Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam zolder plaatsen:

Dakraam zolder plaatsen

Wij willen op hele korte termijn een geïsoleerd dakraam laten plaatsen met minimaal 0,2 m2 lichtoppervlak. Betreft een standaard dakconstructie van houtskeletbouw. Graag jullie offerte.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam zolder plaatsen uit heel Nederland:

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Mijn dakraampje (ongeveer 40 bij 50) op de vliering lekt ( te bereiken via de zolder en/of balkon achterzijde) en deze wil ik graag verwijderen en vervolgens dichtmaken. Extra dakpannen zijn in mijn bezit.

Zolder isoleren

Offerte voor zolder met schuin dak met spanten binnenzijde isoleren (minimale isolatiewaarde RD 3,5). Zolder bestaat uit voorzolder met dakraam en ruimte waar cv-ketel staat en daarnaast 2 verwarmde zolderkamers, ieder met 1 dakraam. Binnenzijde van zolder is met gipsplaten bedekt. Berging op de begaande grond met plat dak (gedeeld met de buren), binnenzijde is er onvoldoende ruimte voor isolatie (wordt te laag). Afmetingen 8 x 3 meter. Het Advies wat mogelijkheden zijn.

Radiatoren aanbrengen op zolder

Ik neem contact met u op ivm de cv-installatie in mijn woning. Deze is geplaatst in de bergingsruimte op de gang. Een verdieping hoger zit de zolder. Deze is opgedeeld in 2 delen. In 1 gedeelte wil ik graag radiatoren laten aanbrengen (1 of 2). Deze ruimte gebruik ik namelijk regelmatig en met name in de winter is het daar altijd erg koud. Dit gedeelte van de zolder meet 7 bij 3,70 m2. Oppervlakte is dus ca 25 m2. Het schuine dak is geïsoleerd en er zit een dakraam in deze ruimte. Naar mijn weten zijn er nog geen buizen die van de cv-installatie naar de zolder lopen. Wat zijn de geschatte kosten inclusief radiatoren en materiaal? Ik kan overigens ook zelf het benodigde materiaal kopen. En hoeveel tijd neemt deze klus in beslag? Ik hoor het graag.

Dakraam realiseren

Wij willen een dakraam op onze zolder van 78 bij 140 cm. Het dak is momenteel dicht, dus het moet uitgezaagd worden. Het is een hellend dak. Het materiaal graag direct afvoeren. Graag dubbelglas.

Klussen in huis

Ik wil mijn zolder verbouwen (ik weet niet hoe groot het is). Ik wil 1 dakraam repareren, muren stucen, isoleren en wat schilderwerk laten doen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Vaste trap naar zolder plus dakkapel of dakraam maken

Graag zou ik een offerte willen voor het volgende: Een vaste trap naar zolder. Er is nu momenteel een vlizotrap, deze graag verwijderen en afvoeren. De hoogte van de grond naar het plafond is ongeveer 2.5 meter. Graag de vaste trap van hout. Verder gaat het om het realiseren van een dakraam of eventueel een dakkapel met nok verhoging, dit ligt een beetje aan de prijs wat we zullen kiezen. Het materiaal het liefst van kunststof. Ik denk dat de dakkapel minimaal 3 breed moet zijn, het raam weet ik nog niet. Het is een hellend dak met dakpannen en moet eerst uitgezaagd worden, dit materiaal wil ik graag afgevoerd hebben.

Muffe lucht zolder opsporen en verhelpen

Wij hebben sinds een aantal maanden last van muffe lucht op zolder. Deze muffe lucht hangt niet achter de schuine kanten, maar in de hoofdruimte. We hebben er 2 vochtvreters neergezet, deze zitten na 3 maanden helemaal vol. Het dakraam staat altijd op een kier of verder, dus ventilatie is er wel. Het dakraam is echter wel lek, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat het probleem daar weg komt. Tevens staat er op zolder een wasmachine, maar deze staat in het voorste gedeelte gelijk naast de trapopgang. Graag een offerte voor het opsporen waar het vocht door veroorzaakt wordt en een oplossing natuurlijk.

Dakramen badkamer en zolder vervangen en vergroten

Wij willen twee dakramen in de badkamer. We hebben een schuin dak. Er zit een raam in, maar we willen een tweede. We zagen een gekoppelde dakraam en zouden graag willen weten of dit mogelijk is. Deze zou ongeveer 80 cm breed x 200 cm zijn. Op zolder is ook een klein dakraam, deze willen we vervangen en moet groter worden, ongeveer 80 cm x 50 cm of ongeveer 50 x 50 cm. Afvoeren van het oude raam hoeft niet.

Dakraam plaatsen

We willen graag een dakraam plaatsen in het dak boven de zolder. Afmetingen ca 94 x 98 cm. Inclusief insectengaas en mogelijk zonwering buiten.

Dakraam op zolder plaatsen

Wij willen graag een dakraam op zolder laten plaatsten. Velux maat GGLU08.

Partners

Partners van Casius