Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor storemax schuifdeur opmeten en monteren:

StoreMax schuifdeur opmeten en monteren

Ik wil graag een bestaande Storemax glazen schuifdeur (kast met 4 deuren) vervangen door een spiegeldeur. Als het kan graag meten, bestellen en plaatsen, in overleg met mij. Grove maten: breedte 87 cm en hoogte 260 cm. Breed aluminium profiel. Er hoeven dus geen rails op de grond of het plafond want die zijn er al. Op instructie van de vakman kan ik zelf ook preciezer meten.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor storemax schuifdeur opmeten en monteren uit heel Nederland:

StoreMax schuifdeur+interieur

Ik wil een StoreMax schuifdeurkast laten plaatsen. Het gaat om 5 stuks met bijbehorende interieur. De kast is 445 bij 245 cm.

Storemax schuifdeur op zolder

Wij willen graag de beide schuine delen van onze zolder voorzien van schuifdeuren (storemax systeem). De afmetingen zijn circa 290 cm x 86 cm per zijde. Dus er zijn twee schuifdeurwanden van de genoemde afmetingen nodig. De feitelijke maten dienen voor levering ingemeten te worden. De meubelpanelen kunnen in wit worden vervaardigd. Een foto van 1 zijde is als bijlage toegevoegd. Mocht er voor het uitbrengen van een offerte meer informatie nodig zijn verneem ik dat heel graag. Een bezoek ter plaatse is uiteraard mogelijk / zelfs wenselijk.

Schuifdeur op maat laten plaatsen

Ik wil graag zelf schuifdeuren van Storemax gaan bestellen bij Praxis. Deze deuren zullen voor een bestaande kastenwand geplaatst gaan worden. De hoogte van de kast is 2.36 meter en de breedte 2 meter.

Schot maken met een schuifdeur

Wij willen op de zolder een schot maken met een schuifdeur (Storemax van de Praxis). Het gaat om een schot van ongeveer 3 meter lang, waarvan ongeveer 2,5 meter bestaat uit 2 schuifdeuren en het laatste stukje een vast stuk is. Hoogte ongeveer 1,20 meter. (schuin dak op zolder)

Schuifdeur installeren voor een vaste kast

Ik wil een vaste inbouwkast laten voorzien van een schuifdeur. Na overleg met een klusadviseur bij Gamma heb ik begrepen dat ik de volgende producten moet aanschaffen om een schuifdeur te kunnen laten plaatsen: 1) StoreMax rail t.b.v. H60 metaal zilver 200x3,2x3,1 cm voor € 21. 99 2) StoreMax wielset t.b.v. H60 metaal wit 2 stuks voor € 37. 69 3) Storemax deurplaat Kashmir / Antraciet 255x101,5 cm voor € 49. 95; deze moet op maat gezaagd worden (zie bijgevoegde foto voor afmetingen) Graag verneem ik hoeveel het mij kost om dit zo spoedig mogelijk door een vakman te laten monteren

Montage van een Storemax kast

Graag wil ik een offerte voor het plaatsen en monteren van een 3-delige schuifdeur Storemax kast en het monteren van het kastinterieur.

Montage van StoreMax garderobekast verbeteren

In 2007 zelf een StoreMax garderobekast geïnstalleerd maar dit is niet helemaal naar wens verlopen. 1. De wens was 2 hang - niveaus. Echter de onderste stang is te laag gemonteerd, waardoor het onderste niveau geen functie heeft. 2. Functioneren en de afstelling van 3 schuifdeuren verbeteren en 1 schuifdeur aanbrengen. 3. Monteren schoenenrek en aanwezig zijpaneel plaatsen. De goede maat is niet geleverd. Door omstandigheden heb ik dit laten gaan. Het juiste zijpaneel moet besteld worden. Afhankelijk van de kosten en of het netjes kan door het huidige, niet volledig passende, aan te vullen met een 2e smalle zijpaneel. Ik wil hierover graag het advies van de deskundige. Indien mogelijk functioneel opleveren van een 2e garderobelift. Deze is aangebracht maar nooit functioneel geweest, omdat het bij het naar beneden laten tegen de schuifdeur aankomt.

Storemax H60 schuifdeurrailsysteem installeren

Graag offerte voor het installeren van een schuifdeur railsysteem. Ik ga twee ruimtes van elkaar scheiden d.m.v. een schuifdeur systeem van Storemax H60 (voor dubbele deur). Het systeem moet worden geïnstalleerd en de twee deuren moeten worden opgehangen aan het railsysteem. Ook moet er glas gemonteerd worden in de deuren, 2 glazen per deur en 2 handgrepen per deur. Ook wil ik graag een koof om het railsysteem hebben. Ik heb eventueel als bijlage de Storemax handleiding & Koof die ik gemonteerd wil hebben.

Storemax schuifdeur maatwerkkast

Op zolder aan een balk een rail bevestigen en een rail op de vloer ten behoeve van de montage van een Storemax schuifdeur maatwerkkast.

Inbouw schuifdeur kastenwand monteren

Het op- en inbouwen van een 3 deurs Storemax schuifkastenwand. Lengte 2,76 meter, hoogte 2,34 meter, diepte 0,72 meter. Alle Storemax materialen liggen gereed bij Praxis Isselt Amersfoort die de materialen in huis op de plaats aanlevert. Buitenkasten (= omkasting binnenkast) om Praxis nog verbinden met te maken penslotgatverbinding.