Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor twee trappen vervangen:

Twee trappen vervangen

De 2 trappen die op dit moment in de woning aanwezig zijn wil ik graag laten vervangen voor 2 spiltrappen. De hoogte van de verdiepingen is 3.20 meter en er is een trapgat van 1.90 bij 1.12 meter en een trapgat van 2.03 bij 0.73 meter. De vloerdikte is 27 cm. Graag zou ik de kosten willen ontvangen en wellicht heeft u voorbeelden van de mogelijkheden?
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee trappen vervangen uit heel Nederland:

Trappenhuis renoveren in VVE complex

Namens de VVE waar ik onderdeel van ben vraag ik graag een offerte op voor de renovatie van ons trappenhuis in Amsterdam. Het betreft als volgt: - Nieuwe trapbedekking op 63 treden waarvan op 15 treden een extra dempingslaag (trap van BG naar 1 hoog) - Schilderen houtwerk (railing + houtwerk wat tegen de muur aan zit) - Schilderen muren in het trappenhuis - Vervangen tapijt op de etages (+/- 30m2 oppervlakte) in het trappenhuis - Optioneel: bedrading en installatie van bel voor woningen op 1, 2 en 3 hoog, graag optie voor video en open doen vanaf woning. Specificaties van de trappen (foto's bijgevoegd) Trap 1: recht omhoog 15 treden + geluidsdemping Trap 2: rechts draaiend 16 treden Trap 3: rechts draaiend 16 treden Trap 4 rechts draaiend 16 treden Graag zou ik van u een totaalprijs ontvangen obv het aantal uren en de eerste mogelijke datum dat het werk ingepland kan worden. Met vriendelijke groet, Martijn Husmann

Trapleuningen vervangen

Ik wil graag voor alle drie mijn trappen nieuwe trapleuningen laten aanbrengen. Mijn trappen zijn gerenoveerd en de oude leuningen zijn verwijderd. Er moeten nu nieuwe op. Gaat om 3 trappen van het type 'wentel' (zit een draai in; geen rechte trap dus) en iedere trap bestaat uit 2 of 3 trapleuning delen.

Trapleuning vervangen door aluminium

Wij willen de houten trapleuningen van beide trappen laten vervangen door aluminium ook willen we bij een keukenkastje twee scharnieren laten frezen ik denk dat het beter is om langs te komen.

Toilet renoveren en laminaat leggen

Wij willen een aantal zaken in mijn woning laten verwerken. Eerste prioriteit: - Toilet strippen - WC pot vervangen - Wasbak/Fontein monteren - Jet Washer monteren - Vloertegels leggen (circa 1.2 m2) - Wand tegels zetten (circa 7 m2) Het toilet is circa 1 m2. Tweede prioriteit: Laminaat leggen op de trappen en 2 slaapkamers (samen 25 m2). De volgende materialen willen wij zorgen. - WC pot - Wasbak en Fontein - Jet Washer - Tegels - Laminaat Maar wij weten niet hoe/welke extra materialen (bijv. pijpen, lijmen, gereedschappen, et cetera) moeten wij zorgen. Daarom vraag wij hier een advies aan.

Trapleuning en trapspijlen vervangen

Wij willen graag bij 2 trappen de trapspijlen en trapleuning vervangen. We hebben nog geen materialen en willen graag weten wat het kost en wanneer jullie beschikbaar zijn voor de klus.

Trapleuning maken van natuurhout

Vervangen van huidige trapleuning door leuningen van natuurhout. Wij zoeken iemand die de leuningen kan leveren en plaatsen. Zie foto's voor een indicatie. Het gaat om 5 leuningen (2 trappen).

Trapleuningen vervangen

Wij willen onze houten trapleuningen (laten) vervangen door mat zwarte metalen/stalen ronde trapleuningen. Het betreft twee trappen (2 x trap met twee kwarten, linksom): begane grond naar 1e verdieping & 1e verdieping naar zolder. Voorwaarde is dat de nieuwe trapleuningen gemonteerd kunnen worden op de al aanwezige montage/bevestigingspunten in de muren/hout (zie foto's). Indien mogelijk willen wij ook graag de huidige trapleuninghouders behouden. De nu aanwezige trapleuingdelen hebben de volgende maten (zie foto): - 2 x 50 cm - 1 x 60 cm - 1 x 90 cm - 1 x +/- 99 cm - 1 x +/- 115 cm - 2 x lange delen met kromming van +/- 250 cm Graag zouden wij voor deze klus + nieuwe trapleuningen een prijsopgave ontvangen. Met vriendelijke groet.

Trap vervangen en een nieuwe plaatsen

Ik wil twee trappen aanleggen, een van beneden naar de eerste verdieping. Houtskeletbouw , op een andere plaats dan waar de trap nu zit, de andere trap vervangen.

Tapijt op trap vervangen

Het betreft het verwijderen van het tapijt op de trap, 13 treden dicht en 11 treden open. Daarna dienen beide trappen opnieuw bekleed te worden met nieuw tapijt.

Diverse klussen in aangekochte woning

Wij hebben een huis gekocht in Den Haag waar verschillende klussen moeten gebeuren. Een deel komt vanuit het bouwkundig rapport, een deel als extra verbouwing. - Werkzaamheden kruipruimte vloer (onder ander het aanbrengen van ventilatie, herstel balkkoppen, verwijderen puin/rommel); - Controle gasleidingen; - Controle elektrastelsel; - Nalopen CV-leidingstelsel; - Plaatsen nieuwe CV-ketel; - Herstel gevel achterzijde; - Vervangen zink balkon; - Inspectie dak; - Verwijderen stenen vloer (plavuizen) hal, WC, begane grond en keuken; - Verwijderen vloerbedekking trappen (2x) en gang 1e en 2e etage; - Plaatsen van een muurtje (waar nu een deur zit); - Schilderswerkzaamheden. De start voor het uitvoeren van de werkzaamheden is idealiter medio mei.

Partners

Partners van Casius