Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Haag of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: uitbouw kozijn vervangen twee woningen, glazen balustrade, gashaard inclusief meubel realiseren, plafond met spots plaatsen, trappen voorzien van bekleding, binnendeuren inmeten en afhangen, houten trap plaatsen, kozijnen vervangen met behoud van glas in lood, glazen wand met deur plaatsen, schuifdeuren en wand plaatsen, zwarte deur plaatsen, traprenovatie uitvoeren, keralit of Trespa boeidelen monteren, vaste trap naar zolder plaatsen, traprenovatie twee trappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Haag:

Tuinhuis Gember plaatsen

Ik wil het tuinhuis Gember (liefst voorbehandeld met impregnatie) laten monteren en op de plaats van mijn oude tuinhuis laten plaatsen. Het oude tuinhuis (hetzelfde maat) moet verwijderd en afgevoerd worden. De bestaande tegels onder het tuinhuis moeten met nieuw zand voorzien en opnieuw geplaatst worden.

Vochtwering tussen schuifpui aanbrengen

Ik wil graag een vochtstrip/vochtwering laten plaatsen door een monteur tussen mijn schuifpui kozijn. Het is ongeveer 5-6 cm.

Deurbeslag op de voordeur maken

Ik wil graag een deurbeslag op mijn voordeur installeren (veiligheidsdeurbeslag). Ik heb het slot en de deurbeslag. Kunt u mij alstublieft een offerte geven voor de installatie van de deurkruk.

Tussenwand plaatsen

Ik zoek een aannemer die in mijn woning één tussenwand kan plaatsen om zo een extra ruimte te creëren. Daarnaast dient er een muur verwijderd te worden. Of dit een draagmuur is, is niet duidelijk.

Houten raamkozijnen door hardhout vervangen

Het gaat hier om het vervangen van 3 houten raamkozijnen door hardhout met dubbelglas (zie foto).

Ramen en buitendeur vervangen/renoveren

Graag wil ik de ruiten in een woning uit 1895 laten vervangen door dubbel glas: - een dakkapel raam van 60 bij 75 cm - een raam boven de voordeur van 65 bij 80 cm - een raam van 130 bij 80 die door een vast raam van 190 bij 80 cm vervangen moet worden - een 80 cm houten deur vervangen door een nieuw frame In a 1895 house in Den Haag, several windows to be changed with double glazing: - one 60*75 cm dakkapel window, - one 65*80 cm window on top of front door, - one 130*80 cm sliding window, can be changed for a 190*80 cm, not sliding window - 80 cm old wooden door to be rectified and a new frame to be put in place

Kozijnen met ramen leveren en plaatsen

Ik wil twee kozijnen die geplaatst moeten worden met 2 draai kiepramen per kozijn, van 149 bij 152 cm. Dit moet afgewerkt worden en in een standaardkleur gelakt worden.

Houten boeidelen door onderhoudsvrij materiaal vervangen

Ik zoek een timmerman die de houten boeidelen vervangen door onderhoudsvrij materiaal. Het is een plat dak. De boeidelen aan de achterzijde, 2e verdieping. Volle breedte van het balkon is ongeveer 7,5 meter lang. De achterzijde van de woning is bereikbaar per balkon

Louvredeuren als kastdeur monteren

I would like to know the costs of montage of Louvredeuren (CanDo louvredeur open 201,3 x 49,4 cm) inside my house as a cupboarddeur. Please include in the quotation the measuring, materials and installation. The full cupboard will be around 2,46 (width) x 2,40 metres (height). Please also consider that additional centimetres at the top and sides need to be covered as well. The standard size doesn't cover the width we need to cover. We take care of the interior, we only need your service to install the doors

Ramen in souterrain vergroten

Ik wil 2 bestaande ramen in het souterrain (huidig klein raampje en middelgroot raampje) vergroten in met name de breedte. De ramen moeten tussen de 1500 en 2000 mm breed worden en 500 tot 700 hoog. Ze moeten draai /kiep zijn. En niet onder terrasniveau, dus liever geen koekoek. Ze moeten voldoen aan de bouwvoorschriften.

Taatsdeuren en schuifdeur plaatsen

Van de woonkamer naar de keuken willen we het laten scheiden met een stalen deur met een vaste gedeelte. Het liefst taats deuren pivoterend, we hebben wel vloerverwarming. Van de hal naar de woonkamer willen het liefst een schuif deur. Het betreft een nieuwbouw woning die in september 2018 opgeleverd gaat worden.

Stenen dorpel bij de voordeur vervangen

Voordeur woonhuis stenen dorpel binnendraaiend vervangen. Oude is gebarsten. Nieuwe is nog niet aanwezig. Graag offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe dorpel.

Zwevend dakterras aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een zwevend dakterras bestaande uit composiet en met een draagconstructie van aluminium profielen ter vervanging van al bestaand dakterras. Dak is al leeggehaald en schoongemaakt en geïnspecteerd door een dakdekker. Vlonders en profielen liggen al klaar op zolder, naast het terras. Totale grootte dakterras is 22 m2. Hekken zijn aanwezig, maar zullen iets omhoog moeten worden geschoven omdat het nieuwe terras hoger komt te liggen.

Opbouwen van een tuinhuis

Het gaat om een tuinhuisje van Karibu, alle spullen zijn geleverd. De afmetingen zijn 2 meter breed en 1,5 meter diep. Er zit een overkapping bij van 1,5 meter. We zoeken iemand die dit voor ons kan opbouwen.

Diverse wanden en deuren plaatsen

Diverse wanden en deuren plaatsen. Aftimmerwerk et cetera. Ik regel het materiaal.

Constructie van een entresol

We willen een entresol laten maken in een slaapkamer. 4 meter breed, 1,6 meter diep, 2 meter hoog. Inclusief trap en leuning met spijlen. We hebben een afbeelding hoe we de entresol willen hebben.

Trap bekleden met laminaat

Wil graag op de trap laminaat laten zetten 14 trede.

Hordeur plaatsen in houten kozijn

Graag wil ik een schuif hordeur in mijn balkondeur. De kozijnen zijn van hout. De hordeur moet nog wel op maat gemaakt worden. De hor moet ongeveer 106 bij 76 cm worden.

Horren monteren op houten kozijn

Ik zoek een partij die 12 horren kan plaatsen in mijn woning. De horren moet door het hele huis verspreid geplaatst hebben.

Trapbarricade voor kind laten bouwen

Ik wil graag een barricade voor mijn kind van 2 laten bouwen. Er is wel een verwarming aan één kant en een houten wand aan de andere kant. Hopelijk vindt u een oplossing want een open toegang voor de trap is echt niet veilig voor mijn kind.

Terrasdeur vervangen

De deur van het dakterras moet vervangen worden, deze kwam tijdens een storm helemaal los. Mogelijk moet ook de frame eromheen worden vervangen. De deur moet ook op slot kunnen. Hiervoor zoek ik een vakman die mij een complete offerte kan bieden inclusief materialen en werkzaamheden. De deur heeft volgens mij een standaard afmeting.

Tuinhuis plaatsen

Binnenkort ga ik een tuinhuis van 300 x 250 cm bij Gamma online kopen. Kunnen jullie dit tuinhuisje monteren in mijn achtertuin? Wat zijn de kosten van de montage? Komt een oud tuinhuis te vervangen.

Kamerhoge deur plaatsen

Wij zijn op zoek naar een scharnier of taatsdeur van 250 cm breed en 280 cm hoog. Deze deur zal bestaan uit 4 tot 6 glazen vlakken. Het gaat om het leveren en plaatsen van de deur.

Deuren laten inkorten

In verband met het aanleggen van vloerverwarming en plavuizenvloer moeten er 5 deuren worden ingekort (circa 1 cm). De unit van de vloerverwarming is in een kast geplaatst daarom moet er een rooster in deze deur worden geplaatst. De deuren bevinden zich op de begane grond en er is voldoende ruimte naast het huis om de werkzaamheden te verrichten

Touwen van een klemmend schuiframen vervangen

Een verticaal schuifraam gaat niet meer open. Ik wil graag dat iemand dit komt repareren. Ik vermoed dat de koorden vervangen moeten worden. Betreft een raam op de tweede etage.