Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor hendel van het kiep kantelraam repareren:

Hendel van het kiep kantelraam repareren

Het betreft een bovenkantelraam. De hendel werkt niet en het raam kan nu niet meer dicht.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hendel van het kiep kantelraam repareren uit heel Nederland:

Hendel van het kiep-/kantelraam repareren

Zie hierboven. Raam sluit niet meer

Sluitwerk repareren van een raamkozijn

Een hendel van mijn kunststof kozijn is kapot. In de hendel is iets afgebroken. Het is een draai/kiep raam van circa 1 m2. Deze zou ik graag willen laten vervangen.

Draai-/kiepraam laten repareren

We hebben een draai-kiepraam op onze badkamer dat sinds kort niet meer in de kiep-stand komt. De hendel kan niet helemaal naar boven om hem in de kiepstand te krijgen. Het draait wel dicht en kan open. Graag zouden we dit laten repareren. Het betreft een houten kozijn. Wat zou het kosten om dit te laten maken?

Reparatie kiepraam

Het kiepraam, ongeveer 5 jaar oud, wilt niet meer kiepen, in de zij - open stand gaat het raam nog maar ongeveer 5 centimeter open, de dicht stand werkt goed. De hendel kan soepel naar alle posities draaien als het raam dicht zit. Het lijkt alsof het palletje een paar millimeter uit het bovenste scharnier is gezakt. Het kiep raam ernaast dat wel goed werkt ziet er namelijk net iets anders uit, hierbij zit het palletje volledig in bovenste scharnier.

Kiep kantelramen repareren

Het sluitwerk van de kiep-/kanteldeur (kunststof) sluit niet goed. De hendel draait door (dol).

Kunststof kiep-kantelraam voorzien van sloten

Ik wil graag op 2 zolder houten kiep-kantelramen een slot op laten zetten. Een slot dat in de hendel zit zodat het raam alleen nog dicht kan als het slot erop zit, de hendel blokkeert dan.

Defect draai-/kiepraam repareren

Mijn draai kiep raam sluit niet meer en wil ook niet goed open. De hendel wil niet meer in verticale stand. Ik laat dit defect graag repareren.

Klemmen van een kiep/kanteldeur verhelpen

Een van de twee houten, openslaande kantel kiep deuren (ongeveer 220 * 90 cm) met dubel glas klemt in het midden (onder). Roto mechanisme. Volgens mij komt dit, omdat er veel speling zit in het scharmier boven. Bij het optillen van de deur aan de hendel, klemt de deur niet. De deuren zijn 10 jaar oud. Ik zou graag willen dat iemand er naar kijkt en reparatieadvies geeft of de reparatie uitvoert.

Kiepkantelraam repareren

Ons kiepkantelraam sluit niet meer. De hendel beweegt niet meer en daardoor kan het raam niet van de kiep stand af.

Sluitingen van kunststof kozijn repareren

Ik heb een kunststof raamkozijn wat niet meer open gaat en ik wil dit graag laten repareren. Het is dus geen grote klus, maar zou het toch wel prettig vinden indien iemand het kan repareren. Het is een draai/kiep raam is 82 cm bij 102 cm groot. Het lijkt alsof de hendel is dolgedraaid. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius