Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Haag of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Haag:

Dakraam vervangen

Ik wil een dakraam laten vervangen 98 x 114 cm. Wij regelen zelf de materialen, dus alleen vervangen.

Fakro dakraam plaatsen

Leveren, plaatsen en afwerken aan binnenzijde met dag kanten en kop latten (eventueel schilderen doe ik zelf) van een Fakro dakraam maatcode 8: 94 x 118 cm type FTU-V U3 PK (wit afgelakt) inclusief gootstukken, isolatie en degelijke. Het betreft een tuimeldakraam met politiekeurmerk veilig wonen. Het betreft een pannendak (gordingkap) onder een hoek van 45 graden. De plaats van het dakraam is aan de voorzijde van de woning, boven een dakkapel. Deze plek is zowel van buiten als binnen goed bereikbaar.

Portiekkozijn met houtrot vervangen

Kozijn van het portiek is verrot. Glas hangt er los in (GEVAARLIJKE SITUATIE). Hierdoor blijft er altijd vocht in het hout zitten wat in de muren trekt. Daarnaast zitten er scheuren in de gevel en zijn de betonnen dakjes aan de bovenzijde voorzien van een waterdichte laag waardoor ze continu vol met vocht zitten door regenwater. De gevel is, na het stralen, niet goed geïmpregneerd en de kitnaad rondom het kozijn open. Al met al genoeg mogelijke oorzaken die vocht doorslag veroorzaken. Als gevolg van de vocht doorslag, is er schimmel ontstaan in de slaapkamer, en vocht bij de muren, waardoor de muur bij het raam is opgezet. Zie foto's.

2-persoons hoogslaper (in)bouwen

Om de ruimte in mijn studentenkamer in Den Haag optimaal te benutten wil ik graag een tweepersoons hoogslaper van 180 x 200 cm in laten bouwen. Het liefst met zo min mogelijk poten aan de onderkant. Ik zou graag de richtprijs willen weten waar ik aan moet denken qua arbeid en materiaalkosten. Met voorkeur zoals in de foto's, zo snel mogelijk.

Raveling maken en dakraam plaatsen

Plaatsen van een dakraam. Maken van een rafeling en montage van het Velux dakraam. Het dakraam en gootstuk zijn aanwezig. Het gaat om een dakraam van 98 x 134 cm. Graag op zo kort mogelijke termijn.

Boeiboorden vernieuwen

Het verwijderen van bestaande (verrotte) boegborden aan huis, 4 stuks, en vernieuwen met witte nieuwe van Trespa, semi kunststof, 2 maal ~ 2 meter x 35 cm aan badkamer achterzijde huis 1e etage, met aanpassing aan regenpijp 1 maal ~ 2 meter x 35 cm aan muur met buren op 1e etage op balkon. 1 maal ~ 4,2 meter x 35 cm aan buren uitbouw in achtertuin, met aan passing aan huisprofiel

Vervangen van kozijnen

Ik wil de graag -de meeste van - de houten kozijnen + de ramen van mijn woonhuis vervangen door kunststofkozijnen. Het gaat om 7 kozijnen: - 2 in dakkapel: 1. 80 x 1. 40 (bxh ca. ) 1. 70 xslaapkamers: 2. 80 xxx 1. 60 woonkamer / keuken: 1. 80 x 1. 50 keuken 2. 80 x 2. 00, 90 x 2. 00 , + deur woonkamer Alles boven, slaapkamers en 2 dakkapellen hebben kleine openslaande ramen. Graag prijspecificatie / indcatie

Scharnier van stalen kozijnen repareren

Stalen kozijnen ontwricht door inbraak

Dakranden en vensterbanken repareren of vervangen

Ik heb lekkage op de achtermuur omdat de dakranden verrot zijn en de regenwaterafvoer loskomt. Verder zijn de vensterbanken deels verrot. Ik wil graag dat ze allemaal gerepareerd of zo nodig vervangen worden.

Gesloten trap bekleden met PVC

Trapbekleding aanbrengen op een gesloten trap. Betreft een nieuwbouw woning. 15 treden totaal. Met laminaat of PVC en verlichting. Bij voorkeur voor 1 mei.

Pendeldeur installeren

Taatsdeur met scharnier in plafond en vloer, die twee kanten op kan draaien. Afmetingen ongeveer 260 cm x 1 meter (zonder kozijn, met beneden uitsparingen voor plinten) verdeling 3 a 4 vlakken. Aluminium met een slank profiel (met glas).

Hoofdbord van een bed inkorten

Ik heb 2 verschillende boxspring waar het hoofdbord moet worden ingekort Box spring 2 x 120 breed

IKEA kast aanpassen en monteren

Ik heb een boekenkast van Ikea, bestaande uit 4 aparte kasten. Pas toen ik die naast elkaar zette, viel het mij op dat zowel de vloer, als de muur in mijn woning niet recht lopen, waardoor de kasten niet aansluiten. Graag wil ik informeren naar de mogelijkheden om de kasten tot één geheel te verbinden en aan de muur te bevestigen. Zie bijlage voor foto's. Overigens hoort er nog een bovendeel bij, dus er komt per kast nog een los compartiment bovenop. Ik zou graag nog een aanpassing aan de kast willen; enkele gaten in de hardboard achterkant van de kast Ik verneem graag van u. Met vriendelijke groet, Emily van Hees

Taatsdeuren realiseren

Ik wil drie taatsdeuren voor een doorgang van circa 3.20 meter hoog en 1 meter breed. Het gaat om binnendeuren. Elke deur wordt opgebouwd uit drie panelen van elk 80 cm hoog waarin het glas moet worden geplaatst. Boven elke deur komt een vast metalen raamwerk van ook 80 cm hoog en 1.20 meter breed met glas erin. De voorkeur gaat uit naar een taatsdeur waarvan het profiel metaal is dat wordt gepoedercoat.

Deuren opmeten en afhangen

Graag wil ik 5 stompe deuren laten opmeten en laten afhangen.

Deur op dakterras plaatsen

Klus: Er moet een balkondeur geplaatst worden op het dakterras op de eerste verdieping. Op dit moment zit er nog geen deur, maar een groot raam. In de plaats van het grote raam moet een deur komen, zodat er een toegang komt tot het dakterras. Graag een complete offerte, inclusief manuren en materiaal.

Raam met enkel glas maken in niet dragende binnenmuur

Het betreft een muurtje tussen de keuken en een kamer. Meerdere buren hebben deze muur laten verwijderen, dat hoeft niet, wel wil ik aansluitend op het tegelwerk in de keuken een raam. Afmetingen: breed circa 120 cm en hoog circa 53 cm.

Leveren en plaatsen van een houten buitendeur, half glas

De deur wordt verkocht door gamma aan 399 euro. De maten zijn ong. 218x95 (standaard). Het betreft de plaatsing en levering.

Doors4life deuren met beslag monteren

Ik wil 4 opdekdeuren van doors4life laten ophangen en monteren. Ik wil ook bij alle 4 deuren een deurkruk laten monteren, waarbij bij 2 ook een vrij/bezet slot. 3 deuren bevinden zich op de begane grond en 1 deur op de 1ste etage.

Voordeuren herstellen in een portiek

Graag wil ik 3 portiekdeuren laten herstellen die scheef staan en niet altijd dicht gaan. De maten zijn als volgt: Hoogte: 210 centimeter Breedte: 92,5 centimeter Dikte: 4 centimeter Wij willen graag betere kwaliteit scharnieren zodat deze soepel open en dicht gaat. De deurdranger en dievenklauw moet vervangen worden. Aangezien er ook zwervers binnen komen.

IKEA kast aanpassen en monteren

Ik wil graag 4 PAX kasten van 235 cm laten inkorten tot 190 cm. De kasten zijn 50 cm breed.

Drie raamkozijnen plaatsen

Het betreft het verwijderen van 3 houten raamkozijnen op de 2de verdieping. Hierna dienen er nieuwe houten kozijnen met driedubbele beglazing geplaatst te worden. De ramen zijn 245 cm hoog bij 145 cm breed. Op de derde verdieping moeten de kunststof kozijnen verwijderd worden en nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. De afmeting hiervan is 145 cm hoog en 90 cm breed. De kozijnen staan in een opslag ongeveer 20 minuten rijden afstand van de locatie waar deze gemonteerd dienen te worden. De vakman dient deze eerst op te halen en daarna te monteren.

Raamventilator plaatsen

Op het raam wil ik een muurventilator geplaatst hebben. De materiaal en arbeidskosten graag apart offreren.

Lundia binnendeuren inmeten en monteren

Wij willen 3 lundia binnendeuren via Gamma bestellen, maar we willen wel graag dat die van te voren goed worden opgemeten door een vakman, zodat we echt de goede maten bestellen, en vervolgens ook worden gemonteerd door de gamma montagedienst. We wilden graag weten wat dat ongeveer gaat kosten.

Houten tafels laten maken

Ik wil 30 houten tafels laten maken voor mijn restaurant met breedte van 65 bij 65 centimeter met een standaard maat voor de hoogte (zit tafels). De tafels moeten er vrij standaard uit gaan zien.