Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Capelle aan den IJssel:

Tussenwand plaatsen

Ik zou graag van 1 slaapkamer willen scheiden waardoor er 2 kamers ontstaan, dan zou ik het liefst de wand deels laten doorlopen maar niet geheel. Er hoeft geen deur geplaatst te worden. Dat bijvoorbeeld de nieuwe wand 90 cm van de muur af stopt en dat fungeert als doorloop. Het plafond is wel vrij hoog, alleen is dit slechts aan 1 deel van de kamer. De andere kant is normale kamer hoogte van 2,45 meter en de vraag is ook of het nodig is om helemaal tot boven in de wand te plaatsen. Op zich is het voor ons geen probleem als de wand over de hele lengte slechts 2,45 meter hoog is. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Vaste open zoldertrap plaatsen

Ik wil de vlizotrap vervangen door een open zoldertrap (vuren) met trap hek en aftimmering. De zoldertrap moet twee draaien hebben anders zal het niet passen. Het gat moet ook uitgebreid worden en het andere gat dichtgemaakt worden.

Offerte aanvraag zwarte deuren met glas

Voor onze nieuwbouw woning ontvangen wij graag een offerte voor de levering en plaatsing van de 2 zwarte stalen taatsdeuren, met vier glaspanelen. De totale breedte is 160 cm, de hoogte ongeveer 250 cm. De vloer bestaat uit keramische vloerdelen. Er is vloerverwarming aanwezig.

Lundia maatkast monteren

Ik wil mijn Lundia maatkast laten monteren. Voor de gang. Maar kunnen jullie ook een stukje afsnijden? Mijn kast maat is 2.55 x 98 cm. En er moet waarschijnlijk 1 á 2 cm ingekort worden.

Kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen

Graag wil ik kunststof kozijnen laten leveren en plaatsen. Het gaat om het volgende: 1e kozijn 3 vaste ramen met ventilatie roosters, 2440 bij 3270 mm 2e kozijn 2 vaste ramen en een deur, vaste ramen ventilatie roosters, 2440 bij 3510 mm 3e kozijn schuifpui met 2 vaste ramen en ventilatie roosters, 2440 5400 mm 4e kozijn vast raam en draai/kiepraam en ventilatie rooster, 2440 bij 2700 mm Het mooiste zou zijn rechte houtlook verbindingen en dit het liefst ook aan de binnen zijde. Er is een tekening aanwezig.

Afgelakte Cando Manchester opdekdeur plaatsen

Wij zoeken een vakman die voor ons een opdek binnendeur kan inmeten en na de levering ook kan monteren. We willen een afgelakte CanDo Manchester opdekdeur bestellen met blank glas en beslag. We denken dat deze deurmaat moet worden aangepast. We kopen de deurkruk Brielle. We willen ook op 3 andere deuren nieuw beslag laten plaatsen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Verlaagd plafond maken met spots en mechanische ventilator

Ik wil in de badkamer van mijn appartement graag een verlaagd plafond laten maken van ongeveer 5 m². In dat plafonds wil ik graag 3 LED-spots in een rechte lijn laten monteren. Ook moet er boven het douchegedeelte een kleine mechanische badkamerventilator worden aangesloten op een bestaand afvoerkanaal. Het plafond mag worden gemaakt van gipsplaten en afgewerkt worden met een stuclaag. Ik wil alle materialen laten leveren, ook de spots en ventilator. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs.

Trapleuning aanbrengen

Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om een trapleuning te laten plaatsen op onze bestaande trap. Ik zeg bewust "op" omdat er helaas geen leuning aan de muur gemonteerd kan worden (de muur bestaat uit gipsplaat en hardboard). In de bijlage kunt u een aantal foto's vinden. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn.

Herstellen kozijn en voordeur na inbraak

Ik wil graag de voordeur laten repareren en het keukenraam wat geforceerd is. Schade aan kozijn en sloten zijn uit de voegen. Schade aan deurpost en bij slot.

Vlizotrap laten vervangen

Bestaande vlizotrap is stuk. Moet vervangen worden. Het gaat om een houten vlizotrap die naar boven geschoven wordt en er moet een vervanging komen. Waar de vlizotrap scharniert is het kapot gegaan.

Deur van de meterkast verplaatsen naar de zijkant

Ik wil graag de deur van mijn meterkast laten verplaatsen naar de zijkant daarvan. De plek waar nu de deur zit moet dan dicht worden. Op deze wijze zitten de meters van elektra en gas aan de linkerwand en niet meer op de achterwand. Ik weet niet of dat mag. Ze zijn wel goed toegankelijk. Ik krijg ook graag antwoord op die vraag. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Kastwand voor bijkeuken maken

In onze bijkeuken willen we graag een omkasting/werkblad maken waarin ook de wasmachine en droger ingebouwd worden. Verder aanrecht/opbergruimte en wasmanden. Het is een muur van ongeveer 3 meter breed.

Verlaagd plafond en koof maken in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting in week 40 of 41 zal worden opgeleverd. We willen daar in de woonkamer/keuken een verlaagd plafond van 49,2 m² laten maken en een koof van 3 meter lang bij de afzuigkap rond de afvoer naar buiten. In zowel het plafond als de koof willen we spotjes laten plaatsen. Het plafond en de koof moeten later gestuukt worden. Eventueel willen wij ook een getimmerde koof om 3 radiatoren in slaapkamers op de 1e verdieping. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Koof maken in woonkamer en keuken

Wij willen graag een verlaagd plafond aan de zijkanten, een soort koof. Hierin willen wij spotjes geplaatst en een ledstrip. Isolatie is niet van toepassing. Deze koof willen wij laten doorlopen van de woonkamer naar de keuken. Zodat in de keuken ook de afzuigbuis hierin wordt weggewerkt. Deze koof zouden wij graag gestuct willen hebben. Wat zijn de mogelijkheden?

Trap kraakvrij laten maken

Ik wil graag onze dichte trap kraakvrij laten maken. Het is een trap met 15 treden en boven een draai naar rechts. Alle treden kraken na een periode van rust. Ik laat de trap hier graag even beoordelen en ontvang daarbij van u een plan van aanpak en prijsopgave.

Kozijn in de badkamer met houtrot repareren

Houten kozijn met glazen ruit, bij de badkamer, aan de buiten kant heeft houtrot. Dit te bereiken via te staan op de uitbouw. Ruitkozijn. Breedte 35 cm en hoogte 50 cm. Het kozijn lekt water, vandaar dat ik denk dat het aan het rotten is.

Voordeur gebruiksklaar monteren

Het in zijn geheel gebruiksklaar maken van een nog aan te schaffen voordeur. Aanbrengen van nieuw sluitwerk (inclusief pensloten) en afhangen van de houten deur. Hierbij moet rekening gehouden worden dat het nieuwe bevestigingsmateriaal niet op gelijke wijze aangebracht kan worden (andere plekken in het houten kozijn). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Deur verwijderen en nieuwe schuifdeur inbouwen

Mijn hal is niet heel breed en ik wil voor de berging de huidige deur vervangen door een schuifdeur. De oude draaideur moet eruit gesloopt worden, inclusief het kozijn. Het kozijn is in zijn geheel 91 cm breed en circa 2.45 meter hoog. Naast het kozijn is er ruimte om een deur naartoe te schuiven. Kunt u een systeem hiervoor aanbieden? Materialen nog niet gekocht - in overleg zelf of door u laten kopen.

Dakraam vervangen en airco verwijderen

Het dakraam op zolder moet vervangen. Het dakraam is circa 70 x 103 cm (buitenmaat). Het hoeft niet groter, maar als het niet anders kan is het geen bezwaar als het groter is. Het moet in elk geval niet kleiner. Het nieuwe dakraam moet kunnen kiep-kantelen, zodat de warme lucht aan de bovenkant kan ontsnappen. Er moet zonwering op komen en een hor. Kunt u het raam en toebehoren mee aanbieden? En de motor van de split airco die aan de dakkapel hangt moet verwijderd worden. De doorvoer van de airco naar de ventilator binnen moet verwijderd worden en het gat dichtgemaakt.

Kozijn vervangen door kunststof kozijn

Graag zou ik een indicatie willen ontvangen voor het vervangen van 3 houten kozijnen naar kunststof kozijnen. De afmeting van het kozijn is ongeveer 1.20 bij 1.40 meter.

Lichtkoepels in de uitbouw vervangen

In onze uitbouw zitten 2 lichtkoepels. Deze zijn nu ca 10 jaar oud en wij hebben de idee dat er hierdoor erg veel warmte verloren gaat. Graag ontvang ik een offerte om deze lichtkoepels te laten vervangen door HR koepels. De opbouw is orde. De (buiten)maat van de koepels is 100x100

Meerdere deuren inmeten en plaatsen

Ik zoek een timmerman om de deuren te komen meten en plaatsen, het zijn binnendeuren. Het zijn vier dichte deuren. Opdekdeuren. Een voor de badkamer, daar moet een slot in komen (Bezet/Vrij). De andere deuren ook van een slot voorzien. Kunt u inmeten zodat ik de deuren bij Praxis kan bestellen?

Tuinmuur opbouwen

Tuinmuur opbouwen van fundering tot circa 1,5 meter hoog. Deze muur dient stevig rechtop (90 graden) te staan en na jaren lang niet scheef te zijn.

Onderdorpel van het raam vervangen

De onderbalk van het raamkozijn van bijna 4 meter vertoont houtrot. Dit wil ik graag laten controleren en daar waar mogelijk laten repareren.

Stalen pui met deur leveren en plaatsen

Graag zou ik een prijsindicatie willen ontvangen voor een stalen pui met deur. Onderstaand treft u enkele gegevens. Opening: Enkele draaideur met vast zijpaneel. Afmetingen totaal ongeveer 1900 x 2370 mm; Afmetingen per deur/ zijpaneel ongeveer 950 x 2370 mm; Deur voorzien van standaard deurbeslag. Mocht u vragen hebben dan hoor ik het graag. Het is een kozijn voor binnen. Ik heb betonnen verdiepingsvloeren.