Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten schuurtje waterpas zetten:

Houten schuurtje waterpas zetten

Het schuurtje van 150 x 175 cm is eenzijdig verzakt. Om erger te voorkomen moet er misschien een of meerdere spiesen tussen tegelfundering en houten wand geslagen worden. Graag advies en hulp hierbij.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten schuurtje waterpas zetten uit heel Nederland:

Schanskorf schutting plaatsen

De eerste fase is het plaatsen van een schutting met de buren. Wij willen graag een schanskorf schutting met natuursteen, licht van kleur. Of een combinatie van deze delen met houten schuttingdelen. Allen met een hoogte van 2 meter. De lengte is 10 meter. Daarnaast willen we de achtertuin aanpassen met daarbij een plaatsing van een schuurtje met een overdekt zitgedeelte. Maar dat is fase 2. Voor de eerste fase graag een gedetailleerde offerte, inclusief materialen en uren.

Houten tuinhuis met inhoud slopen en afvoeren

Tuinhuis slopen en afvoeren. Het schuurtje is ongeveer 3 x 3 meter en de inhoud.. Wat bouwafval ook afvoeren. Gaarne prijs opgave hiervoor.

Bitumen dak aanbrengen

Ik wil in de tuin een houten overkapping maken, met opstaande rand. Overkapping sluit aan op schuurtje. Bij elkaar is het ongeveer 3 x 3 m (achterkant is breder dan de voorkant). Hierop wil ik een bitumen dak aanbrengen dat mooi in elkaar overloopt en goed aansluit.

Schuurdak plaatsen en vloer egaliseren

Het gaat om een stenen schuur van ongeveer 2,5 × 2,5 meter. Op dit moment bevat het een asbest dak dat ik zelf ga verwijderen en wil laten vervangen door een nieuw waterdicht dak. De grond in dit schuurtje wil ik laten ophogen en betegelen. Het zand en de stenen heb ik er al voor liggen. Het dak is op houten planken geschroefd.

Deur in een stenen schuurtje verplaatsen

Ik wil graag een extra deur in mijn kleine schuurtje laten plaatsen, zodat ik vanuit de steeg de fietsen erin kan plaatsen. We hebben een simpele bakstenen schuur, gedeeld met de buurman. Het hele schuurtje is 2,5 x 2,5 meter. Andere optie is onze helft helemaal te verwijderen en een nieuw houten schuurtje te plaatsen. Dat zou mooier zijn, maar ben bang dat het schuurtje van de buurman halveren een duur grapje is.

Dakbedekking op de schuur vervangen

Graag huidige golfplaten vervangen door polyester platen (Stabipol) van 180 cm dikte, grijs of zwart. Tevens (afdichtings) vulstroken gebruiken. De lengte van de platen is: 193 cm. Breedte schuurdak is: 304 cm. Het dak loopt iets schuin op houten schuurtje.

Houten schuurdakje repareren

De dakbedekking van ons houten schuurtje heeft losgelaten. Het betreft 1 baan (van de 4 of 5 banen). Graag wil ik de dakbedekking op het hele dakje vervangen hebben. De afmetingen van het schuurtje zijn ca 3x3m. Het betreft dakbedekking op rol

Houten deel van schuurtje vervangen door stenen muur

Ik heb een schuur bestaande uit 2 delen, een gemetseld deel en een houten deel. Het houten deel staat tegen de stenen schuur aan wil ik graag vervangen door een stenen variant. Daartoe moet een direct aansluitend aan de bestaande muur een muur van 170 cm lang, met daar op de hoek haaks 420 cm lange muur en daar haaks, richting de bestaande schuur, 60 cm, welke aansluit op een houten portier. Hoogte van muur is 2.20 meter. Locatie is op zandgrond, maar vereist wel een betonnen fundering. Locatie is goed bereikbaar. Inclusief afvoeren van oude materialen.

Stormschade aan houten schuur herstellen

Het betreft hier een houten schuur/tuinhuis. Door de storm van vorige week is ons schuurtje/tuinhuisje, lengte 3 meter en 4 meter breedte 4, wat omhooggekomen en door de enorme kracht is de schuur wat ontzet geraakt. De deur van de schuur sluit nu niet meer. Ook is er een raam kapot geslagen van de deur door de harde wind. Ook de lamp (lantaarn) en bedrading die bevestigd was aan de schuur hangt lam en moet vervangen worden. De vloer is behoorlijk ontzet als je binnen in het schuurtje loopt gaan al mijn spullen heen en weer. Het lijkt erop dat de schuur niet meer waterpas staat. De offerte zal eventueel ingediend moeten worden bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zullen zij de werkzaamheden ook uit moeten voeren.

Schutting plaatsen

Graag vrijblijvende, gratis offerte voor: schutting in achtertuin, schutting tussen huis en schuurtje, afstand van regenpijp huis tot regenpijp schuurtje is ongeveer 5 meter. De tuin is te bereiken via een steeg (afstand weg - steeg circa 20 meter). Houten schutting grenen van circa 2 meter hoog, betonnen palen en onderplaten.

Partners

Partners van Casius