Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deur(opening) verbreden van de schuur:

Deur(opening) verbreden van de schuur

Ik wil graag de scooter van onze dochter in onze bestaande schuur bergen. De huidige deur is te smal (0,9 m breed). De scooter heeft een omvang van 1 m breed, 1. 70 m hoog (door het windscherm op de scooter) en 2. 10 m lang. De schuur is groot genoeg. Het gaat om een houten berging (Western red cedar), de huidige deur is van hout en beschikt over een raam van deurklink tot bovenkant.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur(opening) verbreden van de schuur uit heel Nederland:

Stalen binnendeur

Wij hebben een smalle opening van de gang naar de keuken waar wij graag een stalen deur zouden plaatsen. Geen taatsdeur maar gewoon met een scharnier. De maten 79,7cm breed en 221,5 cm hoog.

Deur in draagmuur maken

In stenen dragende muur wil ik een deuropening maken. Graag zou ik een offerte krijgen voor het maken van de doorgang. Het gaat om het uitzagen van de opening in een dragende muur en het plaatsen van de benodigde ondersteuning voor de opening. Boven een gipsplatenplafond liggen houten balken die het dak ondersteunen. De hoogte van het plafond is 246. Aan beide kanten zorg ik dat er geen vloer meer ligt en dat er voldoende ruimte is om te werken. Er zijn 2 opties die we overwegen: Een opening van 90/100 cm of een opening van 200 cm beide willen we later laten afstuken. Zijn beide mogelijk en wat zijn hiervoor de prijzen en termijn dat het gemaakt kan worden?

Draagmuur slopen voor plaatsing deur

Wij willen graag een deur van de keuken naar de garage maken. Deur van 85 cm waardoor er een opening van 90 gecreëerd dient te worden. Betreft kalksteen muur 12 dik in de keuken en 10 dik in de garage. Er dienen dus 2 lateien geplaatst te worden. Vanaf 20 december kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden in Bergeijk.

Stalen kozijnen en deuren met glasverdeling

Wij zijn ons aan het oriënteren op het gebied van stalen binnenkozijnen en deuren. We willen in onze woning een stalen kozijn tussen 2 ruimtes met daarin een dubbele deur met glas, en ook in de keuken een stalen kozijn met daarin een stalen deur met glas. De afmetingen zijn in de kamer: 388 cm breed en 261 cm hoog. In de keuken gaat het om een opening van 170 cm breed en 260 cm hoog. Graag een schatting wat dat ons gaat kosten en op welke termijn dit eventueel kan worden uitgevoerd.

Buitendeuren plaatsen en overig timmerwerk

Ik wil graag 2 buitendeuren laten plaatsen. Een deur is een vervanging van de huidige voordeur. Voor de 2e deur moet een opening gezaagd worden in de huidige buitenwand (hout/gips). Er moet een kozijn met deur en kunststof dorpel in die opening worden geplaatst. Afhankelijk van de dag waarop het werk kan worden uitgevoerd ga ik de deuren bestellen. Beide deuren moeten worden voorzien van veiligheidsscharnieren en een 3-puntsluiting. De planken van de buitengevel tussen en naast de deuren moeten vervangen worden door Red Cedar planken. Er zit nu western Red Cedar op. Dit is geïmpregneerd hout en moet als chemisch afval worden afgevoerd (afmeting 120 cm x 250 cm en 350 cm x 250 cm). De deuren worden vooraf door ons gelakt. Alle materialen kopen we zelf. De oude schuurdeur moet worden vervangen door een raam en daaronder moeten ook Red Cedarplanken worden geplaatst. Ook de platen boven de deuren worden vervangen door die houtsoort. Op google earth is te zien hoe de huidige situatie is, of u kunt even langskomen. Ik ontvang graag uw offerte.

Taatsdeur monteren tussen de hal en woonkamer

Ik wil tussen onze hal en woonkamer graag aluminium taatsdeuren met glas en slanke profielen laten monteren. De hoogte van de opening is 297 cm, de totale breedte is 149 cm, dus ongeveer 74 cm per deur. Ik ontvang hiervoor graag uw aanbieding.

Deurkozijn verplaatsen in een dragende binnenmuur

Ik wil mijn toegang vanuit de gang naar de woonkamer een stukje laten verplaatsen. Ik denk dat het een draagmuur is. De oude deur met kozijn moet eruit en de opening moet worden gedicht. Dan moet ernaast een nieuwe muuropening gemaakt worden waar het kozijn met de deur weer geplaatst moeten worden. Huis is van bouwjaar 1959. Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen. En een datum van eventuele uitvoering.

Dragende muur verwijderen en deur dichtmetselen

1) Muur weghalen: Voor de verbouwing van een gesloten keuken naar een open keuken zijn wij op zoek naar een metselaar/(onder)aannemer. Het is een draagmuur, de opening wordt 1. 6 meter, moet worden ingezaagd en een steunbalk HEB120 moet geplaatst worden. 2) Metselwerk: Tevens moet de huidige deuropening naar de keuken worden dichtgemaakt. Graag zouden wij een kostenraming willen ontvangen mocht u geïnteresseerd zijn. Stucen is aan iemand anders uitbesteed.

Deurkozijn verplaatsen

Deurkozijn verplaatsen: Ik wil mijn deur die ingang verschaft vanaf de gang een goede 150 cm verplaatst hebben, in de woonkamer. Bedoeling is om een nieuwe uitsnede te maken en hier het kozijn met deur in te plaatsen. De oude opening willen we dan graag weer afsluiten met betonblokken. De werkplek is goed bereikbaar en de klant klant gooit zelf het vuil weg.

Binnenmuren verwijderen en nieuwe plaatsen

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren '90. Wij willen onze 1e verdieping opnieuw indelen. Er moeten wat muren worden gesloopt. Daarna willen we 2 nieuwe binnenmuren van cellenbetonblokken laten maken. In 1 wand moet een kozijn met deur worden geplaatst. In een andere muur moet een kozijn met deur worden verwijderd en die opening moet worden gedicht. We willen de klus nog dit jaar laten starten, zodat de wanden en het plafond daarna door de stukadoor kunnen worden afgewerkt voordat we gezinsuitbreiding krijgen. We willen een afspraak maken om de klus hier met u te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius