Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vouwdeur plaatsen:

Vouwdeur plaatsen

Graag wil ik een vouwdeur plaatsen bij een trapopening. De trapopening heeft een afmeting van 94 x 258,5 cm. Daarnaast wil ik ook een bovenlicht laten plaatsen boven de vouwdeur. De volgende materialen zal ik zelf verzorgen: - GROSFILLEX vouwdeur, uit te breiden - Glasplaat op maat - Vuren kozijn voor glasplaat De overigens montagematerialen zullen na overleg door mij of door jullie worden verzorgd. Indien ik uw opgestelde offerte acceptabel vind, wil ik graag u uitnodigen om langs te komen om de klus grondig te bespreken en de door mij in te kopen materialen te afstemmen.
Onze klant uit Bergschenhoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vouwdeur plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen douchecabine

Plaatsen van een douchecabine, vouwdeur en vaste zijwand. Er hoeft niets vooraf verwijderd te worden.

Harmonica vouwdeur laten plaatsen

Het betreft opmeten, leveren en plaatsen van een harmonicadeur op de plaats waar een keukendeur zat, vanuit de gang ga je de keuken in. Die keukendeur is eruit gehaald maar het kozijn zit er nog, omdat een wasmachine in de keuken staat en je dan de deur niet goed dicht kan doen! Betreft huis uit 1967.

Douche cabine plaatsen

Ik heb een douche cabine gekocht bij Praxis een compact vouwdeur plus zijwand. De cabine dient op een tegelvloer gemonteerd te worden.

Vouwdeur op maat laten plaatsen

We willen graag een vouwdeur plaatsen als ruimtedeler van onze grote woonkamer. De deur moet ongeveer 2 meter breed en 2,50 meter hoog worden. We dachten aan witte panelen die vanuit een kant geschoven kunnen worden met een rail.

Vouwdeur op maat laten maken

Ik wil een vouwdeur op maat laten maken door een bedrijf en ook laten plaatsen. De maat van de deur nu is 93 x 212 cm en ik zou niet weten wat voor soort de vouwdeur moet zijn en de maat. Graag iemand die mij kan adviseren hierin

Plaatsen van een vouwdeur

Ik wil een vouwdeur die ik al reeds in bezit heb laten monteren.

Vouwdeur op maat maken en plaatsen.

De vouwdeur moet komen in plaats van de bestaande deur. De hoogte is circa 231 cm en de breedte circa 96 cm.

2 Louvre vouwdeuren plaatsen

Ik wil mijn kamerdeur vervangen door een louvre vouwdeur. De deurspanning is 94 cm breed x 200 cm hoog. Ik beschik nog niet over een vouwdeur. Graag in overleg. Ik heb in de gang een garderobe nis waar ook een louvredeur geplaatst mag worden. De nis is 113 cm breed x 240 cm hoog. Graag advies en offerte over beide klussen.

Vouwdeur op maat laten maken en plaatsen

Wij willen graag een vouwdeur van 4 panelen van 50 cm breed voor in een doorgang van 2.00x2.00 mtr tussen de woonkamer en eetkamer. Zoek iemand die dit kan plaatsen en mee kan denken over het soort materiaal. Bijvoorbeeld glas/metaal of hout/glas. Hebben inmiddels rond gekeken maar de metalen versies vinden wij erg duur.

Plaatsen van een vouwdeur, kozijn en glasplaat

Ik wil graag een vouwdeur laten plaatsen bij een trapgat. Het trapgat heeft een afmeting van 94 x 258,5 cm. Aangezien dat het trapgat zo hoog is, wil ik graag een glasplaat plaatsen boven de vouwdeur. De kosten bestaat dus uit de montagekosten en materiaalkosten.

Partners

Partners van Casius