Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraampje vervangen:

Dakraampje vervangen

Een plastic dakraampje is kapot en moet vervangen worden. Het zit in een met pannen bedekt dak (gat voorlopig dichtgeschroefd tegen regen). Afmeting kapotte raam: 41 x 37 cm. Te vervangen door dakraampje met dubbel glas, niet groter dan 50x50 cm Indien niewe dakraam andere afmetingen heeft, dan moet: gat aangepast worden en afgewerkt met hout aan de binnenkant. Levering dakraam in overleg met de vakman.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraampje vervangen uit heel Nederland:

Onderlaag aanbrengen, pannen vervangen en voegwerk

Mijn puntdak dat uit vier schuine delen bestaat, met oude pannen, heeft voor een deel gebarsten pannen. Het heeft ook geen onderlaag. Oppervlakte circa 90 m2. Er zit een oud dakraampje in dat ik wil laten vervangen. De twee kleine schoorstenen (waarvan 1 in gebruik) moeten opnieuw gevoegd worden (of met steenstrips afgewerkt aan de buitenkant). Het huis dateert uit begin 1800.

Nieuwe Velux dakramen laten monteren

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Ik wil graag een raam verplaatsen naar een andere plek. We hebben een schuin dak. Ook wil ik dakraampje vervangen voor een groter formaat. Wij hebben materialen al bij Praxis besteld. Graag op korter termijn contact opnemen.

Dakramen en borstweringkap vervangen

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen in het schuine dak van onze slaapkamer. De juiste maat moet hier even worden ingemeten, er zit nog geen raam. We hebben ook een klein dakraampje dat momenteel lekt en die lekkage moet worden verholpen. Verder hebben we aan de voorgevel van onze oude woning een soort trapgeveltje, dat is afgedekt met lood. Volgens ingewijden wordt dit een 'borstweringkap' genoemd. Deze moet ook gerepareerd worden. Als laatste willen wij voor een relatie ook een offerte aanvragen voor de vervanging van een klein dakraampje.

Dakbedekking vervangen en zinken goten vervangen

Het betreft een offerteaanvraag voor de volgende werkzaamheden aan ons dak: 1 - 5 gebroken nokvorsten vervangen. 2 - 10 gebroken dakpannen vervangen. Tevens graag een optie prijs opgeven voor het vervangen van alle pannen. Het huis is circa 6 x 8 meter groot. Zowel voor als achter is er een dakkapel aanwezig. Graag een m2 prijs opgeven. 3 - Bakgoot achterzijde en voorzijde vervangen. Ieder 6 meter lang en eenvoudig bereikbaar met een ladder. 4 - Dakbedekking bijkeuken achterzijde vernieuwen. Werkhoogte circa 3 meter. 5 - Dakbedekking van beide dakkapellen vernieuwen, werkhoogte circa 7 meter. Totaal van beide daken is ongeveer 16 m2. Graag uw prijs voor een nieuwe laag bitumen of EPDM. 6 - Lood rondom de schoorsteen recht leggen, nieuw kapje op de schoorsteen plaatsen. 7 - Bestaand klein dakraampje vervangen voor een nieuw Velux raam. Graag uw prijs voor de aanschaf en plaatsing van een nieuwe Veluxraam van circa 60 x 90 centimeter groot met verduisterend gordijn. Graag ontvangen wij een kostenopgave per onderdeel zodat het mogelijk is om delen weg te laten wanneer er een budgetoverschrijding is. Er is een foto beschikbaar.

Dakraam vervangen door een grotere

Ik heb een vraag: Ik heb boven op mijn zolder een klein dakraampje, maar ik wil iets grote plaatsen. Hoe duur gaat mijn dat kosten om het te plaatsen door jullie en een raam?

Klein dakraampje vervangen

Er moet een dakraampje vervangen worden. Het is ongeveer 45 x 45 centimeter.

Schoorsteen vegen, hydrofoberen en lekkage dak verhelpen

De schoorsteen vegen, reinigen en hydrofobreren. Tevens een lekkage van het dak herstellen (misschien alleen wat pannen recht leggen) en eventueel een klein oud dakraampje vervangen. Als u het schoorsteenvegen niet kan doen, dan kan ik daar iemand anders voor vragen.

Puntdak op stacaravan maken

Graag zouden we een puntdakje op onze caravan willen laten plaatsen. De caravan is 8.50 meter lang en zo,n 3 meter breed. Ook staan op dak 2 afvoerspijpen, 1 voor de geiser en 1 voor de kachel, en verder een dakraampje precies boven het douche gedeelte. Tevens zit er ook een klompen hokje aan vast waarbij wij het dak ook gelijk willen laten vervangen. Het gaat dus om een nieuw aluminium dak van ruim 8.5 meter lang en 3 meter breed.

4-pans dakraam vervangen

Het betreft het leveren en vervangen van een bestaand 4-pans dakraampje door nieuw 4-pans dakraampje. Het nieuwe dakraampje moet op 3 standen open kunnen.

Ubbink door Velux dakraam vervangen

Wij willen ons Ubbink dakraampje laten vervangen door een groter dakraam. Bij voorkeur Velux PK04 94x98 cm. Wit afgelakt. Graag offertes inclusief alle bijkomende kosten.

Partners

Partners van Casius