Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor een aluminium schuifpui repareren:

Een aluminium schuifpui repareren

Ik zoek een deurenspecialist die mijn schuifpui kan repareren. het gaat om 11 jaar oude aluminium schuifpui die piept bij het sluiten. Dit wil ik graag verholpen hebben.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een aluminium schuifpui repareren uit heel Nederland:

Onderdorpel van de aluminium schuifpui vernieuwen

Graag een offerte voor het vervangen van een houten onderdorpel van een aluminium schuifpui voor een kunststof onderdorpel. Hetzelfde bij de tuindeur. Kunt u een indicatie geven wanneer u aan de klus kunt beginnen?

Serre plaatsen

Uitbouw d.m.v. Prefab serre van kunststof of aluminium van 5m breed x 3. 5m diep. Muur hoeft niet doorbroken te worden. Slecht oude schuifpui eruit Met evt extra's van vloerverwarming en zonwering en lampen en schuifpui of draaideuren. Extra's graag apart specificeren. Foto is voorbeeld (buitenmuren staan niet)

Complete serre aanbouw realiseren

Wij willen een serre realiseren van 6,5x3,70 meter van aluminium. Met aan de voorkant een schuifpui, 3 deling met een loopdeur. Aan de zijkant een vaste wand. Inclusief een geisoleerd dak met een lichtstraat en een vloerverwarming. Voor de fundering kan ik eventueel zelf zorgen.

Rails en rollers van aluminium schuifpui vervangen

De schuifdeur loopt zwaar, hierin denk ik dat de rails en rollers vervangen moeten worden. Ik weet helaas het merk en type niet.

Serre plaatsen

Ik wil graag een serre van 2,5 bij 5,75 . Van glas en aluminium met een schuifpui. Voorzien van elektra en verwarming. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Serre demonteren en alleen de schuifpui daarvan weer monteren

Momenteel hebben wij een serre van Alruco. Wij willen de serre weg hebben en er een fatsoenlijke uitbouw neerzetten die een meter dieper wordt. De bedoeling is om de schuifpui van de serre te hergebruiken voor de uitbouw. Deze zal dan een meter verder weer tussen de muren geplaatst moeten worden. De pui is 6 meter breed en van aluminium. Het gaat om het direct verplaatsen. De pui hoeft dus niet ergens tijdelijk worden opgeslagen.

Aluminium schuifpui repareren

De schuifdeur van de schuifpui loopt inmiddels zeer stroef. Er lijkt ook wat schaafsel aluminium mee te komen. De schuifpui staat op de begane grond en was oorspronkelijk een scheiding naar buiten maar nu naar een serre. De hoogte van het schuivende gedeelte is circa 220 cm en de breedte circa 115 cm.

Schilderwerk buitenzijde tussenwoning

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het uit te voeren buiten schilderwerk aan onze woning te Almere. Het betreft een tussenwoning. Uit te voeren werk: Schilderen van kozijnen+ ramen bovenverdieping ( voor en achter ) incl. Vervangen liggende raamlatten door neuslatten. Schilderen van aluminium schuifpui + voordeur+ kozijn. Schilderen van raamkozijn achterzijde + tuindeur+ kozijn. Vervangen van dubbelglas tuindeur + vervangen van 4 enkelglas ruitjes voordeur door dubbelglas Kozijnen bovenverdieping zijn woningbreed en elk voorzien van 2 draairamen.

Aluminium schuifpui vervangen door hout

Ik wil een aluminium schuifpui 4 meter breed en circa 2.50 meter hoog vervangen door een houten pui met 1 of 2 deuren. Graag een offerte.

Aanbouw realiseren

We willen graag keuken en serre uitbreiden. Het moet 24 m2 worden en de schuifpui heb ik al. Vergunning heb ik ook al aangevraagd en het moet compleet opgeleverd worden met stuc/metselwerk en elektra. Verder hoeft er geen fundering te komen en wil ik dat het van aluminium/hout gemaakt word.

Partners

Partners van Casius