Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor inbraakschade repareren:

Inbraakschade repareren

Ik wil graag een inbraakschade laten herstellen aan mijn deur en kozijn. deur is 2 meter en het kozijn ook. De schade zelf is 30 cm
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbraakschade repareren uit heel Nederland:

Herstel inbraakschade houten kozijn

Bij een poging tot inbraak is er, met waarschijnlijk een koevoet, schade aangebracht aan het houten kozijn van 1 zijraam. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het laten repareren van het kozijn inclusief het herstellen van de lak.

Inbraakschade aan kozijn en raam repareren

Inbraakschade aan raampost en kozijn repareren, zowel de buiten alsmede de binnenkant. zie de foto's voor details van de buitenzijde. Ik heb me laten vertellen dat er een schilder met twee componenten verf aan te pas moet komen.

Serre met inbraakschade repareren

Laatst is er helaas een poging geweest van inbraak in ons huis. Hierdoor is de schuifpui van de serrre beschadigd geraakt en wil ik dit graag laten repareren. De aluminium schuifpui is op meerdere plekken beschadigd. Wellicht kan hij nog gerepareerd worden, anders zal hij vervangen moeten worden.

Deur met inbraakschade repareren

Ik heb een poging tot inbraak gehad waarbij mijn houten kozijn beschadigd is op meerdere plekken door een schroevendraaier. Ook mijn houten deur is beschadigd maar gaat nog steeds goed dicht. De schade is vooral oppervlakkig. Ook is de aluminium strip aan het kozijn die rondom de deur zit is beschadigd en moet vervangen worden. Ik hoor graag wat de kosten zijn voor de reparatie.

Inbraakschade bij de woning laten repareren

Kozijn is beschadigt, ik wil nu graag een nieuw stuk hout + schilderwerk. Deur beschadigt, plamuren + schilderwerk. WC deur is beschadigt, schuren + aflakken. Dressoir is beschadigt, kras op kunststof coating. Wastafel vastmaken wand + schilderwerk.

Inbraakschade aan deuren repareren

Onze buitendeur heeft een drie-puntsluiting via een strip in de deur. Tijdens een inbraakpoging is geprobeerd met een beitel de boven en onder- sluiting te forceren. Ik wil dit graag laten repareren.

Inbraakschade aan het kozijn en raam repareren

Het kozijn en het raam, deze is ontzet, dienen daar waar mogelijk te worden gerepareerd. Tevens is de cilinder bij mij 3 puntsluiting in de deur stuk en dit dient te worden gerepareerd.

Inbraakschade aan kozijnen repareren

Ik heb een poging tot inbraak gehad waarbij mijn houten kozijn beschadigd is. Ook mijn houten deur en mijn bovenlicht is beschadigd. Bij het bovenlichtje gaat het om de hendel waardoor het raam open en dicht gaat en het houten kozijn waarin deze was gemonteerd. Bij het slot van de deur en het kozijn is er hout verwijderd. Ik hoor graag wat de kosten zijn voor de reparatie.

Raamkozijn met inbraakschade repareren

Het herstellen van 1 raamkozijn, raamwerk en kozijn, van inbraakschade. Inclusief opnieuw schilderen, dus het zal 1 of 2 keer terugkomen zijn.

Inbraakschade bij een keukenraam repareren

Gaarne ontvang ik een offerte om de beschadiging aan het keukenraam, ten gevolge van een poging tot inbraak, te laten herstellen. Het openslaande gedeelte van het raam van 120 x 120 centimeter is op het kozijn beschadigd.

Partners

Partners van Casius