Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Capelle aan den IJssel:

Glazen tuinkamer monteren

Ik ben van plan een tuinkamer bij Tuinmaximaal te kopen. Ik zou graag in contact met 2 monteurs willen komen die ervaring hebben met het plaatsen en monteren van Tuinkamers. Dit zal denk ik pas juni gebeuren (nadat de wereld hopelijk weer normaal functioneert) maar zou graag alvast een prijskaartje willen ontvangen. Het wordt een glazen tuinkamer, 5X3, met glazen schuifdeuren aan 2 kanten. Dit moet tegen het gevel aan gemonteerd worden. Er moet 2 betonmoeren geplaatst worden en fundering voor de glazen schuifdeuren. De tuin is helemaal bestraat. De Tuinkamer wordt als een complete bouwpakket geleverd.

Scharnier voordeur repareren

Buiten voordeur bij mijn woning "happerd"; gaat moeilijk open en moeilijk dicht. Daarnaast er komt steeds water naar binnen bij regen. Graag deur zo opknappen dat ze makkelijk open en dicht gaan en geen lekkage heb bij regen.

Reparatie omheining dakterras

Mijn woning heeft een dakterras met stalen omheining. Hiervan zijn een aantal spijlen losgeraakt, die vast gelast moeten worden.

Achteraf aanbrengen valdorpel in voordeur

Ik wil graag weten wat het kost om een valdorpel te laten plaatsen/freezen in bestaande deur 83 cm breed. Graag aile kosten incl.. valdorpel meenemen in de berekening. Graag per mail verzenden.

Koof tv wand laten maken

Ik wil een koof van 3,5 meter in de wand laten maken voor een tv meubel.

Onderdorpel van het raam vervangen

De onderdorpel van het raamkozijn is volledig rot. Deze moet hard nodig vervangen worden. De dorpel is 280 cm lang. Ik hoop dat iemand dit zou kunnen en willen doen. Graag ontvang ik hierover een offerte

Trap met enkele draai realiseren en de oude trap afbreken

De oude trap moet verwijderd worden. De huidige trap heeft twee kwart draaien. Deze moet vervangen worden door een trap met een enkele draai bovenin. Onder de nieuwe trap moet voldoende ruimte overblijven voor een trapkast. Totale prijs voor verwijderen oude trap en plaatsen nieuwe trap. Afvoeren doen we zelf. Afhankelijk van de prijs ook met ledverlichting. We willen het goedkoopste materiaal hout. Hoeveel treden de trap heeft durf ik niet te zeggen. Afwerking is eventueel, maar het gaat voor namelijk om het verwijderen en plaatsen van de trap. Mogelijk dachten we aan vinyl bekleding. Graag zouden wij willen weten wat het ons zou kosten en hoelang de trap niet bruikbaar is.

Dakraam zolder plaatsen

Wij willen op hele korte termijn een geïsoleerd dakraam laten plaatsen met minimaal 0,2 m2 lichtoppervlak. Betreft een standaard dakconstructie van houtskeletbouw. Graag jullie offerte.

Veluxraam vervangen door kunststof

Raam is type GGL104 gemeten ongeveer 56x94 aan de binnenkant. Platdak, 1 hoog. Buitenkant dak bitumen. Zie foto's

Het vervangen van een houten Velux dakraam

Ik zoek een kozijnenspecialist die een velux dakraam kan vervangen. Het raam zit in een schuin pannendak. Het velux dakraam dat vervangen moet worden is een GGL model / nieuwe code = UK08.

Raam in een dragende buitenmuur plaatsen

Het betreft het plaatsen van een raam in een buitenmuur (spouwmuur). Om dit te realiseren dient er dus een gat te worden uitgezaagd. Het gaat om een gemetselde muur. Er zal voor voldoende draagvermogen een latei moeten worden geplaatst. Het betreft de begane grond dus makkelijk bereikbaar. Graag de binnenzijde om de uitsparing weer glad stuken en plaatsen vensterbank. Buitenzijde afwerken met raam dorpel stenen. Afmeting van het raam ongeveer 1000 mm hoog en 500 mm breed in kunststof. Is uiteraard een benadering, andere afmeting in overleg. Goedkoopste optie heeft de voorkeur! Er is nog geen constructieberekening gemaakt, er is geen vergunning nodig. Het betreft een hoekhuis.

Kunststof kozijnen vervangen

Ik wil 2 kunststof kozijnen op de bovenverdieping aan de voorkant laten vervangen. Het gaat om 2 slaapkamers. Breedte totaal circa 7 meter.

Traprenovatie inclusief verhelpen van krakende treden

Het gaat om een trap met 13 treden met 1 draai. Momenteel bekleed met tapijt. Meerdere treden kraken. Offerte is voor monteren opzettreden incluis verhelpen krakende geluid. Indien mogelijk offerte met/zonder verwijderen huidige tapijtbekleding. Materiaal nog te bepalen en zal na uw advies aangeschaft worden.

Rol hordeur plaatsen

Ik wil een rol hor deur laten plaatsen maar ook op maat maken. Het moet 80 cm breed en 1,98 meter hoog zijn. Ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een offerte.

Schuurdeur weer sluitend maken

Onze schuurdeur sluit niet meer. De deur lijkt een beetje verzakt, waardoor die niet meer in de sluiting valt en dus niet meer dicht gaat

Schuurdeur afhangen

Er dient een nieuwe hardhouten schuurdeur afgehangen te worden inclusief sluitwerk. De deur zal 211.5 bij 88 cm moeten worden.

Kozijnen binnendeuren verhogen

Op dit moment ben ik bezig met de koop van een huis. Als dat is afgerond wil ik gaan starten met klussen. Een ding dat moet gebeuren is het verhogen van mijn deurkozijnen. Deze zijn nu 201,5 cm hoog en ik wil deze graag verhogen naar 211,5 cm of 231,5 cm. Zou u beide hoogtes mee willen nemen in uw offerte? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Vervangen voordeur

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van een nieuwe voordeur met veiligheidsbeslag, 3-puntssluiting, antikerntrek.

Rubberen antislip profiel in een houten trap frezen en plaatsen

Ik wil graag een rubberen antislip profiel (zwart) in 2 houten trappen gefreesd en geplaatst hebben. 1 trap is open en heeft 12 treden, de 2e trap is dicht en heeft 13 treden.

Kast schuifdeuren systeem monteren

Ik heb 2 schuifdeuren met rails systeem van het merk Storemax gekocht totaal 180 breed en 257 cm hoog. Deze zou ik graag gemonteerd willen hebben.

Wand plaatsen om 2 kamers te creëren

Ik wil graag een tussenwand van ca. 4,90m plaatsen met een deur + kozijn en een kleine dwars wand ca. 1 m plaatsen met de deur + kozijn. De muren afwerken met Agnes one-Step wandpanelen. In de deuren een cilinder sloten plaatsen.

Hordeur plaatsen

Het in elkaar zetten en ophangen van een vaste hordeur.

Een binnen schuifdeur monteren

Ik wil een schuifdeur voor binnen in huis monteren. Het gaat om de deur tussen de woonkamer en keuken.

Op maat maken van kast

Ik wil een kast van 250 cm breed, 220 cm hoog en 80 cm diep laten plaatsen. De kast zal onder het dak geplaatst moeten worden met schuifdeuren en interieur.

Trap laten plaatsen

Het plaatsen van een vaste open trap naar zolder, daarbij moet er in de betonvloer een gat komen, huidige vlieringtrapgat dichtmaken. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? In welke uitvoeringen heb je interesse? Metaal + hout