Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraampje vervangen:

Dakraampje vervangen

Een plastic dakraampje is kapot en moet vervangen worden. Het zit in een met pannen bedekt dak (gat voorlopig dichtgeschroefd tegen regen). Afmeting kapotte raam: 41 x 37 cm. Te vervangen door dakraampje met dubbel glas, niet groter dan 50x50 cm Indien niewe dakraam andere afmetingen heeft, dan moet: gat aangepast worden en afgewerkt met hout aan de binnenkant. Levering dakraam in overleg met de vakman.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraampje vervangen uit heel Nederland:

Dakraam inclusief aftimmering vervangen

Dakraampje zolderkamer vervangen plus binnenkant (hetzelfde) schuine dak isolatie en nieuwe simpele bedekking, ong. 10 m2. Er zitten nu oude plastic schrootjes tegenaan en een oud dakraampje (58 x 50 ongeveer), verwijdering schrootjes doe ik zelf. Reden vervanging: nare lucht die achter schrootjes vandaan komt en brandveiligheid. Offerte graag inclusief materiaal (simpel nieuw raampje, isolatie en binnenbedekking). Graag goedkoopste opties.

Daklekkage bij schoorsteen herstellen

Bij de schoorsteen en het dakraampje hebben wij lekkage. Graag laten wij beide controleren en repareren. Het dakraampje van 40 bij 60 cm zit een beetje los. Indien dit niet te repareren valt kan hij ook eventueel vervangen worden.

Klein dakraam vervangen

In onze jaren '50 woning zit nog een oud metalen zolderraampje van ongeveer 40 x 50 cm. Dat raampje is in slechte staat en we hebben er nu lekkage. Ik ga bij Gamma een Fenstro dakraampje van 45 x 55 cm kopen en wil dat graag door een vakman laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Klein dakraampje vervangen

Ik bezit een woning die ik verhuur. Binnenkort komen er weer nieuwe huurders in. Voor die tijd wil ik daar een klein dakraampje in de logeerkamer laten vervangen. Het is een heel klein dakraam, de maat weet ik niet. Ik wil een afspraak maken om het raam even op te meten en ontvang daarna graag uw prijsopgave voor de vervanging.

Zinken tussengoot vervangen en wat werk eromheen

Het betreft het vervangen van een zinken tussengoot. Momenteel lekt de tussengoot. Onder de goot ligt een balk boven op de tussen muur. Deze is door de jaren heen verrot. De balk is reeds grotendeels van binnen uit verwijdert. De laatste stukken moeten verwijdert worden als de goot verwijdert is. Er liggen al balken klaar om op de tussenmuur geplaatst te worden voordat de nieuwe goot geïnstalleerd wordt. Tevens dienen er twee korte dwarsbalken vervangen te worden. Ook deze balken liggen klaar en kunnen als de goot verwijdert is passend worden gemaakt en geplaatst. Het betreft een woning uit 1882. Om te kunnen werken aan de goot dienen er drie rijen dakpannen verwijdert te worden van beide daken. Het dak is met een ladder eenvoudig te bereiken via een beloopbaar schuurdakje. Zelf ben ik aanwezig voor ondersteunende werkzaamheden en zal helpen waar mogelijk. Optioneel is er de wens een dakraampje te vervangen door een Velux (cq gelijkwaardig) raam te vervangen. Gezien de lekkage heeft de dakgoot de grootste prioriteit. Lengte dakgoot is 9 meter.

Lekkend dakraampje vervangen

Wij hebben lekkage in ons dakraampje van 50 x 56 cm. Als het regent stroomt het water naar binnen. Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk een offerte voor het verhelpen van de lekkage wat het vervangen van het dakraam om waterschade binnenshuis te voorkomen. Het raampje moet vervangen worden van een beter merk. Het raampje is van 1982.

Lekkend dakraam repareren of vervangen

Wij hebben lekkage in ons dakraampje van 50 x 56 cm. Als het regent stroomt het water naar binnen. Via de rand van het raampje lijkt het te lekken. Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk een offerte voor het verhelpen van de lekkage wat het vervangen van het dakraam om waterschade binnenshuis te voorkomen. Het raampje moet vervangen worden van een beter merk. Het raampje is van 1982.

4-pans dakraam vervangen

Nieuw Ubbink 4 pans dakraampje vervangen. Raampje heb ik al

Dakraampje op zolder vervangen

Ik heb een kapot dakraam en zoek een degelijk dakraam van 48 x 42 cm. Ik hoor graag of u mij hierbij kunt helpen.

Vervangen klein dakraampje in badkamer

Het bestaande koepelraampje is stuk bij de hefboom. Ik wil het graag laten vervangen voor een iets groter raam. Hier zal waarschijnlijk iets van een uitbouw bij komen kijken. "Fakro uitzetdakraam WGI van 46 x 55 cm" is een raam die ik op internet ben tegengekomen, waar ik redelijk content mee ben. Mocht de vakman nog andere mogelijkheden weten hoor ik dit graag.

Partners

Partners van Casius