Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor wenteltrap installeren:

Wenteltrap installeren

In de houten vloer met vloerverwarming zal ik zelf een gat van 1 bij 1 meter gaan maken. Hierna zal de vakman een wenteltrap met trapleuning naar de kelder geplaatst moeten worden. De hoogte tussen de woonkamer en de kelder is ongeveer 2 meter.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wenteltrap installeren uit heel Nederland:

Basistrap installeren

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Draaitrap of wenteltrap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken plaatsen van een nieuwe draaitrap naar de zolderetage, ter vervanging van bestaande (te) steile trap.

Aftimmeren loggia

Een bestaande loggia / groot dakterras van ongeveer 30 m2, willen wij graag laten aftimmeren voor gebruik als kamer voor Bed and Breakfast doeleinden. In de ruimte moet een badkamer worden aangebracht, muren worden gestukadoord, een kozijn worden geplaatst, een vloer moet worden aangebracht, verwarming en elektra worden aangelegd. Tevens is het de bedoeling om eventueel een lift te installeren of wenteltrap te plaatsen als toegang naar deze bovenruimte.

In mijn 180 jaar oude pand zit een te ...

In mijn 180 jaar oude pand zit een te steile trap van begane grond naar eerste verdieping, en een te steile wenteltrap van 1e naar 2e verdieping. Ik wil beide vervangen met minder steile trappen (boven elkaar) die kwa stijl bij het huis passen (twijfel tussen eiken en staal). Ik zoek iemand die het kan ontwerpen en kan laten maken en installeren.