Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor nieuwe slaapkamerdeuren plaatsen:

Nieuwe slaapkamerdeuren plaatsen

Ik wil een offerte voor het plaatsen van 4 nieuwe slaapkamerdeuren, en 1 voordeur.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe slaapkamerdeuren plaatsen uit heel Nederland:

4 binnen deuren plaatsen en 1 buitendeur

Ik moet 4 slaapkamerdeuren plaatsen. Ik heb ze ongeveer geschetst. De afmetingen zijn als volgt: deur 1: 2 m.11 bij 78 cm deur 2: 2 m.16 bij 78 cm deur 3: 2 m.17 bij 76 cm deur 4: 2 m. 16 bij 77,5 cm Voordeur: 2.m 16,5 bij 76 cm Ik hoop dat het duidelijk is.. Ik ben dinsdag middag aanwezig want ik woon niet daar . Deze duren moeten geplaatst worden

Slaapkamerdeuren van sloten voorzien

Ik wil graag weten hoeveel het kost om op twee slaapkamers een slot te laten plaatsen.

Stompe Lundia binnendeuren afhangen

Ik heb 5 nieuwe stompe Lundia binnendeuren aangeschaft en wil deze binnenkort laten afhangen. Er moeten er 4 worden ingekort van 211,5 naar ongeveer 209 cm. 4 deuren moeten geplaatst worden in bestaande oude kozijnen, 1 deur in een nieuw kozijn. Het gaat om 1 badkamerdeur, 3 slaapkamerdeuren en 1 kastdeur. In 1 slaapkamerdeur moet een slot worden geplaatst. Het plamuren en schilderen van de kozijnen doe ik na het plaatsen zelf. Ik ontvang graag uw offerte.

Sloten plaatsen in slaapkamerdeuren

Ik wil graag in 2 stompe slaapkamerdeuren sloten laten plaatsen. Benodigde materiaal in overleg.

Deuren in huis laten vervangen

Ik wil graag op zeer korte termijn een nieuwe toiletdeur laten plaatsen/afhangen, een nieuwe woonkamerdeur en 4 slaapkamerdeuren. Het gaat om opdekdeuren. Het zou gaan om houten deuren. Het verwijderen en afvoeren doen we zelf. Wat gaat me dit ongeveer kosten?

Dubbelglas plaatsen in balkondeuren

Ik wil graag dubbelglas HR++ plaatsen in 2 openslaande slaapkamerdeuren. Er zit nu enkel glas in. De afmetingen zijn 0,5 meter breedte x 1,54 meter hoogte. De deuren komen uit op een balkon. Zowel het glas als de latten graag meeleveren. De deuren zijn van hout.

Derde en vierde verdieping verbouwen

De verbouwing gaat om het binnenhalen van de laatste berging op de vierde verdieping, die gaat dienen als tweede slaapkamer in een bestaande woning op 3e en deels 4e etage. Door deze verbouwing zal het appartement twee etages groot zijn. 1. Dichtmaken van overloop tot aan trap 4e etage; 2. Dichtmaken van opening tussen trap 3e etage; 3. Dichtmaken van trapgat in slaapkamer; 4. Verplaatsen van voordeur en plaatsen van geïsoleerde muur tussen gang en woning. Doortrekken van muur bij trapgat op 3e etage naar 4e etage. Plus een laag muurtje bouwen bij trap op de 4e; 5. Vervangen van huidige ramen met vouwdeur met ventilatie rooster en kantelraam, indien mogelijk; 6. Vervangen van raam en buitendeur in badkamer met raamkozijn met kiepraam. Verhelpen van vocht in de buitenmuur en isoleren van muur. Opnieuw betegelen van muur in de badkamer. Plaatsen van nieuwe muur waar nu doorgang tot slaapkamer is. Indien mogelijk draai richting van bestaande deur naar overloop veranderen; 7. Plaatsen van drie radiatoren wit in - Slaapkamer – Paneelradiator - Gang bij voordeur - Gang bij badkamer; 8. Plaatsen van isolatie, gipsplaten en stucken tussen balken plafond in nieuwe kamer op 4e etage. Annleggen van spotjes in dak tussen balken; 9. Verwijderen van electra box op 4e etage en verplaatsen naar 3e etage in nieuw aan te leggen berging; 10. Maken van bergkast op de 3e etage; 11. Vervanging van 3 binnen deuren en kozijnen voor 3 nieuwe deuren. Twee slaapkamerdeuren (een deur nog aan te leggen) en een glazen deur waar nu de voordeur is; 12. Aanleggen van electra en verlichting. Ongeveer 15 stopcontacten, 32 halogeen spotjes en 6 lichtschakelaars. Opnieuw aanleggen ISRA kabel. Zie bijgevoegd een document met meer details en foto's.

Binnendeuren afhangen en wandje plaatsen

Ik wil graag 3 binnendeuren laten afhangen. Hierbij gaat het om 2 slaapkamerdeuren en 1 badkamerdeur. De badkamervloer is hoger dan de vloer op het halletje. Daarnaast zal er een wandje van gipsplaten van ongeveer 1 meter geplaatst moeten worden. De deuren zijn aanwezig, de overige materialen niet.

Deuren met beslag en sluitwerk plaatsen

Nieuwe deuren moeten voorzien worden van scharnieren, deurkrukken, slot (wc) en worden afgehangen. Aantal: 3 slaapkamerdeuren, 1 haldeur, 1 wc-deur, 1 woonkamerdeur. Het gaat in totaal om 6 deuren. Graag hiervoor een offerte.

Lekkages aan schoorsteen/dakgoten

*1) Aansluiting van regengoot (1 hoog) op regenpijp aan voorzijde van het huis waterdicht maken. 2) Aansluiting van regengoot (2 hoog op plat dak) op regenpijp aan achterzijde van het huis waterdicht maken. 3) Plastic regenpijpen aan achterzijde van het huis vervangen door regenpijpen van zink of roestvrij staal. 4) Lood van schoorsteen vervangen (deel is weggewaaid), schoorsteenkap(pen) plaatsen 5) Optioneel: latei/dwarsbalk aanbrengen boven badkamerraam (van ongeveer 1,5 m) en latei aanbrengen boven slaapkamerdeuren bij balkon (van ongeveer 2,5 m breed) en opnieuw metselen.