

Op dit moment hebben wij aan de voorkant van onze woning onder het voorraam een kunststof paneel/strip die aan vervanging toe is. Ditzelfde geld voor de bovenverdieping (tussen het kozijn op de begane grond en het kozijn op de eerste verdieping). Het is een begin jaren 60 huis en het gaat om een rijtjeshuis. Er zijn meerdere huizen in het rijtje die misschien wel geïnteresseerd zijn in deze renovatie. Maar eerst zouden we graag iemand langs laten komen om te kijken en een prijs te maken voor deze klus. Alvast bedankt. De panelen zijn 330cm x 75 hoog Dit gaat om twee panelen, 1 op de begane grond 1 op eerste verdieping.

Vier kozijnen/raam vervangen

ik heb vier vensters met frames om te vervangen. badkamer en slaapkamer aan de voorzijde, kastruimte en slaapkamer aan de achterzijde. Eemand om te de-installeren en de vensters te installeren. badkamer momenteel: houten frame met tilt in 115 cm hoogte 53 cm breedte, matglazen matglas. badkamer voorkeur: kunststof of houten frame met tilt in 115 cm hoogte 53 cm breedte, mat hr ++ glas met buitenscherm voor slaapkamer momenteel: houten frame met massief paneel en zijpaneel met naar binnen draaiende beide enkele ruit. 115 cm hoogte 150 cm b

Voor en zijpaneel van dakkapel vervangen

Ik wil de de zij en voor paneel van een dakkapel laten vervangen. Deze zijn nu nog van hout. Ik sta open voor een kunststof variant. Graag het verschil weergeven in de offerte.

Kattenluik in kunststof deur plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in mijn nieuwe kunststof deur laten zetten. ik ben al bezig geweest om te proberen om het paneel eruit te halen zodat ik dat kan bewaren en een ander paneel erin te zetten met luik. Maar ik krijg met geen mogelijkheid het paneel eruit zonder de deur te beschadigen. Ik zoek iemand die kennis van zaken heeft en in principe het paneel eruit haalt en een ander erin zet met kattenluik, en anders een luik kan maken in de bestaande nieuwe deur! Kattenluik al aangeschaft.

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil een prefab dakkapel laten plaatsen van 4,30 breed met een blind paneel en rolluiken. De afwerking van binnen doe ik zelf.

Paneel in de kunststof voordeur vervangen

Graag zou ik het kunststof middenpaneel van mijn voordeur laten vervangen in verband met opgelopen schade. Zie bijgevoegd een foto van de deur. Afmetingen van het middenpaneel zijn 183 x 45 x 3 cm. Zover ik weet is het middenpaneel opgebouwd uit 3 lagen, te weten 2 buitenlagen en een isolerende binnenlaag. Ik verneem graag wat de mogelijkheden zijn.

Houten onderdorpel vervangen door DTS dorpel

Ik wil van mijn tuindeuren de slechte dorpel laten vervangen door een kunststof dts dorpel en neuten de tuindeuren zijn totaal 298 cm breed waarvan aan beide zijde van de deuren een vast paneel. Een standaard hoogte. Later moeten er dorpels van de keuken en de garage vervangen worden.

Enkelzijdige nokverhoging bouwen

Wij willen graag een enkelzijdige nokverhoging met een binnenmaat van 650 cm. Dakhelling is 55 graden. Alle extra dakpannen zijn al aanwezig. Kunststof kozijn, plat profiel, met 6 vaste ramen. In het midden van het kozijn een paneel van 50 cm kunststof, dus 3 ramen/paneel/3 ramen. 2 elektrische rolluiken. Alle buitenafwerking in kunststof. Alle kunststof glad in ral 9001 en ook rolluiken in ral 9001. Casco geplaatst, binnenafwerking zelf. Vergunning voor onze rekening.

Kunststof afwerking dakgoot vervangen

Door de storm is een kunststof afwerkpaneel kapot gegaan. Deze zouden we graag willen laten vervangen. De kleur is Gelders Blauw en het gaat om een paneel van 12 cm breed en 5 meter lang. Er moet weer een nieuw paneel aan de dakgoot gemonteerd worden. Lastig bereikbare achtertuin, moet door het huis heen gedaan worden.

Partners

Partners van Casius