Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Haag of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: taatsdeuren plaatsen in buitenpui, gevelbekleding vervangen op een woonark, hout door kunststof vervangen op de voorgevel, afdak van golfplaten laten maken, betonnen trappen realiseren, aluminium kozijnen door houten kozijnen vervangen, constructie van een entresol, ramen, deuren en kozijnen vervangen, schuifpui vervangen door openslaande deuren, kamerhoge deuren van mat staal plaatsen, twee ramen en balkondeur vernieuwen met dubbel glas, dubbele taatsdeur plaatsen, kamerhoge deur plaatsen, trap plaatsen, kozijnen met dubbel glas vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Haag:

Stenen dorpel bij de voordeur vervangen

Voordeur woonhuis stenen dorpel binnendraaiend vervangen. Oude is gebarsten. Nieuwe is nog niet aanwezig. Graag offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe dorpel.

Zwevend dakterras aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een zwevend dakterras bestaande uit composiet en met een draagconstructie van aluminium profielen ter vervanging van al bestaand dakterras. Dak is al leeggehaald en schoongemaakt en geïnspecteerd door een dakdekker. Vlonders en profielen liggen al klaar op zolder, naast het terras. Totale grootte dakterras is 22 m2. Hekken zijn aanwezig, maar zullen iets omhoog moeten worden geschoven omdat het nieuwe terras hoger komt te liggen.

Opbouwen van een tuinhuis

Het gaat om een tuinhuisje van Karibu, alle spullen zijn geleverd. De afmetingen zijn 2 meter breed en 1,5 meter diep. Er zit een overkapping bij van 1,5 meter. We zoeken iemand die dit voor ons kan opbouwen.

Diverse wanden en deuren plaatsen

Diverse wanden en deuren plaatsen. Aftimmerwerk et cetera. Ik regel het materiaal.

Constructie van een entresol

We willen een entresol laten maken in een slaapkamer. 4 meter breed, 1,6 meter diep, 2 meter hoog. Inclusief trap en leuning met spijlen. We hebben een afbeelding hoe we de entresol willen hebben.

Trap bekleden met laminaat

Wil graag op de trap laminaat laten zetten 14 trede.

Hordeur plaatsen in houten kozijn

Graag wil ik een schuif hordeur in mijn balkondeur. De kozijnen zijn van hout. De hordeur moet nog wel op maat gemaakt worden. De hor moet ongeveer 106 bij 76 cm worden.

Horren monteren op houten kozijn

Ik zoek een partij die 12 horren kan plaatsen in mijn woning. De horren moet door het hele huis verspreid geplaatst hebben.

Trapbarricade voor kind laten bouwen

Ik wil graag een barricade voor mijn kind van 2 laten bouwen. Er is wel een verwarming aan één kant en een houten wand aan de andere kant. Hopelijk vindt u een oplossing want een open toegang voor de trap is echt niet veilig voor mijn kind.

Terrasdeur vervangen

De deur van het dakterras moet vervangen worden, deze kwam tijdens een storm helemaal los. Mogelijk moet ook de frame eromheen worden vervangen. De deur moet ook op slot kunnen. Hiervoor zoek ik een vakman die mij een complete offerte kan bieden inclusief materialen en werkzaamheden. De deur heeft volgens mij een standaard afmeting.

Tuinhuis plaatsen

Binnenkort ga ik een tuinhuis van 300 x 250 cm bij Gamma online kopen. Kunnen jullie dit tuinhuisje monteren in mijn achtertuin? Wat zijn de kosten van de montage? Komt een oud tuinhuis te vervangen.

Kamerhoge deur plaatsen

Wij zijn op zoek naar een scharnier of taatsdeur van 250 cm breed en 280 cm hoog. Deze deur zal bestaan uit 4 tot 6 glazen vlakken. Het gaat om het leveren en plaatsen van de deur.

Deuren laten inkorten

In verband met het aanleggen van vloerverwarming en plavuizenvloer moeten er 5 deuren worden ingekort (circa 1 cm). De unit van de vloerverwarming is in een kast geplaatst daarom moet er een rooster in deze deur worden geplaatst. De deuren bevinden zich op de begane grond en er is voldoende ruimte naast het huis om de werkzaamheden te verrichten

Touwen van een klemmend schuiframen vervangen

Een verticaal schuifraam gaat niet meer open. Ik wil graag dat iemand dit komt repareren. Ik vermoed dat de koorden vervangen moeten worden. Betreft een raam op de tweede etage.

Houten terras renoveren

Houten terras renoveren 20 m2

Nieuwe voordeur installeren

Ik ben benieuwd wat een nieuwe voordeur zou kosten. Inclusief montage en nieuwe scharnieren. Uitgaande van een relatief goedkoop exemplaar.

Schuurdeur vervangen en onderkant kozijn

Mijn schuurdeur (211,5 / 92,5) moet vervangen worden en de rechter onderkant of het hele kozijn moet vervangen worden. Het puin dient afgevoerd te worden.

Schuifdeuren binnen laten plaatsen

Ik wil in de huiskamer schuifdeuren plaatsen. Deze zijn circa 280 cm hoog en 250 cm breed. Het liefst twee deuren.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 4 horren monteren die ik reeds heb aangeschaft en in huis heb. De horramen moeten op maat gemaakt, afgesteld en gemonteerd worden. Een raamhor heb ik tevergeefs zelf geprobeerd te monteren. De woning heeft houten kozijnen, 2 raamhorren dienen geplaatst te worden op de eerste verdieping en 2 op de tweede verdieping.

Tussenwand plaatsen

I need to place a partition wall to separate a bathroom from a bedroom. The size of the wall to be installed, plastered (if necessary) and painted is about 4 metres long and around 3 meters high.

Luiken laten maken voor binnen

Ik wil graag binnen luiken laten maken en plaatsen, zowel slaap als woonkamer, het liefst eenvoudige van planken met een dwarse plank. Het gaat om de slaapkamer waar 2 ramen in zitten van 140 bij 265 cm.

Loft bed laten maken

Ik wil graag en éénpersoons loft bed maken voor mijn zoon, zoals op bijgevoegd foto. Mijn plafond is 294 cm en de breedte (bedoel ik van hoofd tot voet) van de plek voor het bed is 228 cm. Het bed kan van steigerhout gemaakt worden. Kan je dit doen voor ons en wat is de kost?

Timmerklussen laten uitvoeren

Ik wil graag 4 houten vensterbanken laten monteren en maken. Ik wil een boekenkastje op maat laten maken en verven. Ik wil 4 deurtjes laten timmeren van 50 cm hoog voor het onderste gedeelte van de boekenkast. En verder wil ik nog 2 kasten laten herinrichten, dat wil zeggen een paar planken erbij en een roede.

Open trap dichtmaken en trapkast maken

Ik wil een open trap dichtmaken en er een trapkast van maken. Betreft de trap naar de zolder vanaf de 1e etage. De trap heeft een bocht en heeft 13 treden.

Diverse timmerklussen

Ik zoek een handige timmerman die verschillende klussen kan komen uitvoeren. Ik wil 4 vensterbanken laten maken (3.5 a 4 meter per stuk), 1 boekenkast aanpassen met extra planken en 1 geheel nieuw maken, deze heeft een aparte afmeting dus dit zal eerst opgemeten moeten worden door de vakman. Plankkasten erbij maken en 4 deurtjes van ongeveer 50 hoog laten maken.