Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor nieuwe slaapkamerdeuren plaatsen:

Nieuwe slaapkamerdeuren plaatsen

Ik wil een offerte voor het plaatsen van 4 nieuwe slaapkamerdeuren, en 1 voordeur.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe slaapkamerdeuren plaatsen uit heel Nederland:

Schuifdeuren knieschot

De klus betreft schuifdeuren/ knieschotten op de zolderverdieping (overloop en slaapkamer) en in 1 van de slaapkamers op de 2e verdieping, plus houten planken boven 2 aparte slaapkamerdeuren in plaats van de huidige glasplaat. Situatieschets: Op de gehele zolderverdieping willen wij schuifdeuren/ knieschotten geplaatst hebben om zo de ruimte optimaal te gebruiken en toch een opgeruimde indruk te hebben. Het werk op de zolderverdieping is verdeeld in 4 stukken vanwege een asymmetrisch dak. De hoogte van de houten balk waar wij de schuifdeuren/ knieschotten rechtstreeks onder willen laten plaatsen verschilt hierdoor, evenals de deuren zelf. Zolderkamer Twee kanten lange schuifsystemen met beide een rails van 2 meter 91 lang. Aan 1 zijde is de hoogte 72 cm. Aan de andere zijde is de hoogte van de balk 80 cm. Deze willen wij graag voorzien van deuren van 1 meter 10 breed, dus 3 deuren per kant in verband met enig overlap. Overloop zolder Lengte beide kanten voor de schuifdeuren is 1 meter 84 breed. De hoogte van de balken zijn hier hetzelfde als op de zolderkamer. Eén kant is 80 cm en de andere zijde 72 cm. Voor beide kanten willen wij twee deuren van 1 meter breed in verband met enig overlap. Slaapkamer De locatie in de slaapkamer bestaat uit 1 lang stuk van 4 meter 96 lang, ook onder een schuin dak. De benodigde hoogte van de deuren is hier 90 cm. Het gaat om twee keer een stuk van 2 meter onderbroken met een ladekast van 80 cm breed. De deuren zouden wij hier op de lengte van 1 meter 10 willen hebben. Aan de beide muren willen wij twee plinten van 8 cm uit hetzelfde meubelplaat om de resterende afstand (16 cm) te overbruggen. Daarnaast willen wij ook houten planken boven 2 binnendeuren (slaapkamers) laten plaatsen. De maten hiervan zijn 43 cm hoog en 84 cm breed. Momenteel zit er nog een glasplaat boven de deuren. Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor zowel enkel het monteren van de schuifdeuren.

4 binnen deuren plaatsen en 1 buitendeur

Ik moet 4 slaapkamerdeuren plaatsen. Ik heb ze ongeveer geschetst. De afmetingen zijn als volgt: deur 1: 2 m.11 bij 78 cm deur 2: 2 m.16 bij 78 cm deur 3: 2 m.17 bij 76 cm deur 4: 2 m. 16 bij 77,5 cm Voordeur: 2.m 16,5 bij 76 cm Ik hoop dat het duidelijk is.. Ik ben dinsdag middag aanwezig want ik woon niet daar . Deze duren moeten geplaatst worden

Slaapkamerdeuren van sloten voorzien

Ik wil graag weten hoeveel het kost om op twee slaapkamers een slot te laten plaatsen.

Stompe Lundia binnendeuren afhangen

Ik heb 5 nieuwe stompe Lundia binnendeuren aangeschaft en wil deze binnenkort laten afhangen. Er moeten er 4 worden ingekort van 211,5 naar ongeveer 209 cm. 4 deuren moeten geplaatst worden in bestaande oude kozijnen, 1 deur in een nieuw kozijn. Het gaat om 1 badkamerdeur, 3 slaapkamerdeuren en 1 kastdeur. In 1 slaapkamerdeur moet een slot worden geplaatst. Het plamuren en schilderen van de kozijnen doe ik na het plaatsen zelf. Ik ontvang graag uw offerte.

Sloten plaatsen in slaapkamerdeuren

Ik wil graag in 2 stompe slaapkamerdeuren sloten laten plaatsen. Benodigde materiaal in overleg.

Deuren in huis laten vervangen

Ik wil graag op zeer korte termijn een nieuwe toiletdeur laten plaatsen/afhangen, een nieuwe woonkamerdeur en 4 slaapkamerdeuren. Het gaat om opdekdeuren. Het zou gaan om houten deuren. Het verwijderen en afvoeren doen we zelf. Wat gaat me dit ongeveer kosten?

Dubbelglas plaatsen in balkondeuren

Ik wil graag dubbelglas HR++ plaatsen in 2 openslaande slaapkamerdeuren. Er zit nu enkel glas in. De afmetingen zijn 0,5 meter breedte x 1,54 meter hoogte. De deuren komen uit op een balkon. Zowel het glas als de latten graag meeleveren. De deuren zijn van hout.

Derde en vierde verdieping verbouwen

De verbouwing gaat om het binnenhalen van de laatste berging op de vierde verdieping, die gaat dienen als tweede slaapkamer in een bestaande woning op 3e en deels 4e etage. Door deze verbouwing zal het appartement twee etages groot zijn. 1. Dichtmaken van overloop tot aan trap 4e etage; 2. Dichtmaken van opening tussen trap 3e etage; 3. Dichtmaken van trapgat in slaapkamer; 4. Verplaatsen van voordeur en plaatsen van geïsoleerde muur tussen gang en woning. Doortrekken van muur bij trapgat op 3e etage naar 4e etage. Plus een laag muurtje bouwen bij trap op de 4e; 5. Vervangen van huidige ramen met vouwdeur met ventilatie rooster en kantelraam, indien mogelijk; 6. Vervangen van raam en buitendeur in badkamer met raamkozijn met kiepraam. Verhelpen van vocht in de buitenmuur en isoleren van muur. Opnieuw betegelen van muur in de badkamer. Plaatsen van nieuwe muur waar nu doorgang tot slaapkamer is. Indien mogelijk draai richting van bestaande deur naar overloop veranderen; 7. Plaatsen van drie radiatoren wit in - Slaapkamer – Paneelradiator - Gang bij voordeur - Gang bij badkamer; 8. Plaatsen van isolatie, gipsplaten en stucken tussen balken plafond in nieuwe kamer op 4e etage. Annleggen van spotjes in dak tussen balken; 9. Verwijderen van electra box op 4e etage en verplaatsen naar 3e etage in nieuw aan te leggen berging; 10. Maken van bergkast op de 3e etage; 11. Vervanging van 3 binnen deuren en kozijnen voor 3 nieuwe deuren. Twee slaapkamerdeuren (een deur nog aan te leggen) en een glazen deur waar nu de voordeur is; 12. Aanleggen van electra en verlichting. Ongeveer 15 stopcontacten, 32 halogeen spotjes en 6 lichtschakelaars. Opnieuw aanleggen ISRA kabel. Zie bijgevoegd een document met meer details en foto's.

Binnendeuren afhangen en wandje plaatsen

Ik wil graag 3 binnendeuren laten afhangen. Hierbij gaat het om 2 slaapkamerdeuren en 1 badkamerdeur. De badkamervloer is hoger dan de vloer op het halletje. Daarnaast zal er een wandje van gipsplaten van ongeveer 1 meter geplaatst moeten worden. De deuren zijn aanwezig, de overige materialen niet.

Deuren met beslag en sluitwerk plaatsen

Nieuwe deuren moeten voorzien worden van scharnieren, deurkrukken, slot (wc) en worden afgehangen. Aantal: 3 slaapkamerdeuren, 1 haldeur, 1 wc-deur, 1 woonkamerdeur. Het gaat in totaal om 6 deuren. Graag hiervoor een offerte.