Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten boeidelen vervangen:

Houten boeidelen vervangen

De klant wil graag zijn dakgoot laten repareren en als het moet vervangen. Het gaat hier om een boeideel van ongeveer 5 meter.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten boeidelen vervangen uit heel Nederland:

Houten boeidelen door trespa boeidelen vervangen

Ik wil van mijn vrijstaande bungalow de boeidelen vervangen. De totale lengte van de boeidelen is ongeveer 48 meter. Ze zijn nu van hout en moeten vervangen worden door trespa boeidelen. Deze is ongeveer 4 meter hoog.

Binnen- en buiten schilderwerk

Er dient een dichte houten trap met 13 treden in de grondverf geplaatst te worden en afgelakt. Aan de buitenzijde dienen er 6 kozijnen van diverse afmetingen, 1 schuurdeur, een voordeur, een schuifpui en de boeidelen geschilderd te worden.

Houten boeideel door keralit vervangen

Onze boeidelen zijn aan vervanging toe en willen deze vervangen met Keralit boeidelen.

Boeidelen afgewaaid van pannendak

Met de hevige stormvlagen is een groot gedeelte van de houten dakrand naar beneden gekomen en daarmee liggen de pannen nu bloot aan de zijkant van de kap. Er zijn 2 boeidelen in een punten van ongeveer 2.50 a 3 meter per deel dat vervangen dient te worden. Daarnaast zullen er nog een aantal pannen terug gelegd moeten worden die weggegleden zijn. De hoekwoning is goed bereikbaar.

Boeidelen rondom het huis vervangen

De houten boeidelen van mijn vrijstaande woning wil ik graag laten vervangen. Het gaat om de delen rondom de woning en van de dakkapel. De lengte zal ongeveer 50 meter zijn. Op dit moment zij de boeidelen van hout, graag wil ik advies ontvangen over de mogelijkheden van houten of kunststof delen.

Houten boeidelen vervangen door Keralit

De gevels van mijn woning zijn vervangen en nu voorzien van Keralit. De boeidelen moeten echter nog gebeuren. Ik zou graag willen weten wat daarvoor de kosten zijn. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude materialen, aanbrengen van de nieuwe boeidelen en alles schoon opleveren.

Boeidelen en goot vervangen

De houten boeiboord is aan vervanging toe. Het hout is helemaal verrot. Daarnaast is de zinken goot aan het lekken. De lengte van beide is 5 meter. De werkzaamheden dienen aan de voorzijde van de woning te worden uitgevoerd.

Dakgoten en boeidelen vervangen

Het betreft het vervangen van de zinken dakgoten en de houten boeidelen. Het gaat om 3 delen van 6 meter. Deze afmetingen gelden voor de goten en de boeidelen.

Dakgoten repareren of vernieuwen en overig werk

Wij hebben aan onze woning houten dakgoten met daarin zink. Er is momenteel een kleine lekkage en er zit een deel los. We willen hier graag laten beoordelen of reparatie voldoende is, of dat vervanging beter is. Bij vervanging willen we graag het prijsverschil weten tussen houten en zinken goten. Het betreft een vrijstaande woning. Eventueel willen we ook de houten boeidelen dan gelijk laten vervangen. Dat gaat om in totaal om ongeveer 25 meter, inclusief de dakkapel. We maken graag even een afspraak.

Houten rabat boeidelen vervangen door kunststof

Ik woon in een hoekwoning met 3 woonlagen en een plat dak van ongeveer 11 x 6 meter. Langs de dakranden bevinden zich houten rabat boeidelen. Het gaat om in totaal ongeveer 23 tot 25 meter lengte. Ik wil die houten boeidelen graag laten vervangen door kunststof rabat. Ik krijg graag advies over het meest geschikte materiaal en eventueel ook over het toepassen van Trespa, al vind ik dat minder fraai. Ik zie ook graag uw offerte tegemoet.

Partners

Partners van Casius