Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Haag of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Haag:

Twee trappen vervangen

De 2 trappen die op dit moment in de woning aanwezig zijn wil ik graag laten vervangen voor 2 spiltrappen. De hoogte van de verdiepingen is 3.20 meter en er is een trapgat van 1.90 bij 1.12 meter en een trapgat van 2.03 bij 0.73 meter. De vloerdikte is 27 cm. Graag zou ik de kosten willen ontvangen en wellicht heeft u voorbeelden van de mogelijkheden?

StoreMax schuifdeur opmeten en monteren

Ik wil graag een bestaande Storemax glazen schuifdeur (kast met 4 deuren) vervangen door een spiegeldeur. Als het kan graag meten, bestellen en plaatsen, in overleg met mij. Grove maten: breedte 87 cm en hoogte 260 cm. Breed aluminium profiel. Er hoeven dus geen rails op de grond of het plafond want die zijn er al. Op instructie van de vakman kan ik zelf ook preciezer meten.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een dakraam. Het gaat om een GGL SKVelux 114 x 118 cm, GGL Tuimelvenster, wit afgelakt/geplakt grenen, HR++ inclusief EDW gootstukken & velux waterkerende manchet, dempremmende folie en GGU raam uitgevoerd met kunststof toplaag.

Kozijnen taatsdeuren

We zoeken een betaalbare taatsdeur voor toepassing tussen onze woonkamer en atelier. Aluminium met slank profiel (met glas).

Stalen tochtportaal en stalen woonkamerdeuren plaatsen

In ons nieuw te bouwen huis willen wij graag een dubbele deur naar de woonkamer met of zonder zijpanelen, met zijpanelen is het een vierluik. Maximale breedte nu 220 cm maar zal misschien 300 cm worden, de hoogte van de woning is 3 meter. Bij de entre van de woning willen we een stalen tochtportaal, een enkele deur met twee zijpanelen. Breedte is 209 cm hoogte is 300 cm. De exacte maten kan ik natuurlijk pas doorgeven als de woning er staat en de muren kunnen worden opgemeten. De woning wordt prefab gebouwd en zal medio mei in te meten zijn voor de stalen deuren.

Kozijn vervangen

Huidige situatie, Houten kozijn met stalen ramen zie foto ter verduidelijking. Kunt u mij voorzien van twee offerte's, 1. Volledig nieuw kunststof kozijn met nieuwe ramen en volledig dubbel glas met 1 boven raam. 2. Alleen het enkel glas vervangen voor dubbel glas. Prijs all inclusief svp (met alle materialen, montage etc).

Klemmende buitendeur repareren

De voordeur. Huis uit 1890 met brede voordeur (122 x 220 cm) klemt van onderen. Is een oude eiken deur. Probleem komt ieder jaar terug maar ging vanzelf over. Nu blijft het probleem. Gaarne offerte om de deur weer normaal open en dicht te doen

Louvre deuren op maat laten maken

Twee draaiende Louvre deuren om een inloopkast af te sluiten. Afmeting: 270 cm hoog en 2x 87 cm breed.

Herstel kast na waterschade

Timmeren van een vaste kast van wit PDF. Afmetingen: Bovenkast 1. 04 m hoog, 40 cm diep en 120 breed, 2 deuren, geen planken. Onderkast 2. 20 m hoog, 35 cm diep, en 120 cm breed, 2 deuren, onderkast met plank in twee delen. Linkerhelft 6 planken en rechterhelft 4 planken. 4 deurknoppen.

Offerteverzoek herstel kast na waterschade

Timmeren van een vaste kast van wit PDF. Afmetingen: Bovenkast 1. 04 m hoog, 40 cm diep en 120 breed, 2 deuren, geen planken. Onderkast 2. 20 m hoog, 35 cm diep, en 120 cm breed, 2 deuren, onderkast met plank in twee delen. Linkerhelft 6 planken en rechterhelft 4 planken. 4 deurknoppen.

Trappen renoveren met eiken Cando overzettreden

Ik zou graag willen weten hoeveel het zou kosten om 2 (dichte) trappen te laten renoveren met eiken overzettreden van praxis. Ong 13/14 treden per trap. 1 trap met 1 bocht, 1 trap met 2 bochten. Periode: 2e week januari. Offerte voor het materiaal heb ik al, graag zou ik ook een offerte ontvangen voor het leggen/monteren (arbeidsloon).

Vouwdeur monteren

Ik wil graag een vouwdeur laten leveren en plaatsen voor de opening in de hal die de woonkamer kruist. De lengte is 207 cm en de breedte 91 cm.

Kast timmeren

Timmeren van een vaste kast van wit PDF. Afmetingen: Bovenkast 1. 04 m hoog, 40 cm diep en 120 breed, 2 deuren, geen planken. Onderkast 2. 20 m hoog, 35 cm diep, en 120 cm breed, 2 deuren, onderkast met plank in twee delen. Linkerhelft 6 planken en rechterhelft 4 planken. 4 deurknoppen.

Binnendeur en aluminium kozijn vervangen

Het gaat om een binnen(brand-)deur (93 x 210 cm) die moet worden vervangen, inclusief het kozijn dat er op aansluit. Dit is een opdekdeur waar een goed een stevig ophangsysteem (paumelle - moet absoluut stevig zijn) aan een nieuwe hol metaal kozijn moet worden bevestigd inclusief hang en sluitwerk. Graag een zo gedetailleerde offerte met materiaal en arbeidskosten. Zie bijgaande foto's

Deuren van CanDo inhangen

Ik wil 6 nieuwe Cando deuren afhangen. De scharnieren zijn al aangeschaft. Verven niet nodig. Alles is al afgemeten dus er hoeft alleen afgehangen worden. De oude deuren voeren wij zelf af. De afmetingen zullen wij per mail doorsturen.

Zwart stalen constructie in slaapkamer bouwen

Een zwart stalen ombouw voor een entresol verdieping (zie foto in bijlage) Geen deuren. Alleen een vaste constructie van zwart staal met glas. De constructie moet in een hoek gemaakt worden. De 2 zijdes zijn respectievelijk 3. 67m en 3. 21m lang en hebben een hoogte van 1. 80m. In de bijlage is een foto van de entresol te zien. Op de foto is een aluminium hekwerk te zien. Op deze plaats moet een zwart stalen constructie komen tot aan het plafond om de entresol af te sluiten. De ingang van de entresol, waar de trap naar boven komt, moet open blijven. Hier hoeft geen deur geplaatst te worden.

Twee trappen bekleden met laminaat en led

Mijn eengezinswoning is onlangs opgeleverd en ik wil de twee trappen van mijn woning laten bekleden met laminaat inclusief led/ledstrip verlichting in het midden. Mijn voorkeur is aan een lichtgrijs houten motief. De eerste trap is een gesloten trap en de tweede trap is open. De gesloten trap wil ik de treden inclusief stootbord laten bekleden en de open trap alleen de treden. Beide trappen hebben tweemaal een kwart draai naar rechts toe.

Open trap bekleden met laminaat

Wat zijn de kosten voor een open trap met laminaat te bekleden?

Kattenluik uit een balkondeur halen

Ik wil het kattenluik dichtmaken in de balkondeur. Plus de deur verven zodat je er niets meer van ziet. Het gaat om een houten deur.

Tussenwand plaatsen

Zou graag van twee kamers 1 kamer van willen maken. Breedte wand is 3775 cm. Moet aankomende week geplaatst worden. Graag een offerte per email wenst niet gebeld te worden

Kozijnen vervangen of renoveren en dubbel glas plaatsen

Wij willen aan de voorkant van ons huis (1e en 2e etage) de houten kozijnen vervangen of renoveren, plus dubbel glas laten zetten.

Gamma Secustrip op voordeur en voordeurkozijn plaatsen

Ik wil op mijn voordeur en voordeurkozijn een Gamma Secustrip laten monteren. Alle benodigdheden zijn in huis. De strip moet een klein stukje worden ingekort. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Dakraam plaatsen

Ik wil een dakraam plaatsen op zolder. In het schuine dak wil ik een dakraam van ongeveer 80 bij 50 cm laten plaatsen. Het afwerken van het raam dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Kozijnen repareren

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het repareren van de raamkozijnen.De houten kozijnen zijn slecht onderhouden en dienen beoordeeld te worden en gerepareerd. Het gaat om 8 kozijnen met diverse afmetingen. Separaat zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het schilderen ervan.

Stalen kozijnen in de achterpui plaatsen

In een gedrukte parterre op de begane grond. Het betreft het maken van 2 openslaande deuren op een plaats waar nu een dubbel raam zit. Hieronder zit een gemetselde muur die verwijderd moet worden en het puin afgevoerd. De grote radiator die onder het raam zit moet vervangen worden voor 2 kleine radiatoren aan de zijkanten.