Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam zolder plaatsen:

Dakraam zolder plaatsen

Wij willen op hele korte termijn een geïsoleerd dakraam laten plaatsen met minimaal 0,2 m2 lichtoppervlak. Betreft een standaard dakconstructie van houtskeletbouw. Graag jullie offerte.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam zolder plaatsen uit heel Nederland:

Dakraam laten plaatsen

Ik wil graag twee dakramen laten plaatsen op zolder waaronder een bestaande dakraam vervangen en een nieuwe plaatsen. De afmetingen van de ramen moeten 55-78 en 78-140 worden.

Zolderkamer maken

In een nieuwbouw woning willen wij op zolder een slaapkamer creëren van circa 9 à 12 m2. Inclusief dakraam, deur, twee dubbele wandcontactdozen, elektrische radiator en een lichtpunt met schakelaar. Kamer liefst rechts onderin (zie foto).

Dakraam plaatsen Zolder

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen op onze zolder. richt maat is 1mtr bij 1mtr.

Dakraam plaatsen

Ik heb op zolder nog een dakraam staan wat nog geplaatst moet worden. Even wat info: Plaats: Emmen Aanwezig: dakraam tyrem 114x118 cm Bijbehorende dakgoten Past niet tussen de balken. Moet dus constructief opgelost worden. Verder materiaal niet aanwezig. Zit op dit moment een klein kraampje dat kapot en lek is. Puin graag ook afvoeren.

Dakraam op zolder plaatsen

Dakraam plaatsen dat groter is dan het huidige dakluikje. wij denken aan 78*98 cm. De vraag is of dat past tussen de zonnepanelen en de nok

Een nieuw en groter dakraam leveren en plaatsen

Ik zoek een specialist die mijn dakraam kan vervangen. Momenteel zit er een klein dakraampje op zolder wat ik wil laten verwijderen. Vervolgens dient het gat iets groter gemaakt te worden en moet er een 134 bij 140 cm (houten kozijn) raam in geplaatst worden. Dit moet aan de achterzijde van de woning gebeuren.

Zolder verbouwen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het verbouwen van onze zolder. Het gaat (een beetje grof) over 3 muren, een deur en een dakraam plaatsen en het plafond van de slaapkamer te verlagen. Dat kunnen we tijdens een bezoek bespreken en laten zien. In het PDF zitten meer details.

Dakdoorvoer verplaatsen

Verplaatsen van een bestaande dakdoorvoor, 2 dakpannen naar boven. Dakdoorvoer vanaf zolder en dakraam ook bereikbaar.

Zolder verbouwen

De zolder bestaat uit een slaapkamer en een open ruimte. Wij willen twee slaapkamers en een voorzolder realiseren, met hierboven een vliering. Hiervoor dienen de (houten) muren van de huidige slaapkamer verplaatst te worden en dient het plafond verlaagd te worden. Tevens dient indien mogelijk een klein dakraam geplaatst te worden op de voorzolder. Verder willen we in beide slaapkamers verwarming, waarbij onze voorkeur uitgaat naar vloerverwarming die separaat geregeld kan worden.

Aanschaf + montage uitzet tuimelvenster

Op onze zolder zit een dakvenster met een formaat van 108 cm breed x 111 cm hoog. Graag willen wij hier een nieuw dakraam (tuimelvenster) in laten plaatsen. Het dichtsbijzijnde formaat zou zijn 94 x 98 cm.

Partners

Partners van Casius