Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trap verplaatsen en vervangen:

Trap verplaatsen en vervangen

Wij willen graag met iemand in contact komen die voor onze trap kan verwijderen en een andere trap op andere locatie in huis kan plaatsen. De huidige trap is ontzettend steil en zit niet op een handige plaats.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap verplaatsen en vervangen uit heel Nederland:

Dakopbouw op de woning bouwen

Het gaat om een huis uit 1906 in Haarlem Noord. De woning is 420 cm breed en 860 cm diep. De beneden verdieping is 300 cm hoog. Bij een dergelijke opbouw zouden we het mooi vinden dat de eerste verdieping een soort gelijke hoogte krijgt. Compleet opgeleverd: houten geschilderde kozijnen, dubbel glas, van binnen gestuukt, deuren, trap, wasmachine aansluiting, CV verplaatsen naar zolder, centrale verwarming, etc. ) Zowel aan de voorkant als aan de achterkant grote ramen voor veel lichtinval. Zie afbeelding 2 voor het type opbouw wat wij voor ogen hebben. Afbeelding 1 is ons huidige huis. Wij kijken uit naar uw reactie. Alvast hartelijk

Afvoer van het toilet verleggen

Ik wil het toilet verplaatsen. Ik heb een situatie tekening, deze kan ik toesturen. Het toilet zit nu nog direct bij de entree. Nu wil ik graag de onderste draairichting van de trap verplaatsen zodat er ruimte onder de trap vrij komt, waar het toilet naar verplaatst kan worden. De bestaande leidingen moeten worden verlegd en na het plaatsen van het nieuwe toilet, moet er betegeld worden. De toiletpot, tegels en een nieuwe wasbak hebben we reeds aangeschaft. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Zoldertrap verplaatsen

Ik wil verschillende dingen laten doen, vlizotrap laten verwijderen, het gat dichtmaken, een nieuw gat maken, vaste open trap plaatsen en de elektra verplaatsen. Ik ben verder totaal niet technisch aangelegd dus ik zoek iemand die dit project verder met mij kan uitdenken en mij kan adviseren.

Verbouwing van het woonhuis

De werkzaamheden zijn als volgt: - Keuken verplaatsen staat nu aan de rechterzijde en gaat naar de linker zijde, deze afstand is ongeveer 5 meter - Tussenwandje verwijderen van 3 meter breed en 2,50 meter hoog - Verwarmingsbuizen in de vloer, optie vloerverwarming - Trap naar zolder herzien/verplaatsen, mogelijkheden bespreken - Plafond herstellen/vervangen, 11 meter diep en 3,50 tot 5 meter breed - Afwerken, schilderen/stucwerk We gaan tekeningen maken met een interieurarchitect en zouden rond mei graag de verbouwing willen starten. Tevens willen wij met u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken

Hele grote verbouwing in de woning

Garage-tuinkamer garagedeur eruit, kunststof pui erin, achter kunststof pui en tuindeur. Garage vloerverwarming leggen, nieuwe vloer, muren stucen, badkamer en keuken plaatsen, (nieuwe muren plaatsen voor badkamer en afscheiding slaap/woonkamer). 1e etage, muur verplaatsen, nieuwe keuken, nieuwe radiator, toilet vernieuwen, achterpui overnieuw met openslaande deuren. Balkon maken met trap de tuin in. Muren en plafond stucen. Bovenste etage, nieuwe radiatoren, nieuwe badkamer, muren en plafond stucen, kast maken om CV (deze hangt nu in het trapgat).

Rechte trap vervangen door een trap met een kwartslag beneden

Wij willen onze huidige trap vervangen en verplaatsen. Trapgat blijft op huidige plek, maar beneden moet er een draai komen. Wat zouden de kosten zijn ongeveer met een goede slijtvaste houtsoort en wat is de hoelang duurt het vervangen?

Trap verplaatsen van de woonkamer naar de gang

Ik wil graag de open trap in de woonkamer verplaatsen naar de gang. Eventueel zou ik ook foto's kunnen sturen van de situatie.

Trap verplaatsen in de woning

Wij zouden graag onze houten trap(pen) ongeveer 40 centimeter willen laten opschuiven om zo meer ruimte in de badkamer te kunnen maken. Dit betekent dat de betonnen vloer op 2 verdiepingen moet worden uitgezaagd aan de linker zijde, dat de trappen moeten worden verplaatst en dat er aan de rechterzijde van de trap een vloerconstructie moet worden gemaakt.

Verplaatsen trapgat en plaatsen vaste zoldertrap

Ik wil het trapgat van de vlizotrap verplaatsen naar een andere locatie. Nu staat ie bij in het verlengde van de trap eronder, maar deze moet een stuk naar links naar het einde van de gang. Daar wil ik dan een normale trap neergezet hebben. Dat hoeft niet door de vakman te worden, dat kunnen we namelijk zelf.

Prefab dakopbouw op een plat dak

Ik wil een prefab dakopbouw met een vaste trap, kunststof kozijnen met minimaal HR glas, stopcontacten en lichtpunten, verwarming, plaatsen van toilet (of in ieder geval de voorbereiding daarvan) op 1e verdieping en verplaatsen van CV en wasmachineaansluiting naar dakopbouw. Eventueel wil ik het verwijderen van het restant van het rookkanaal op de eerste verdieping ook laten doen (apart op de offerte). Eerste werkdag in overleg. Geen probleem als het wat langer duurt tot er begonnen wordt, als dat een gunstig effect heeft op de offerte. Dak is zo'n 5 a 6 meter hoog en is ongeveer 6.5 x 6 meter.

Partners

Partners van Casius