Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam nieuwbouw woning:

Dakraam nieuwbouw woning

Ik ben op zoek naar iemand die een dakraam voor mij kan plaatsen: GGL PK04 2050: GGL 2050 VELUX wit afgelakt tuimelvenster GGL Merk: VELUX Bediening: Met centraal draaipunt Afmetingen raam: 94 x 98 cm Beglazing: Energiebalans beglazing (--50) Interne afwerking: Wit afgelakt Afwerking buitenzijde: Aluminium 1 Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam nieuwbouw woning uit heel Nederland:

Dakkapel achterzijde

Ik overweeg het plaatsen van een dakkapel na de oplevering van mijn nieuwbouw woning. Locatie is achterzijde woning. Dak schuinte 55 graden binnenruimte van muur naar muur is 3.2 meter evt het bestaande dakraam verplaatsen naar de zolder. Oplevering is nog niet bekend maar waarschijnlijk maart 2020.

Dakraam plaatsen

Ik wil een kunststof Velux dakraam van 55 x 78 cm plaatsen in mijn nieuwbouw woning. Ik heb een schuin dak.

Dakraam op zolder laten monteren

In onze nieuwbouw huurwoning willen wij een dakraam laten plaatsen. Wat zou dit ons gaan kosten? Ik wil een dakraam van ongeveer 90 bij 90 cm. of iets in de buurt daarvan.

Lichtstraat in het dak plaatsen

Betreft in de woonkamer in de uitbouw (2.4 meter) in een betonnen dak (prefab) een dakraam / lichtstraat plaatsen. Ik wil graag prijzen voor verschillende grotes. Betreft nieuwbouw. Dak is opgebouwd uit 'kanaalplaatvloeren'.

Vliering op zolder maken

Wij willen graag op zolder een vliering laten maken met een vlizotrap erin. Er moet een houten constructie komen. We hebben een rijtjes huis (nieuwbouw, 2 jaar oud) met schuine daken op zolder. Het huis is 4.80 breed. Kan er iemand komen kijken naar de situatie alvorens het opmaken van een offerte. Afhankelijk van de meerkosten willen wij indien mogelijk ook een extra dakraam (Velux ggl sk08) laten plaatsen. Er zit momenteel nog geen raam in, voor zover ik weet zitten er geen balken waar rekening mee gehouden moet worden. Het gaat om een dak met dakpannen, isolatiemateriaal en hout. Dus wij zouden graag een offerte ontvangen waarop dan apart de meerkosten voor het raam staat.

Dakraam op zolder laten plaatsen

Wij willen graag een tuimelvenster in het dak op zolder laten plaatsen. Het dakraam is nog niet aangeschaft. Het betreft een nieuwbouw woning in Assen.

Slaapkamer op zolder realiseren

In mijn nieuwbouw hoekhuis zou ik graag een slaapkamer op zolder willen realiseren, eventueel met nog een extra dakraam en een vliering

Dakraam plaatsen in een betonnen dak

Na wat speurwerk kom ik jullie online tegen. Wij zijn benieuwd wat het zou kosten om in een vlak dakraam/luik (ten behoeve van ventilatie) te plaatsen in betonnen dak in de badkamer. Betreft een nieuwbouw woning op IJburg. Bijgevoegd tekening 2 hoog qua maten indicatie.

Zolder indelen van een reeds bewoonde nieuwbouwwoning

We zijn pas onze nieuwbouw woning betrokken en willen toch graag de zolder indelen incl. Een dakraam laten plaatsen. Verder moet er licht en stroompunten worden aangebracht in de wandjes. Dakkapel is reeds aanwezig. Afmetingen: Breedte: 6060 Lengte: 6412 Hoogte tot nok +/- 4 meter. Zie tekening voor specifieke wensen. We hebben reeds 1 deur, 2e deur kunnen we ook zelf kopen. Muren van de te zetten wandjes graag glad afwerken. Hekwerk trap moet ook dicht worden gemaakt (dmv muurtjes? ) Aannemer zorgt voor materiaal. Prijs graag zo gedetailleerd mogelijk en fixed, dus zonder eventuele onvoorziene bijkomende kosten.

Dakopbouw op de woning realiseren

Wij hebben een nieuwbouw hoekwoning uit 2010 met plat dak hierop zouden wij net als de rest van ons rijtje een puntdak willen. De woning is 8 bij 5 meter groot. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en een dakraam. Verder mag de opbouw casco opgeleverd worden en blijft het in eerste instantie 1 grote ruimte. Het is niet duidelijk of er een vergunning nodig is.

Partners

Partners van Casius