Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten traptreden dieper maken:

Houten traptreden dieper maken

Ik heb een woning in Den Haag met een dichte houten trap. Deze trap gaat vanaf de begane grond in een keer naar de 2e verdieping en heeft daarom 38 treden en is vanzelfsprekend vrij stijl. Er zitten twee draaiingen in de trap. Ik wil graag onderzoeken of het betaalbaar is om de diepte van de treden met 2 cm uit te breiden. De trap zit achter een deur en dus niet in het zicht. Het hoeft dus niet ontzettend 'mooi' te zijn. De klus hoeft pas in september 2018 uitgevoerd te worden. Mijn vraag aan u is of u alvast een indicatie zou kunnen geven (bandbreedte) waar ik aan moet denken als ik dit zou willen uitvoeren. Zoals gezegd hoeft het niet chique of met spotjes etc.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten traptreden dieper maken uit heel Nederland:

Basistrap plaatsen

Budgetvriendelijke binnen, rechte basistrap plaatsen in overleg met vakman (klant denkt aan een stalen trap met houten traptreden). Breedte 1.75 meter, hoogte 1.10 meter. Huidige trap is al verwijderd.

Metalen trap plaatsen

Geachte heer/mevrouw, Wij zijn op zoek naar een open zwarte stalen trap voor in onze woonkamer. Het is een rechte trap met aan de bovenkant één draai naar rechts. De open traptreden willen wij graag in zwart staal of eikenhout, daarnaast willen wij trapleuningen met daartussen enkele belijning van staal zodat je er niet tussendoor kunt vallen. Wij horen graag uw advies en mogelijkheden. Daarnaast zijn wij benieuwd naar een prijsindicatie en levertijd.

Moderne houten trap laten plaatsen

Ik zou willen weten wat het ongeveer kost om een open, houten trap (13 treden) op te knappen. Dat wil zeggen schuren, vullen, verven. Daarnaast ben ik ook nieuwsgierig naar wat het zou kosten om een compleet nieuwe zwevende trap met houten traptreden te plaatsen.

Metalen U-trap monteren

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Voor ons nieuwe huis zijn we op zoek naar een U trap met een: breedte van 2 meter totaal (Buitenmaat), lengte 3.05 meter en hoogte 3.44 meter. De trap bestaat uit 2x8 treden en een plateau. Tredemaat 29 cm diep waarvan 3 cm overlappend. Uitvoering trap: wangen antraciet metaal houten traptreden, houten leuning met rvs evenwijdig aan de leuning. Bijbehorende vide op de 1e verdieping van 9,1 meter dient te worden uitgevoerd als de zijkant van de trap: houten leuning en rvs. Het aanleveren van de trap als een bouwpakket zodat de trap en vide zelf gemonteerd kunnen worden is geen probleem. Werkadres: in Gogh Duitsland, net over de grens bij Gennep.

Traptreden bekleden

Ik wil graag trap laten bekleden met houten JeWé traptreden, inclusief stootborden. Het is een rechte trap met 12 treden.

Trapbekleding aanbrengen

Wat is het model van de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien. Wat is de locatie van de trap? Binnen. Met welk materiaal wenst u de trap te bekleden? Linoleum. Op welke ondergrond moeten de treden komen? Hout / Laminaat. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij wensen onze traptreden (alleen bovenkant met een alu stootrand) met marmoleum real te bekleden. Het gaat om 13 treden van een houten trap. Graag een prijs indicatie.

Traprenovatie met vinyl

De houten traptreden renoveren met vinylstroken enz.

Traprenovatie met laminaat of hout aanbrengen

Ik wil graag mijn trappen renoveren. De trap is nu leeg. Wij willen graag een houten of laminaten renovatie. De trap is dicht en heeft ongeveer 26 of 28 treden. Ik wil zowel de traptreden als de stootborden laten beleggen. De trap loopt in een hoek maar ik weet niet precies met hoeveel treden. Misschien kan er iemand komen kijken?

Traptreden schuren en schilderen

Het betreft een trap vanaf de begane grond naar de 1e verdieping. De trap moet geschuurd en geschilderd worden. Het is een dichte houten trap van 14 treden die in zijn geheel geschuurd en geverfd moet worden. De trap heeft lijmresten van het vloerbedekking dat erop heeft gezeten. Ik vermoed dat de lijm op waterbasis is. Ik heb het namelijk zelf al geprobeerd te verwijderen en dat gaat relatief makkelijk. De trap moet in een Champagnekleur geverfd worden. Eventueel heb ik het RAL nummer voor u.

Trap schilderen

Wij hebben in onze woning uit bouwjaar 1898 een oude dichte houten trap. De traptreden zijn uitgesleten en de trap heeft hier en daar beschadigingen. Wij willen de trap graag helemaal wit laten schilderen, hij is nu donkerblauw. We laten de trap graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius