Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Delft of directe omgeving.

1347 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, deuren en ramen met kozijnen vervangen en een nieuw ventilatiesysteem plaatsen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, meerdere trappen in casco woning realiseren, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, oude kozijnen vervangen, vervangen van zeven binnendeuren, aluminium pui met dubbele openslaande deur vervangen door hout, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen, trap vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Delft:

Ubbink dakraam laten vervangen

Dakraam 4 pans vervangen. Het huidige raam is 43 bij 53 cm, de beste vervanger die ik kan vinden is: Ubbink SND 31 ISO zwart. Dakpannen zijn SBB sneldek 420 x 332 mm. Het raam bevindt zich op zolder op de tweede verdieping op een lang schuin dak dat op de vloer van de eerste verdieping begint. Als u ook het raam kunt leveren graag, ik kan het ook zelf bestellen, wat uw voorkeur heeft. NB Ik heb een offerte voor een raam met andere maat maar dat heeft niet de voorkeur.

Nieuwe trapleuning balustrade maken

Ik heb een houten trap die aan de linker kant een trapleuning heeft, maar niet aan de rechterkant. Daar zit dus momenteel een gat. Het makkelijkst om naar de foto in de bijlage te kijken. We willen iets plaatsen om de rechter kant van de trap veilig te maken. Eerste twee foto's laten de huidige situatie zien, de drie volgende zijn een paar ideeën hoe het zou kunnen uitzien. Het kan of van zwarte staal, of van hout. Dank.

Kozijn reparatie

De onderste balk van het kozijn moet vervangen worden. Waarschijnlijk ook een staander.

Houten buitenkozijnen met bovenlichten op begane grond vervangen

Op de BGG hebben wij nieuwe houten (!) kozijnen nodig. Het gaat om de kozijnen die u ziet op de foto, m.u.v. de deur links (op de hoek zit wel een deur die erbij moet). Achter die witte platen boven de ramen zitten bovenlichten, die willen we weer hebben. Achter de stroken aan de zijkanten van de ramen (en de hoek) zit slordig metselwerk. Dat willen we weer in dezelfde steensoort bijgemetseld hebben tot aan de nieuwe kozijnen. Alvast dank voor uw reactie. Voorkeur voor reactie per mail, indien u belt graag na 11.00 uur 's ochtends.

Schutting & tuinkast maken

Wij zouden graag een nieuwe schutting met poortdeur laten plaatsen. Onderkant schutting zouden we graag van beton willen. Afmeting schutting breedte +/- 5 meter. In de hoek van de tuin (waar op dit moment de tafel staat zie foto) willen we graag een tuinkast. Afmetingen b: 225 d: 90 h: 180/190

Raamhorren van Bruijnzeel monteren

Op de eerste verdieping moet bij elke raam van de slaapkamer een raamhor worden geplaatst. De draairichting van de ramen is naar buiten. In totaal zijn er 3 kamers. De raamhorren zitten nog in de verpakking. Voorts moet er bij elke raam een telescopische stangen worden geplaatst.

Hordeur monteren

Kortgeleden heb ik bij de Gamma in Delft een rolhordeur aangeschaft die ik op maat wil laten maken, monteren en afstellen. Het gaat om een Bruynzeel rolhordeur 400 serie wit 105 x 215 cm.

Pedelstaf laten maken

Voor onze constitutie borrel op 17 september hebben wij een pedelstaf nodig die ongeveerhoog is. Indien mogelijk zouden wij ons logo hierop willen hebben (voorbeeld in bijlage, indien nodig kan een ai bestand gestuurd worden) en eventueel een tekst in gegraveerd. Verder staan wij open voor input over materiaal en vormgeving.

Deuropening verbreden van de schuur

Wij hebben een schuurdeur van 90 cm breed. Wij willen graag de scooter kunnen bergen. Het stuur van de scooter is 1 meter breed. Om die reden willen wij de schuurdeur en opening verbreden naar minimaal 1 meter. De huidige schuurdeur is een houten deur met gewapend glazen ruit vanaf 1 meter hoogte.

Blokhut plaatsen

De rechthoekige blokhut is 2 meter 30 breed en 2 meter lang. Hij heeft een grondoppervlak van 4,6 m2 en een inhoud van bijna 9,5 m3. De blokhut is aan de voorzijde hoger dan aan de achterzijde. Aan de voorkant is hij 2.14 meter hoog. De wanden van de blokhut zijn 1. 95 meter hoog en 1,8 centimeter dik. De blokhut is uitgerust met een dubbele deur van 130 centimeter breed. De deuren zijn voorzien van kunststof beglazing. Het dakhout bestaat uit een messing en groef in 16 millimeter dik hout. De stapelbouw blokhut van Gamma wordt geleverd inclusief dakleer, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving.

Elf binnendeuren schaven en afhangen

Wij willen 11 nieuwe stompe paneeldeuren, 220 x 83 cm, passend laten maken en af laten hangen. De deuren hebben ook nog geen boorgaten. Vanaf 8 juni zij de deuren en deurbeslag aanwezig, graag zo snel mogelijk daarna de klus uitvoeren.

Trap op maat maken

Wij hebben een metalen, rechte maattrap nodig van 85 cm breed, met een hoogte van 51 cm rechts en 49 cm links nodig voor toegang naar ons dakterras. Kunt u dit bouwen, leveren en plaatsen?

Schuurdeur vervangen voor een bredere deur

Momenteel heeft de schuur in onze achtertuin een deur van ongeveer 90 cm breed. Graag zou ik deze laten vervangen voor een bredere ingang van 130 cm breed. Er zit. Op deze 130 cm een verticale houten balk wat dan weer een goede plek zou zijn om de nieuwe deur aan te bevestigen. Aan de ander kant van deze deur zit stroomaansluiting, dus uitbreiding naar deze kant op is niet nodig/niet wenselijk. De deurzijde van de schuur + 1 zijkant + achterzijde van de schuur zijn van hout. Andere zijkant bestaat uit een tussenschot wat gelijk de zijkant is van de schuur van de buren. Ik ben op zoek naar prijsinformatie, en naar mogelijkheden en materiaalkeuze. De huidige deur heeft glas in de deur, echter dit is bij een nieuwe deur niet noodzakelijk, zeker als dit helpt om gewicht van de deur te besparen. De schuur staat op een betonnen fundering van 5,5 cm hoog. Bij de huidige deuringang “hangt” nu ook nog is een houten drempel boven deze betonnen fundering, waar ik nu vele wigjes onder heb geplaatst zodat het gewicht van motor die er overheen rijdt deze houten drempel niet kapot maakt. In de nieuwe situatie zou ik graag zien dat deze houten drempel weg is en de nieuwe deuren direct op / vlak boven deze betonnen fundering hangen, (eventueel met rubberen rand/lappen aan onderzijde van de deur die dan over deze betonnen rand heen hang,t tegen regen/water instroom) zodat de daadwerkelijke drempel een stuk lager wordt. Zo hoeft de motor bij de schuur uitrijden alleen maar naar achter te rollen van deze betonnen verhoging af, en niet nog is over een extra drempel. (wat je niet voor elkaar krijgt met een zware motor, omdat je geen aanloop kan nemen) De tuin heeft een achterom maar er is al een deur van 150 aanwezig in deze schutting. Mijn wens zou zijn om een timmerman bij mij thuis de situatie te laten zien en dat we de opties door kunnen nemen.

Twee rechte trappen plaatsen

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trappen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: het gaat om twee trappen. Beide zijn nu 13 treden en planken zijn nu 88 cm breed. Beide rechte trappen.

Trap dicht maken

Ik zou graag de trap in mijn woonkamer dicht willen maken. Hij is recht met aan het eind een kwart draai. Graag er onder een simpele kast met deuren ik kan zelf alles verven.

Op maat gemaakte louvredeuren monteren

Ik heb nu een open "deurgat" in de woonkamer en daar wil ik 2 louvre deurtjes in hebben. Maten: 201 cm bij 72. 8 cm. Wens:1/3 dicht, 2/3 louvres. Kleur: Gebroken wit. RAl 9010 De deuren zullen gemonteerd worden als klapdeuren.

Raamkozijn vervangen door openslaande deuren

Op 14 mei krijgen wij de sleutel van ons huis. De openslaande deuren zouden we graag op dinsdag 22 mei willen laten plaatsen. Het raamkozijn en klompenhok moet verwijderd worden. Openslaande deuren woonkamer (eventueel foto's): - Plaatsen van een nieuw kozijn met 2 openslaande deuren en lichtstukken. - Weghalen van het 'klompenhok' (eventueel foto's) * Het sloopwerk vooraf kan eventueel door ons zelf gedaan worden. Het raam dat verwijderd moet worden is 297 cm en het huis is 521 cm breed. Wij kunnen niet echt een inschatting maken van de afmetingen van de kozijnen met openslaande deuren. Wij denken dat het rond de 4 meter breed zal zijn en het plafond bij ons is 2.60 m hoog dus wij dachten aan een hoogte van 2.40 m. Wij zijn benieuwd naar een prijsindicatie.

Apothekerskast onder de trap maken

Onder mijn trap wil ik een apothekerskast realiseren. De ruimt zal 3 of 4 kasten krijgen, 2 kleinen en 1 /2 grote. De laatste kasten zullen hoger worden dan 2 meter en de afwerking moet van hout worden. De ruimte zal gebruikt worden voor jassen en opslag mogelijkheden.

Trap bekleden met traprenovatie

Ik wil mijn trap van 8 rechte treden en 5 gedraaide treden laten bekleden met 'Jewe' (aangeboden door Praxis) traprenovatie. Graag een offerte, optioneel zijn de materialen.

Tochtprofielen laten aanbrengen

In een historisch pand in de binnenstad van Delft willen wij tochtprofielen laten aanbrengen op 12 schuiframen en een deur. Het is belangrijk dat dit op een fraaie manier gebeurt. We hebben de volledige renovatie van het pand zelf gedaan, maar willen dat deze klus door experts wordt gedaan. Graag in overleg de fraaiste en meest efficiënte oplossing.

Houten trap vervangen

Het betreft een oude woning, 1892, met een steile, rechte trap in de woonkamer naar de eerste verdieping. Momenteel zijn wij ons aan het oriënteren naar de mogelijkheden om deze trap minder steil te maken door deze eventueel te vervangen. Door een stuk gang van de eerste verdieping op te offeren zou een trap met kwart draai kunnen passen. Onder de trap is tevens de toilet. De voorkeur gaat naar een houten gesloten trap.

Binnendeuren vervangen

Ik heb 2 oude moderne deuren (1995) waarvan een deur brandwerend is die allebei compleet vervangen moeten worden. Graag ook een berekening voor 3 binnendeuren. Dit moet inclusief opmeten, ophangen, leveren en plaatsen.

Metalen rechte trap plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De trap is een half stapse trap, graag ontvang ik een mail van jullie zodat ik het ontwerp kan toesturen met bijbehorende afmeting.

Verlaagd plafond met dimspotjes maken

Graag ontvang ik een indicatie voor het verlagen van een plafond in de badkamer. In het plafond zullen er dan spots geplaatst moeten worden die gedimd kunnen worden. De ruimte is 2 bij 3 meter groot.

Scheidingswand met een hoek plaatsen

Ik wil graag een scheidingswand laten plaats zonder deur. Het gaat om een deel van 180 cm e dan de hoek om nog 60 cm. De hoogte zal 2.60 meter moeten worden. Er dient aan 1 zijde gipsplaten van 12.5 mm geplaatst te worden. De andere zijde zou open mogen blijven, frame blijft zichtbaar. Indien het verstandiger is deze te dichten dan hoor ik het graag. De wanden zal ik zelf gaan behangen.