Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, kozijn vervangen door kozijn met terrasdeuren, zij -en bovenlichten + tussenmuur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas, 2 traprenovaties inclusief schilderwerk, 4 Kozijnen vernieuwen, plafond van zolder aftimmeren en isoleren, timmerwerk aan de "poort" van de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Berkel en Rodenrijs:

Tussenwand plaatsen met kozijn en deur

Ik wil graag een tussenwand op zolder laten plaatsen met een kozijn en deur erin. De zolder heeft een schuin dak. De lengte zal ongeveer 7 a 8 meter worden en de nokhoogte is 3 meter De verdere afwerking zal ik zelf verzorgen.

Defect aluminium draai-kiep raam

Er is een draai-kiep raam stuk. Hij kan niet meer dicht. En kantelen werkt ook niet meer. Ik voeg foto’s toe in de bijlage. - de deurklink van voordeur is stuk, daar is ook een ringetje afgebroken denk ik.

Badkamerraam plaatsen

Ik wil een 4-pansdakraam in de badkamer laten plaatsen. Deze zal in de schuine gedeelte van het dak geplaatst moeten worden.

Trap maken

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag ontvangen wij een offerte voor een standaard trap: Rechte trap van vuren hout, opgelegde treden op de trapboom, volle stootborden, zonder bloktrede en zonder balustrade of armleuning. De trap komt tussen 2 muren in. Deze trap is een open trap naar de 2e etage, mag eventueel ook een steektrap zijn, met onderkwart, geen traphekje, balustrade of armleuning.

Lekkage bij raam slaapkamer oplossen

Bij regen ontstaat er vaak een plas water op de vensterbank, lekkage is aan de onderkant van het raam. Het huis is nu 14 jaar oud.

2 x houten trappen inmeten en laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het maken en plaatsen van 1 dichte trap en 1 open trap beide met en dubbele draai. Deze trappen moeten ter plaatse ingemeten worden en gemonteerd. Inclusief leuning en traphekjes. Alles in de grondverf. Dit wordt gemaakt voor een nieuwbouwwoning dus geen voorwerk nodig.

Schuifdeuren op zolder maken

Wij willen onze huidige schotten vervangen in de plaats daarvoor willen we graag schuifdeuren. Zo kunnen we eenvoudig de rommel opbergen. De ruimtes zitten aan beide kanten van de zolder. Beide kanten zijn 3.20 m lang, de hoogte 88 is cm. Exacte maten moeten nog opgemeten worden. De schuifdeuren willen we graag met middels een rol systeem gebruiken. Per kant willen we 4 a 5 schuifdeuren. De huidige schotten moeten nog weggehaald worden. We zijn nu een beetje zoekende of we dit zelf kunnen doen of willen laten doen. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Garage als bijgebouw bouwen

Ik wil graag een bijgebouw, garage met verblijf op zolder, laten plaatsten inclusief fundering, heipaal 16 meter. Het gebouw zal 10 x 6 meter groot worden met een goothoogte 3 meter en een nokhoogte op 5 meter. Het gebouw mag zonder afwerking aan de binnenzijde geplaatst worden maar dient te voldoen aan de volgende wensen: - volledig geïsoleerd - 2 x sectionaal deur - 2 x buitendeur - 2 x raamwerk - 3 x smalle raam ten behoeve van het licht - 2 x dakraam - dakwerk geïsoleerd met keramisch dakpan + maximaal 3 meter doortrekken ongeisoleerd op hout staanders. Dit dient als overkapping. Er mag vergunningsvrij gebouwd worden.

Binnentrap schuren

Van de binnentrap is het tapijt verwijderd en nu moet de lijmlaag nog worden verwijderd. Ook de zijkanten moeten worden opgeschuurd.

Plafond verlagen op de zolderverdieping

De zolder verdieping plafond verlagen. Ongeveer 3 meter naar beneden vanuit een schuin dak

Taatsdeuren met vlakverdeling plaatsen

Voor onze nieuw te bouwen woning zoeken wij taatsdeuren op de begane grond. Een dubbele deur (2 x 0.9 meter breed en 2.75 meter hoog) vanuit de hal naar woonkamer + een enkele deur (1.70 x 2.75 meter), met een vast paneel (0.30 meter), naar de keuken. Materiaal van staal.

Smetplanken achter trapleuning

Ik wil graag smetplank laten maken op maat. Het gaat om drie trapleuning (van een trap). De leuningen zijn al aanwezig alleen de smetplanken nog niet. Er zit een glooiing in de trap leuning. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Zwevende trap van hout maken

Ik wil graag een zwevende trap van hout. Ik heb een split level woning, ik wil graag 3 treden van de keuken naar het woongedeelte. Er zit nu een vaste trap.

Badkamerraam plaatsen

Ik wil graag en klein dakraampje laten plaatsen in de badkamer. Betreft een schuin dak van hout welke bedekt is met dakpannen. Er moet dus een gat in het dak worden gemaakt, vervolgens het raampje plaatsen en afwerken. Graag ontvang ik een offerte.

Dichtmaken van de vide

Vide verbinding keuken en woonkamer dichtmaken

Functionele carport bouwen

Een eenvoudige, functionele carport plaatsen. Een van 3,5 meter breed en 5 of 6 meter lang. Geen hout, dus graag aanbieden in een ander materiaal/materialen.

Stalen dubbele deur leveren

Wij zoeken een stalen dubbele deur van circa 1.80 meter totale breedte en 2.50 meter hoogte. We willen graag taatsdeuren. De nieuwe woning krijgt een houten constructie.

Bovenlichten boven deuren dichtmaken

Wij willen 5 bovenlichten boven de deuren laten dichtmaken en de stalen deurkozijnen hergebruiken. Wat zou dit kosten?

Schuifdeuren voor een kast monteren

Wij willen twee schuifdeuren in de hal voor een kast (van hout). De hoogte is ongeveer 260 cm. De breedte ongeveer 140 cm. De deuren komen tussen twee muren in. We hebben dus alleen de schuifdeuren nodig. Geen wanden.

Zwevende lichtkoof maken

Ik zou graag een koof rondom het plafond willen laten maken. Dit zal ongeveer 35 meter lengte moeten worden.

Velux CK02 dakraam plaatsen

We hebben een CK02 Veluxraam van 55 x 78 cm en gootstukken liggen en willen die laten plaatsen in een scharnierdak uit het jaar 1993.

Tuinhuis met buitenkeuken plaatsen

Wij willen een tuinhuis/buitenkeuken realiseren van ongeveer 7 bij 3.50 meter en dit op een betonplaat die gevlinderd is plaatsen. Grond wil nog wel zakken.

Spanplafond laten plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een spanplafond te laten plaatsen in zowel de badkamer als in slaapkamer 1 en 3. Slaapkamer 1 en 3 zijn samen gewoon 1 grote kamer geworden. Ik wil graag een offerte van de verschillende materiaal opties. Van de kleur kan uitgegaan worden van mat wit. Het gaat totaal om 23.30 m2. We willen er ook graag spotjes in geplaatst hebben.

Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking van de trap verwijderen.

Wielen van de schuifpui vervangen

De wielen van onze aluminium schuifpui (Profel P400) moeten worden vervangen. Hoe duur is zo'n klusje? En wat kosten de wielen? Ik hoor het graag.