Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor nieuwe voordeur installeren:

Nieuwe voordeur installeren

Ik ben benieuwd wat een nieuwe voordeur zou kosten. Inclusief montage en nieuwe scharnieren. Uitgaande van een relatief goedkoop exemplaar.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe voordeur installeren uit heel Nederland:

Buitenkraan installeren

Ik wil graag een buitenkraan aan de voorgevel. De waterleiding zit achter de voordeur onder het kruipluik. Een vorst afsluiter onder het kruipluik is gewenst. Wat zijn de kosten? Materialen kunnen in overleg.

Automatische deuropener met camera installeren

Graag wil ik bij mijn voordeur van mijn eengezinswoning een automatische deuropener plaatsen met camera. Er is elektra aanwezig en de voorkeur gaat naar draadloos.

Extra slot op voordeur en tuindeur maken

Ik moet een extra slot op mijn voordeur en een op mijn achter tuin deurtje installeren. Zo snel als mogelijk, want hebben ze geprobeerd om in te breken in mijn huis.

Buitenlamp monteren bij de voordeur

Een buitenlamp opzetten bij de voordeur en installeren. Twee gaten boren en een aansluiting maken.

Tuin renovatie

De achtertuin is 60 m2. Hier zou ongeveer 20 m2 bestraat moeten worden en 15 m2 gras gelegd. Verder zouden wij verlichting willen laten installeren en beplanting laten aanbrengen. De tuin is alleen bereikbaar via de voordeur, alles moet dus door de woning. Wij zullen zelf de tuin leeghalen.

Renovatie in het voorjaar

Ik ben een grondige renovatie van mijn woning in Voorschoten van plan. Ik zoek hiervoor een passend bedrijf. Ik wil graag een afspraak op vrijdag 8 december of zaterdag 9 december met jullie maken om de plannen te bespreken en de woning te bezoeken. Het gaat om een woning, twee-onder-een-kap met een tuin aan het water. Ik ben het volgende van plan: BEGANE GROND: Nieuwe voordeur. De tegelvloer eruit halen en vervangen door een houten vloer. De gehele entree vervangen, toegang tot de woonkamer verbreden (dragende muur). Toilet geheel vervangen. Houten vloer leggen. Tegelvloer in entree, toilet en keuken. Nieuwe keuken installeren (willen wij in Duitsland aankopen). Doorgang van woonkamer naar keuken aanzienlijke verbreden (dragende muur). Spoelkeuken in de garage installeren die naast de keuken ligt. Doorgang van keuken direct naar spoelkeuken (dragende muur) met schuifdeur. Een serre aan de woonkamer aanbouwen met dezelfde houten vloer. Konijnenhok in tuin en antieke lantaarnpaal in tuin verwijderen. ALLE VERDIEPINGEN: Versterkte geluidsisolatie naar de buren: het huis is oud, de Tussenmuur een enkele laag baksteen: wat zijn de mogelijkheden om dit te moderniseren? Alle muren glad trekken en met pastelkleuren verven. Plafonds witten en bijwerken waar nodig. Kozijnen mat wit lakken. Binnendeuren vervangen waar nodig. 1e VERDIEPING: Bodem vervangen: deels tegel, deels laminaat. Moet hout worden, afgezien van de badkamer. Inschatting van de draagkracht van de vloeren. We hebben een moderne en vrij zware boxspring. Die had je nog niet in 1935 en we willen niet op de begane grond eindigen. Een wasruimte, kleine kamer, wordt kleedkamer: inbouwkasten. Badkamer nieuw inrichten. Douche met glazen wand. Vloer vervangen. ZOLDER VERDIEPING: Vervangen gootsteenblok in iets wat in lijn is met de badkamer op de 1e verdieping. Verven plafond en balken.

Deurbel en intercom leveren en monteren

Ik wil graag voor twee bovenverdiepingen deurbellen laten installeren (de bedrading naar de voordeur ontbreekt) en intercoms (met geluid, geen video) met buzzers om de deur te openen. Deurbellen hebben we al in ons bezit. Intercom nog niet.

Voordeur installeren

Wij willen een nieuwe dorpel en een nieuwe buitendeur, welke wij beide zelf kopen, laten plaatsen door een vakman.

Afhangen van voordeur CanDo ML650

Ik wil een Cando ML650 voordeur laten installeren. Ik heb globale afmetingen van de deur maar deze zijn niet helemaal correct. Ik kan de deur online bestellen.

Automatisch deuropener plaatsen met intercom

Wij wonen in een dubbele bovenwoning uit 1910. Wij hebben op dit moment geen automatische deuropener. Ons voordeur heeft een dubbele slot, waardoor we als we de deur open willen doen eerst een lange trap naar beneden moeten. Wij willen kijken naar de opties om het te automatiseren. Indien mogelijk willen we de intercom, naast de begane grond, ook op de eerste verdieping installeren. Met als optie om op de eerste verdieping het geluid uit te kunnen zetten (in verband met slaapkamers).

Partners

Partners van Casius