Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dicht raam open maken:

Dicht raam open maken

Wij willen een dicht raam veranderen in een raam die wel open kan. Een raam is ongeveer 1 meter bij 1,50. We hebben in die ruimte 3 ramen. Graag overleggen welk raam het beste aangepast kan worden.
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dicht raam open maken uit heel Nederland:

Klapraam maken in bestaand kozijn woonkamer

We willen graag een klapraam voegen in een bestaan kozijn. idee van een ‘boven raam’ die we als ventilatie kunnen open klappen. Het gaat om een zijraam van de woonkamer. Breedte is ongeveer 80 cm. Hoogte is ongeveer 175 cm. Een bovenraam van ongeveer 25 cm x 80 com is genoeg. Onder het klapraam is het gewoon een dicht raam

Draairaam vervangen

Raam op de badkamer is door de harde wind opengeslagen. Houtwerk van het raam is aan de draaikant gebroken, zie foto's. Raam gaat niet meer dicht. Offerte betreft vervangen raam, kozijn van hardhout is volgens mij nog goed. Binnenmaten kozijn zijn 75 cm breed en 62 cm hoog.

Latei plaatsen, een stuk extra muur doorbreken en een schuifpui plaatsen

Ik wil een latei laten plaatsen in een draagmuur zodat een schuifpui van 2 meter geplaatst kan worden. Is een oud huis uit 1904. Er zit nu een raam, deze moet weg en het gat moet groter gemaakt worden. Een constructie berekening moet nog gemaakt worden. Boven het raam zit ook een airco, deze moet weg en het gat moet daar dicht gemaakt worden. Verder moeten de maten worden opgemeten, zodat ik de schuifpui kan bestellen. Over een week krijg ik de sleutel. De schuifpui kan binnen 2-3 weken geleverd worden als ik die bestel.

Buitendeur vervangen door een raam en een deel dicht metselen

De achterdeur/kozijn wil ik vervangen door een kozijn met alleen een raam en een dichte onderkant. Het muurtje wordt ongeveer 1 meter hoog. Het raam zal dan 90 cm breed worden ongeveer. Dit in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken, welke hier tegenaan komt. Afvoeren van de deur doe ik zelf. Ik wil houten kozijnen, met een buitenafwerking en de binnenafwerking doe ik zelf. De sleutel krijg ik 28 februari, daarna zou ik graag willen beginnen.

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Ik zoek een dakdekker die een raam kan verwijderen en het dak dicht kan maken. Wij willen graag zonnepanelen gaan plaatsen op ons dak. Om dat te kunnen doen moet er een dakraam (kleine velux) worden dichtgemaakt op de bovenste verdieping van ons huis (circa 10-12 meter hoog). Graag ontvang ik van u een offerte voor het uitvoeren van deze werkzaamheden.

Schuifpui

Diverse renovatie elementen: *) de achterpui van de woning vervangen, maat circa 225m breed mijn 270 hoog. Het idee is schuifdeuren of openslaand. het glas in lood terugplaatsen (zit al in dubbel glas). Kozijn Hout * Vervangen keukendeur + raam door 1 raam in de breedte en onderste deel dicht. Kozijn hout. circa 155 breed en 230 hoog * plaatsen vloerverwarming en vervangen vloer (hout) circa 37m2 * 'kleinere' activiteiten, incl mogelijk extra groepen in de meterkast * mogelijk stuc werkzaamheden

Mechanisme van een draai kiepraam repareren

Ik heb 2 ramen, raam 1 is open, maar het mechanisme werkt niet meer. het wieltje waar het staafje van het hendeltje doorheen gaat, dat is eruit gevallen. raam 2 staat juist dicht, en kan niet meer open. Ook hier is het wieltje door hardhandig gebruik in de loop der jaren versleten, en het mechanisme werkt niet mee. Helaas stond het raam dicht toen het tandieltje/mechanisme er mee ophield. bijgevoegd treft u een foto aan van de twee verschillende ramen.

Carport dicht maken tbv bijkeuken

Wij hebben een carport aan ons huis met schuin pannendak. Graag willen wij deze dicht maken tbv bijkeuken/ opslag. Ook willen wij een bestaand raam openbreken om daar een deur te maken vanuit huis richting bijkeuken. Dit geheel willen wij graag geïsoleerd hebben. Welk materiaal ervoor gebruikt moet worden is nog niet bepaald. Wel hebben wij een duidelijke richtprijs in ons hoofd zitten, dus deze zal doorslaggevend zijn bij de keuze.

Erker achterzijde bouwen

Wij willen een erker realiseren van 3 m breed en 1,5 m diep aan achterkant tussenwoning. Een volledig glazen erker zonder metselwerk. Aan 1 zijde is een muur (uitbouw buren). Kunststof kozijnen en een openslaande deur. Waar nu de achterdeur staat willen we een dicht raam tot aan de grond. Waarschijnlijk is licht heiwerk nodig. Kunt u mij op basis hiervan een vrijblijvende offerte sturen? Alvast bedankt.

Raam en kozijn vervangen

Op een zolderverdieping is het enkelglas houten raamkozijn ernstig verrot. en kan ook niet meer dicht. Graag offerte voor het vervangen van dit kozijn door een exemplaar met HR ++ glas. Sparingmaten 1280 breed 1480 hoog, in de offerte graag een kunststof en houten optie.

Partners

Partners van Casius