Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor portiekdeuren vervangen:

Portiekdeuren vervangen

Probleem: portiekdeur sluit niet meer goed / vanzelf. Dranger niet goed en mogelijk slot verouderd. Klus: De portiekdeur moet van een nieuw sluit/drang systeem worden voorzien. Mogelijk moet ook het slot worden vervangen, maar dat kunnen we niet beoordelen. De deur heeft een centraal openings mechanisme via het intercomsysteem. Liefst zo snel mogelijk
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor portiekdeuren vervangen uit heel Nederland:

Voordeuren herstellen in een portiek

Graag wil ik 3 portiekdeuren laten herstellen die scheef staan en niet altijd dicht gaan. De maten zijn als volgt: Hoogte: 210 centimeter Breedte: 92,5 centimeter Dikte: 4 centimeter Wij willen graag betere kwaliteit scharnieren zodat deze soepel open en dicht gaat. De deurdranger en dievenklauw moet vervangen worden. Aangezien er ook zwervers binnen komen.

Portiekdeuren bij VvE-complex vervangen

Voor onze VVE van de flat wil ik bij deze offertes aanvragen voor het vervangen van de portiekdeur, brievenbussen en belsysteem. De portiekdeur moet beneden gesloten zijn en via de bel moet iedere bewoner individueel kunnen praten door de intercom en de deur openbuzzen. Het zijn 8 appartementen in het portiek. Er moeten aan de offerte geen kosten verbonden zitten!!! Het moet een vrijblijvende globale offerte zijn!!

Portiekdeuren vervangen

Graag willen wij een portiek deur laten plaatsen onder aan de trap. Er bevinden zich twee woningen (in totaal gaat het om twee portieken, dus twee deuren). De deur moet op slot kunnen en via een intercom met bel willen we mensen die ons bezoeken binnen kunnen laten. Ik zou graag willen weten wat globaal de kosten hiervan zijn. Het is voor de VVE en de materialen dienen ook door de vakman geleverd te worden.