Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor herstellen schuifpui:

Herstellen schuifpui

De schuifpui sluit niet goed meer. De schuifdeur sluit erg zwaar en het kost veel moeite om de deur goed in het slot te laten vallen. Daarnaast tocht de deur erg veel, met een hoog geluid wanneer de wind er op staat. Daarnaast zou ik graag willen weten of het mogelijk is om aan de buitenkant beslag/slot te bevestigen zodat de deur ook van buiten open/dicht kan. De schuifpui is van aluminium en is volgens de vorige bewoners van dit huis 10 jaar oud. Ook is ons verteld dat de fabrikant van de deze schuifpui ondertussen niet meer bestaat.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen schuifpui uit heel Nederland:

Schuifpui verzakking herstellen

De hefschuifpui is verzakt nu zodanig dat het portier niet goed meer dicht gaat. Onderaan sluit het nog voldoende af echter bovenaan wil de schuifpui niet in de meerpuntssluiting vallen. Dit dient hersteld te worden. Afmeting schuifpui: 500x250cm in 2 delen

Houtrot in schuifpui herstellen

Er zit houtrot in de onderdorpel van de schuifpui en aan de onderkant van het vaste staande deel.

Houtrot in de schuifpui herstellen

Houtrot vernieuwen/herstellen onderste bewegende deel/deur van de schuifpui, breedte plusminus 180 cm. Gedeelte onder het glazen raam is rot.

Verzakking van de schuifpui herstellen

Aluminium Alcoa schuifpui (2004) is aan het verzakken. Laat iets regen in aan onderzijde. Wellicht ook vervangen borstels of rubbers. Het zijn 2 panelen van 1,60 bij 2 meter per paneel. Graag een offerte.

Offerte voor waterschade plafond en muren en uitvoeren van geluidsisolerend plafonds

Vanwege een overstromend balkon bij onze bovenburen hebben wij nu tweemaal in korte tijd schade opgelopen in ons plafond en wanden. Graag zouden we een offerte voor de verzekering voor het herstellen van plafond en wanden. het gaat om de rand boven de schuifpui en een stuk aan het plafond van 4 x 4 meter. Echter willen we deze aanleiding aangrijpen om in het hele huis de plafonds te vervangen door geluidsisolerende plafonds. Nu zit er stro tussen de boven en beneden verdieping. De oppervlakte van het hele plafond is ongeveer 50 m2.

Houtrot in de schuifpui herstellen

Ik wil graag houtrot in schuifpui laten repareren. Houtrot is in het onderste deel van het vaste gedeelte.

Verzakking schuifpui kantoor aan huis

De pui van mijn kantoor is verzakt. Dat deel is ongeveer 3.20 L x 2.30 H x 3.00 diep. Dit wil ik graag laten herstellen.

Renoveren woning

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn woning kan renoveren. Het betreft de volgende werkzaamheden: - Vervangen kozijnen door kunstof + glas - Tweedelige schuifpui - 8 ramen - Balkondeur - Badkamer renoveren - Tegel- & stucwerk - Plaatsen van zonnepanelen met omvormer en bekabeling op plat dak ~3000WP - Vervangen beslag binnendeuren x9 (2x vaste kast) - Vervangen voordeur - Onderhoud centrale verwarming (vervangen 9 thermostaatkranen, controleren / herstellen leidingwerk convectorput) - Trap Renovatie met laminaattreden (2x 12 treden met stootboorden) - Demonteren en afdoppen gasleiding kruipruimte - Opnieuw bedekken plat dak, 40 m2 + schuur á 7 m2

Verzakking van de schuifpui herstellen

Ik wil mijn verzakkende schuifpui laten repareren. Deze kan namelijk niet meer goed dicht op het 3 puntssysteem. De deur staat ook nu schuin naar binnen waardoor de bovenste haak zijn werk niet meer doet.

Hor herstellen of vervangen

Ik heb een hor van Bruynzeel die kapot is gegaan. Het gaat om een enkele hor voor mijn openslaande deuren. Ik ben benieuwd of deze nog te maken is. Bruynzeel Plissé Hor Schuifpui 150 x 240 cm Wit 700 Serie. Indien niet meer repareren, dan graag vervangen.

Partners

Partners van Casius