Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Haag of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren, tussenwand plaatsen, kozijnen renoveren voor en achter, canexel door Durasid gevelbekleding vervangen, caravan bekleden met kunststof schroten, dubbel glas plaatsen, chalet met kunststof laten bekleden, kozijnen vervangen, houten kozijnen vervangen door kunststof, buitenkant van de stacaravan bekleden, vrijstaande stenen garage bouwen, taatsdeur plaatsen, binnentrap plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Haag:

Uitstapdakraam plaatsen

Ik zoek een partij die een uitstap-dakraam kan leveren van ongeveer 200 cm hoog en 70 cm breed. Het plaatsen van het raam doe ik zelf.

Loft bed laten maken

Ik wil graag en éénpersoons loft bed maken voor mijn zoon, zoals op bijgevoegd foto. Mijn plafond is 294 cm en de breedte (bedoel ik van hoofd tot voet) van de plek voor het bed is 228 cm. Het bed kan van steigerhout gemaakt worden. Kan je dit doen voor ons en wat is de kost?

Timmerklussen laten uitvoeren

Ik wil graag 4 houten vensterbanken laten monteren en maken. Ik wil een boekenkastje op maat laten maken en verven. Ik wil 4 deurtjes laten timmeren van 50 cm hoog voor het onderste gedeelte van de boekenkast. En verder wil ik nog 2 kasten laten herinrichten, dat wil zeggen een paar planken erbij en een roede.

Open trap dichtmaken en trapkast maken

Ik wil een open trap dichtmaken en er een trapkast van maken. Betreft de trap naar de zolder vanaf de 1e etage. De trap heeft een bocht en heeft 13 treden.

Diverse timmerklussen

Ik zoek een handige timmerman die verschillende klussen kan komen uitvoeren. Ik wil 4 vensterbanken laten maken (3.5 a 4 meter per stuk), 1 boekenkast aanpassen met extra planken en 1 geheel nieuw maken, deze heeft een aparte afmeting dus dit zal eerst opgemeten moeten worden door de vakman. Plankkasten erbij maken en 4 deurtjes van ongeveer 50 hoog laten maken.

Houten voordeur afstellen

Het betreft het stellen van een houten voordeur in de mate van het mogelijke. Zowel de onderzijde als bovenzijde zijn lucht-en lichtdoorlatend. Ook het insteekslot kan een probleem zijn. Graag ontvang ik professioneel advies en waar mogelijk ook een oplossing voor deze problematiek.

Deuren en een kozijn vervangen

Ik zoek iemand die 2 deuren en een kozijn kan vervangen. De huidige deuren en kozijn dienen afgevoerd te worden. Ik wil dat er twee strakke op-dek-deuren geplaatst worden. De woning bevind zich op de 3e verdieping en is goed bereikbaar per lift.

Op maat maken en monteren van inzethorren

Graag z.s.m. twee horren op maat maken en monteren voor een wit houten kozijn met kiepraam. (binnenmaat raam 9: 690 x 1448; raam 4: 634x15800) Raamprofiel : Meranti hardhout 114 Ral 9001 cremewit Glas: 4LE+/16Ar/4LE+ HR++ Zie tekening kozijnen bijgevoegd.

Stompe binnendeuren en radiatorombouw leveren en plaatsen

Ik wil graag twee duren in een kozijn geplaatst hebben - als doorgang van de gang naar de woonkamer. Hier moet het kozijn ook nog geplaatst worden. De deuren en kozijn dienen ook geleverd worden in zwarte kleur. Daarnaast ook de wens voor het plaatsen leveren van ombouw voor radiatoren. De woning bevind zich op de 3e verdieping en is goed bereikbaar per grote lift.

Dubbel glas ramen plaatsen

Ik heb 2 dubbelglas ramen maat H 123 cm en B 206 cm. Deze wil ik graag in een houten uitbouw plaatsten. Eerst dient het enkelglas raam 2X te worden verwijderd. Klus = laatste week oktober 2018. Huidige ramen afgevoerd.

Hardhouten kozijnen laten vervangen

Vervangen van zo'n 14 m2 hardhouten kozijnen, inclusief het HR++ glas. Vervangen 2 paar openslaande houten deuren. Zie afbeelding.

Ventilatie monteren

Wij wonen in een oude woning waar een tijdje geleden houten kozijnen met dubbel glas geplaatst is. Echter zijn hier geen roosters in geplaatst. Het zal gaan om 3 kamers waarbij er in de winter schimmel ontstaat. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten om de roosters te plaatsen in de kozijnen en de schimmel te vermijden.

Trap bekleden

Binnentrap, Haags portiek opgang van 1e naar 2e verdieping. 15 treden, nu bedekt met vloerbedekking. De bekleding moet verwijderd worden en daarna wil ik graag hout/pvc, opdek, treden en stootborden plaatsen + leuning. De wangen van de trap zijn nu ook bedekt met vloerbedekking, deze moeten ook opgeknapt worden.

Binnendeur plaatsen

Ik wil graag een complete binnendeur voor de slaapkamer laten plaatsen, inclusief beslag en slot. Enkel het kozijn is aanwezig.

Woonkamer en keuken verbouwen

Ik wil graag schrootjes laten plaatsen in mijn woonkamer en keuken. Het gaat om ongeveer 80 m2.

Veersysteem in een schuifraam vervangen

Ik heb twee schuiframen waarin door de vorige bewoners dubbel glas is geplaatst, waardoor het raam zwaarder is geworden en niet meer makkelijk te verstellen is. Ik wil nu een (nieuw) veersysteem (onzichtbaar in de oude gewichtskasten) laten plaatsen zodat de ramen weer makkelijk open en dicht gaan. Het gaat om twee ramen van ongeveer 1,2m2. Het betreft ramen op de eerste etage die goed bereikbaar zijn van binnenuit.

Taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een deur tussen de woon- en achterkamer. Deur moet tussen de vestibule passen, graag een stalen deur. Graag een zwarte taastdeur met glas. 210 cm bij 160 cm. Twee vlakken met glas. Komt op laminaat met een toplaag van eiken.

Kozijn aan de balkonzijde vervangen

In het kozijn aan mijn balkon is houtrot geconstateerd in een staande balk. Moet het gehele kozijn worden vervangen of kan er worden volstaan met alleen het vervangen van de staande balk? De balk is lang circa 240 cm en circa 6 cm breed. Het totale oppervlak van het kozijn betreft ca 5 m2 inclusief raam en trespa/kunststof plaat (50 cm bij 200 cm).

Voordeur afhangen

Ik wil een voordeur laten afhangen met driepuntsslot, glas en volledig in zijn geheel. De deur is 93,5 bij 211 cm.

Trap aanleggen

De huidige trap komt te vervallen en in de voorkamer wil ik graag een nieuwe trap maken van de eerste etage naar de tweede etage. Er is nog geen trapgat aanwezig, dus deze moet gemaakt worden.

Anti inbraakstrip laten plaatsen

Ik wil een anti inbraak strip laten plaatsen voor mijn voordeur. De deur is 198,5 cm.

Deuren opnieuw afhangen

Op de begane grond hebben wij meerdere dubbele deuren. Bij 2 paar klemmen de deuren, zeker bij warm weer, waardoor deze dan lastig sluiten. Bij 1 paar kraken de scharnieren. Op de 1e etage hebben wij een enkele deur naar dakterras, waarbij het slot niet open wil gaan, bij warm weer. Graag zou ik van u een indicatie van de kosten willen opvragen om deze problemen te verhelpen.

Dakrand repareren

Graag zou ik 2 offertes willen hebben voor de reparatie van de sier dakrand. Deze is bij de storm in januari ie iets losgelaten. Ik kan een foto opsturen na contact. Hartelijke groet

Dakraam vervangen

Ik wil een dakraam laten vervangen 98 x 114 cm. Wij regelen zelf de materialen, dus alleen vervangen.

Fakro dakraam plaatsen

Leveren, plaatsen en afwerken aan binnenzijde met dag kanten en kop latten (eventueel schilderen doe ik zelf) van een Fakro dakraam maatcode 8: 94 x 118 cm type FTU-V U3 PK (wit afgelakt) inclusief gootstukken, isolatie en degelijke. Het betreft een tuimeldakraam met politiekeurmerk veilig wonen. Het betreft een pannendak (gordingkap) onder een hoek van 45 graden. De plaats van het dakraam is aan de voorzijde van de woning, boven een dakkapel. Deze plek is zowel van buiten als binnen goed bereikbaar.