Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor portiek deur en brievenbussen in oude staat herstellen:

Portiek deur en brievenbussen in oude staat herstellen

Het gaat om een stalen portiekdeur voor 6 appartementen uit 1952. Deze is aan restauratie of aan vervanging toe. Voor beide situaties willen wij graag inzicht krijgen wat de kosten op de korte en lange termijn zijn om zodoende tot een besluit te komen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor portiek deur en brievenbussen in oude staat herstellen uit heel Nederland:

Portiek afsluiten

Ik wil kunststof kozijnen laten plaatsen in mijn open portiek om deze af te sluiten. Er moet ook een intercom en 5 brievenbussen komen. Het moet een deur met raam worden in de kozijnen. De afmetingen weet ik zo niet, dat moet opgemeten worden.

IJzeren hek in het portiek plaatsen

Ik woon in een pand in Amsterdam met 4 woonetages. We hebben een portiek waar we graag een ijzeren hek in zouden willen plaatsen, zodat inbrekers buiten blijven. Wellicht willen we het gehele portiek dicht hebben dus dan is er ook een deurbel en brievenbus nodig. Het hek/deur zal dus ongeveer 2 bij 3,5 meter moeten worden.

Portiek van VvE renoveren

Graag zou ik een offerte aanvragen voor de renovatie van de entree van een portiek met actieve VvE in Den Haag. De entree is opgebouwd uit houten kozijnen met veel ruiten en een houten deur. Echter is het houtwerk op meerdere plaatsen verrot, zijn er componenten afgebroken, is het verfwerk beschadigd en zit er in een van de ruiten een barst. Aangezien meerdere bewoners met hun fiets door deze entree moeten, is een stevigere deur gewenst.

Portiek renoveren voor VvE

Als VvE willen we graag ons portiek laten opknappen van 2 benedenwoningen en 2 bovenwoningen. Het gaat om het plaatsen van een nieuwe (kunststof) voorpui met deur, raam en brievenbussen. Ook willen we voordeurbellen bij de portiekdeur en de verlichting dient aangelegd te worden met automatische timers. We willen graag inzicht in de mogelijkheden om dit aan te pakken, en inzicht in het prijskaartje van deze verbouwing. We willen het nog dit jaar laten verzorgen. We willen een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Voordeur vervangen

Het gaat om een voordeur in een portiek. De deur moet er zo veel mogelijk uitzien als de deur op de foto.

Portiekverlichting plaatsen, nieuw slot monteren en intercom repareren

Graag vragen wij een offerte op om een lamp te plaatsen in Amsterdams portiek met bewegingssensor tegen overlast van hangjongeren. Hiernaast is het slot van de voordeur niet goed. De deur valt niet stevig in het slot. Wij denken aan het monteren van een nieuw sluit op de voordeur. Graag ook in de offerte opnemen; het repareren van de intercom/bel. De intercom werkt wel maar de bezoeker is niet te verstaan. De opener werkt ook niet goed. Indien mogelijk ontvangen wij de offerte voor 3 april zodat wij de kosten kunnen bespreken tijdens onze VvE-vergadering.

Reparatie van een deurvergrendeling in een portiek

Wij hebben in ons portiek met 3 woningen een centrale deurbel met automatische opener in de woningen. De bel gaat wel over, maar we kunnen de deur niet meer vanuit de woningen ontgrendelen. Het is een oud systeem zonder intercom. We laten hier graag snel naar kijken en ontvangen dan uw reparatievoorstel met prijsopgave.

Intercom repareren of vervangen in portiek met 8 appartementen

Ons huidige intercom systeem, alleen audio, werkt al geruime tijd niet meer. Het openen van de deur alsmede het communiceren middels het audio systeem is niet meer mogelijk. In het verleden is er al het nodige aan het systeem versleuteld. Dat ging dan even goed, maar de problemen blijven terug komen. Het vermoeden bestaat dat de bedrading naar de woningen dan ook vervangen moet worden. Het portiek bestaat uit 8 appartementen verdeeld over twee verschillende VvE's. Helaas verloopt de samenwerking met de andere VvE stroef. Hierdoor wordt in eerste instantie gezocht naar een oplossing voor onze eigen VvE, maar een extra optie waarin de werkzaamheden ook voor de andere VvE worden aangeboden, zou zeker worden gewaardeerd. Gaarne ontvang ik een offerte voor het oplossen van ons probleem. Wij laten ons graag door u adviseren wat hiervoor nodig is. In principe is alleen audio voldoende, maar video zou een optie kunnen zijn. Mocht u vragen hebben of wellicht ter plekke eerst een schouwing willen verrichten, dan verneem ik dat graag.

Deur plaatsen en slot inbouwen

Ik heb een nieuwe deur voor in het portiek. Deze is helemaal kaal bezorgd, dus ook zonder sleutel en slotgat. De oude deur verwijder ik zelf. Ik heb, behalve de deur, geen materialen in huis. Ik zou graag willen dat er een slot meegeleverd wordt door de vakman.

Intercom repareren of vervangen

Ik woon in een portiek met 3 appartementen. Er zijn meerder bellen kapot, intercoms die niet meer werken en buzzers om de deur open te doen. Graag zou ik een afspraak met de vakman willen maken zodat hij kan bepalen of de intercom gerepareerd kan worden of dat hij vervangen moet worden.