Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor timmerklussen laten uitvoeren:

Timmerklussen laten uitvoeren

Ik wil graag 4 houten vensterbanken laten monteren en maken. Ik wil een boekenkastje op maat laten maken en verven. Ik wil 4 deurtjes laten timmeren van 50 cm hoog voor het onderste gedeelte van de boekenkast. En verder wil ik nog 2 kasten laten herinrichten, dat wil zeggen een paar planken erbij en een roede.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor timmerklussen laten uitvoeren uit heel Nederland:

Diverse timmerklussen

Ik zoek een handige timmerman die verschillende klussen kan komen uitvoeren. Ik wil 4 vensterbanken laten maken (3.5 a 4 meter per stuk), 1 boekenkast aanpassen met extra planken en 1 geheel nieuw maken, deze heeft een aparte afmeting dus dit zal eerst opgemeten moeten worden door de vakman. Plankkasten erbij maken en 4 deurtjes van ongeveer 50 hoog laten maken.

Diverse timmerklussen in de tuin

Wij willen voor een aantal klussen een prijsindicatie ontvangen en zullen die wellicht in fases laten uitvoeren. Allereerst willen we onze huidige schutting laten vervangen. Er zijn houten palen en 7 nieuwe tuinschermen nodig. Verder hebben wij achter in onze tuin een houten overkapping gemaakt. Het dak bestaat uit houten dakplaten met daarop bitumen dakbedekking. Er is lekkage en we willen het dak laten vervangen, afhankelijk van uw beoordeling en advies. De maat moet hier even worden opgenomen. Als laatste willen we een prijsindicatie voor een bank van steigerdelen die wij onder de overkapping willen. We maken graag even een afspraak.

Timmerklussen in huis

Ik heb wat klussen in huis die ik graag wil laten uitvoeren. Ik wil graag een plafond laten maken op de zolder (ongeveer 10 m2). Ik wil graag een vliering laten maken van ongeveer 5 m2. Ik ook graag 2 kozijnen in de badkamer laten maken, er zit nu nog niets. Ik wil graag 5 rolluiken en 2 horren laten plaatsen.

Plafond verlagen en kozijnen en ramen aanpassen

Wij krijgen in juli een nieuwe keuken en willen in de weken daarvoor, in week 26, 27 of 28 enkele timmerklussen in de keuken laten uitvoeren. Het gaat om het maken van een verlaagd plafond van 8 m² met openingen voor spotjes die wij er later zelf in willen aanbrengen. Verder moeten er in de binnenmuur van de keuken 2 kozijnen en ramen worden veranderd, ze moeten vergroot worden. We bespreken het werk hier graag even en ontvangen daarna uw offerte.

Timmerklussen op de zolder

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren, een ombouw om de openhaard pijp laten maken, een loftdeur ophangen, berging in de zolder maken met luiken en louvre deuren ervoor, spotjes in het plafond en constructie balken tegen het zolder plafond bevestigen. De zolder is ongeveer 7 x 5 meter groot.

Diverse timmerklussen op een woonboot

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren in/op mijn woonboot: - Het deurkozijn verbreden in huis, muur is een gipswand (ik ga mijn keuken iets verbreden); - Een tussenmuur plaatsen van 210 cm hoog bij 400 cm lang, met daarin een schuifdeur; - Een bedstee laten maken van 160 cm bij 80 cm.

Hout- en timmerwerk in en buiten de woning

Ik heb twee kleinere timmerklussen die ik graag op korte termijn wil laten uitvoeren. 1. Onze steigerhouten tuinbank is doorgezakt. Deze zouden we graag snel laten repareren. 2. We hebben een eikenhouten bed zonder midden balk. Daardoor hebben de bedspiralen geen steun aan een kant. Graag zouden we een midden balk laten plaatsen. Wij hopen dat u dit voor ons kunt doen. De klussen moeten zo spoedig mogelijk gedaan worden. De materialen mee aanbieden.

Kasten en opbergruimte maken

Ik wil enkele timmerklussen in mijn woning laten uitvoeren. Wij hebben onder onze trap een open ruimte. Ik wil daar een deur laten plaatsen, zodat er een afgesloten opbergruimte ontstaat. Op ons balkon wil ik graag een houten opbergkast laten maken. Verder hebben we twee kasten, met daarboven veel ruimte tot het plafond. In die ruimte wil ik ook dichte opbergkastjes laten maken. Ik laat hier graag alles even inmeten. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Timmerwerk in een nieuwbouwhuis

In onze nieuwbouwwoning moeten een aantal timmerklussen worden uitgevoerd. Graag laten wij planken maken in de trapkast in de woonkamer. Verder ook een plastic vouwdeur en planken in een kast van 1 x 1 m1. Ook moeten er vitragerails worden opgehangen, schilderijrails/plinten en rails in de slaapkamers. Wij laten dit graag op korte termijn uitvoeren.

Kozijnen en vensterbank vervangen

Ik wil de volgende timmerklussen laten uitvoeren: - kozijnen vervangen van een raam; - vensterbank vervangen.