Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor stalen kozijnen in de achterpui plaatsen:

Stalen kozijnen in de achterpui plaatsen

In een gedrukte parterre op de begane grond. Het betreft het maken van 2 openslaande deuren op een plaats waar nu een dubbel raam zit. Hieronder zit een gemetselde muur die verwijderd moet worden en het puin afgevoerd. De grote radiator die onder het raam zit moet vervangen worden voor 2 kleine radiatoren aan de zijkanten.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stalen kozijnen in de achterpui plaatsen uit heel Nederland:

Uitbouw met stalen kozijnen en glazen deuren bouwen

Ik wil graag een uitbouw van 6.5 x 3 meter met een gehele glazen, goed geïsoleerde wand met deuren die zover mogelijk open kunnen en zwarte stalen kozijnen.

Kozijnen vervangen en deuren afhangen

Volgend jaar wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar 8 stalen kozijnen vervangen voor houten kozijnen, stomp. Wij zijn benieuwd wat de kosten zijn voor het plaatsen van houten kozijnen en het afhangen van 8 deuren, de deuren worden zelf geleverd. Ten tweede willen we weten wat het kost als er alleen 8 deuren hoeven te worden afgehangen, allen stomp.

Tussenwoning verbouwen/renoveren

Wij hebben een 3 jaar oude tussenwoning gekocht en krijgen op 8 december de sleutel. We zoeken een aannemer die daar diverse verbouwingswerkzaamheden kan verzorgen. Vanuit de bouw zitten er 10 stalen kozijnen met vlakke deuren in de woning. We willen die laten vervangen door houten kozijnen en deuren. Op de zolderverdieping willen we een dakkapel of dakramen laten plaatsen. Op die verdieping willen we een grote slaapkamer met badkamer laten maken door een scheidingswand met een kozijn en deur. Er staan foto's van de woning op Funda. Het is onze wens om nog in december te laten starten met dit werk. We willen bedrijven die nog ruimte in de agenda hebben graag uitnodigen voor een gesprek en het maken van een gedetailleerde offerte.

Stalen deurkozijnen door houten kozijnen vervangen

Het vervangen van 2 stalen kozijnen met opdekdeuren door houten kozijnen met stompe deuren. Het bovenlicht dichtmaken zodat de stukadoor dit kan afwerken. Hoogte vloer-plafond is 255 cm. 1 x Skantrae SKS3453 inclusief nevelglas maat 93 cm, hoogte 231,5 cm. 1 x SKS3461 maat 73 cm, hoogte 231,5 cm. Uitvoering kozijnen voor 1 december. Deuren afhangen kan in januari.

Opdekdeur Olivia monteren

Klant wil een linksdraaiende opdekbinnendeur Olivia kopen bij GAMMA Den Helder. Maatvoering is 231,50 bij 93,00 centimeter. 8 blanke facetglas raampjes zitten al in de deur. De opdekdeur is al afgelakt. Klant heeft garnituur beschikbaar. Klant heeft stalen kozijnen. Klant wenst vooraf kort een bezoek te krijgen ten einde zeker te weten dat de krukgathoogte correct is en de te bestellen deur past.

Stalen kozijnen en deuren met glasverdeling

Wij zijn ons aan het oriënteren op het gebied van stalen binnenkozijnen en deuren. We willen in onze woning een stalen kozijn tussen 2 ruimtes met daarin een dubbele deur met glas, en ook in de keuken een stalen kozijn met daarin een stalen deur met glas. De afmetingen zijn in de kamer: 388 cm breed en 261 cm hoog. In de keuken gaat het om een opening van 170 cm breed en 260 cm hoog. Graag een schatting wat dat ons gaat kosten en op welke termijn dit eventueel kan worden uitgevoerd.

Uitbouw achter- en zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achter- en zijkant van de woning. Het zal een L vorm van 9 x 4 meter en 3 x 6.50 meter moeten worden. Voorzien van een plat bitumen dak en stalen kozijnen voorzien van glas van boven tot onder. Daarbij moet er in een draagmuur, lengte 6.30 meter, van de de topgevel een of meerdere doorgangen naar de aanbouw van 4 meter breed worden gemaakt. Graag ontvang ik een indicatie voor.

Uitbouw met staal en glas achter woning

Ik zou een kleine uitbouw willen van ca 260 cm breed en 2 00 cm diep met veel glas in dak en nieuwe achterpui met dunne stalen kozijnen (industrieel/ klassiek stijl) Serre -achtig, maar met doorbraak bestaande achterpui. 1 zijwand dicht, de andere sluit aan op een bestaande uitbouw.

Deuren en kozijnen plaatsen

In ons huis willen we de kozijnen en de deuren vervangen. Op dit moment zitten er metalen/stalen kozijnen en opdekdeuren. Nu willen wij graag houten kozijnen laten plaatsen en houten stompe deuren er in zetten. Het gaat om in totaal 11 stompe deuren waarvan in 2 deuren glas gezet moet worden. De kozijnen en deuren schaffen wij zelf aan. Het is dus vooral het plaatsen van de kozijnen en het afhangen van de deuren wat gedaan moet worden. De deuren zijn verschillend van maat: een deur is 73cm, twee deuren zijn 83 cm en acht deuren zijn 93cm (allen wel 211,5cm hoog). In twee deuren van 93cm komt glas te zitten. Boven alle deuren zit wel een glasplaat op dit moment die er door middel van veren makkelijk uit kan worden gehaald. Zou ik als optie ook een offerte kunnen krijgen voor enkel het plaatsen van de kozijnen?

Afhangen van binnendeuren

Ik wil een aantal binnendeuren in huis vervangen. Ik denk aan 2 stalen binnendeuren stomp, met rolslot, 1 stalen binnendeur hangend / rollend en 3 gewone stompe binnendeuren met klink . Ik heb hulp nodig met inmeten en een deskundige blik of kan wat ik wil. Na opmeting bestel ik de deuren en het beslag en dan kan er professioneel worden afgehangen. De binnendeur kozijnen moeten dan worden afgelakt.

Partners

Partners van Casius