Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor traprenovatie uitvoeren:

Traprenovatie uitvoeren

Graag willen wij onze trap van 13 treden laten renoveren, inclusief rand. We willen massief hout hiervoor gebruiken. Het moet tevens geluiddempend zijn. We zoeken een vakman die materialen kan leveren en de klus uit kan voeren.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traprenovatie uitvoeren uit heel Nederland:

Traprenovatie uitvoeren

Trap renovatie, betreft twee keer een dichte trap met 14 tredes.

Traprenovatie

Graag zou ik willen informeren naar de mogelijkheid een trap renovatie te laten uitvoeren door een klusjesman. Het gaat om een gesloten trap met 2 kwartslagen en 13 tredes.

Traprenovatie uitvoeren

Wij hebben een dichte trap met 15 treden. Er dienen alleen overzet treden geplaatst te worden. Stootborden zijn niet van toepassing. 15 overzet treden + 1 trapprofiel voor de bovenste trede. Overzet treden op maat maken en plaatsen. Type: JéWé overzettrede beton antraciet (materiaal: laminaat) 100 x 30 cm.

Traprenovatie met Cando eiken fineer traptreden

Ik wil onze 2 trappen laten uitvoeren met Cando traptreden eiken fineer toplaag. Het gaat om 2 trappen met 13 treden per trap. De stootborden moeten wit worden. De vloerbedekking is er al af. Er zitten nog wel wat lijmresten op de trappen.

Laminaat leggen en trap renoveren

Wij willen in de keuken, huiskamer en gang laminaat laten leggen. In totaal 50 m2. Ook graag informatie over een traprenovatie. De trap heeft 13 treden. Er zitten halve maantjes op. De zijkanten verf ik vooraf zelf. Bij voorkeur zo snel mogelijk na volgende week uitvoeren. Binnen nu en twee maanden, als dat lukt.

Traprenovatie uitvoeren

Traprenovatie uitvoeren. Het laminaat is aanwezig. Het laminaat moet geplaatst worden. Op de trap liggen nog maantjes, die halen we er zelf af. De trap is geverfd. Materialen zijn aanwezig.

Laminaat leggen en traprenovatie aanbrengen

Laminaat leggen boven op de slaapkamers en de overloop. In totaal 24 m2. Tevens een traprenovatie met laminaat uitvoeren. De trap heeft 13 treden. Er hoeft geen oude vloerbedekking verwijderd te worden van de trap of boven. De materialen koop ik zelf. Graag een offerte die ik kan indienen bij de gemeente.

Krakende open trappen kraakvrij en gesloten maken

Ik wil 2 krakende open trappen met dubbele kwart-draai kraakvrij en gesloten maken. Het zijn twee houten trappen. Beide trappen hebben 12 treden. Mogelijk daarna een traprenovatie uitvoeren.

Trapkast maken

We zoeken iemand die een traprenovatie kan uitvoeren op een open trap, en hier een trapkast onder wil maken, en daarna de trap kan dichten. De trap mag daarna bekleedt worden met tapijt en de zijkanten wit geschilderd. Graag ontvangen wij advies met betrekking tot de mogelijkheden voor de trapkast.

Ruimte onder de trap dicht laten maken

Ik wil graag onder de trap dicht gemaakt worden. Ik wil graag een kast onder de trap laten maken. De trap is dicht. Ik zou eventueel ook een traprenovatie willen laten uitvoeren. De trap is van hout, deze zal wellicht geschilderd moeten worden.

Partners

Partners van Casius