Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten traptreden dieper maken:

Houten traptreden dieper maken

Ik heb een woning in Den Haag met een dichte houten trap. Deze trap gaat vanaf de begane grond in een keer naar de 2e verdieping en heeft daarom 38 treden en is vanzelfsprekend vrij stijl. Er zitten twee draaiingen in de trap. Ik wil graag onderzoeken of het betaalbaar is om de diepte van de treden met 2 cm uit te breiden. De trap zit achter een deur en dus niet in het zicht. Het hoeft dus niet ontzettend 'mooi' te zijn. De klus hoeft pas in september 2018 uitgevoerd te worden. Mijn vraag aan u is of u alvast een indicatie zou kunnen geven (bandbreedte) waar ik aan moet denken als ik dit zou willen uitvoeren. Zoals gezegd hoeft het niet chique of met spotjes etc.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten traptreden dieper maken uit heel Nederland:

Traprenovatie met vinyl

De houten traptreden renoveren met vinylstroken enz.

Traprenovatie met laminaat of hout aanbrengen

Ik wil graag mijn trappen renoveren. De trap is nu leeg. Wij willen graag een houten of laminaten renovatie. De trap is dicht en heeft ongeveer 26 of 28 treden. Ik wil zowel de traptreden als de stootborden laten beleggen. De trap loopt in een hoek maar ik weet niet precies met hoeveel treden. Misschien kan er iemand komen kijken?

Traptreden schuren en schilderen

Het betreft een trap vanaf de begane grond naar de 1e verdieping. De trap moet geschuurd en geschilderd worden. Het is een dichte houten trap van 14 treden die in zijn geheel geschuurd en geverfd moet worden. De trap heeft lijmresten van het vloerbedekking dat erop heeft gezeten. Ik vermoed dat de lijm op waterbasis is. Ik heb het namelijk zelf al geprobeerd te verwijderen en dat gaat relatief makkelijk. De trap moet in een Champagnekleur geverfd worden. Eventueel heb ik het RAL nummer voor u.

Trap schilderen

Wij hebben in onze woning uit bouwjaar 1898 een oude dichte houten trap. De traptreden zijn uitgesleten en de trap heeft hier en daar beschadigingen. Wij willen de trap graag helemaal wit laten schilderen, hij is nu donkerblauw. We laten de trap graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Houten traptreden dieper maken

Ik wil graag 14 traptredes dieper laten maken. Ze zijn nu 20 cm diep en bekleed. Ook zou ik aan 1 kant van de trap nog een leuning laten maken. De traptredes moeten een gemiddelde grote worden. Hoe groot ongeveer weet ik niet.

Trapstrips in traptreden frezen

Infrezen van de traptreden ten behoeve van antislip. Strips maken in de traptreden, enkel of dubbele strip. Het gaat om 2 houten trappen met beide 13 treden, in de trappen zit een kwartslag. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Trap met PVC laten bekleden

Ik wil graag mijn houten, geschilderde traptreden met PVC laten bekleden. De trap met 13 treden en een bocht. De treden alleen. De PVC schaf ik bij Praxis aan.

Schuren en schilderen van traptreden

Kaal schuren 30 dichte traptredes. Houten zijkanten opschuren en wit (9010) schilderen.

Hal behangen en deuren en trap blank lakken

Aanwezig behang verwijderen en opnieuw behangen. Het gaat om ongeveer 25 m². Traptreden et cetera zijn vaal geworden, deze wil ik graag opnieuw lakken. Het gaat dus om de hal behangen, bestaande deuren blank eiken blank lakken + bestaande eiken houten trap. Behang heeft de klant al, lak nog niet.

Trap bekleden met tapijt

Ik wil graag een houten trap laten bekleden met vloerbedekking. De trap heeft 13 traptreden. Het gaat om een dichte trap. Graag offerte met meerdere bekledingstoffen. De foto is een voorbeeld van een vergelijkbare trap.

Partners

Partners van Casius