Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Haag of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: dubbele industriële deuren voor vakantievilla's, nieuwe kozijnen in monumentenpand monteren, taatsdeuren en -ramen met aluminium frame plaatsen, taatsdeuren laten plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in winkel maken, kozijnen van hele woning vervangen door kunststof, slanke taatsdeuren naar tuin installeren, rotte vloerbalken vervangen, kamerscheidende taatsdeuren plaatsen, kozijn met taatsdeuren in een wand, stalen draaideuren plaatsen met vlakverdeling en 8 ruitjes, taatsdeur plaatsen, stalen dubbele taats- of schuifdeur monteren, eet- en woonkamer scheiden met pendeldeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Haag:

Inbouwkast op zolder maken

Een inbouwkast op zolder maken. Uw prijs zo globaal mogelijk ik weet de afmetingen niet.

Houten deurdorpel vervangen

De houten dorpel onder onze buitendeur achter moet vervangen worden. Ik wil graag advies en offerte ontvangen over een nieuwe houten en/of natuursteen dorpel. Dorpel is ongeveer 120 cm breed. Ik zoek iemand die langs kan komen om te kijken en te offreren.

Dakraam vervangen

Ik wil een dakraam vervangen. Het huidige dakraam meet 92 x 110 cm. Het zou moeten worden vervangen door een Velux dakraam dat iets groter is, dus het raamgat zou ook moeten worden vergroot. Het zou eventueel gaan om twee identieke dakramen, dus dubbele opdracht. Als dit korting geeft, graag aangeven in de offerte. Afwerken en schilderwerk kan ik zelf, hoeft niet te worden geoffreerd.

Slanke taatsdeuren naar tuin installeren

Ik wil graag 4 slanke taatsdeuren voor de woonkamer naar de tuin. Het huis wordt op Curacao gebouwd en ligt vlak bij de zoutpannen: materiaal moet roestbestendig zijn. Kozijn is 5130 breed en 5075 hoog. Desgewenst kan ik u per separate mail een voorbeeldfoto toesturen. Mijn mobielnummer op curacao is +Aluminium met slank profiel (met glas)

Dakluik naar plat dak laten maken

In 2010 is een dakterras op ons platte dak aangelegd. Het dakluik naar het platte dak is vorig jaar lek geraakt. Zelf hebben we iets in elkaar geknutseld wat het een jaar heeft volgehouden. Nu wil ik graag een professional een dakluik laten maken en aanleggen, want het moet weer jaren mee kunnen en van goede kwaliteit zijn. Ik laat het luik hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Krakende open trappen kraakvrij en gesloten maken

Ik wil 2 krakende open trappen met dubbele kwart-draai kraakvrij en gesloten maken. Het zijn twee houten trappen. Beide trappen hebben 12 treden. Mogelijk daarna een traprenovatie uitvoeren.

Scheidingswand plaatsen

We willen een scheidingswand/tussenwand van 2.57 meter hoog en ongeveer 2.80 meter breed, inclusief deur laten plaatsen. Simpele wand van balken en gipsplaten. Deze moet in de woonkamer geplaatst worden, om zo een extra slaapkamer te creëren. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinhuis opbouwen

Ik wil een klein hoektuinhuisje/blokhut, breed en diep ca 190 cm, zadeldak,donker groen geimpregneerd duurzaam hout, met 1 deur en 1 of 2 kleine ramen. Wat zou dat incl. Fundering en installatie bij benadering kosten? De werkplek is goed bereikbaar.

Schuurdeur vervangen en oude afvoeren

Het betreft een nieuwe schuurdeur afhangen en de oude deur afvoeren. Bestaande onderdelen (scharnieren, kruk en slot) overzetten op de nieuwe deur. De nieuwe deur heb ik bij Gamma besteld.

Kattenluikje in een balkondeur plaatsen

Plaatsen van een Kattenluik in een balkondeur.

Kozijnen vervangen

Het betreft een woonhuis in Den Haag, bouwjaar circa 1900, 3 woonlagen. Wij willen een aantal schuiframen in de gevel vervangen door kozijnen van gemoffeld aluminium voorzien van isolerend glas. Het gaat om 4 boven elkaar gelegen ramen. De ramen op de begane grond, de eerste en de tweede verdieping hebben globaal dezelfde afmetingen: circa 242 x 139 cm, alle maten inclusief kozijn. Het vaste bovendeel: circa 139 x 86 cm, het schuifbare onderdeel circa 139 x 156 cm. Het raam op de zolderverdieping is kleiner: circa 117 x 156 cm, maten inclusief kozijn. De ramen zouden vervangen moeten worden door exemplaren met een vast boven raam en een draai/kiepraam aan de onderzijde. De visuele uitstraling moet hetzelfde blijven als de bestaande situatie omdat het een beschermd stadsgezicht betreft.

Vakkenkast maken in woonkamer

Ik wil graag een betaalbare (maximaal 1500 euro) vakkenkast laten maken in de woonkamer tegen een wand van ongeveer 3.30 bij 2.40 meter met open en dichte vakken en verlichting erin. Van muur tot muur en tot tegen het plafond. Van MDF of gasbeton. Een afbeelding van hoe het er ongeveer uit moet komen zien heb ik bijgevoegd.

Raamkozijn repareren

Ik wil graag mijn raamkozijn laten herstellen en verven die door inbraak is beschadigd, het gaat om houten raamkozijn van 83 cm bij 160 cm.

Plafond verlagen en inbouwspotjes plaatsen

In de woonkamer wil ik graag een strook van het plafond laten verlagen en hier spots in plaatsen. Dit deel dient ook nietjes te worden afgewerkt. De strook zal 5 meter lang en 2 meter breed moeten worden.

Koof in de keuken laten maken

Langs het plafond onder elkaar lopen 2 verwarmingsbuizen, van ongeveer 3,5 meter. Aan het plafond, boven de buizen maar ietsjes meer de keuken in, zit een U-vormig profiel, 10 of 11 cm van de zijwand verwijdert, links 10, rechts aan het einde 11 cm. Ik vermoed dat daar een plank voor en koof in heeft gezeten. De onderkant van de onderste buis zit 18 cm van het kunststof schrootjes-plafond. Ik vind de buizen mooi maar verder vindt niemand dat. Wat kost het om daar een koof om heen te maken. Plaats is Den Haag.

Deuren opknappen of vervangen

Thuis heb ik drie deuren met sloten die onderhoud nodig hebben. De deurknoppen beginnen het te begeven, willen niet op slot en zitten los en de deuren kraken erg tijdens het sluiten. Nu wilde ik graag weten wat de beste/goedkoopste optie zou zijn voor de deuren. Om ze te laten repareren, of geheel vervangen.

Scharnieren van een kiepraam repareren

Stukje scharnier van de draai kiep raam kapot, stuur een foto van scharnier mee compleet een gedeelte is kapot als bijlage.

Schuurdeur plaatsen

Ik wil graag de schuurdeur vervangen (201,5 x 88). Bijvoorbeeld Cando ML559 van Praxis. Hij draait nu nog naar binnen. Hij moet straks naar buiten gaan draaien. Dus ook kozijn beetje aanpassen. Slot kan hergebruikt worden.

Koof bouwen met spots en afzuigkap

Het betreft het maken van een koof in een L-vorm met verlichting die geschikt is voor de Phillips Hue lampen. In de koof moet een kanaal kunnen voor de afvoer van de afzuigkap en de afzuig kap zelf moet er in. Het gaat om een zeer platte afzuigkap. De lengte is 4 meter en breedte 0,6 meter. De koof moet dezelfde afmetingen hebben als het werkblad van de keuken.

Taatsdeur laten plaatsen

Wij willen een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. Liefst zwart staal met donker glas. Afmetingen breed 1. 55m hoog 2. 55m Weet ik nog niet

Kunststof schuifpui laten repareren

Ik heb last van tocht door de kunststof schuifpui. Inmiddels sluit en opent de deur ook moeilijk. Het lijkt op verzakking, maar ik weet het niet zeker. Zou iemand hier naar kunnen kijken? Wij hebben van onze buurvrouw gehoord dat voor veiligheid er een pin ook hoort te zijn voor extra sluiting van deze deur die hebben wij ook nooit gezien.

Trespa-plaat langs dakrand plaatsen

Mijn huis heeft een uitbouw op de begane grond met een plat dak. Onder de dakrand is over de hele lengte van de uitbouw hout bevestigd. Dat hout is aan vervanging toe, en om voor langere duur van onderhoud af te zijn, zou ik graag trespa geplaatst willen hebben in plaats van hout. De uitbouw is ~12 m lang (+twee kleinere stukken van elk ~2 m) en het hout heeft een breedte van ~30 cm. Graag offerte voor middelen en arbeid.

Trapgat zagen en trap plaatsen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het zagen van een trapgat in beton. Het betreft een gat met, ongeveer, de volgende maten: 200 cm x 90 cm x 15 cm. Is afdichten oude vlizotrapgat ook mogelijk? Hierna willen wij hier een dichte vurenhouten trap met 1 (misschien 2) bochten laten plaatsen. De plafondhoogte is ongeveer 250 cm.

Erkerbank boven radiatoren maken

Graag wil ik in een erker boven de radiatoren een leuke houten bank laten maken, zodat een gezellige zitplek ontstaat. Ik wil een afspraak maken met een timmerman om de klus hier in te meten en mijn wensen te bespreken. Ik ontvang daarna graag uw schets en prijsopgave.

Kozijnen met taatsdeuren maken

Voorkeur voor taatsdeur tussen hal en woonkamer. Er is een houtendeurpost en een massief houten vloer. De vloer willen wij graag intact houden. Deze loopt geheel door van woonkamer naar hal. Binnenmaat deurpost: 88 x 208 cm Buitenmaat deurpost: 96,5 x 249 cm. Plafondhoogte: 250 cm. Taatsdeur bij voorkeur van plafond tot vloer.