Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor caravan bekleden met kunststof schroten:

Caravan bekleden met kunststof schroten

We hebben een alluminium stacaravan (Falcon) en denken erover deze te laten bekleden met kunststof schroten. De maten zijn lxbxh 11.25 x3.70 x2.60. Wij zouden deze verticaal willen tot aan het terras als dit mogelijk is. We zoeken een partij die dit voor ons kan regelen. De caravan is goed bereikbaar.
Onze klant uit Brielle (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor caravan bekleden met kunststof schroten uit heel Nederland:

Kunststof schroten en kozijnen vervangen

Wij hebben een stacaravan die willen we opnieuw bekleden van af de buiten. De caravan is 8,5 bij 3 meter en 2,25 meter hoog. Dat kan eventueel met nieuwe kozijn.

Caravan bekleden met Canexel

Caravan bekleden met Canexel (achterkant) ongeveer 50 m2. Gaarne prijsopgave inclusief Canexel. Mocht het niet meer geleverd advies over ander materiaal.

Caravan bekleden met kunststof schroten

Stacaravan bekleden met kunsttsof 9x 3x 2.50

Caravan bekleden met kunststof schroten

Ik wil mijn caravan opnieuw laten bekleden met kunststof panelen. Er zitten nu kunststof schroten op maar zijn verweerd. In beige of wit. Heeft u een voorstel voor het materiaal? De caravan is 3 bij 9 meter en staat op camping Julianahoeven.

Stacaravan van binnen renoveren

Wij willen onze stacaravan van binnen laten renoveren. De caravan is 11 bij 3.7 meter. Wij willen de gehele binnenkant laten renoveren, hierbij valt te denken aan de badkamer, het toilet, wanden bekleden, nieuwe vloer etc. Ik maak graag een afspraak op locatie om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Buitenkant caravan bekleden met kunststof panelen

Ik wil mijn caravan graag aan de buitenkant bekleed hebben zodat deze eruitziet als een chalet. De caravan is 8.30 bij 2.5 meter. De achterste wand hoeft eventueel niet van 8.30 meter lang staat tegen coniferen aan dus willen we pas later doen, eerst het aanzicht. Wat gaat me dit ongeveer kosten?

Caravan bekleden met kunststof schroten

Ik wil graag ongeveer 60 m2 Canexel vervangen door Volkern kunststof. Het gaat om een caravan.

Dak van de caravan met EPDM bekleden

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten bekleden van het dak van onze aluminium stacaravan. Het dak is 8.5 x 3 meter groot en willen wij laten voorzien van EPDM. Ook willen wij de mogelijkheden laten bekijken om het dak te laten voorzien van een puntdak.

Caravan bekleden met kunststof schroten

Wij hebben een dubbele caravan. Willen rondom kunststof. Caravan nu 11 bij 6 meter met diverse ramen.

Stacaravan met daklekkage repareren

Binnen in onze stacaravan hebben we allemaal vochtplekken op het plafond. Graag willen wij een offerte voor het opnieuw bekleden van het dak. De caravan is 8x3 m. Het is een stalen caravan.