Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Den Haag of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, twaalf binnendeuren plaatsen, binnendeuren afhangen, tiental kozijnen en deuren vervangen, raamkozijnen vervangen, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren, trap plaatsen, vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis, trapgat in betonvloer, zinken bekleding op houten balken aanbrengen, trappen verwijderen en plaatsen, bestaande binnendeur vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Den Haag:

Vervangen meerdere kozijnen

Ik heb meerdere ramen die aan vervanging toe zijn. Graag zou ik een offerte tegemoet zien qua kosten. Het gaat om 3 kozijnen (80 cm bij 1,5 m) en 1 gigantisch kozijn (1,5 bij 2 meter) over bijna de gehele muur.

Trapbalustrade maken en installeren

Van onze opgaande trap is de rechter balustrade ooit weggehaald. Op de bestaande houten rand willen we spijlen van hout zetten, die in geboorde gaten moeten komen. Aan het begin een houten ronde pilaar en op het eind aangesloten op de staande pilaar boven. Als leuning een rond model. Alles van hout, evt. geverfd. Foto's beschikbaar. Het hoogte verschil betreft 15 treden. Het beeld op de pilaar gaat eraf en niet terug.

Deur van achterpad naar tuin vervangen

De deur van het achterpad bij mij huis die naar de tuin leidt is nu nog een schuttingdeur. Het is een houten deur van 1,70 meter hoog, en ik wil het door een nieuwe, stevige deur laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte.

Trap dichtmaken

Graag wil ik een prijs indicatie voor het dichten van mijn trap, zodat deze bekleed kan worden. Het gaat om een houten, open trap met 13 treden.

Slaapkamer raam aanpassen

Ik wil het slaapkamer raam vervangen door een nieuwe. Met maten 2.63 bij 1.41 m. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Anti inbraakstrip op de voordeur monteren

Ik wil graag een Anti-inbraakstrip laten monteren op de voordeur. 2.10 c.m. hoog, speling tussen de deur 1,5 cm.

Buitendeur vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de buitendeur met advies voor kunststof of hout inclusief hang en sluitwerk.

Overzettreden op trap plaatsen

Dichte houten trap met 16 treden en één draai.. Overzettreden zijn al aanwezig omdat ik ze in de in zelfde kleur als mijn verdiepingsvloer wilde lakken.

Houten rabatdelen schuur door kunststof rabatdelen vervangen

Ik wil de rabat delen van mijn schuur laten vervangen door kunststof rabat delen. Voorkant schuur en achterkant schuur. Schuurbreedte 5 meter.

Paneel in kunststof voordeur vervangen

Ik wil graag het paneel in mijn kunstof tuindeur laten vervangen, omdat het kattenluik overbodig is

Schuurdeur vervangen

De oude schuurdeur is verrot. We willen er een nieuwe deur in, compleet met sluitwerk. Het gaat om een houten deur met ondoorzichtig glas. De afmeting van de deur is 212 x 93 x 4 cm.

Traptrede van open trap weer vastzetten

Acht traptredes zijn uit de sponning losgeraakt en worden nu ondersteund door metalen plaat. Graag verneem of de trap gerepareerd kan worden of dat een nieuwe trap geplaatst moet worden.

Meerdere trappen in casco woning realiseren

In onze nieuwe cascowoning willen wij 4 nieuwe trappen, 2 naar kelders en 2 naar verdiepingsvloeren. De kelder is 2,40 meter hoog en maar 2,90 groot. De hoogte van de verdiepingen is 2,60 meter. 2 trappen willen wij budgetvriendelijk. De 2 andere willen wij luxer. Er kan worden ingemeten hoe groot de trappen moeten worden. Een trap komt in de woonkamer naar de eerste verdieping. Hier willen wij een mooie trap. We dachten aan een stalen dragers met degelijk open, houten treden. Een beetje RVS look. Deze is recht van onderen en heeft een kwart aan de bovenkant. Een andere trap die wij ook ongeveer zo willen hebben moet een kwart boven en een beneden.

Lekkage Velux dakraam

Lekkage Velux dakraam links onder. Het is niet een lekkage die altijd aanwezig is, ik wil dat iemand er naar komt kijken en het oplost.

Originele granieten buiten portiektrap herstellen

Het betreft het repareren/restaureren van een granieten buitentrap in een portiek. Er zitten scheuren in de treden en er is een stuk uit.

Traprenovatie

Wij willen graag 1 open trap met 13 treden en dubbele draai laten renoveren en 1 dichte trap met 13 treden en dubbele draai. We hebben alleen de treden en stootborden in huis.

Klemmende tuindeur herstellen

Onze dubbele houten tuindeur in de achtergevel klemt. De deuren zijn uitgevoerd met een meerpuntsslot van BUVA. De woning is in 2009 gebouwd. De rechter deur klemt bovenin en lijkt erop dat beide deuren niet meer recht hangen en daardoor niet meer goed open en dicht kunnen. Wie kan ons helpen om dit op te lossen, zodat de beide deuren weer makkelijk en soepel open gaan?

Deurbeslag vervangen door veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Ik wil graag mijn deurbeslag vervangen door een veiligheidsbeslag met kerntrek beveiliging. Wat zijn de kosten voor: leveren van de veiligheidsbeslag + montage

Portiektrap renoveren

De portiek traptreden en schotten zijn gescheurd/lek die willen we graag laten renoveren in ‘klassieke’ stijl.

Schuurdeur en kozijn vervangen en oude afvoeren

Ik wil een verweerde schuurdeur en het bijbehorende kozijn laten vervangen. Het is de bedoeling dat de vakman de materialen levert.

Drie draai kiepramen in bestaand kozijn maken

Ik wil graag in 3 slaapkamers een kantel kiepraam laten plaatsen. Ik hoef geen nieuwe kozijnen, het zal in bestaand houten kozijnen geplaatst moeten worden. Waar de kantel kiepramen geplaatst moeten worden zit nu een houten schot dat als raam open kan. KANT KIEP RAMEN Afmeting: hoogte 114 x breedte 58 centimeter Materiaal: hout denk ik? Glassoort: HR++ Extra: raam slot SKG keurmerk 3 sterren Extra (eventueel): een hor tegen insecten voor het kant kiep raam, een die ik open en dicht kan doen. Aantal: 3 x een kantel kiepraam plaatsen in bestaand houten kozijn (in 3 verschillende slaapkamers). VENTILATIEROOSTER Ventilatierooster vervangen door een nieuwe dat nu (in een apart klein kozijn) boven het houten schot zit. Ik wil graag dat ik de front van het rooster er kan afhalen zodat ik deze makkelijk kan schoonmaken. Afmeting: hoogte 54 x breedte 9,5 centimeter Aantal: 3x een rooster boven het kantel kiepraam in bestaand houten kozijn (in 3 verschillende slaapkamers). Ik wil graag een extra losstaande offerte erbij voor dubbelglas voor twee van deze slaapkamers. Ik weet nog niet of ik deze dit jaar ga vervangen, ligt aan de prijsopgave. Dubbelglas Afmeting: Hoogte 127 x Breedte 99 cm Glassoort: HR++ Aantal: 2 x dubbelglas in hetzelfde bestaand houten kozijn. Dubbelglas Afmeting: Hoogte 127 x Breedte 131 cm Glassoort: HR++ Aantal: 1 x dubbelglas in bestaand houten kozijn.

Portiekdeuren vervangen

Probleem: portiekdeur sluit niet meer goed / vanzelf. Dranger niet goed en mogelijk slot verouderd. Klus: De portiekdeur moet van een nieuw sluit/drang systeem worden voorzien. Mogelijk moet ook het slot worden vervangen, maar dat kunnen we niet beoordelen. De deur heeft een centraal openings mechanisme via het intercomsysteem. Liefst zo snel mogelijk

Draadglas laten vervangen door melkglas en bovenlichten vervangen

Het bovenlicht is verwijderd voor levering van een meubelstuk. Nu verzakt het draadglasraam iets, en niet alle metalen balkjes klikken goed vast. Ik wil het draadglas graag laten vervangen (en afvoeren) door melkglas perspex o.i.d. En de bevestiging weer in orde. Ook is een deur wat uitgezakt. Gaat in eerste instantie om twee bovenlichten van verschillende afmetingen. In totaal zijn er zeven bovenlichten die in aanmerking komen voor deze vervanging. Betreft metalen kozijnen met kunststof bekleed, bouw begin jaren tachtig.

Nieuwe trap plaatsen

Levering van een dichte vuren houten trap in U-vorm. De trap leidt naar een verhoging in een vrije ruimte. Het gaat alleen om de trap, leuning en hek etc. maak ik zelf. Maatvoering 'trapgat' is: Totale hoogte: 373 cm breedte: 210 cm lengte: 279 cm Dus de breedte van de traptreden wordt 100 cm. In het midden van de U een horizontaal loop vlak. Neem contact op voor een detailtekening.

Lekkage verhelpen en houtrot repareren van balkon

Ik heb last van lekkage en houtrot in mijn balkon, de vorige bewoners hebben kunststof kozijnen geplaatst op de Reiling van de balkon en zo een soort serre gecreëerd. Vermoedelijk stroomt er water via de zijpaneel van de balkon van de boven buurman in de kozijnen die zit er namelijk dicht op. Ik wil graag de lekkage laten verhelpen en de houtrot laten repareren.