Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Haag of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 4 seizoenen pui plaatsen, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap, hoogslaper laten maken voor volwassenen, kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren, het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen, steile trap vervangen, 8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Haag:

Onderdorpel schuur vervangen door kunststof

Onderdorpel van kozijn van de schuurdeur is verrot. Ooit is deze al vervangen maar opnieuw verrot. Vandaar gaarne vervanging door kunststof.

Hoogslaper laten maken voor volwassenen

Ik wil in mijn slaapkamer graag een videbed/hoogslaper maken. De ruimte is 1.98 m breed en 3.00 m lang (met een deur op de korte kant die naar binnen openslaat en aan de overzijde twee openslaande tuindeuren). Hoogte is 2.80 meter. Ik denk erover om de hele breedte van de kamer te gebruiken en wil graag een comfortabele trap (geen ladder). Qua hoogte onder het bed wil ik ongeveer 1.65/1.75 aanhouden, zodat er ook voldoende zit/hoofdruimte bij het bed blijft. Ben op zoek naar een echt stevige, goed verankerde constructie.

Anti inbraak strips op mijn kelder deur plaatsen

Het gaat om 1 deur lengte, het gaat om een standaard deur.

Plafondreparatie stucwerk

wij hebben een gestuct plafond die is gaan scheuren en een stukje gaan hangen aan de raamzijde van een kinderkamer. Het plafond moet worden hersteld. Grove inschatting, 2,5 bij 3 meter. Ben benieuwd,

Metalen deurkozijn omdraaien

Ik wil graag een metalen deurkozijn omgedraaid hebben. De deur bevindt zich op de eerste verdieping. De draairichting blijft hetzelfde. Het kozijn bevat een klein raampje aan de bovenzijde. Het huis is in 2017 opgeleverd.

Sleuven frezen in 2 trappen

Het frezen van 2 trappen ,allebei 15 treden ,1 dichte trap met 1 draai en 1 open trap met 2 draaien

Balkondeur vervangen of herstellen

De balkondeur dient te vervangen of hersteld te worden aangezien deze niet meer goed in het kozijn valt. Ik wens een vakman die de situatie kan komen beoordelen en mij kan adviseren.

Pergola bouwen in achtertuin, schutting verwijderen en plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen bestaande uit de volgende delen: - Plaatsen houten pergola (ongeveer 4 meter lengte), waaraan een hangstoel & hangmat opgehangen kunnen worden - indien mogelijk graag haken plaatsen/boren zodat deze gemakkelijk opgehangen kunnen worden. - Schutting verwijderen & plaatsen 13 m (i.v.m. erfscheiding met een buur zullen deze kosten gedeeld worden, vandaar de splitsing). Het liefste de schutting van hout, maar als er betere plannen zijn staan wij daar ook open voor! - Schutting verwijderen & plaatsen 14 m, het liefste van hout, maar als er betere plannen zijn staan wij daar ook open voor! Graag beide delen van de schutting afvoeren. Alvast dank!

Kozijnen vervangen

Wij willen op de 1e etage de houten kozijnen inclusief het glas vervangen. In plaats van een houten kozijn moet het een kunststof variant worden en met dubbelglas. Het gaat om een openslaand raam aan de voorzijde. Ik wil hiervan een kantel kiepraam van laten maken. de voorzijde met 2 grote kozijnen

Draairaam vervangen

Raam op de badkamer is door de harde wind opengeslagen. Houtwerk van het raam is aan de draaikant gebroken, zie foto's. Raam gaat niet meer dicht. Offerte betreft vervangen raam, kozijn van hardhout is volgens mij nog goed. Binnenmaten kozijn zijn 75 cm breed en 62 cm hoog.

Het plaatsen van vlonders

Terras van +- 21 m2 (7 x 3 m) op eerste verdieping. Vlonders los te leggen (3 stuks in de lengte en drie stuks in de breedte, dus 9 in totaal). Er ligt nu een houtenvloer/ vlonders met zinken laag eroverheen. De nieuwe vlonders moeten een combinatie zijn van kunststof en hout (onderhoudsvrij). Kleur moet lichtgrijs zijn.

Acht binnendeuren vervangen

Mijn broer wil zijn 8 binnen deuren laten vervangen en inhangen. Bij voorkeur eenvoudige gladde afgelakte deuren.

Kast uit bouwpakket in elkaar zetten

Ik heb van Jysk een Oldrup kast gekocht die in elkaar moet worden gezet. Er is een goede gebruiksaanwijzing. Is er iemand die dit voor mij kan doen?

Vervangen houten kozijnen door nieuwe van kunststof met dubbelglas

Ik wil 5 oude houten kozijnen vervangen voor nieuwe (kunststof) kozijnen en meteen isolerend glas. Dit wil ik sowieso voor de eerste verdieping van mijn bovenwoning en afhankelijk van de prijs/min budget mogelijk ook deels de ramen in mijn dakkapellen op de zolderverdieping.

Inbraakschade aan het kozijn en raam repareren

Bij een poging tot inbraak is er, met waarschijnlijk een koevoet, schade aangebracht aan het houten kozijn van 1 zijraam in de keuken. Het is een vrij smal 30 x 1 meter. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het laten repareren van het kozijn inclusief het herstellen van de lak en het aanbrengen van anti inbraak strips aan de onderzijde van de 2 openslaande keukenramen en de bovenlichten.

Kozijnen verhogen

In ons nieuwe appartement dat wij opgeleverd krijgen op 14 feb 2020, willen de deurposten laten verhogen. Deze zijn momenteel 200 cm, dit vinden wij erg laag en willen deze verhogen naar 210 cm of hoger. reeds hebben wij al 5 nieuwe antieke deuren in ons bezit die ook in de kozijnen geplaatst moeten worden. Het betreft 7 kozijnen waar glas boven zit en kozijnen die in een stenen muur zitten. Het huis komt uit 1916.

Trapleuning met smetplank monteren

Ik wil graag achter de leuningen van onze beide trappen smetplanken laten monteren ivm zwakke muren daardoor de leuning niet goed vast blijft zitten. Liefst de smetplank ook geleverd door de timmerman (schilderen in overleg) en monteren. Het betreft 2 trappen, met in totaal 4 stukken trapleuning van verschillende formaten.

Kozijn vervangen

Ik wil een kozijn laten vervangen, zie foto. Maat 1730 breed, 2700 hoog, Maat boven raam 42 cm hoog. Afleveren zonder verf of evt grondverf.

Vervangen kozijnen

Totaal 5 kozijnen waarvan 3 in de erker . 3 Schuiframen Dubbel glas of optie warmteglas in overleg Behoud van uitstraling Hardhout Behoud van glas in lood als optie Inclusief schilderwerk Betreft omcirkeld appartement op de foto

Trap treden dichten trap renoveren

De trap is opgeleverd met de bouw van het huis. Het is aan renovatie toe. De trap maakt 2x een bocht om naar boven te komen. Graag wil ik weten wat het mij zou kosten.

Lekkage bij een dak raam repareren

Lekkage gespot bij dakraam. Geen condens, maar een echte plas water op de vloer. Dit moet verholpen worden. Tweede dakraam moet gecontroleerd worden En lekkage bij plint groot raam. Opnieuw kitten?

Frans balkon of een draaikiepraam met een glaspaneel realiseren

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om een vaste glasplaat (2,63 x 1,41 meter) in een slaapkamer (op de eerste etage) te slopen en een (optie A) Franse balkon of (optie B) een draaikiepraam met aan de onderkant een glaspaneel te plaatsen. De vakman mag de oude glasplaat meenemen.

Vervangen meerdere kozijnen

Ik heb meerdere ramen die aan vervanging toe zijn. Graag zou ik een offerte tegemoet zien qua kosten. Het gaat om 3 kozijnen (80 cm bij 1,5 m) en 1 gigantisch kozijn (1,5 bij 2 meter) over bijna de gehele muur.

Trapbalustrade maken en installeren

Van onze opgaande trap is de rechter balustrade ooit weggehaald. Op de bestaande houten rand willen we spijlen van hout zetten, die in geboorde gaten moeten komen. Aan het begin een houten ronde pilaar en op het eind aangesloten op de staande pilaar boven. Als leuning een rond model. Alles van hout, evt. geverfd. Foto's beschikbaar. Het hoogte verschil betreft 15 treden. Het beeld op de pilaar gaat eraf en niet terug.

Deur van achterpad naar tuin vervangen

De deur van het achterpad bij mij huis die naar de tuin leidt is nu nog een schuttingdeur. Het is een houten deur van 1,70 meter hoog, en ik wil het door een nieuwe, stevige deur laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte.