Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor pivoterende deur leveren en plaatsen:

Pivoterende deur leveren en plaatsen

Graag een pivoterende deur , de opening van hal naar woonkamer is 1. 32 breed en 2. 55 hoog. Prijs zowel in aluminium als hout aub.... Aluminium met slank profiel (met glas)
Onze klant uit Bergschenhoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pivoterende deur leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Pivoterende deur leveren

Ik zoek een partij die een pivoterende deur kan leveren. De deur moet scharnieren in het plafond en grond hebben.

Taatsdeur plaatsen

Stalen deur (taatsdeur) van ca 90cm x 260cm met slanke omranding (strak / modern), Kamerhoge deuren (tot het plafond), pivoterende deur (scharnier in grond en plafond)

Taatsdeuren plaatsen

4 kamerhoge pivoterende deuren (tot het plafond) plaatsen. 2x twee taatsdeuren van 188 cm breed en 220 cm hoog, voorzien van 4 ramen per deur. Metalen deuren, vier vakken, op een betonvloer/tegelvloer, binnenshuis.

Deur in wand plaatsen

Welke deurvormen zijn gewenst? Pivoterende deur (scharnier in grond en plafond) Om hoeveel deuren gaat het? 1 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen een gedeelte van het huis afscheiden d.m.v. een glazen/ stalen wand met vakken. Het gaat om een wand van 2,5 bij 2,5 meter. Daar moet een enkele deur inkomen die naar binnen toe opent, scharnieren zo dicht mogelijk bij de bestaande wand. Wanneer het mogelijk is om een vlak van de wand als kantelraam te gebruiken, dan is dat gewenst. De ondergrond betreft een houten egale vloer. Montagekosten graag in de offerte opnemen.

Aluminium pivoterende deur plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. De maximale breedte van de doorgang is 1,5 meter. Aluminium met slank profiel (met glas). Mogelijk uitvoeren in de laatste week van juli.

Pivoterende deuren plaatsen

Zou graag een prijsopgaaf voor aan twee zijden (250 cm breed) van een hal (dus 2x) een pivot deur van circa 90 cm breed met een zijpaneel van circa 160 cm. Hoogte van de hal is circa 330 cm hoog. Aluminium met slank profiel (met glas). Het plafond en de vloer zijn van beton. Op de vloer ligt een houten vloerbedekking.

Pivoterende deur tussen hal en living

Ik wil een taatsdeur tussen hal en woonkamer van 90 breed en 240 hoog Weet ik nog niet

Taatsdeur met zijlicht plaatsen

Het betreft een voordeur met zijlicht. Deze moet gedeeltelijk van hout zijn met eventueel een stalen (aluminium) kader. Ook moet er dubbel glas in worden verwerkt. Totale breedte kozijn: 1800x2500mm Deur: 1200mm breed Zijlicht: 60mm breed Pivoterende deur!!

Houten pivoterende deur plaatsen

Graag ontvangen we uw brochure ter informatie Hout (met glas)

Aluminium kozijn vervangen door stalen pivoterende deur

Wij willen in onze nieuwbouwwoning graag het aluminium binnenkozijn met opdekdeur laten vervangen door een stalen pivoterende deur. We ontvangen graag een indicatie van de prijs. Het is een standaardmaat kozijn. Een deur met een slank kozijn eromheen. Of een stalen frame deur met glas wat op normale scharnieren draait. Wat zijn de kosten van beide soorten deuren?

Partners

Partners van Casius