Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor 2-persoons hoogslaper (in)bouwen:

2-persoons hoogslaper (in)bouwen

Om de ruimte in mijn studentenkamer in Den Haag optimaal te benutten wil ik graag een tweepersoons hoogslaper van 180 x 200 cm in laten bouwen. Het liefst met zo min mogelijk poten aan de onderkant. Ik zou graag de richtprijs willen weten waar ik aan moet denken qua arbeid en materiaalkosten. Met voorkeur zoals in de foto's, zo snel mogelijk.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2-persoons hoogslaper (in)bouwen uit heel Nederland:

Hoogslaper laten maken voor 2 volwassenen

Ik wil graag een 2 persoons hoogslaper van ong. 140x200x170cm voor in mijn toekomstige studio. Vaak zijn de hoogslapers tot max. 140 kg draaggewicht in winkels, wat voor 2 personen in dit geval in ieder geval niet genoeg is. Ik heb het bed het liefst in het wit en heb niet heel veel geld er voor over als student, maar wel genoeg voor dit project.

Hoogslaper inbouwen

Ik wil graag een 1.40 meter persoons hoogslaper laten maken die aan 2 muren vast moet zitten, het liefst zonder hoge poten eronder, omdat mijn bank eronder moet passen en de paal voor minder ruimte zorgt. Twee mensen moeten er in kunnen slapen. Ik heb een studentenkamer in een redelijk oud pand. De kamer is niet erg groot en daarom wil ik een 2 persoons hoogslaper laten inbouwen om meer ruimte te hebben. De hoogte van de kamer is 2,50 meter. Timmerman gezocht die dit compleet kan realiseren inclusief het leveren van de materialen. Ik zou graag offertes van timmermannen voor timmerwerk ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

2-persoons hoogslaper maken

Ik wil graag wat meer ruimte creëren in mijn studentenkamer in Groningen. In de hoek van mijn kamer zou ik graag een 2 persoons hoogslaper willen hebben van 180vhoog 140 breed en 200 lang. Kunt u mij vertellen wat dit gaat kosten incl. Eventuele bezorg/montagekosten?

Hoogslaper voor 2 personen maken

Ik wil een 2 persoons hoogslaper laten bouwen in mijn kleine studentenkamertje in Amsterdam. Ik heb een foto toegevoegd van het gewenste resultaat.

Passende tweepersoons hoogslaper maken

Binnenkort ga ik over naar een studentenkamer en ik zou hier graag een passende hoogslaper is willen maken. Mijn vraag is wat gaat de prijs van een hoogslaper (twee persoons) ongeveer kosten?

Hoogslaper en ombouw maken

In mijn logeerkamer van 2 bij 3 meter wil ik graag een 1 persoons hoogslaper met daaronder ladekasten en een wandkast rond en boven de aldaar staande wasmachine laten maken. Wilt u komen kijken en een offerte opmaken? Ik zal voor deze week een aantal dagdelen noemen waarop u zou kunnen komen. 26-1 vanaf 14.00 uur 27-1 de hele dag 28-1 vanaf 13.00 uur 29-1 de hele dag.

2-persoons hoogslaper laten inbouwen

Ik wil graag een 2 persoons hoogslaper laten inbouwen.

2-persoons hoogslaper maken

Ik wil graag een 2-persoon hoogslaper laten maken die aan 1 muur vast moet zitten, het liefst zonder hoge poten eronder, omdat mijn bank eronder moet passen en de paal voor minder ruimte zorgt. Twee mensen moeten er in kunnen slapen. Ik heb een studentenkamer in een redelijk oud pand. De kamer is niet erg groot en daarom wil ik een 2 persoons hoogslaper laten inbouwen om meer ruimte te hebben. Timmerman gezocht die dit compleet kan realiseren inclusief het leveren van de materialen. Ik zou graag offertes van timmermannen voor timmerwerk ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Zwevende Hoogslaper tussen 2 muren

Wij willen graag een 1 persoons zwevende hoogslaper van steigerhout. Timmerman gezocht die dit kan maken en materiaal kan leveren.

Hoogslaper inbouwen

Hoogslaper maken en inbouwen. Ik heb een studentenkamer in een redelijk oud pand. Het plafond is ongeveer 3 meter hoog. Daarom wil ik een 2 persoons hoogslaper laten inbouwen om meer ruimte te hebben. Eventueel mogen er poten onder, maar het lijkt me mooier om hem te bevestigen aan de muren. Echter zal hij wel aan de raamkant moeten. Timmerman die dit compleet kan realiseren inclusief het leveren van de materialen.