Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trap verplaatsen en vervangen:

Trap verplaatsen en vervangen

Wij willen graag met iemand in contact komen die voor onze trap kan verwijderen en een andere trap op andere locatie in huis kan plaatsen. De huidige trap is ontzettend steil en zit niet op een handige plaats.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap verplaatsen en vervangen uit heel Nederland:

Pijp van CV op het dak verplaatsen van achterkant naar voorkant

In verband met het maken van een vaste trap naar zolder zit nu de ketel in de weg. Mij gaat het er alleen om dat de plastic dakpan met pijp van de achterkant naar de voorkant wordt gemaakt. Dus de pijp verleggen vanaf de ketel naar de voorkant toe. Het gat in het dak aan de voorkant is al gemaakt.

Trapgat verplaatsen en vlizotrap vervangen door een ruimtebesparende vaste trap

Ik wil een trapgat laten verplaatsen en dan een vaste ruimtebesparende trap laten plaatsen.

Trap verplaatsen in huis

In de hoofd slaapkamer staat een trap naar de zolder. Dit wil ik graag verplaatsen naar een andere locatie in huis. En misschien een andere trap plaatsen indien nodig. Graag een offerte indien we de oude trap houden en verplaatsen en een indicatie als we een nieuwe trap aanschaffen.

Mantelbuis aanleggen naar meterkast/kelderkast en aardpen slaan

Ik ga de elektriciteitsmeter van de hal naar de kelderkast onder de trap laten verplaatsen (door Stedin). Het betreft een jaren '30 woning. Daarvoor moet een mantelbuis van 50 mm van naast de voordeur onder de hal door en door de kelderkast tot bij de nieuwe locatie van de elektriciteitsmeter worden aangelegd. Hier trekt Stedin dan de kabel door. De afstand is circa 4,5 meter. Ook moet een aarde worden geslagen en aangesloten. Graag ontvang ik offerte voor het aanbrengen van de mantelbuis en het slaan en aansluiten van aarde.

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Ik heb de volgende specificaties. • Het gaat om 2 woningen (ons huis en die van de buren). • Prefab opbouw (een per woning) met de afmeting: 8 meter lang en 5,5 meter breed en een standaard hoogte. • Bij de bouw van de woningen is er rekening gehouden met de mogelijkheid voor opbouwen, er is een zwak punt gemaakt daar waar de trap moet komen. • Materiaal: kunststof. • Kleur: grijs • Voorzijde en achterzijde voorzien van (kunststof) ramen en kozijnen • Binnenwerk: elektra, isolatie, radiatoren en binnenmuren. Er hoeft in beide opbouwen geen badkamer of iets dergelijks geplaatst te worden. • CV ketel verplaatsen? De CV ketel staat nu op de eerste verdieping. Afhankelijk van wat advies is, moet deze verplaatst worden. • Trap (dicht) • We hebben zonnepanelen en die moeten verplaatst worden op de opbouw. Realisatie maart/april 2018. We willen graag een indicatie om de hypotheek te bespreken.

Zwevende trap met draai naar rechts maken

Wij willen onze huidige trap vervangen en verplaatsen. Trapgat blijft op huidige plek, maar vanaf de andere kant omhoog en met een bovendraai naar rechts. Wij willen graag een zwevende trap, maar is dit überhaupt mogelijk gezien de draai die we boven willen en het feit dat de trap tegen een recht muur geplaatst moet worden. Foto meegestuurd. Op de foto genomen vanaf de verdieping ziet u iemand staan, hier willen we straks de trap op en af gaan. Plafond hoogte (begaande vloer tot onderkant plafond) is 246 cm, hoogte vloer nog onbekend, trapgat is 194 cm lang, 90 cm breed. Is het mogelijk hier een zwevende trap te realiseren en wat zouden de kosten zijn ongeveer met een goede slijtvaste houtsoort en wat is de aanlooptijd tot verheel installatie?

Vaste trap naar zolder plaatsen

Heer/mevr. , Momenteel hebben we een zolder met vlizotrap (trapgat midden op overloop) Mogelijk willen we onze zolder gaan ombouwen als extra kamer, maar daar is wat werk voor nodig. Niet alleen qua trap, maar ook qua dakopbouw. We willen in dat geval dus het trapgat verplaatsen (en oude dus constructief goed dichtmaken) en een vaste trap realiseren. Vloer/plafond is hout. Trap zou recht worden (in einde van overloop) met afmetingen: H (vloer tot vloer) 260cm B 98cm 12 treden 17cm diep Dan houden we 70cm over voor muur van buren om draai om trapgat te kunnen maken. We hebben geen idee van kosten en zouden graag een grofweg prijs ontvangen zodat we weten of we hier budget voor hebben. Alvast bedank.

Dakopbouw garage, garagedeur vervangen en voordeur verplaatsen

Wij willen graag een dakopbouw plaatsen op onze garage. Daar het bestaande huis een lessenaarsdak heeft zouden wij deze dakopbouw ook graag van deze dakvorm voorzien. Toegang krijgen tot de garage op het dak is niet mogelijk via de 1ste etage van het bestaande huis (zie bijgevoegde schetsen bestaand / nieuw). De compacte trap (1 m^2) om toegang te krijgen tot de opbouw willen wij daarom in de bestaande garage plaatsen. Hierdoor willen wij de voordeur verplaatsen en de bestaande garagedeur ook vervangen door een deur en een smal raam. Hierbij een overzicht van de aangehechte figuren, namelijk: 1. Begane grond bestaand 2. eerste etage bestaand 3. doorsnede bestaand 7. eerste etage nieuw

UTP-kabel doortrekken naar 2e verdieping

Ik wil graag 2 UTP kabels netjes afgewerkt doortrekken, 1 naar de eerste verdieping en 1 naar de 2de. De kabels zijn aanwezig, andere materialen niet. Ik vermoed dat het via het trapgat moet. Daarnaast zit de lichtknop van het zolderlicht op het houtwerk van de trap, en we willen de lichtknop iets verder, in de kamer waar ook het licht zit. Ik wil ook graag een schakelaar laten verplaatsen.

Diverse verbouwingsklussen

Wij hebben een dubbele benedenwoning uit bouwjaar 1922 gekocht en krijgen op 20 september de sleutel. Tussen de keuken en woonkamer is een kleine trap met 3 treden, die wij graag laten aanpassen, omdat lange mensen nu hun hoofd stoten. De laatste opstap moet worden verplaatst. Op Funda ziet u een foto van de huidige situatie, en in de bijlage zit een tekening van de gewenste situatie (inham met "zwevende" treden - deze zullen door een extern bedrijf worden geplaatst). Er zal een houten balkenconstructie onder zitten, dus hier zal een aanpassing in gedaan moeten worden. Door bovenstaande aanpassing zal de huidige kleine trap weggehaald moeten worden en de muur afgewerkt moeten worden. De gipsmuur tussen de keuken en woonkamer moet worden verwijderd. Hier zullen wij door een ander bedrijf een metalen frame + raam laten plaatsen. Zie foto's op Funda van de huidige situatie. De muur zal afgewerkt moeten worden. De horizontale koof onder de trap moet weggewerkt en de leidingen daaronder omgelegd. De staande koof hoeft niet gewijzigd te worden. De huidige trap moet verwijderd worden, we laten een nieuwe trap plaatsen door een extern bedrijf. De muur en het plafond zullen netjes afgewerkt moeten worden. Verder zijn er nog diverse werkzaamheden, zoals het frezen van sleuven in de muur en wegwerken van kabels. Mogelijk nog wat kleine afwerkingen. Optioneel willen wij ook boven nog een muurtje weghalen (bij de trap), maar dit hangt af van de prijsindicatie. Ook zouden we willen weten wat er mogelijk bij komt kijken als we de wasmachine aansluiting willen verplaatsen naar de gangkast boven (ipv beneden). We wonen nog niet in het huis (hebben dus ook nog niet de exacte maten). We willen direct na de overdracht laten starten.

Partners

Partners van Casius