Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Haag of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), dakraam plaatsen, losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, klompenhok aan nieuwbouw, vernieuwen van kozijnen incl dubbele beglazing, vliering op zolder laten maken, repareren tuinhuis, nieuwe trap plaatsen, kozijnen vervangen, balkondeuren en kozijnen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Haag:

Klapraam plaatsen

Het plaatsen van een klapraampje die op verschillende standen kan worden gezet. De afmetingen van het gehele raam waarin het klapraampje bovenin geplaatst dient te worden zijn: breedte 0,54 meter en hoogte 1.4 meter.

Randstroken lichtkoepel dak herstellen

Randstroken/naden rond lichtkoepel dak dienen hersteld te worden. Bij recente heftige wind en regenbuien heeft de lichtkoepel gelekt. Vrij recente bouwtechnische keuring wees tevens op reparatie stroken. Graag aangeven wat opties zijn qua materiaal (prijs), totaalprijs en tijd.

Balkondeur vervangen

Wil graag mijn balkondeur vervangen met balkondeur met dubbelglas en slot. De oude verwijderen en afvoeren.

Lichtkoepel plaatsen in betonplaat

Lichtkoepel plaatsen in een betonplaten dak van originele uitbouw (5,70 meter breed x 2,40 meter diep) van nieuwbouwwoning. Graag advies van vakman welke lichtkoepel-afmetingen in dit betondak geleverd en geplaatst kunnen worden. Voorkeur voor een lichtkoepel uit 1 stuk van circa 4,00 meter lang x 1,00 meter breed. Het gaat om nieuwbouw 2-onder-1 kap in Kijkduin.

2 dakramen op zolder plaatsen

Ik wil een dakraam van circa 114 cm x 118 cm op het schuine dakdeel van mijn 3e verdieping. (Op de 2e verdieping is een balkon ivm eventueel takelen ?) Ik heb een gedeeltelijk schuin dak en de rest is plat. Op het schuine deel wil ik dit dakraam van circa 114 x 118 maar mag ook een maatje kleiner. Het schuine dakdeel staat dwars ten opzichte van de voorgevel en heeft een tussengoot met de buren. We hebben een ruim trappenhuis ivm het naar boven brengen. In hetzelfde schuine dakdeel zit ongeveer in het midden ook een opening (ik schat dit gat 75 cm breed en 120 cm hoog) voor een raam wat aan de binnenzijde is dichtgetimmerd en aan de buitenzijde met plexiglas is dichtgezet. Hier zou ik ook graag een dakraam willen hebben en advies over de te kopen maat. Het gat moet vervolgens aan deze maat worden aangepast. Beide dakramen uiteraard aan binnen-en buitenzijde deugdelijk en netjes afgewerkt na plaatsing en restmateriaal afvoeren.

Lichtkoepel plaatsen in betonplaat

Lichtkoepel plaatsen in een betonplaten dak van originele uitbouw (5,70 meter breed x 2,40 meter diep) van nieuwbouwwoning. Graag advies van vakman welke lichtkoepel-afmetingen in dit betondak geleverd en geplaatst kunnen worden. Voorkeur voor een lichtkoepel uit 1 stuk van circa 4,00 meter lang x 1,00 meter breed. Het gaat om nieuwbouw 2-onder-1 kap in Kijkduin.

Open trap dicht maken

Ik wil mijn open trap dicht maken

Plaatsen 2 dakramen op zolder

Op zolder, schuin dak, willen wij graag 2 dakramen laten plaatsen. Gaat om de VELUX MK04 GGU Kunststof tuimelvenster. Daarbij met aftimmering binnenzijde en afvoeren afval. Graag ook optie toevoeging rolgordijnen en hor meenemen in de offerte.

Dakraam op zolder plaatsen

Ik heb 1 ruimte op zolder waar geen dag licht binnenkomt. Deze woning wil ik graag verkopen en wil daar graag ook een raam.

Schuurdeur vervangen

Onze vve wil 3 oude schuurdeuren laten vervangen door stevige nieuwe deuren met slot.

Vervangen suskasten en verder isoleren van de raamkozijnen

In de slaapkamers van mijn appartement functioneren de subkasten (ventilatieroosters) niet meer naar behoren. Eigenlijk hebben ze het sinds de oplevering van het gebouw niet goed gedaan. Met name de suskast in de logeerkamer laat veel geluid van buiten door. Nadat het bij de oplevering (19 jaar geleden) was geconstateerd, heeft de bouwer de kieren gedicht met kit. Mogelijk dat deze nu verdroogt is? Wat ik wil is dat naar de suskasten wordt gekeken en zo nodig vervangen. Ik heb wel leveranciers gevonden, maar mis de kennis en het gereedschap om ze te plaatsen. Als de kasten vervangen worden zou ik ook graag zien dat deze beter aansluiten op de raamopening/kozijn. Nu zit daar een ruimte omheen die lastig is schoon te maken. Mogelijk dat na de vervanging ook het kozijn moet worden geverfd. Dit kan mee worden genomen in de offerte maar dat hoeft niet.

Verwijderen van ronde stalen trap en vervangen voor rechte houten trap

Het gaat om het verwijderen van een ronde stalen trap en terugplaatsen van een houten rechte trap met circa 15 treden en 1x een 90-graden hoek. Het is op de bovenverdieping van een maisonettewoning welke is gelegen op de 3e en 4e verdieping.

Deur naar balkon repareren of vervangen

Ik zoek een specialist die mijn houten deur kan repareren. Hij klemt en er is houtrot. Ik zoek iemand die mij kan vertellen wat de beste manier van aanpak is.

Achterdeur(en) vervangen

De keukendeur is aan het rotten en moet vervangen worden. De deur heeft een kattenluik, veiligheidsbeslag. Het glas is de deur moet tevens vervangen worden voor heden gaafs dubbel glas. Achter gevel heeft twee deuren, bij geschikte prijs mogelijk ook de andere deur vervangen. Driepuntssluiting gewenst. Al het materiaal en ook de arbeidskosten graag specificeren.

Vervanging kozijnen van enkel glas naar dubbel en kozijnen van kunststof

Ik heb kozijnen voor en achter. Achter heeft enkel glas en wil ik vervangen door kunststof kozijnen met dubbel glas voor betere isolatie. Hoogte circa 2.59 en breedte 2 x 1.32 Gaat om 1 kozijn en 1 schuifpui.

Houten tuinhuisje renoveren

De onderste planken van onze tuinschuur (2 bij 3 meter) zijn verrot. Verder moeten het plastic raam en de kozijnen worden vervangen. Daarna moet het schuurtje opnieuw worden geverfd.

Vervanging metalen deurkozijn

Van de deur van de hal naar de woonkamer is het metalen kozijn kapot en moet vervangen worden. Dit is een deurkozijn inclusief bovenlicht. Afmeting vloer-plafond is ca 2.45 mtr. Hoeveel gaat dat ongeveer kosten, inclusief nieuwe deurpost en arbeidsloon? Oud materiaal ook graag afvoeren.

Kozijn plaatsen voor toegang dakterras

Ik wil graag waar nu een raam zit op de 2e verdieping een deur plaatsen voor naar het dakterras. Er moet daarvoor een kozijn worden geplaatst in de gevel. De afmetingen voor het kozijn weet ik niet en ik weet ook nog niet of ik deze van hout of kunststof wil hebben. Graag ook inclusief het raam verwijderen. Een deur heb ik eventueel nog liggen maar graag deze wel inhangen.

Draai kiepramen repareren

Ik heb 9 draai-kiepramen in mijn huis ( merk Roto). 1 daarvan moet gerepareerd worden en bij 2 ramen heb ik lichte lekkage, de rest moet alleen nagelopen worden. De kapotte raam heeft iets met het schanier wellicht dat het interessant is om dit gewoon een dicht raam te laten worden.

Raamkozijnen en dorpels vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van: 2x 1750 x 1500 cm (B x H) draai-kiepraam met 1 vast raam. Dit is voor 2 slaapkamers: * hr++ (dubbelglas) * Antraciet kozijn buitenzijde * Wit draaiende element buitenzijde * Wit binnenzijde * Verdiept profiel 120 mm zonder aanslag * Breedte draai-kiepraam 75 2x 210 x 950 cm (B x H) draai-kiep met 1 vaste deel Kozijnen moeten aan een gesloten worden. * hr++ (dubbelglas) * Antraciet kozijn buitenzijde * Wit draaiende element buitenzijde * Wit binnenzijde * Verdiept profiel 120 mm zonder aanslag * Breedte draai-kiepraam 100 Kozijnen moeten op de 2e etage gemonteerd worden. Vanaf de straat zijde is vanaf de straat 2 etages. De achterzijde is bereikbaar via een terras. Dan is dan de afstand 1 etage. Graag ook een prijs noemen voor het vervangen van de huidige dorpels. Huidige dorpel is van metaal en moet vervangen worden door en stenen exemplaar. Het gaat alleen om het plaatsen, de dorpels heb ik al gekocht. De kozijnen zijn nu van houten en worden kunststof. Afvoerkosten graag apart op de offerte. Een steiger plaatsen is mogelijk. Rond juni zou ik graag beginnen.

Stompe binnendeuren en deurkozijnen (12 stuks) nieuwbouw

Voor onze nog te bouwen woning zijn wij op zoek naar stompe houten deuren met bijpassend deurkozijn. Het betreft in totaal 11 deuren waarvan 2 toilet en 1 badkamer. Of in elk geval 3 deuren op de begane grond waarvan 1 toilet en 1 meterkast. Graag spoedig een prijsindicatie. Bijgevoegd inspiratie foto. *** CASIUS 07/05/20 : We hebben deze aanvraag niet op tijd na kunnen bellen. Omdat de aanvraag anders veroudert sturen we hem toch aan u door en ontvangt max 1 Casius Partner de contactgegevens. ****

Een opmaat gemaakte houten trapleuning maken en plaatsen

Ik zoek een specialist die een opmaat gemaakte houten trapleuning kan maken en plaatsen. Dit moet uit één geheel bestaan en een bocht om gaan.

Een berging met overkapping realiseren tegen de woning aan

Wij willen een berging met overkapping realiseren aan de zijgevel van onze woning, inclusief het plaatsen van schuttingen. Afmeting berging: 1,9m x 2,5m Overkapping: 1,9m x 2,5m Schutting: Tuin is 9,4m breed x 10m lang. Berging, overkapping en schutting allemaal van hout.

Vervanging portiek raam

Het gaat om het afvoeren van het bestaande portiek raam, het plaatsen van het nieuwe portiek raam en beton herstel aan de bovenkant. Het raam is vrij groot, ik schat ongeveer 1 m breed bij 3 m.

Twee portiek ramen vervangen voor kunststof kozijnen met glas

Twee portiek ramen vervangen, voor kunststof kozijnen met glas. Beide ramen zijn ongeveer 200 cm bij 50 cm