Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor pivoterende deur leveren en plaatsen:

Pivoterende deur leveren en plaatsen

Graag een pivoterende deur , de opening van hal naar woonkamer is 1. 32 breed en 2. 55 hoog. Prijs zowel in aluminium als hout aub.... Aluminium met slank profiel (met glas)
Onze klant uit Bergschenhoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pivoterende deur leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Het plaatsen van een pivoterende stalen/glazen deur

Ik zoek een deurenspecialist die een stalen/glazen/pivoterende deur van 180 cm breed kan plaatsen in de doorgang naar de woonkamer. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Deuren plaatsen

Als scheidingswand tussen woonkamer er werkkamer willen we twee deuren met zijramen (misschien ook met een bovenraam?). Op dit moment is er in de bouwtekeningen een uitsparing van 2.20 m hiervoor getekend. De vraag is of deze wand kamerhoog (3 meter) of op 2,60 meter hoogte moeten komen. Daarnaast willen we de tussendeur tussen hal en woonkamer ook voorzien van een stalen deur met dezelfde hoogte als de deuren van de tussenwand. Het gaat om een nieuwbouwwoning voor zomer 2020. Voordat we akkoord geven op de bouwtekeningen, zijn we benieuwd naar de mogelijkheden voor de stalen deuren en het advies voor de hoogte. Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond), pivoterende deur (scharnier in grond en plafond). Om hoeveel deuren gaat het? 3

Stalen deuren monteren

Wij zouden graag 2 pivoterende stalen deuren willen laten plaatsen. De voorkeur gaat uit naar een deur met een scharnier in de grond en het plafond met een 3 vlakverdeling. De hoogte zal ongeveer 2.10 meter worden.

Stalen taatsdeur plaatsen

Tussen de hal en de woonkamer willen wij graag een stalen taatsdeur met 4 vlak verdeling. De mis is 2.60 meter hoog en 99 cm breed. Wij willen er een kamerhoge pivoterende deur,scharnier in grond en plafond zonder omlijsting.

Pivoterende deur leveren

Ik zoek een partij die een pivoterende deur kan leveren. De deur moet scharnieren in het plafond en grond hebben.

Taatsdeur plaatsen

Stalen deur (taatsdeur) van ca 90cm x 260cm met slanke omranding (strak / modern), Kamerhoge deuren (tot het plafond), pivoterende deur (scharnier in grond en plafond)

Taatsdeuren plaatsen

4 kamerhoge pivoterende deuren (tot het plafond) plaatsen. 2x twee taatsdeuren van 188 cm breed en 220 cm hoog, voorzien van 4 ramen per deur. Metalen deuren, vier vakken, op een betonvloer/tegelvloer, binnenshuis.

Deur in wand plaatsen

Welke deurvormen zijn gewenst? Pivoterende deur (scharnier in grond en plafond) Om hoeveel deuren gaat het? 1 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen een gedeelte van het huis afscheiden d.m.v. een glazen/ stalen wand met vakken. Het gaat om een wand van 2,5 bij 2,5 meter. Daar moet een enkele deur inkomen die naar binnen toe opent, scharnieren zo dicht mogelijk bij de bestaande wand. Wanneer het mogelijk is om een vlak van de wand als kantelraam te gebruiken, dan is dat gewenst. De ondergrond betreft een houten egale vloer. Montagekosten graag in de offerte opnemen.

Aluminium pivoterende deur plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. De maximale breedte van de doorgang is 1,5 meter. Aluminium met slank profiel (met glas). Mogelijk uitvoeren in de laatste week van juli.

Pivoterende deuren plaatsen

Zou graag een prijsopgaaf voor aan twee zijden (250 cm breed) van een hal (dus 2x) een pivot deur van circa 90 cm breed met een zijpaneel van circa 160 cm. Hoogte van de hal is circa 330 cm hoog. Aluminium met slank profiel (met glas). Het plafond en de vloer zijn van beton. Op de vloer ligt een houten vloerbedekking.

Partners

Partners van Casius