Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraampje vervangen:

Dakraampje vervangen

Een plastic dakraampje is kapot en moet vervangen worden. Het zit in een met pannen bedekt dak (gat voorlopig dichtgeschroefd tegen regen). Afmeting kapotte raam: 41 x 37 cm. Te vervangen door dakraampje met dubbel glas, niet groter dan 50x50 cm Indien niewe dakraam andere afmetingen heeft, dan moet: gat aangepast worden en afgewerkt met hout aan de binnenkant. Levering dakraam in overleg met de vakman.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraampje vervangen uit heel Nederland:

Lekkend dakraampje vervangen

Wij hebben lekkage in ons dakraampje van 50 x 56 cm. Als het regent stroomt het water naar binnen. Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk een offerte voor het verhelpen van de lekkage wat het vervangen van het dakraam om waterschade binnenshuis te voorkomen. Het raampje moet vervangen worden van een beter merk. Het raampje is van 1982.

Lekkend dakraam repareren of vervangen

Wij hebben lekkage in ons dakraampje van 50 x 56 cm. Als het regent stroomt het water naar binnen. Via de rand van het raampje lijkt het te lekken. Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk een offerte voor het verhelpen van de lekkage wat het vervangen van het dakraam om waterschade binnenshuis te voorkomen. Het raampje moet vervangen worden van een beter merk. Het raampje is van 1982.

4-pans dakraam vervangen

Nieuw Ubbink 4 pans dakraampje vervangen. Raampje heb ik al

Dakraampje op zolder vervangen

Ik heb een kapot dakraam en zoek een degelijk dakraam van 48 x 42 cm. Ik hoor graag of u mij hierbij kunt helpen.

Vervangen klein dakraampje in badkamer

Het bestaande koepelraampje is stuk bij de hefboom. Ik wil het graag laten vervangen voor een iets groter raam. Hier zal waarschijnlijk iets van een uitbouw bij komen kijken. "Fakro uitzetdakraam WGI van 46 x 55 cm" is een raam die ik op internet ben tegengekomen, waar ik redelijk content mee ben. Mocht de vakman nog andere mogelijkheden weten hoor ik dit graag.

Dakraam in een stacaravan vervangen en reparatie uitvoeren

Onze aluminium stacaravan staat op een campingterrein. We hebben momenteel lekkage doordat een dakraampje in de douche is gescheurd. Ik heb inmiddels een nieuw dakraampje aangeschaft en wil dat laten monteren. Daarbij moet ook even worden nagekeken of het dakhout gerepareerd moet worden. Ik ontvang graag uw offerte.

Onderlaag aanbrengen, pannen vervangen en voegwerk

Mijn puntdak dat uit vier schuine delen bestaat, met oude pannen, heeft voor een deel gebarsten pannen. Het heeft ook geen onderlaag. Oppervlakte circa 90 m2. Er zit een oud dakraampje in dat ik wil laten vervangen. De twee kleine schoorstenen (waarvan 1 in gebruik) moeten opnieuw gevoegd worden (of met steenstrips afgewerkt aan de buitenkant). Het huis dateert uit begin 1800.

Nieuwe Velux dakramen laten monteren

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Ik wil graag een raam verplaatsen naar een andere plek. We hebben een schuin dak. Ook wil ik dakraampje vervangen voor een groter formaat. Wij hebben materialen al bij Praxis besteld. Graag op korter termijn contact opnemen.

Dakramen en borstweringkap vervangen

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen in het schuine dak van onze slaapkamer. De juiste maat moet hier even worden ingemeten, er zit nog geen raam. We hebben ook een klein dakraampje dat momenteel lekt en die lekkage moet worden verholpen. Verder hebben we aan de voorgevel van onze oude woning een soort trapgeveltje, dat is afgedekt met lood. Volgens ingewijden wordt dit een 'borstweringkap' genoemd. Deze moet ook gerepareerd worden. Als laatste willen wij voor een relatie ook een offerte aanvragen voor de vervanging van een klein dakraampje.

Dakbedekking vervangen en zinken goten vervangen

Het betreft een offerteaanvraag voor de volgende werkzaamheden aan ons dak: 1 - 5 gebroken nokvorsten vervangen. 2 - 10 gebroken dakpannen vervangen. Tevens graag een optie prijs opgeven voor het vervangen van alle pannen. Het huis is circa 6 x 8 meter groot. Zowel voor als achter is er een dakkapel aanwezig. Graag een m2 prijs opgeven. 3 - Bakgoot achterzijde en voorzijde vervangen. Ieder 6 meter lang en eenvoudig bereikbaar met een ladder. 4 - Dakbedekking bijkeuken achterzijde vernieuwen. Werkhoogte circa 3 meter. 5 - Dakbedekking van beide dakkapellen vernieuwen, werkhoogte circa 7 meter. Totaal van beide daken is ongeveer 16 m2. Graag uw prijs voor een nieuwe laag bitumen of EPDM. 6 - Lood rondom de schoorsteen recht leggen, nieuw kapje op de schoorsteen plaatsen. 7 - Bestaand klein dakraampje vervangen voor een nieuw Velux raam. Graag uw prijs voor de aanschaf en plaatsing van een nieuwe Veluxraam van circa 60 x 90 centimeter groot met verduisterend gordijn. Graag ontvangen wij een kostenopgave per onderdeel zodat het mogelijk is om delen weg te laten wanneer er een budgetoverschrijding is. Er is een foto beschikbaar.

Partners

Partners van Casius