Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor draaikiepraam repareren:

Draaikiepraam repareren

Ik heb een kunststof kozijn waar 1 draai-kiepraam in zit. Dat raam sluit niet goed meer. Kunt u deze repareren?
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draaikiepraam repareren uit heel Nederland:

Draaikiepraam repareren

Ik zou graag mijn twee draai-en kiepramen willen repareren. De ramen draaien nog wel, maar kiepen gaat nauwelijks meer.

Scharnier van draaikiepraam vervangen

Wij hebben houten kozijnen. Het is een draai-kiepsysteem dat naar binnen toe opent. Van 2 kozijnen is het scharnier kapot/afgebroken waardoor het raam op dat punt geheel los in het kozijn zit. Wij zoeken iemand die het kapotte scharnier kan repareren of vervangen. Afmetingenmm

Draaikiepraam repareren

Draai kiepraam kiept en draait tegelijk Geprobeerd via de drukknop raam weer in goede positie te krijge Lukt niet Mogelijk moet het scharnier vervangeb Ga daar maar vanuit

Dorpel met houtrot laten vervangen

Er zit houtrot in mijn dorpel voor een raam (ik woon op 1 hoog). Graag wil ik dit laten repareren/vervangen. Daarbij draait het scharnier van mijn draaikiepraam ook niet goed en begint hij te splinteren. Het zijn houten kozijnen dus wat mij betreft kan het allemaal in een keer.

Draaikiepraam repareren

Mijn draai / kiepraam kan alleen nog maar kantelen, kiepen, en niet meer normaal open en dicht. Het raam sluit ook niet meer. Iets in het sluitwerk is ontwricht of stuk. Het hele mechanisme werkt zeer stroef / zit vast. Het handvat heeft in ieder geval geen controle meer over het sluitwerk dat verantwoordelijk is voor het open en dicht doen van het raam. Graag ontvang ik offerte voor reparatie voor 1 raam, houten kozijn. Het betreft een woning van 3 jaar oud.

Mechanisme kunststof draai-/kiepkozijn repareren

Het mechanisme van mijn draaikiepraam is kapot. Het gedeelte aan de bovenkant beweegt niet meer mee. Het raam kan nog wel opendraaien en in kiepstand, maar sluit niet meer goed. Het is een kunststof raamkozijn.

Defect draaikiepraam repareren

Ons draai-kiepraam sluit niet meer. Het gaat om een hardhouten kozijn. De ruimte is makkelijk bereikbaar. Het gaat om een woning uit 1995. Wie kan dit voor ons repareren?

Mechanisme van het draai-/kiepraam repareren

Wij hebben op onze zolderverdieping een draaikiepraam waarvan het mechanisme kapot is. Het raam is tussen twee standen geopend en nu is het raam uit zijn sluiting gezakt. We laten dit graag repareren. Het merk van het raam heb ik niet kunnen vinden.

Mechanisme van een draai-/kiepraam repareren

Het draaikiepraam gaat niet meer dicht. Het staat open in de kiepstand. De hendel lijkt niet gelinkt te zijn aan het mechanisme, de hendel kan wel draaien maar zorgt er niet voor dat het raam dicht gaat.

Defect draai-/kiepraam repareren

Mijn houten draaikiepraam draait prima, maar kiepen lukt niet meer: ik kan de hendel wel 90 graden draaien en ook nog iets verder, maar geen 180 graden. Smeren met siliconenspray heeft niet geholpen. Wellicht is het een kwestie van opnieuw afstellen. Ik laat hier graag even door een vakman naar kijken en ontvang graag een prijsindicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius