Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten lambrisering aanhelen:

Houten lambrisering aanhelen

Oud huis gekocht, zit deels een houten lambrisering en die wil ik aangehecht hebben indien mogelijk. Zelfde patroon en panelen. Een muur is 2,5 meter bij 1 meter en de andere meter is 4 bij 1 meter.
Onze klant uit Brielle (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten lambrisering aanhelen uit heel Nederland:

Sloop van keuken, lambrisering en vloeren

Vanaf 10 oktober dienen de volgende werkzaamheden uit gevoerd te worden: - Keukenkastjes, tegels tegen de wand, apparatuur en een werkblad verwijderen; - Lambrisering in de hal van 2.40 meter hoog bij 3 meter lang verwijderen; - 2 Niet dragende muren van glas en hout verwijderen. Deze zijn ongeveer 3 meter breed en 2.40 meter breed; - Houten en tegel vloer verwijderen op de gehele begane grond. Dit is totaal 80 m2 groot. Separaat wil ik graag weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Houten lambrisering aanbrengen

Het gaat om het aanbrengen van een 122 cm hoge en ongeveer 400 cm lange houten lambrisering in de gang voor een jaren '30 woning.

Binnendeur vervangen door dubbele binnendeuren met bovenramen

Wij hebben tussen onze gang en woonkamer een kozijn met daarin een paneeldeur. Wij willen die geheel laten verwijderen en de kozijnopening in die muur laten verbreden. Daarna willen wij er een nieuw kozijn met 2 openslaande binnendeuren met roedeverdeling en ruitjes in laten maken van in totaal 210 x 150 cm. Boven die deuren moeten in dezelfde stijl 2 ramen worden geplaatst. Een voorbeeldfoto is bijgevoegd. In de gang zit een radiator op de muur en deze moet verplaatst worden. In de woonkamer zit een stopcontact dat verplaatst moet worden. Ook moet er een houten lambrisering worden aangepast. We willen alles netjes laten afwerken,inclusief schilderwerk. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Behangen in woonkamer

Ik wil het oude behang van de muren in de woonkamer laten verwijderen. Vervolgens wil ik circa 18 rollen (10m x 53cm) behang laten aanbrengen op de muren. Het nieuwe effen vliesbehang en de lijm heb ik al in bezit. Betreft een grote muur met onder houten lambrisering en een grote muur met een deur. Graag ontvang ik een offerte.

Zonnescherm ophangen

Graag zou ik een zonnescherm van 4.5 meter breed op willen laten hangen. Het is een tweedehands scherm met ombouw inclusief ophangsysteem en met handmatige bediening. De ondergrond is baksteen met een houten lambrisering.

Lambrisering maken

Wij willen graag in een algemene ruimte in ons appartementencomplex een lambrisering laten aanbrengen zodat het geheel allemaal wat netter wordt. Het gaat om ongeveer 35 m². Het gaat om houten wanden waar we graag een kunststof lambrisering op willen. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Lambrisering in de gang aanbrengen

Ik wil graag lambrisering aan laten brengen in de gang. Totale lengte van de gang is 8.50 meter. De materialen schaffen we aan bij de Gamma. Ik wil graag een houten lambrisering.

Stucen en spachtelputzen in de woonkamer

Opknappen woonkamer. Huidige situatie: houten lambrisering tot 1 meter hoog, daarboven gestuukt. Het plafond is gestuukt, beton met houten sierbalken. Trapgat is sierpleister. Gewenste situatie: lambrisering wordt verwijderd, zelf, hieronder zit kale muur, dus hoogte verschil met stuc laag. Graag vlak maken en afwerken met spachtelputz op kleur. Radiatoren worden later weggewerkt met bekisting, hoeft dus niet gestuukt te worden. Sierbalken plafond worden verwijderd, zelf, plafond graag strak stuken. Halletje wordt lambrisering weggehaald (zelf), daar ook vlak afwerken met spachtelputz. Komt een nieuwe vloer, dus bestaande vloer hoeft niet brandschoon te blijven. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Spack- en latexspuiten in apartement

Wanden: 120 m2 Huidige ondergrond: behang Klaar en in de keuken een wand met houten lambrisering Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond: 100 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken: 100 m2 Zou u eventueel het behang kunnen verwijderen? Het is deels vliesbehang. Waar behang zit, is te zien op Funda. Het appartement is 108 m2 en heeft drie slaapkamers. Kunt u dit ook aanbieden? Alles afplakken en schoon opleveren. Er kan gestart worden in de eerste week van februari. Tot die tijd zijn de huidige bewoners nog aanwezig dus gaan kijken is wat lastig.

IJzeren portiekhek plaatsen

Ik heb een huis met een portiek aan de straat. Het portiek is 107 cm breed. Aan de linkerkant is een buitenmuur met houten lambrisering, aan de rechterkant bevindt zich een hoek/winkelruit met kozijn op de hoek. Ik zou een simpel/modern hek willen dat automatisch in het slot valt en in openstaande stand vlak tegen de muur vastklikt. Hoogte van het hek 180 tot 200 cm.