Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor rubbers in kozijnen vervangen:

Rubbers in kozijnen vervangen

Graag wil ik de rubbers van mijn kozijnen laten vervangen. Het gaat om 2 grote ramen, twee middelgrote ramen en 4 kleine raampjes, op de vierde verdieping. Ik heb geen balkon. Graag hoor ik of u iets voor mij kunt betekenen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rubbers in kozijnen vervangen uit heel Nederland:

Kozijnrubbers vervangen van kunststof kozijnen

Bij 4 grote ramen is er ruimte tussen de ramen en de kunststof kozijnen. Waarschijnlijk zijn de rubbers aan vervanging toe maar ik wil dit graag laten beoordelen door een vakman. Op dit moment voelen wij er toch door komen. De kozijnen zijn ongeveer 1 bij 2 meter groot.

Rubbers in kozijnen vervangen

Bij een van mijn kiepramen is het rubber blijven plakken en toen ik het raam opendeed schoot hij los en is helemaal uitgerekt. Ik wil het laten vervangen.

Rubbers van kozijnen vervangen

In een bouwkundig rapport is naar voren gekomen dat de rubbers in de ramen/kozijnen aan vervanging toe zijn. Wij hebben last van tocht in huis (nog geen lekkage) en het gaat om drie (3) houten kozijnen en ramen met dubbel glas, waarvan de middelste ook kan kantelen en de twee buitenste ramen alleen regulier open kunnen. Het huis is van 1960. Graag ontvang ik een offerte voor: 1) eventuele voorrijkosten 2) uurloon 3) verwacht aantal uren en indicatie van kosten als rubbers ook echt vervangen moeten worden

Rubbers van kunststof kozijnen vervangen

20 a 25 meter (en dat zowel aan binnen- als buitenkant) rubber van kunststof kozijnen vervangen. Kozijnen bevinden zich op de benedenverdieping, aan de voorzijde van de woning.

Kozijnen laten nakijken op lekkage

Mijn kozijnen lijken niet goed te sluiten waardoor ze "lekken" en er lucht door de kieren stroomt. De rubbers lijken niet goed aan te sluiten. Graag wil ik dat iemand hier naar kijkt en eventueel de rubbers vervangt of de kozijnen dusdanig weet te stellen dat ze niet meer lucht van buiten doorlaten. Het betreft een woning uit 2012. Het zijn 3 kozijnen naast elkaar.

Rubbers in kozijnen vervangen

Mijn aluminium kozijn/schuifpui met dubbele beglazing tocht enorm. Je hoort en voelt de wind van buiten naar binnen komen. Volgens mij heb ik ook geen rubberen koudebrug onderbreking. Er zit wel overal een soort schuim/harig materiaal, vergelijkbaar met een tochtstrip, wat niet toereikend is. Dit moet beter geïsoleerd worden. De werkplek is goed bereikbaar, De klant heeft een plek in de garage.

Rubbers in kozijnen vervangen en sluitwerk controleren

Bij de dakkapel zit aan de schuine zijde een raam. De raamrubbers van dit raam dienen vervangen te worden in verband met lekkage. De afmeting is ongeveer 1 meter bij 1,75 meter bij 2 meter. Het is een driehoekig raam met 1 hoek ik 90 graden.

Rubbers vervangen in aluminium schuifpui en kozijnen

Ik heb een schuifpui met kozijnen van aluminium. Dit is ongeveer 4 x 5 x 4 meter, in een u vorm. Hiervan rubberprofielen vervangen en eventueel afhankelijk van de kosten de eiken van de schuifpui. Graag een offerte. Indien mogelijk op korte termijn, er komt water naar binnen.

Rubbers in kozijnen vervangen en sluitwerk controleren

Het gaat om 6 kunststof draai-/kiepramen. Sommige rubbers zijn kapot of zitten niet meer goed, ook lijkt het bij sommige ramen of deze er soms bijna uitvalt bij het openen, dan wel sluiten sommige niet goed meer. Ik en erg benieuwd wat het zou kosten om eens een 'opknapbeurt' voor de ramen te hebben.

Rubbers van kunststof kozijnen vervangen

We hebben in huis 6 kunststof kozijnen waarvan de rubbers niet meer optimaal zijn. Deze willen we graag vervangen hebben. Graag wil ik de rubbers op de korte termijn laten vervangen.

Partners

Partners van Casius